evet var sancılarım bebek gelmek istiyo
ilaç kullanıyorum 1 haftadır bakalım pazartesi doktora gideceğim
evetaz kaldı a.s.
evet ya bende zamanın bir an evvel geçmesini istiyorum
selam canım h.geldin.
hoşgeldin nasılsın?
benim bebiş biraz iri olduğu için doktor daha rahat zaman verebiliyor heralde hakkımızda hayırlısı olsun canım.
hoşgeldiniz...
ahhh olmaz mı şeker. korkutuyor bebişler bizi. dün fecidim. ama bugün adet ağrısı çekmiyorum. sadece popomun üzerine oturmak acıtıyor. (basur memeciklerim eylem yapıyorlar)
benim dün akşam çok oldu canım,belim ve kasıklarım bütün gece ara ara ağrıdı...doktoruma sordum sabah,kemiklerdeki esnemeden ve bebeğin baskısında olduğunu söyledi...
bende hemen hemen 10 gündür her akşam oluyo..hergece kalkıp hazırlanıyorum doğurcam die...
elvoscan canım basur problemi bende de olmuştu,domates,yoğurt vs. ye ara verdim bir müddet birde doktorum bir krem vermişti geçti...
ahhh olmaz mı şeker. korkutuyor bebişler bizi. dün fecidim. ama bugün adet ağrısı çekmiyorum. sadece popomun üzerine oturmak acıtıyor. (basur memeciklerim eylem yapıyorlar)
elvoscan canım basur problemi bende de olmuştu,domates,yoğurt vs. ye ara verdim bir müddet birde doktorum bir krem vermişti geçti...
güzel haberlerle dönersin inş..gerçi senin oğlan tosuncuktu yanlış hatırlamıyosam allahın izniyle doğsada bişey olmaz...haftayada gelişimini tamamlıyo zaten kuzu..bende p.tesi gidicem dr.a artık yüzünü göremiyorum ama yinede ultrasonda görmek bi başka oluyo..
yarın doktor kontrolüm var. ona sorcam. tabi adam bana kızacak her hafta bir icatla geliyorsun yanıma diyeee. kızlar dua edin karın cevresi büyümüş olsun. :sinifsinif:
bende yaklaşık 2 haftadır aralıklarla oluyor canım hele şu son 3 gündür gece sabaha kadar nöbet tutuyorum biraz daha şiddetlense eşimi kaldıracağım hadi doğuma diye ama allahtan şiddetlenmiyor.merhabalar kızlar
dünden beri adet ağrısı gibi ağrı çekiyorum kasıklarım ağrıyor sizlerin de oluyormu????????
geçmiş olsun canımevet var sancılarım bebek gelmek istiyo
evetaz kaldı a.s.
gözün aydın Allah içine sindirsin inşallah
basuru olupta onlardan bukadar sevimli bahseden bi sensin vallahi..geçmiş olsun en kısa zamanda geçsin memecikler...
kızlar basura ayva çekirdeği iyi geliyor diye biliyorum ben kaynatılıp suyu içiliyormuş bir sorun da olmaz
benim en azından öyle bir sorunum olmadı çok şüküreyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
ben daha hiç göremedim yüzünühep gizliyor yalnız kolları çookk tombik
evet var sancılarım bebek gelmek istiyo
evetaz kaldı a.s.
ben daha hiç göremedim yüzünühep gizliyor yalnız kolları çookk tombik
büyümüştür annesi merak etme..benim oğlan 36. haftadaki kontrolde 9 günde 150 gr almışken..37. haftadaki kontrolde 400 gr almıştı..şimdilerde çok alıyolar..
bende yaklaşık 2 haftadır aralıklarla oluyor canım hele şu son 3 gündür gece sabaha kadar nöbet tutuyorum biraz daha şiddetlense eşimi kaldıracağım hadi doğuma diye ama allahtan şiddetlenmiyor.
geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?