selam kızlar zaman öyle çabuk geçiyor ki
ben şimdi 25. haftadayım krampla bulantılar sona erdi çok şükür
bebişleriniz o kadar hızlı büyüyecek ki şaşıracaksınız
o 8-10 cm parmak kadar şeyler 30-35 cmlere ulaşacak 500-600 gr olacaklar
çok şaşırtıcı mutlu edici bi duygu
inşallah hepiniz sağlıkla gecirirsiniz hamileliğinizia.s.
inşallah canım inşallahhh:Saruboceq::Saruboceq:ay canm yaaaaaaaaa 8-10 cm'ler diosun daa daha o kadar bile diildir bizimkisi 35 cmleri hayal bile edemiyorum vallah. inşallah bizde görelim o güzel günleri. kızlar ben en çok ultrason ekranında ilk önce minicik bi kese ve hayal meyal bir bebik, sonra az daha büyük bir kese ve gözle görünür bir bebik, sonra kımıl kımıl bir bebik ve daha büyük bir kese görüyoz ya her gün. bir gün gelicek inşallah o ultrason monitörüne bebişlerimizin yanlızca başları sığcak, o günleri de göstersin inşallah rabbim..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
günde bir kaç kere bebem iyi ol lütfen sana çok ihtiyacım var diyorum. zaten klasik müzik dinlemeyi çok severim bebegimde bu sayede dinliyor. Ama en çok annesinin kuran okurken ki sesine aşina olucak. Bol bol onu dinliyor.yerimseniben
ne güzel sen okuyabiliyorsun,zaman bulabiliyorsun.sanırım bizim zamansızlık bahanesi.ben de çok isterdim okumayı.
Hoşgeldin canım.Hayırlı olsun a.s.
yaprak sarma hoşgeldin canım Kuran ı Kerim demişsin özellikle okuduğun sureler var mı hatim mi yapıyosun. ben de okumak istiyorum ama iş güç eve git derken tembelliğimde var tabi doru düzgün okuyamıyorum. :umursamaz:
:)) rica ederim tatlımmm
al benden de okadarkaydirigubbakcemile5
bulantılarım ve ben adlı makale yayınlıcam yakındaşakkıdı
ya işlere bakamıyorum kıslar sizin yüzünüzden aklım burda:roflol:
ay canm yaaaaaaaaa 8-10 cm'ler diosun daa daha o kadar bile diildir bizimkisi 35 cmleri hayal bile edemiyorum vallah. inşallah bizde görelim o güzel günleri. kızlar ben en çok ultrason ekranında ilk önce minicik bi kese ve hayal meyal bir bebik, sonra az daha büyük bir kese ve gözle görünür bir bebik, sonra kımıl kımıl bir bebik ve daha büyük bir kese görüyoz ya her gün. bir gün gelicek inşallah o ultrason monitörüne bebişlerimizin yanlızca başları sığcak, o günleri de göstersin inşallah rabbim..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
hoşgeldin canımmm
ay canm yaaaaaaaaa 8-10 cm'ler diosun daa daha o kadar bile diildir bizimkisi 35 cmleri hayal bile edemiyorum vallah. inşallah bizde görelim o güzel günleri. kızlar ben en çok ultrason ekranında ilk önce minicik bi kese ve hayal meyal bir bebik, sonra az daha büyük bir kese ve gözle görünür bir bebik, sonra kımıl kımıl bir bebik ve daha büyük bir kese görüyoz ya her gün. bir gün gelicek inşallah o ultrason monitörüne bebişlerimizin yanlızca başları sığcak, o günleri de göstersin inşallah rabbim..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
var canım var...benim hafif hafif arada uğruyor....bugün bulantı yaşayan arkadaşlarımız da var 11 haftayı geçmesine rağmen...İnşallah sürmez canım..sürse de napalım bebeklerimiz için katlanıcazz:CüvCüv:herkese günaydın, bugün doktor amcamıza ikili teste gidicektik ama acil doğumu varmış yarına kaldık neyse geç olsun güç olmasın ...12 haftam bitti mide bulanyım geçmedi inşallah 9 ay sürmez....midesi hala kötü olan başka hamile arkadaşlar var mı korkmaya başladım hiç geçmezse diye...
herkese günaydın, bugün doktor amcamıza ikili teste gidicektik ama acil doğumu varmış yarına kaldık neyse geç olsun güç olmasın ...12 haftam bitti mide bulanyım geçmedi inşallah 9 ay sürmez....midesi hala kötü olan başka hamile arkadaşlar var mı korkmaya başladım hiç geçmezse diye...
Hoşbulduk canım. hergün bir yasin okuyorum. Ve hatim ediyorum canım. Yani inş bitirebilirm.
Bu arada vahide ve gamze günaydınlar. hoşgeldiniz.
herkese günaydın, bugün doktor amcamıza ikili teste gidicektik ama acil doğumu varmış yarına kaldık neyse geç olsun güç olmasın ...12 haftam bitti mide bulanyım geçmedi inşallah 9 ay sürmez....midesi hala kötü olan başka hamile arkadaşlar var mı korkmaya başladım hiç geçmezse diye...
zaman cabuk geciyor zor ve sabırsız bi süreç ama güzel bi duygu
hele hareketlerini hissetmenin tarifi yokopuyorumnanaktan
bizim topik yolun yarısını gecti 2010 şubat anneleri
göbeğiniz büyüyor çok şaşırtıcı hele ultrasonda fındık kadar kesenin artık futbol topu kadar
olduğunu görünce insan inanamıyor
Allah sağlıklı bi hamileleik ve sağlıklı bebekler versin inşallah
zaman cabuk geciyor zor ve sabırsız bi süreç ama güzel bi duygu
göbeğiniz büyüyor çok şaşırtıcı hele ultrasonda fındık kadar kesenin artık futbol topu kadar
canım yaa Allahla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini...Sen harektleri kaçıncı haftada hissettin canım...zaman cabuk geciyor zor ve sabırsız bi süreç ama güzel bi duygu
Şule, Nidah ve ben de kötüyüz bugün.Ablamın 9 ay sürmüş bulantısı fisfisfis Benzemem inşallah ona.Ticker yapsana canım sen de.Görelim ne kadarlık olduğunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?