gözün aydın canım maşallah kuzunaSelam kızlar, artık geri sayımlarımız başladı bende bugün dr. gittim kontrole iki haftaya kadar sezeryanım gerçekleşecek kızçem 2,955 gr. olmuş biraz tansiyonum yüksek çıktı tuzu tamamen kesmemi söyledi dr. um hayırlısıyla kazasız belasız bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah
Birde arkadaşlar Hemoroid olan arkadaşlar benimde gerçekten kötüydü dr. um bana Proctolop diye bir fitil verdi hem sancıyı gideriyor hemde tedavi edici özelliği var şuan şükürler olsun hiçbir sıkıntım kalmadı bebeğede her hangi bir zararı yok
ohhh keyfine bak görkim darısı başımaMerhaba kızlar.İzne çıktım bu hafta.Evde dinleniyoruz artık kuzumla.Herkes iyidir umarım
gözün aydın canım maşallah kuzuna
ohhh keyfine bak görkim darısı başıma
ben aslında hemen doğsun istemim biraz dinelnim şöyle uykumu alayım doyayım uykuya evimi temizleyim sonrada gelsin kuzum ohhhh olumunekankayizsmileSizin de kızınla az kaldı Tubişim.Evde de sıkılıcaz aslında.Doğsa da oyalansak opuyorumnanaktan
aynen canım:lepi:kaydirigubbakcemile5 ben ayakta uyuyacamda karın sertleşmelerim olmasa canımı çok yakıoevde olanlar benim için de uyuyun ne olur işyerindeyim ve nasıl uykum geldi anlatamam şöyle sol yanıma yatsam ayaklarımı uzatsam kimseler dokunmasa bana oooohhhhh
marketten döndüm bile. patlıcanı daha önce de duymuştum.
ay yarın hemen sorayım doktora. ilacın adını not ettim sağolasın
sende de mi var
kızlar marketten wee nin göğüs pompasını aldım. elle olanlardan. burada okumuştum ilk günler lazım olur diye. pek bir dandik geldi ama görcez bakalım.
bende marketteydim mevsim tansaş bim gezdim geldim karşılazmısızdır kesin boshayallersmile
aklıma da geldi haber vereyim diye, ama görsem karnı büyük biri kesin şüphelenirdim. yeşil badi vardı üstümde.
dalın urunu kullananlar yada kullanıcak olanlar yarın bım de dalın setı gelıyor 14lıra gıbı bısı yag sampuan ıslak mendıl pudra ve pısık kremı var yag baktım sadece 10lıraydı
ya bende artık dinlenmek istiyorum, yarın son günüm kısmetse inşalllah.. izne ayrılıyorum. yaklaştıkçada korkmaya başladım..
bırde huggıes ten numune ıstemıstım 2gunde geldı dun gonderdım hatta bılgılerımı heh ne cabuk oldu şaşırdım vallaha
iznin hayırlı olsun, gözün aydın 1 günün kalmış :hulya:
aslında hala çalışan arkadaşları gördükçe keşke ben de 37 de ayrılsaydım diyorum bazen ama dayanamazdım gibi geliyor, doktor 32 de çıkmamı istemişti zaten...
kızlar Bebek Bakımı Hakkında Bilmek İstediklerinizin hepsi şurda var,benim gibi hiç bilgisi olmayan arkadaşlar bakabilir.
http://www.cicibebe.net/bebek_bakimi/bebek_bakimi.htm
ben de istedim bayağı bir oldu ama huggies göndermedi kızlarda Milupadan istemiştim süperdi bayağı bir pişik kremi falanda göndermişlerdi iyi oluyor deneme amaçlı ama her çocuk kendi bezini kendi belirliyor sanki, tabi ilk etapta birini alıcaz deniycez bakıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?