2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

süperrrrr:lepi: rezene de cidden coşturuyorrrr............olumunekankayizsmile

aşk olsun anlat tabi canım, benim hoşuma gidiyor senin ve diğer tecrübeli annelerin söylediklerini okumak... tecrübeye çok önem veririm ben... valla burada o kadar çok öğrendik ki birbirimizden...

Zekilk, inşallah bizim de bahsettiğin gibi hemen olur sütümüz :)) rezene de alalım o zaman :)

bende atayım çantama ozaman..olurmuu canımm çoğumuz deneyimsisiz ne yapıcamızı bilmiyoruz.ikinci doğumları olanlar yönlendiriyo..yani şahsen benimiçin öyle..

kuşum benimmm.....olumunekankayizsmile cidden çok da az kalmış canım inşallah herşey istediğin gibi yönlenir de istediğin gibi sağlıkla bir doğum olur canımm..kuşunun resimlerini istiyoruz bak hemen......

insan ne çok merak ediyor dimi yaaa..acaba saçı var mı ne renk kime benziyor sesi nasıl uyuyacak mı emecek mi...ne güzel yarabbimmm.............

bende imreniyorum tecrübeli annelere,bilmediğim için herşeyi merak ediyorum sanki dünyada bir ben doğuracakmışım gibi korkuyorum,heyecanlanıyorum....

canım senın de tüp bebekmiş.maşallah ikinize de zor yollardan bugunlere gelmiş olmalısınız.hadi bakalım Allahın izniyle az kaldı bebişlerimize kavusmaya a.s
tabiki emzirmek en guzel ve doğal olanı ama forumda da okudum sadece mamayla bile beslenseler sonucta illaki hastalıklı olacaklar diye bi kural yok.hayırlısıyla inşallah hepimiz sorunsuz emziririz

bende imreniyorum tecrübeli annelere,bilmediğim için herşeyi merak ediyorum sanki dünyada bir ben doğuracakmışım gibi korkuyorum,heyecanlanıyorum....

ilklerde öyle oluyor demeyeceğim kuşum niyeyse ikincide de endişeler keygılar olabiliyor o heyecanlar yine hat safhada nasıl bir duyguysa bu....hiç korkup endişelenmeyin demek kolay biliyorum ama cidden herşey yönlenip gidiyor bir çok şeye bebişler karar veriyorrr.........aaayyyy.....coştum ben bir an önce kucaklamak istiyorumm..kucağımıza alsakda bu endişelerimiz azalsaa......olumunekankayizsmile

olur mu aşkolsun çok da yararlı oluyor.biz her zaman sohbet edip,gülüp eglenırız sonuçta ama sımdılerde sizin gibi tecrübeli annelerden gelecek bilgiler bize cok lazım a.s.
verdiğin bilgileri not ettim canım rezene tohumu kaynatmayı ve çörek otunu ben de deneyecegım

olumunekankayizsmile

slm kızlar
sonunda bütün hazırlıklarımız bitti artık bebişimi bekliyorum.
geçmişe biraz bakına bildim doğum tarihi belli olan arkadaşlar allah sğlıklı kolay doğumlar nasip etsin dualarız sizinle :Saruboceq: bebişini gören arkadaşlar maşallah size ve bebeklerinize sağlıkla doğdukları günleride görürüz inşallah.

süpersinnnnn....:lepi: bahsettiğim arkadaşında tüp bebek ti kuşum ilk 3 gün biraz zorlandı ama bu hiç yok anlamında değildii sonra maaşallahhhhh zaten bebişler emdikçe gelirrrrr rahat ol sennn.........

valla saolun kızlar bana baya moral oldunuz
sizleri klonlayıp topiğin muhtelif yerlerine dağıtmak lazım valla kaydirigubbakcemile5

hazırlıklarınızı iyi günlerde kullanın inşallah canımmm...seninde bebişine çok az kalmış sağlıkla al kucağına

evet şuaralar acayıp merak ediyorum bebeğimi..benim eşim ve eşimin tarafı sapsarı..bende kumralım..eşim saışın olur inş. diyip duruyo..bende saçlı bebeklere hayranım..merakla bekliyoruz..inş.resminide koyarım allahım gelsin ogünler artıkkk

senin de Ant gibi 11 günün kalmış, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah....
ne güzel hazırlıklar da bitmiş maşallah...

aayy yerim onu benn sarışın bebeklerde çok güzel oluyor ama yaaaa.........opuyorumnanaktan

ohh ne güzel bizimde bitti ama bikaç temizlencek yer var..haftamız aynı seninle merve sen normal doğumumu bekliyosun..kaçıncı haftaya kadar bekleyebilirsin söyledimi dr.un..birde nst de sancın çıkıyomu hiç

Allah gönlüne göre versin inşallah. ben de casper gibi saçsız bebeklere bayılıyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…