evet canım sen bir de gurbetin gurbetindesin yani Türkiye de başka bir şehir gurbetse sen yurtdışı nasıl zor biliyorum ben de 2 bebeğimi yurtdışında doğurdum, kızkardeşlerim annem gelemedi, kime benziyo burnu nasıl dediklerinde içim ürperiyordu, ama arkadaşlarım çok destek olmuşlardı herşeyin başı sağlık sağlıkla kavuş bebişine bir süre sonra onunla beraber Türkiyeye gelmek harika bir şey ve evet senin dediğin gibi iyiki kk var keşke o zamanlarda ben de haberdar olsaydım bu siteden her gün gebelik sitelerine bağlanıp yeni bir şey okuyup kafama takmaktan paronayak olmuştum, doktorum enson internetteki gebelik sitelerine bakma artık böyle olmaz falan diye bana kızmıştı, neden kilosu öyle neden boyu böyle halbuki çok normal herkesin çocuğu farklı işte şimdi ilk anne olacakların heyecanlarını öyle iyi anlıyorum ki
aynen bende senin kadar uzakta olasamda gurbetteyim..ailem arkadaşlarım antalyadalar...burda kimsem yok..allahtan bu siteyi bulmuşum...
inşallah canım Allah izin verirse seneye bu zamanlarda yürüyorlar,anne dedi,baba dedi...vs. onları paylaşacağız...
canım benim gurbette yalnız olmak herseyi daha da zorlastırıyor olmalı
neyse zoru bitti,bebekleri sağlıkla bugunlere getirebildik ya çok şükür
hoşgeldın canım a.s.cinsiyeti kız.bazen normal bazende çok ağrılı oluyor.çalışmakta yormaya başladı ama mecburen sabrediyorum..eee Anne olmak kolay değil.Allah hepimize kolaylık versin
kızlarrr size doyum olmuyo..ben birazcık kaçayım..markete gideyim dolanmış olurum hem kendinize dikkat edinn..opuyorumnanaktan
hoşgeldın canım a.s.
basurun üstüne haşlayıp koyacakmış üstüne oturacak yanı einine kesilmiş bostan patlıcaının eni kesilmesinin önemi var mı bilimyorum ama bana öyle söylemşlerdibostan patlıcanının nesini sürecek ki :uhm:
canım hamile kalmadan bana da önerdi onu denedim ama ben mi beceremedimBirde arkadaşlar Hemoroid olan arkadaşlar benimde gerçekten kötüydü dr. um bana Proctolop diye bir fitil verdi hem sancıyı gideriyor hemde tedavi edici özelliği var şuan şükürler olsun hiçbir sıkıntım kalmadı bebeğede her hangi bir zararı yok
Selam kızlar, artık geri sayımlarımız başladı bende bugün dr. gittim kontrole iki haftaya kadar sezeryanım gerçekleşecek kızçem 2,955 gr. olmuş biraz tansiyonum yüksek çıktı tuzu tamamen kesmemi söyledi dr. um hayırlısıyla kazasız belasız bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah
Birde arkadaşlar Hemoroid olan arkadaşlar benimde gerçekten kötüydü dr. um bana Proctolop diye bir fitil verdi hem sancıyı gideriyor hemde tedavi edici özelliği var şuan şükürler olsun hiçbir sıkıntım kalmadı bebeğede her hangi bir zararı yok
Selam kızlar, artık geri sayımlarımız başladı bende bugün dr. gittim kontrole iki haftaya kadar sezeryanım gerçekleşecek kızçem 2,955 gr. olmuş biraz tansiyonum yüksek çıktı tuzu tamamen kesmemi söyledi dr. um hayırlısıyla kazasız belasız bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah
kendı adıma iyiyim canım saolasın,bugun hayret bi şekilde hiç bel agrım yokhoşbuldum nasılsınız?
basurun üstüne haşlayıp koyacakmış üstüne oturacak yanı einine kesilmiş bostan patlıcaının eni kesilmesinin önemi var mı bilimyorum ama bana öyle söylemşlerdi
canım bir de bostan patlıcanının tavsiye ediyorlar ben de çarpılırım yauv diyip denemedim ama çok
iyi geliyormuş gitmişken ona da bak deniyorsan hepsini
Birde arkadaşlar Hemoroid olan arkadaşlar benimde gerçekten kötüydü dr. um bana Proctolop diye bir fitil verdi hem sancıyı gideriyor hemde tedavi edici özelliği var şuan şükürler olsun hiçbir sıkıntım kalmadı bebeğede her hangi bir zararı yok
basurun üstüne haşlayıp koyacakmış üstüne oturacak yanı einine kesilmiş bostan patlıcaının eni kesilmesinin önemi var mı bilimyorum ama bana öyle söylemşlerdi
canım hamile kalmadan bana da önerdi onu denedim ama ben mi beceremedim
işe yarıyor ama o bağırsaklarımda hareket edecek kadar kalmıyor işe yaradığı için
hemn gidiyor fitil anlayamadım sonra da hamile kaldığımı öğreninice ne olur ne olmaz dedim kullanmadım, sen de nasıl oluyor?
evet bende de var ve bağırsaklarımın hacmi normal hacminin 10 katına çıktı tuvalete gidebildiğimde doğumun ondan çok daha kolay olacağını düşünyorum o boyutta bi şeymarketten döndüm bile. patlıcanı daha önce de duymuştum.
ay yarın hemen sorayım doktora. ilacın adını not ettim sağolasın
sende de mi var
kızlar marketten wee nin göğüs pompasını aldım. elle olanlardan. burada okumuştum ilk günler lazım olur diye. pek bir dandik geldi ama görcez bakalım.
evet bende de var ve bağırsaklarımın hacmi normal hacminin 10 katına çıktı tuvalete gidebildiğimde doğumun ondan çok daha kolay olacağını düşünyorum o boyutta bi şey
Merhaba kızlar.İzne çıktım bu hafta.Evde dinleniyoruz artık kuzumla.Herkes iyidir umarım
canım hamile kalmadan bana da önerdi onu denedim ama ben mi beceremedim
işe yarıyor ama o bağırsaklarımda hareket edecek kadar kalmıyor işe yaradığı için
hemn gidiyor fitil anlayamadım sonra da hamile kaldığımı öğreninice ne olur ne olmaz dedim kullanmadım, sen de nasıl oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?