2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhabalar mayıs anneleri.........bende haziran annesiyim........bizim topikte kimse yok fazla sıkıldım bi uğriyim dedim.........davetsiz misafir kabul ediyomusunuz?

sagol tatlim hosbuldum,,gecmisi okudum geldim heycan basti yahu aklinialirimsmileohaoldumsmileopuyorumnanaktan
evet canım muhtesem sona az kaldı artık
valla bugunler topiğin kalabalık oldugu son günler
muhtemelen bebişlerin 2. ayından sonra tekrar böyle bir araya geliriz gibi

canimm benim heycanla kuzunu ve seni bekliyoruz darisi zamanlica basimiza insallah canimm saglicakla dogur insallahh:Saruboceq:kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

evet canım muhtesem sona az kaldı artık
valla bugunler topiğin kalabalık oldugu son günler
muhtemelen bebişlerin 2. ayından sonra tekrar böyle bir araya geliriz gibi

boyle bir site olmasaydi ne yaprdim gurbet ellerde hep beraber buyuttuk kuzularimizi icimizde cook sey paylasacagiz daha cookkzemuszemusopuyorumnanaktana.s.

hoşbulduk herkese tşk.Nasılsınız ve hamilelik nası geçiyor?........a.s.

benim bir arkadasimda haziranin son haftasinda dogum yapicak oglu olacak..valla nasil olalim artik gun saymaya basladik topigimiz hrgun yeni bir haber icinde heycanla bekliyoruz..sen nasilsin nasi geciyor :1hug:bilmiyorumkismile

canım bir de bostan patlıcanının tavsiye ediyorlar ben de çarpılırım yauv diyip denemedim ama çok
iyi geliyormuş gitmişken ona da bak deniyorsan hepsini

boyle bir site olmasaydi ne yaprdim gurbet ellerde hep beraber buyuttuk kuzularimizi icimizde cook sey paylasacagiz daha cookkzemuszemusopuyorumnanaktana.s.

inşallah canım Allah izin verirse seneye bu zamanlarda yürüyorlar,anne dedi,baba dedi...vs. onları paylaşacağız...

canım benim gurbette yalnız olmak herseyi daha da zorlastırıyor olmalı
neyse zoru bitti,bebekleri sağlıkla bugunlere getirebildik ya çok şükür

evet canım sen bir de gurbetin gurbetindesin yani Türkiye de başka bir şehir gurbetse sen yurtdışı nasıl zor biliyorum ben de 2 bebeğimi yurtdışında doğurdum, kızkardeşlerim annem gelemedi, kime benziyo burnu nasıl dediklerinde içim ürperiyordu, ama arkadaşlarım çok destek olmuşlardı herşeyin başı sağlık sağlıkla kavuş bebişine bir süre sonra onunla beraber Türkiyeye gelmek harika bir şey ve evet senin dediğin gibi iyiki kk var keşke o zamanlarda ben de haberdar olsaydım bu siteden her gün gebelik sitelerine bağlanıp yeni bir şey okuyup kafama takmaktan paronayak olmuştum, doktorum enson internetteki gebelik sitelerine bakma artık böyle olmaz falan diye bana kızmıştı, neden kilosu öyle neden boyu böyle halbuki çok normal herkesin çocuğu farklı işte şimdi ilk anne olacakların heyecanlarını öyle iyi anlıyorum ki

son zamanlar..artık heycan korku stres ve şikayetler hat safhada..ama tek tesellimde az kalmış olması...senin nasıl gidiyo bebeğinin cinsiyeti ne

cinsiyeti kız.bazen normal bazende çok ağrılı oluyor.çalışmakta yormaya başladı ama mecburen sabrediyorum..eee Anne olmak kolay değil.Allah hepimize kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…