2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet canım haklısın aslında hepsinde ayrı heyecan vardır ama ilkinde bilinmemezlik çok kötü,benim çevremde hiç küçük bebeği olan,yeni doğum yapan hamileliğine şahit olduğum çok yakınım olmadı,o yüzden de çok acemiyim,geçen kontrolümde doktorum kasılman varmı Selinciğim dedi,dedimki o nasıl oluyor????birde Allah izin verirse normal doğumu bekliyorum,onun korkusuda bana yetiyor,Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin....

ohh ne güzel canım az kalmış doğumunuda ,Allah sağlıklı doğumlar vede sağlıklı bebek nasip etsin...

Allah gönlüne göre versin inşallah. ben de casper gibi saçsız bebeklere bayılıyorum :))

ya bizim taraf hep öyleydi...ne ablalarımın nede yeğenlerimin saçı yoktu..sanırım ondan saçlı bebişleri çok beğeniyorum...aslında düşük bi ihtimal ben kelmişim eşimde sarışın olduğundan kelmiş..bizim oğlan saçlı doğarsa büyük süpriz olucak..

evet öyle eşimde kendi bebeklik fotolarına bakıp böyle olsun işte diyip duruyo..kısmet artık anne kumral baba sarı bakalım kime benzicek..

bizde baba esmer ben sarışınım bakalım kime benziycek ,sarı mı olacak esmer mi herkes merak ediyor ama benim gönlüm esmer olmasından yana

evet öyle eşimde kendi bebeklik fotolarına bakıp böyle olsun işte diyip duruyo..kısmet artık anne kumral baba sarı bakalım kime benzicek..

büyük ihtimal sarışın lur bencee kumrallarda bebekken genelde sarı oluyorlar yaa.....bembeyaz pmuk gibi olur kuşummm....

biz buyday tenli kara kaşlı kara gözlüyüz eşimleee kenan imirzalı gibi eşim..bende saçlar falan koyu kahve ......bizimikide zeytin gözlü sırma saçlı olur herhalde....kaydirigubbakcemile3

hazırlıklar bitmiş hadi geçmiş olsun canım
eee artık 10 gun sonra bizim topik baya bi hareketli gunler yasıyacak belli oldu.
supriz olmazsa en az 3 kişi var doğum yapacak olan.hadi forumda bebiş fotosu görelim artık bayanssulusmile
Allah gönlüne göre versin inşallah. ben de casper gibi saçsız bebeklere bayılıyorum :))

ben de zenci kıvır kıvır saçlı bebişlere bayılıyorum ama laboratuvarda sperm örnekleri karısmadıysa böyle bi şansım yok kaydirigubbakcemile3

evet canım anlıyorum seni hepsi olup geçecek anlamayacaksın bile kuşum merak etmee...inşallah koly doğumlarımız olsun....

bizde baba esmer ben sarışınım bakalım kime benziycek ,sarı mı olacak esmer mi herkes merak ediyor ama benim gönlüm esmer olmasından yana

hehe melez olcak seninki .....esmer olma ihtimli daha yüksek koyu renkler hep baskındır ya............opuyorumnanaktan

delikafaduldendelikafadulden

ben de zenci kıvır kıvır saçlı bebişlere bayılıyorum ama laboratuvarda sperm örnekleri karısmadıysa böyle bi şansım yok kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

sırnaşık şeydelikafaduldendelikafadulden çok hoşsun canım,,,

hehe melez olcak seninki .....esmer olma ihtimli daha yüksek koyu renkler hep baskındır ya............opuyorumnanaktan

belki beyaz tenli siyah saçlı felan olur,çok zıttız biz kocamla,benim saçlarım düz onunkiler kıvırcık,benim gözlerim büyük onunkiler küçük vs.vs... bakalım artık Aman eli ayağı düzgün sağlıklı olsunda gerisi çokta önemli değil....

seni o kadar iyi anlıyorum ki boshayallersmile
benım de cevremde hiç şahit oldugum hamilelik yada doğum olayı olmadı
yıllardır kendımı iş hayatına verince iş herseyim olmuş,ee cocugu olan kardesim de yok
bir de zaten ilgi alanınıza girmeyen seylerde algılamanız da farklı oluyor
durum böyle olunca soru işaretleri bilinmezlik bir dünya.

bi örnek veriyim : gecenlerde huggiesin promosyon ürünleri geldi.içinde yenidoğan bezı de vardı numunelik.merak ettim açtım.nasıl kullanılacagını bilemedim.yani kenarlardaki yapışkan bantlı kısmı ön taraf mı arka taraf mı bilemedim.internetten arastırdım öğrendim.o derece yaniii ohaoldumsmile

canım benimmmsırnaşık şey

bende öyleyim canım,daha dün gece eşime sordum ben alt değiştirmeyi bilmiyorum,bebek nasıl tutulur bilmiyorum ,ne yapacağım diye ,öğreneceksin dedi,Annelik iç güdüsü dedikleri şey yardımcı olacak bizlere inşallah...hayırlısı ile doğuralım göreceğiz o zaman...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…