2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hazırlıklarınızı iyi günlerde kullanın inşallah canımmm...seninde bebişine çok az kalmış sağlıkla al kucağına
amin canım

senin de Ant gibi 11 günün kalmış, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah....
ne güzel hazırlıklar da bitmiş maşallah...
evet 11 gün kaldı ama bu son günler hiç geçmiyor daha bir uzun geliyo günler

ohh ne güzel bizimde bitti ama bikaç temizlencek yer var..haftamız aynı seninle merve sen normal doğumumu bekliyosun..kaçıncı haftaya kadar bekleyebilirsin söyledimi dr.un..birde nst de sancın çıkıyomu hiç
önceki hafta girmiştim nst'ye doktor kasılmalarımın olduğunu ama çok şiddetli omadığını söylemişti bu p.tesi tekrar gideceğim bakalım ne diyecek. kısmet olursa normal doğum yapacağım doktorun demesine bakılırsa ayın 15'den sonra heran gelebilirmiş sabırsızlıkla bekliyorum bir an evvel sağlıkla gelir inşallah.

ohh ne güzel canım az kalmış doğumunuda ,Allah sağlıklı doğumlar vede sağlıklı bebek nasip etsin...
amin canım hepimize inşallah.

birileri bişey anlatsa diye ağzının içine bakıyor durumdayız dermiyiz hiç öyle şey

bizde baba esmer ben sarışınım bakalım kime benziycek ,sarı mı olacak esmer mi herkes merak ediyor ama benim gönlüm esmer olmasından yana
en çok sevilene benzermiş diyorlar bana a esmer olackamış gibi geliyor bebeğimiz babaya benzeyecek gibi

hangi yönünü beğenmiyorsan onu senden alabilir yine de dünyanını en güzel bebeği olur benim gözlerim büyük babaya benzesin dersin gözlerinin iriliğinden şikayet ediyorsan pörtlek gözlü olur, ben doğduğumda suratımın yarısının göz olduğunbu söylüyorlar:1ninca:laelaelaelaelaekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

selam fstk

kızlar maşallah vall bi ıhlamur yapmaya gittim 2 safya yazmışınız..
sezen hoşgeldinnnn sende bebişinde iyisinizdir inş...
merve bana dr.um su zaman sonra gelebilir demedi hiç..sancı yada kasılma olmadından mıki..sadece 41.haftaya kadar bekleyebiliriz dedi..epidural içinde salı günü belki alırız doğuma dedi..bakalım hayırlısıyla ve sağlıkla gelsin kuzucuklar..

hpşbulduk

selaam canım

selam tombiş göbeklerrrr

alemsin ilknur. eşim de dün beni tavuğum diye seviyordu.

kokoş seniii

ben de doktorla sezeryana kesin karar verirsek 28 nisan (benim doğum tarihimde 28le başlıyor) ya da 2mayıs (eşiminki) olsun istiyorum. ama çok geç diyebilir

bende de daha tık yok, hiç süt falan gelmedi, inşallah doğumdan sonra hemen gelir

meme ucunuzu sıkın acık. şeffaf bir su damlası görüceksiniz. (doğumu başlatır sanmayın okadardan bişey olmaz)

ayy inanmıyorum yaaa 40 haftanın dolmasına 11 gün kalmış...ama umarım haftaya salı bebeğim kollarımda olur...

hadi bakalım. ant kaç haftadır oyalıyosun bizi bugün yarın diyeeee hadi amaa kaydirigubbakcemile3

sezeryan kararı verilince 38. haftada falan doğum yapılıyor ya ondan nisana kaydı tarihler, herkes için hayırlısı olsun inşallah...

ben 39. haftayı isticem. az daha dursun kerata

hoş bulduk canım sen nasılsın
biz
iyiyiz çok şükür yaramaz gelmeye çalışıyo ilaçlarla durduruyoruz
bebişimia.s.

evet canım öyle olacak diyorlar,,,bakalım artık hayırlısı...merak işte !eşime diyorum ki sana benzesin o diyorki sana benzesin,garip birşey....

sezen biz iyiiz canım bebişde iyi...haberler sende ..ağrılarım var diyordun nasıl oldun...

merhabalar kızlar

dünden beri adet ağrısı gibi ağrı çekiyorum kasıklarım ağrıyor sizlerin de oluyormu????????

merhabalar kızlar

dünden beri adet ağrısı gibi ağrı çekiyorum kasıklarım ağrıyor sizlerin de oluyormu????????

ahhh olmaz mı şeker. korkutuyor bebişler bizi. dün fecidim. ama bugün adet ağrısı çekmiyorum. sadece popomun üzerine oturmak acıtıyor. (basur memeciklerim eylem yapıyorlar)

merhabalar kızlar

benim dün akşam çok oldu canım,belim ve kasıklarım bütün gece ara ara ağrıdı...doktoruma sordum sabah,kemiklerdeki esnemeden ve bebeğin baskısında olduğunu söyledi...

çok güldüm canımm:roflol::roflol::roflol:
neler konuşuyoduk burda ne kadar az zaman kalmış şükür allahıma bugünlerimize
cidden binlerce kez şükürler olsun :Saruboceq:

delikafaduldendelikafadulden çok hoşsun canım,,,
valla eşim duymasın böyle dediğimi yoksa bana cok kızar sempatiksalakcinni
canım benim sırnaşık şey
doğumdan sonra buralarda olun bari siz bize yardımcı olun a.s.

ben de cogu seyi bilmiyorum ama bu forum ve kızlar sayesınde baya teorik seyleri öğrendim yalnız pratik sıfır.
bu konudaki tecrübesizliğimi dogumdan sonra kimseye caktırmak da istemıyorum.herseyi biliyorum havasında olursam karısanım (k.validem karısabilir) az olur diye kuyrugu da dik tutucam bakalım neler olcak sengözlerimebaksanab

Son düzenleme:
evet ya bende zamanın bir an evvel geçmesini istiyorum

selam gusel annaler tunaydin ancak girebildim internete bir gecmise uzanayim geliyorumm
selam canım h.geldin.

hoşgeldin nasılsın?
benim bebiş biraz iri olduğu için doktor daha rahat zaman verebiliyor heralde hakkımızda hayırlısı olsun canım.

ahhh olmaz mı şeker. korkutuyor bebişler bizi. dün fecidim. ama bugün adet ağrısı çekmiyorum. sadece popomun üzerine oturmak acıtıyor. (basur memeciklerim eylem yapıyorlar)

elvoscan canım basur problemi bende de olmuştu,domates,yoğurt vs. ye ara verdim bir müddet birde doktorum bir krem vermişti geçti...

geçmiş olsun canımyaa..inş senin oğlanda benimki gibi bekler..zaten az kalmış 1 haftacık daha dursun kerata..sancın falna mı var yoksa açılmamı benim gibi..

benim sancım var açılma yok
senin açılman var galiba geçmiş olsun senin ki baya az kalmış ben 37, haftayı bitirsem başka bişey istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…