kızlar sütün ne memenin büyüklüğüyle ne sezeryanla ne de öncesinden göğüsten gelmesiyle ilgisi var 3. anneliğim dolu dolu emzirdim ilk altı ay sadece anne sütüyle ayda 2 kilo bile aldı benim prensesler ve sezeryandan 10 dakika sonra sütüm de geldi ama şartlanmanız çok önemli şimdiden böyle gelmez falan derseniz olmaz tabiki de gelecek bu doğanın allahın annelere bir lütfu ben ilk başlarda yeterince çekemediği için sağıp dolaba koydum o açıdan pompaya ve poşetlere ihtiyacınız olacak sonrasında da dışarı çıktığınızda falan çok işe yarıyor hele o ilk ağız sütünüdü kaybetmemiş oluyorsunuz ama şimdiden almayın ihtiyacınız olunca anında alınıp steril edilebiliyor zaten, ber de rezeneyi şiddetle tavsiye ediyorum coşturuyor öyle böyle değil lütfen güzel şeyler düşününeğer guatr ile ilgili bir probleminiz yoksa emzirmeyle ile ilgili bir sıkıntı yaşamazsınız asla da çevredekilerin doymuyor bu çocuk sözlerine aldırış etmeyin doymayan çocuğun bezi böyle olmaz deyip kulak ardı edin anne sütü kadar faydalı bir besin yok çünkü
canım ben denemedim daha önce ama çok işe yaradığını arkadaşlarım söylüyor.birde bir topicte okumuştum biri pet şişeye yapıp koyuyorum sıcak soğuk demeden sürekli içiyorum çok faydasını gördüm demişler..banada ilk bebeğime çocuk doktorumuz aktardan alınan rezene tohumu çayını önermişti o da çok getiriyor.çok içerdim hem gazı önlüyor hemde doğum sonrası rahmin kendini temizlemesinede yardımcı oluyormuşş....kaynatmıyorsun yalnız kaynar suya bir tutam atıp3-4 dk demlendiriyorsun.....birde gaz için çörek otu balla yerdim yine hazırladım ama çiğnenecek oda gazı önlüyorr......
,
ay çok konuştummm....ay iyi ki ikinci doğuruyor demeyin heeeee..faydalı olur diyeeee...bilmiyorumkismile
bende atayım çantama ozaman..olurmuu canımm çoğumuz deneyimsisiz ne yapıcamızı bilmiyoruz.ikinci doğumları olanlar yönlendiriyo..yani şahsen benimiçin öyle..
aşk olsun anlat tabi canım, benim hoşuma gidiyor senin ve diğer tecrübeli annelerin söylediklerini okumak... tecrübeye çok önem veririm ben... valla burada o kadar çok öğrendik ki birbirimizden...
sağolun arkadaşlar iyi dilekleriniz için ya bende sütüm gelmezse diye çok korkuyorum. benim bazı hormonlarım az çalışıyor zaten o yüzden tüp bebek tedavisi ile bebişim oluyor .süt hormonuda salgılanmaz mı diye düşünmeye başladım doktora sordum ama kesin birşey diyemedi hayırlısı artık inşallah hepimizin sütü bol bol gelir. anneliğin en güzel yanlarından biride emzirmek bence
bende imreniyorum tecrübeli annelere,bilmediğim için herşeyi merak ediyorum sanki dünyada bir ben doğuracakmışım gibi korkuyorum,heyecanlanıyorum....
canım ben denemedim daha önce ama çok işe yaradığını arkadaşlarım söylüyor.birde bir topicte okumuştum biri pet şişeye yapıp koyuyorum sıcak soğuk demeden sürekli içiyorum çok faydasını gördüm demişler..banada ilk bebeğime çocuk doktorumuz aktardan alınan rezene tohumu çayını önermişti o da çok getiriyor.çok içerdim hem gazı önlüyor hemde doğum sonrası rahmin kendini temizlemesinede yardımcı oluyormuşş....kaynatmıyorsun yalnız kaynar suya bir tutam atıp3-4 dk demlendiriyorsun.....birde gaz için çörek otu balla yerdim yine hazırladım ama çiğnenecek oda gazı önlüyorr......
,
ay çok konuştummm....ay iyi ki ikinci doğuruyor demeyin heeeee..faydalı olur diyeeee...bilmiyorumkismile
olur mu aşkolsun çok da yararlı oluyor.biz her zaman sohbet edip,gülüp eglenırız sonuçta ama sımdılerde sizin gibi tecrübeli annelerden gelecek bilgiler bize cok lazım a.s.
verdiğin bilgileri not ettim canım rezene tohumu kaynatmayı ve çörek otunu ben de deneyecegım
kızlar sütün ne memenin büyüklüğüyle ne sezeryanla ne de öncesinden göğüsten gelmesiyle ilgisi var 3. anneliğim dolu dolu emzirdim ilk altı ay sadece anne sütüyle ayda 2 kilo bile aldı benim prensesler ve sezeryandan 10 dakika sonra sütüm de geldi ama şartlanmanız çok önemli şimdiden böyle gelmez falan derseniz olmaz tabiki de gelecek bu doğanın allahın annelere bir lütfu ben ilk başlarda yeterince çekemediği için sağıp dolaba koydum o açıdan pompaya ve poşetlere ihtiyacınız olacak sonrasında da dışarı çıktığınızda falan çok işe yarıyor hele o ilk ağız sütünüdü kaybetmemiş oluyorsunuz ama şimdiden almayın ihtiyacınız olunca anında alınıp steril edilebiliyor zaten, ber de rezeneyi şiddetle tavsiye ediyorum coşturuyor öyle böyle değil lütfen güzel şeyler düşününeğer guatr ile ilgili bir probleminiz yoksa emzirmeyle ile ilgili bir sıkıntı yaşamazsınız asla da çevredekilerin doymuyor bu çocuk sözlerine aldırış etmeyin doymayan çocuğun bezi böyle olmaz deyip kulak ardı edin anne sütü kadar faydalı bir besin yok çünkü
süpersinnnnn....:lepi: bahsettiğim arkadaşında tüp bebek ti kuşum ilk 3 gün biraz zorlandı ama bu hiç yok anlamında değildii sonra maaşallahhhhh zaten bebişler emdikçe gelirrrrr rahat ol sennn.........
slm kızlar
sonunda bütün hazırlıklarımız bitti artık bebişimi bekliyorum.
geçmişe biraz bakına bildim doğum tarihi belli olan arkadaşlar allah sğlıklı kolay doğumlar nasip etsin dualarız sizinle :Saruboceq: bebişini gören arkadaşlar maşallah size ve bebeklerinize sağlıkla doğdukları günleride görürüz inşallah.
valla saolun kızlar bana baya moral oldunuz
sizleri klonlayıp topiğin muhtelif yerlerine dağıtmak lazım valla kaydirigubbakcemile5
kuşum benimmm.....olumunekankayizsmile cidden çok da az kalmış canım inşallah herşey istediğin gibi yönlenir de istediğin gibi sağlıkla bir doğum olur canımm..kuşunun resimlerini istiyoruz bak hemen......
insan ne çok merak ediyor dimi yaaa..acaba saçı var mı ne renk kime benziyor sesi nasıl uyuyacak mı emecek mi...ne güzel yarabbimmm.............
slm kızlar
geçmişe biraz bakına bildim doğum tarihi belli olan arkadaşlar allah sğlıklı kolay doğumlar nasip etsin dualarız sizinle :Saruboceq: bebişini gören arkadaşlar maşallah size ve bebeklerinize sağlıkla doğdukları günleride görürüz inşallah.
evet şuaralar acayıp merak ediyorum bebeğimi..benim eşim ve eşimin tarafı sapsarı..bende kumralım..eşim saışın olur inş. diyip duruyo..bende saçlı bebeklere hayranım..merakla bekliyoruz..inş.resminide koyarım allahım gelsin ogünler artıkkk
slm kızlar
aayy yerim onu benn sarışın bebeklerde çok güzel oluyor ama yaaaa.........opuyorumnanaktan
evet şuaralar acayıp merak ediyorum bebeğimi..benim eşim ve eşimin tarafı sapsarı..bende kumralım..eşim saışın olur inş. diyip duruyo..bende saçlı bebeklere hayranım..merakla bekliyoruz..inş.resminide koyarım allahım gelsin ogünler artıkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?