evet canım muhtesem sona az kaldı artıksagol tatlim hosbuldum,,gecmisi okudum geldim heycan basti yahu aklinialirimsmileohaoldumsmileopuyorumnanaktan
merhabalar mayıs anneleri.........bende haziran annesiyim........bizim topikte kimse yok fazla sıkıldım bi uğriyim dedim.........davetsiz misafir kabul ediyomusunuz?
dr.um vazgeçmezse salı bakalım..zaten p.tesi akşam yazarım buraya...ayy artık stresle beklemek zor oluyo..doğsun artık...çocukta şaşırcak 3 hafta önce doğmasın hemen diyodum..şimdide doğsun..oda inatla bekletiyo..zaten salıya kadarda dursun ole hastaneye koşuşturmayalım..
merhabalar mayıs anneleri.........bende haziran annesiyim........bizim topikte kimse yok fazla sıkıldım bi uğriyim dedim.........davetsiz misafir kabul ediyomusunuz?
hoşgeldin tatlıma.s.merhabalar mayıs anneleri.........bende haziran annesiyim........bizim topikte kimse yok fazla sıkıldım bi uğriyim dedim.........davetsiz misafir kabul ediyomusunuz?
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis-anneleri/352217-2010-mayis-melekleri-geliyor-14.html
kızlar bebişler doğduğunda bu topiğede yazın olur mu izne ayrılınca burdan takip ederim ancak çok giremeyebilirim çünkü
evet canım muhtesem sona az kaldı artık
valla bugunler topiğin kalabalık oldugu son günler
muhtemelen bebişlerin 2. ayından sonra tekrar böyle bir araya geliriz gibi
hoşbulduk herkese tşk.Nasılsınız ve hamilelik nası geçiyor?........a.s.
hoşbulduk herkese tşk.Nasılsınız ve hamilelik nası geçiyor?........a.s.
boyle bir site olmasaydi ne yaprdim gurbet ellerde hep beraber buyuttuk kuzularimizi icimizde cook sey paylasacagiz daha cookkzemuszemusopuyorumnanaktana.s.
canım bir de bostan patlıcanının tavsiye ediyorlar ben de çarpılırım yauv diyip denemedim ama çokah napayım şekercim. onlar da benim bir parçam kabullenmeye çalışıyorum artık. guclubacismile
ayva görürsem alayım bariii. denemediğim şey kalmadı. (tiksinceksiniz ama forumun birinde tahin sürün demişler. onu bile sürdüm. :kedi:)
boyle bir site olmasaydi ne yaprdim gurbet ellerde hep beraber buyuttuk kuzularimizi icimizde cook sey paylasacagiz daha cookkzemuszemusopuyorumnanaktana.s.
canım bir de bostan patlıcanının tavsiye ediyorlar ben de çarpılırım yauv diyip denemedim ama çok
iyi geliyormuş gitmişken ona da bak deniyorsan hepsini
son zamanlar..artık heycan korku stres ve şikayetler hat safhada..ama tek tesellimde az kalmış olması...senin nasıl gidiyo bebeğinin cinsiyeti ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?