35+5 te 2,713 gr ve 48,cm
yarın doktor kontrolüm var. ona sorcam. tabi adam bana kızacak her hafta bir icatla geliyorsun yanıma diyeee. kızlar dua edin karın cevresi büyümüş olsun. :sinifsinif:
ah napayım şekercim. onlar da benim bir parçam kabullenmeye çalışıyorum artık. guclubacismile
ayva görürsem alayım bariii. denemediğim şey kalmadı. (tiksinceksiniz ama forumun birinde tahin sürün demişler. onu bile sürdüm. :kedi:)
Allah senin iyiliğini versin inşallah güldürdün beni yaaa bak senin için buldumah napayım şekercim. onlar da benim bir parçam kabullenmeye çalışıyorum artık. guclubacismile
ayva görürsem alayım bariii. denemediğim şey kalmadı. (tiksinceksiniz ama forumun birinde tahin sürün demişler. onu bile sürdüm. :kedi:)
eksik hiç bitermi yavaş yavaş oluyor herşeysagol canım :))) benim daha eksiğim cok:) ama olsun tamamlanacak insallah:) yatarak ancak bukadarını basarabiliyorum. her adımda cok mutlu oluyorummm:)))
ben aslında her kontrolde gördüm..keşke özel muaynehaneye gitseydimde renkli görseydim der dururm hala..ama son kontrolde başı iyice aşağı indiği için sadece ensesini ve bi kulağını görebildik..ama olsun göbüşü ayaklarıda yetiyo..
hayırlı olsun canım
heheheesırnaşık şeysırnaşık şey bende anı şeyi düşündüm vallahi..çok hoşsun elvanbasuru olupta onlardan bukadar sevimli bahseden bi sensin vallahi..geçmiş olsun en kısa zamanda geçsin memecikler...
hayırlısı olsun kuşum...sağlıkla yatsın bebişin odasında.......bebişiminnn odası boyanıyooorrrrr:)))))))
ben aslında her kontrolde gördüm..keşke özel muaynehaneye gitseydimde renkli görseydim der dururm hala..ama son kontrolde başı iyice aşağı indiği için sadece ensesini ve bi kulağını görebildik..ama olsun göbüşü ayaklarıda yetiyo..
hoş bulduk canım sen nasılsın
biz
iyiyiz çok şükür yaramaz gelmeye çalışıyo ilaçlarla durduruyoruz
bebişimia.s.
yarın doktor kontrolüm var. ona sorcam. tabi adam bana kızacak her hafta bir icatla geliyorsun yanıma diyeee. kızlar dua edin karın cevresi büyümüş olsun. :sinifsinif:
heheheesırnaşık şeysırnaşık şey bende anı şeyi düşündüm vallahi..çok hoşsun elvan
hayırlısı olsun kuşum...sağlıkla yatsın bebişin odasında.......
ense ve kulakda yeter saa artıkkksırnaşık şeyçok yakında kokusunu içine çekeceksin zatennnn..........
bende aynı senin gibiyim her seferinde dr veriyor yüzünün resmini ama siyah beyaz renkli olsa poz poz olurdu heralde elimde.
bu arada günü belli olanlara hayırlı olsun diyelim. darısı başımıza. topicte en son ben doğurcam galiba. tam mayıs annesi olucam ben boshayallersmile
herkes tetikte bekliyor anlaşılankaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
maşallah canım...
büyümüştür annesi merak etme,geridemiydi göbek çevresi?
,adam niye kızsın canım,hamilelerde olan problemler ,sen kendi kendine yapmadın ya malum bölgedeki memeciklerini...
sen doktorun sor krem gerçekten iyi geliyor,benimkiler bayağı kötüydü,kremle iyileşti
Allah senin iyiliğini versin inşallah güldürdün beni yaaa bak senin için buldum
İşte Ahmet Maranki’ den basur için öneriler:
** 1 bardak kaynar suyun içine 10 gram siyah üzüm yaprağı konur. 10 dakika boyunca bekletilir. Daha sonra günde 2 bardak içilir.
** Semizotu, krem kıvamına getirilip basurun üzerine sürülmelidir.
** Zeytin yağı ( saf olmalıdır) ılık kıvama gelinceye kadar ısıtılır. Sabahları aç karnına 50 gram içilir. Bir kaç gün boyunca buna devam edilmelidir.
** 1 bardak suyun içerisine bir tutam ince bir şekilde kıyılmış maydanoz konularak 5-10 dakika boyunca kaynatılır. 1o dakika kaynadıktan sonra 20 dakika bekletilir. Basurlu bölge bu karışımla ıslatılır.
** 1 bardak kaynamış suya, 2 gram papatya konulur. 10 dakika bekleyen bu karışıma pamuk batırılarak basurlu bölge, pansuman edilir.
** 1 bardak kaynamış suya 4 gram, rezene tohumu konur. 10 dakika bekletilen bu karışımdan günde 2-3 bardak içilir.
** Patatesi makata konulacak bir şekilde dilimleyerek, gün boyu makatta bekletiniz.
** Patetesi rendeleyip, püre kıvamına getirerek, basurlu bölgeye koyarak günde 2-3 kere bu uygulama yapılır.
sağolasın canım. bunların birkaçını denemiştim. şimdi gideyim marketten semizotu alayım. (dünde yemeğini yapmıştım) çarpılmam inşallah her gıdanın tadına popom da bakar olduuu. sempatiksalakcinni
]
basur memeciklerinden korkuyordum allahtan şimdiye kadar çıkmadı. doğumda da oluşabiliyormuş baskı ve ıkınmadan dolayı onuda atlatırsam süper olucak :teytey:
vallaha şanslısın ozaman. ben doğuma iş bırakmayım dedim.
heheheesırnaşık şeysırnaşık şey bende anı şeyi düşündüm vallahi..çok hoşsun elvan
opuyorumnanaktan
evet ya bende zamanın bir an evvel geçmesini istiyorum
selam canım h.geldin.
slm tatlim hosbuldumopuyorumnanaktan
yeni gelenler hoşgelmişler opuyorumnanaktan
sagol tatlim hosbuldum,,gecmisi okudum geldim heycan basti yahu aklinialirimsmileohaoldumsmileopuyorumnanaktan
herkese merhaba benim site girişinde sorun olduğu içi giremyrm sadece misafir olarak okuyorum üyeliğim de sorun oluşuyor ve sayfalar açılmıyor
bebeklerini gorenlere gozleri aydin diyorum,,ne guzel gunler yaklasiyor Ant cok heycanlandim arkadasim vallahi sanirim sali gunu aklim sende olacak Allah yardimcimiz olsun dogumu yakin olan arkadaslar dualarim sizlerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?