amin canımhazırlıklarınızı iyi günlerde kullanın inşallah canımmm...seninde bebişine çok az kalmış sağlıkla al kucağına
evet 11 gün kaldı ama bu son günler hiç geçmiyor daha bir uzun geliyo günlersenin de Ant gibi 11 günün kalmış, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah....
ne güzel hazırlıklar da bitmiş maşallah...
önceki hafta girmiştim nst'ye doktor kasılmalarımın olduğunu ama çok şiddetli omadığını söylemişti bu p.tesi tekrar gideceğim bakalım ne diyecek. kısmet olursa normal doğum yapacağım doktorun demesine bakılırsa ayın 15'den sonra heran gelebilirmiş sabırsızlıkla bekliyorum bir an evvel sağlıkla gelir inşallah.ohh ne güzel bizimde bitti ama bikaç temizlencek yer var..haftamız aynı seninle merve sen normal doğumumu bekliyosun..kaçıncı haftaya kadar bekleyebilirsin söyledimi dr.un..birde nst de sancın çıkıyomu hiç
amin canım hepimize inşallah.ohh ne güzel canım az kalmış doğumunuda ,Allah sağlıklı doğumlar vede sağlıklı bebek nasip etsin...
birileri bişey anlatsa diye ağzının içine bakıyor durumdayız dermiyiz hiç öyle şeycanım ben denemedim daha önce ama çok işe yaradığını arkadaşlarım söylüyor.birde bir topicte okumuştum biri pet şişeye yapıp koyuyorum sıcak soğuk demeden sürekli içiyorum çok faydasını gördüm demişler..banada ilk bebeğime çocuk doktorumuz aktardan alınan rezene tohumu çayını önermişti o da çok getiriyor.çok içerdim hem gazı önlüyor hemde doğum sonrası rahmin kendini temizlemesinede yardımcı oluyormuşş....kaynatmıyorsun yalnız kaynar suya bir tutam atıp3-4 dk demlendiriyorsun.....birde gaz için çörek otu balla yerdim yine hazırladım ama çiğnenecek oda gazı önlüyorr......
,
ay çok konuştummm....ay iyi ki ikinci doğuruyor demeyin heeeee..faydalı olur diyeeee...bilmiyorumkismile
en çok sevilene benzermiş diyorlar bana a esmer olackamış gibi geliyor bebeğimiz babaya benzeyecek gibibizde baba esmer ben sarışınım bakalım kime benziycek ,sarı mı olacak esmer mi herkes merak ediyor ama benim gönlüm esmer olmasından yana
hangi yönünü beğenmiyorsan onu senden alabilir yine de dünyanını en güzel bebeği olur benim gözlerim büyük babaya benzesin dersin gözlerinin iriliğinden şikayet ediyorsan pörtlek gözlü olur, ben doğduğumda suratımın yarısının göz olduğunbu söylüyorlar:1ninca:laelaelaelaelaekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3belki beyaz tenli siyah saçlı felan olur,çok zıttız biz kocamla,benim saçlarım düz onunkiler kıvırcık,benim gözlerim büyük onunkiler küçük vs.vs... bakalım artık Aman eli ayağı düzgün sağlıklı olsunda gerisi çokta önemli değil....
selam fstkselam kızlar
sezencim hoşgeldin canım nasılsınnn...........olumunekankayizsmile
hpşbuldukhoşgeldiniz...
birileri bişey anlatsa diye ağzının içine bakıyor durumdayız dermiyiz hiç öyle şey
en çok sevilene benzermiş diyorlar bana a esmer olackamış gibi geliyor bebeğimiz babaya benzeyecek gibi
hangi yönünü beğenmiyorsan onu senden alabilir yine de dünyanını en güzel bebeği olur benim gözlerim büyük babaya benzesin dersin gözlerinin iriliğinden şikayet ediyorsan pörtlek gözlü olur, ben doğduğumda suratımın yarısının göz olduğunbu söylüyorlar:1ninca:laelaelaelaelaekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
selam fstk
Günaydın sevgili annişler,
Dün dolaştım fıldır fıldır... Saçlarımı kestirdim, manikür yaptırdım, annemle vitrin gezdik :))) Arkadaşımla kahvaltı, bebeğin şekerleri... Akşam pestil uyumuşum :))) Şimdi yine çıkıyorum, depoluyorum gezmeleri.. Öptüm hepiniziiiii
günaydın güzel anneler biz oğlumu gördük ve geldik. 2kilo 900 gram olmuş. şimdilik herşeyi normal. sezeryan tarihimiz kesinleşti 28 nisanda inşallah bebeğim kollarımda olacak Allahım hepimizi kuzularımıza sağsalim kavuştursun
bende de daha tık yok, hiç süt falan gelmedi, inşallah doğumdan sonra hemen gelir
ayy inanmıyorum yaaa 40 haftanın dolmasına 11 gün kalmış...ama umarım haftaya salı bebeğim kollarımda olur...
sezeryan kararı verilince 38. haftada falan doğum yapılıyor ya ondan nisana kaydı tarihler, herkes için hayırlısı olsun inşallah...
canım ben denemedim daha önce ama çok işe yaradığını arkadaşlarım söylüyor.birde bir topicte okumuştum biri pet şişeye yapıp koyuyorum sıcak soğuk demeden sürekli içiyorum çok faydasını gördüm demişler..banada ilk bebeğime çocuk doktorumuz aktardan alınan rezene tohumu çayını önermişti o da çok getiriyor.çok içerdim hem gazı önlüyor hemde doğum sonrası rahmin kendini temizlemesinede yardımcı oluyormuşş....kaynatmıyorsun yalnız kaynar suya bir tutam atıp3-4 dk demlendiriyorsun.....birde gaz için çörek otu balla yerdim yine hazırladım ama çiğnenecek oda gazı önlüyorr......
faydalı bilgiler aklımın bir köşesine yazdım.
kuşum benimmm.....olumunekankayizsmile cidden çok da az kalmış canım inşallah herşey istediğin gibi yönlenir de istediğin gibi sağlıkla bir doğum olur canımm..kuşunun resimlerini istiyoruz bak hemen......
insan ne çok merak ediyor dimi yaaa..acaba saçı var mı ne renk kime benziyor sesi nasıl uyuyacak mı emecek mi...ne güzel yarabbimmm.............
evet ya hayal kuruyorum. kıyafetlerini falan seviyorum. off sanki evcilik oynadığım yıllara geri döncekmişim gibi hissediyorum.
ya bizim taraf hep öyleydi...ne ablalarımın nede yeğenlerimin saçı yoktu..sanırım ondan saçlı bebişleri çok beğeniyorum...aslında düşük bi ihtimal ben kelmişim eşimde sarışın olduğundan kelmiş..bizim oğlan saçlı doğarsa büyük süpriz olucak..
biz de sarışın doğmuşuz eşiimle. ben de keltoş bebişlere bayılırım. tam bebek görünüyorlar ozaman.
hazırlıklar bitmiş hadi geçmiş olsun canım
eee artık 10 gun sonra bizim topik baya bi hareketli gunler yasıyacak belli oldu.
supriz olmazsa en az 3 kişi var doğum yapacak olan.hadi forumda bebiş fotosu görelim artık bayanssulusmile
ben de zenci kıvır kıvır saçlı bebişlere bayılıyorum ama laboratuvarda sperm örnekleri karısmadıysa böyle bi şansım yok kaydirigubbakcemile3
kızzzz Allah korusun dee
selam kızlar
hoşgeldin
kızlar maşallah vall bi ıhlamur yapmaya gittim 2 safya yazmışınız..
sezen hoşgeldinnnn sende bebişinde iyisinizdir inş...
merve bana dr.um su zaman sonra gelebilir demedi hiç..sancı yada kasılma olmadından mıki..sadece 41.haftaya kadar bekleyebiliriz dedi..epidural içinde salı günü belki alırız doğuma dedi..bakalım hayırlısıyla ve sağlıkla gelsin kuzucuklar..
evet canım öyle olacak diyorlar,,,bakalım artık hayırlısı...merak işte !eşime diyorum ki sana benzesin o diyorki sana benzesin,garip birşey....en çok sevilene benzermiş diyorlar bana a esmer olackamış gibi geliyor bebeğimiz babaya benzeyecek gibi
hangi yönünü beğenmiyorsan onu senden alabilir yine de dünyanını en güzel bebeği olur benim gözlerim büyük babaya benzesin dersin gözlerinin iriliğinden şikayet ediyorsan pörtlek gözlü olur, ben doğduğumda suratımın yarısının göz olduğunbu söylüyorlar:1ninca:laelaelaelaelaekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hoş bulduk canım sen nasılsın
biz
iyiyiz çok şükür yaramaz gelmeye çalışıyo ilaçlarla durduruyoruz
bebişimia.s.
hoş bulduk canım sen nasılsın
biz
iyiyiz çok şükür yaramaz gelmeye çalışıyo ilaçlarla durduruyoruz
bebişimia.s.
merhabalar kızlar
dünden beri adet ağrısı gibi ağrı çekiyorum kasıklarım ağrıyor sizlerin de oluyormu????????
merhabalar kızlar
dünden beri adet ağrısı gibi ağrı çekiyorum kasıklarım ağrıyor sizlerin de oluyormu????????
cidden binlerce kez şükürler olsun :Saruboceq:çok güldüm canımm:roflol::roflol::roflol:
neler konuşuyoduk burda ne kadar az zaman kalmış şükür allahıma bugünlerimize
valla eşim duymasın böyle dediğimi yoksa bana cok kızar sempatiksalakcinnidelikafaduldendelikafadulden çok hoşsun canım,,,
doğumdan sonra buralarda olun bari siz bize yardımcı olun a.s.canım benim sırnaşık şey
bende öyleyim canım,daha dün gece eşime sordum ben alt değiştirmeyi bilmiyorum,bebek nasıl tutulur bilmiyorum ,ne yapacağım diye ,öğreneceksin dedi,Annelik iç güdüsü dedikleri şey yardımcı olacak bizlere inşallah...hayırlısı ile doğuralım göreceğiz o zaman...
evet var sancılarım bebek gelmek istiyosezen biz iyiiz canım bebişde iyi...haberler sende ..ağrılarım var diyordun nasıl oldun...
az kalmış canım hayırlısıyla ...
merhabalar kızlar
evet ya bende zamanın bir an evvel geçmesini istiyorumhazırlıklar bitmiş hadi geçmiş olsun canım
eee artık 10 gun sonra bizim topik baya bi hareketli gunler yasıyacak belli oldu.
supriz olmazsa en az 3 kişi var doğum yapacak olan.hadi forumda bebiş fotosu görelim artık
selam canım h.geldin.selam gusel annaler tunaydin ancak girebildim internete bir gecmise uzanayim geliyorumm
hoşgeldin nasılsın?selam kızlar
benim bebiş biraz iri olduğu için doktor daha rahat zaman verebiliyor heralde hakkımızda hayırlısı olsun canım.kızlar maşallah vall bi ıhlamur yapmaya gittim 2 safya yazmışınız..
sezen hoşgeldinnnn sende bebişinde iyisinizdir inş...
merve bana dr.um su zaman sonra gelebilir demedi hiç..sancı yada kasılma olmadından mıki..sadece 41.haftaya kadar bekleyebiliriz dedi..epidural içinde salı günü belki alırız doğuma dedi..bakalım hayırlısıyla ve sağlıkla gelsin kuzucuklar..
ahhh olmaz mı şeker. korkutuyor bebişler bizi. dün fecidim. ama bugün adet ağrısı çekmiyorum. sadece popomun üzerine oturmak acıtıyor. (basur memeciklerim eylem yapıyorlar)
geçmiş olsun canımyaa..inş senin oğlanda benimki gibi bekler..zaten az kalmış 1 haftacık daha dursun kerata..sancın falna mı var yoksa açılmamı benim gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?