2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
35+5 te 2,713 gr ve 48,cm

maşallah canım...

yarın doktor kontrolüm var. ona sorcam. tabi adam bana kızacak her hafta bir icatla geliyorsun yanıma diyeee. kızlar dua edin karın cevresi büyümüş olsun. :sinifsinif:

büyümüştür annesi merak etme,geridemiydi göbek çevresi?
,adam niye kızsın canım,hamilelerde olan problemler ,sen kendi kendine yapmadın ya malum bölgedeki memeciklerini...

sen doktorun sor krem gerçekten iyi geliyor,benimkiler bayağı kötüydü,kremle iyileşti

Allah senin iyiliğini versin inşallah güldürdün beni yaaa bak senin için buldum
İşte Ahmet Maranki’ den basur için öneriler:
** 1 bardak kaynar suyun içine 10 gram siyah üzüm yaprağı konur. 10 dakika boyunca bekletilir. Daha sonra günde 2 bardak içilir.

** Semizotu, krem kıvamına getirilip basurun üzerine sürülmelidir.

** Zeytin yağı ( saf olmalıdır) ılık kıvama gelinceye kadar ısıtılır. Sabahları aç karnına 50 gram içilir. Bir kaç gün boyunca buna devam edilmelidir.

** 1 bardak suyun içerisine bir tutam ince bir şekilde kıyılmış maydanoz konularak 5-10 dakika boyunca kaynatılır. 1o dakika kaynadıktan sonra 20 dakika bekletilir. Basurlu bölge bu karışımla ıslatılır.

** 1 bardak kaynamış suya, 2 gram papatya konulur. 10 dakika bekleyen bu karışıma pamuk batırılarak basurlu bölge, pansuman edilir.

** 1 bardak kaynamış suya 4 gram, rezene tohumu konur. 10 dakika bekletilen bu karışımdan günde 2-3 bardak içilir.

** Patatesi makata konulacak bir şekilde dilimleyerek, gün boyu makatta bekletiniz.

** Patetesi rendeleyip, püre kıvamına getirerek, basurlu bölgeye koyarak günde 2-3 kere bu uygulama yapılır.

sagol canım :))) benim daha eksiğim cok:) ama olsun tamamlanacak insallah:) yatarak ancak bukadarını basarabiliyorum. her adımda cok mutlu oluyorummm:)))
eksik hiç bitermi yavaş yavaş oluyor herşey

valla bizimki renkli ultrason ama yinede göstermiyor eşşek sıpası sadece ellerini görüyoruz babası gibi uzun parmaklı opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ama surat kime benzeyecek doğunca göreceğiz galibamafoldumben

basur memeciklerinden korkuyordum allahtan şimdiye kadar çıkmadı. doğumda da oluşabiliyormuş baskı ve ıkınmadan dolayı onuda atlatırsam süper olucak :teytey:

basuru olupta onlardan bukadar sevimli bahseden bi sensin vallahi..geçmiş olsun en kısa zamanda geçsin memecikler...
heheheesırnaşık şeysırnaşık şey bende anı şeyi düşündüm vallahi..çok hoşsun elvan
bebişiminnn odası boyanıyooorrrrr:)))))))
hayırlısı olsun kuşum...sağlıkla yatsın bebişin odasında.......

ense ve kulakda yeter saa artıkkksırnaşık şeyçok yakında kokusunu içine çekeceksin zatennnn..........

yeni gelenler hoşgelmişler opuyorumnanaktan

hoş bulduk canım sen nasılsın
biz
iyiyiz çok şükür yaramaz gelmeye çalışıyo ilaçlarla durduruyoruz
bebişimia.s.

geçmiş olsun canım.bebegın gelişimi gayet iyi merak etme sen.biraz daha bekletirler zaten,hayırlı haberlerle gel inşallah
yarın doktor kontrolüm var. ona sorcam. tabi adam bana kızacak her hafta bir icatla geliyorsun yanıma diyeee. kızlar dua edin karın cevresi büyümüş olsun. :sinifsinif:

benım de yarın dr.kontrolum var.inşallah sen de güzel haberler alırsın canım

bende aynı senin gibiyim her seferinde dr veriyor yüzünün resmini ama siyah beyaz renkli olsa poz poz olurdu heralde elimde.

bu arada günü belli olanlara hayırlı olsun diyelim. darısı başımıza. topicte en son ben doğurcam galiba. tam mayıs annesi olucam ben boshayallersmile

ayy evet inş..hayırlısıyla doğsaydı bi..

renki olsa göstermezdi kesin d,yorum..son kontrole kadar hep yüzünün resmini aldık hatta gözü açık resmi bile var amma siyah beyaz...onlarla idare ediyorum bende..zaten doğmalarına az kaldı..doya doya görürüz allahın izniyle

herkese merhaba benim site girişinde sorun olduğu içi giremyrm sadece misafir olarak okuyorum üyeliğim de sorun oluşuyor ve sayfalar açılmıyor

herkes tetikte bekliyor anlaşılankaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sorma geçen evde boya yapılıyordu dolayısıyla bende çok yoruldum gece duşumu alıp yattım bi 10 dk. sonra iç çamaşırım epeyce bi ıslanmıştı ve acayip sancılarım var eşimi kaldırdım ışığı açtı baktık billidiğiniz normal su dedim eyvah bizim oğlan geliyo bu arada evde havada daha bizim hiç bir şeyimiz hazır değil. kalktım gecenin köründe çantalarımızı hazırladım ama hiç birşeyimiz yıkanmamış ütülenmemiş berbat bir durumdayım yani. neyse sancılarım allahtan çok şiddetlenmedi ertesi gün doktora gideceğim içinde çok rahattım hiç doktoru falan aramadım. doktora gidince durumu anlattım beni teste gönderdi ebeler alttan bi test yaptılar allahtan amniyon sıvısı değil vajinal akıntıymış. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

maşallah canım...

büyümüştür annesi merak etme,geridemiydi göbek çevresi?
,adam niye kızsın canım,hamilelerde olan problemler ,sen kendi kendine yapmadın ya malum bölgedeki memeciklerini...

evet 1hafta geri çıkmıştı. kafası 3hafta büyük bacaklar 1hafta büyük. sırayla büyütüyor benim oğlan heralde. aynı anda büyüt şunları dimi.

sen doktorun sor krem gerçekten iyi geliyor,benimkiler bayağı kötüydü,kremle iyileşti

tamam canım sorcam.

bebeklerini gorenlere gozleri aydin diyorum,,ne guzel gunler yaklasiyor Ant cok heycanlandim arkadasim vallahi sanirim sali gunu aklim sende olacak Allah yardimcimiz olsun dogumu yakin olan arkadaslar dualarim sizlerle

bebeklerini gorenlere gozleri aydin diyorum,,ne guzel gunler yaklasiyor Ant cok heycanlandim arkadasim vallahi sanirim sali gunu aklim sende olacak Allah yardimcimiz olsun dogumu yakin olan arkadaslar dualarim sizlerle

dr.um vazgeçmezse salı bakalım..zaten p.tesi akşam yazarım buraya...ayy artık stresle beklemek zor oluyo..doğsun artık...çocukta şaşırcak 3 hafta önce doğmasın hemen diyodum..şimdide doğsun..oda inatla bekletiyo..zaten salıya kadarda dursun ole hastaneye koşuşturmayalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…