2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canim benim oyle guzel ifade etmissin ki duygularimi tamamen katiliyorumm Rabbim yardimcimiz olsun cok tsk ederimopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile:CüvCüv:

Selam kızlar, artık geri sayımlarımız başladı bende bugün dr. gittim kontrole iki haftaya kadar sezeryanım gerçekleşecek kızçem 2,955 gr. olmuş biraz tansiyonum yüksek çıktı tuzu tamamen kesmemi söyledi dr. um hayırlısıyla kazasız belasız bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah

Birde arkadaşlar Hemoroid olan arkadaşlar benimde gerçekten kötüydü dr. um bana Proctolop diye bir fitil verdi hem sancıyı gideriyor hemde tedavi edici özelliği var şuan şükürler olsun hiçbir sıkıntım kalmadı bebeğede her hangi bir zararı yok

cinsiyeti kız.bazen normal bazende çok ağrılı oluyor.çalışmakta yormaya başladı ama mecburen sabrediyorum..eee Anne olmak kolay değil.Allah hepimize kolaylık versin
hoşgeldın canım a.s.
kızlarrr size doyum olmuyo..ben birazcık kaçayım..markete gideyim dolanmış olurum hem kendinize dikkat edinn..opuyorumnanaktan

canım görüşürüz kendıne iyi bak bakalım a.s

az önce netten verdiğim sipariş geldi.yan yatırma yastıgı yalnız eğimli olanı.
bebek reflüsünü engelliyormus.bunu kullanan yada alan var mı acaba?

bostan patlıcanının nesini sürecek ki :uhm:
basurun üstüne haşlayıp koyacakmış üstüne oturacak yanı einine kesilmiş bostan patlıcaının eni kesilmesinin önemi var mı bilimyorum ama bana öyle söylemşlerdi

canım hamile kalmadan bana da önerdi onu denedim ama ben mi beceremedim
işe yarıyor ama o bağırsaklarımda hareket edecek kadar kalmıyor işe yaradığı için
hemn gidiyor fitil anlayamadım sonra da hamile kaldığımı öğreninice ne olur ne olmaz dedim kullanmadım, sen de nasıl oluyor?

canım hadi hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inşallah. kızınada maşallah

maşallah size canım 3 kiloyu görünce ben de rahat edicem
hoşbuldum nasılsınız?
kendı adıma iyiyim canım saolasın,bugun hayret bi şekilde hiç bel agrım yok

basurun üstüne haşlayıp koyacakmış üstüne oturacak yanı einine kesilmiş bostan patlıcaının eni kesilmesinin önemi var mı bilimyorum ama bana öyle söylemşlerdi

içinde diğer sebzelerden farklı olarak nikotin var.onun ne faydası olacak ki yaraya? benım aklıma yatmadı ama belki de dogrudur

canım bir de bostan patlıcanının tavsiye ediyorlar ben de çarpılırım yauv diyip denemedim ama çok
iyi geliyormuş gitmişken ona da bak deniyorsan hepsini

marketten döndüm bile. patlıcanı daha önce de duymuştum.

ay yarın hemen sorayım doktora. ilacın adını not ettim sağolasın

sende de mi var

kızlar marketten wee nin göğüs pompasını aldım. elle olanlardan. burada okumuştum ilk günler lazım olur diye. pek bir dandik geldi ama görcez bakalım.

ben biraz uzanayım artık, belim tekrar ağrıyacak diye ödüm patlıyo
görüşürüz kızlar opuyorumnanaktan

evet bende de var ve bağırsaklarımın hacmi normal hacminin 10 katına çıktı tuvalete gidebildiğimde doğumun ondan çok daha kolay olacağını düşünyorum o boyutta bi şey

Merhaba kızlar.ızne çıktım bu hafta.Evde dinleniyoruz artık kuzumla.Herkes iyidir umarım

Bağırsak tembelliği yaşayan arkadaşlar gece yatmadan önce 2 tane kivi yiyin.Kesinlikle çok iyi geliyo

evet bende de var ve bağırsaklarımın hacmi normal hacminin 10 katına çıktı tuvalete gidebildiğimde doğumun ondan çok daha kolay olacağını düşünyorum o boyutta bi şey

işin komik yanı benim bağırsakların da düzelceği tuttu. birkaç gün çıkmasam belki acısı geççek. ama inatlaşıyorlar sanki

Merhaba kızlar.İzne çıktım bu hafta.Evde dinleniyoruz artık kuzumla.Herkes iyidir umarım

iyilik diyelim. oooh dinlenin artık canım ya. bebişler doğunca yeterince yorulcaz zaten

canım ben tuvalet ihtiyacından sonra koyuyordum, sürekli kullandığın zaman bağırsaklarda kalmıyor her dışkılamadan sonra kullan inan çok faydası oluyor ben artık wc ye girmeye korkuyordum ama şükür şimdi iyiyim, son aylarda bebeğ asla ilacın bileşimi ulaşmıyormuş yani ben rahatlıkla kullandım ve rahatım birde kızlar tavsiyem doğumdan sonra zaten bu sıkıntı genelde yaşanır şimdiden önlemi almak iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…