2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gözün aydın canım maşallah kuzuna
Merhaba kızlar.İzne çıktım bu hafta.Evde dinleniyoruz artık kuzumla.Herkes iyidir umarım
ohhh keyfine bak görkim darısı başıma

evde olanlar benim için de uyuyun ne olur işyerindeyim ve nasıl uykum geldi anlatamam şöyle sol yanıma yatsam ayaklarımı uzatsam kimseler dokunmasa bana oooohhhhh

Sizin de kızınla az kaldı Tubişim.Evde de sıkılıcaz aslında.Doğsa da oyalansak opuyorumnanaktan
ben aslında hemen doğsun istemim biraz dinelnim şöyle uykumu alayım doyayım uykuya evimi temizleyim sonrada gelsin kuzum ohhhh olumunekankayizsmile
evde olanlar benim için de uyuyun ne olur işyerindeyim ve nasıl uykum geldi anlatamam şöyle sol yanıma yatsam ayaklarımı uzatsam kimseler dokunmasa bana oooohhhhh
aynen canım:lepi:kaydirigubbakcemile5 ben ayakta uyuyacamda karın sertleşmelerim olmasa canımı çok yakıo

bende marketteydim mevsim tansaş bim gezdim geldim karşılazmısızdır kesin boshayallersmile

aklıma da geldi haber vereyim diye, ama görsem karnı büyük biri kesin şüphelenirdim. yeşil badi vardı üstümde.

bende de siyah vardı siyahlara burundum hatta mevsımde bebek bezlerıne emzıklere falan baktım yanı aslında aynı yerlerdeymısız soyleseydın keske bilmiyorumkismile

dalın urunu kullananlar yada kullanıcak olanlar yarın bım de dalın setı gelıyor 14lıra gıbı bısı yag sampuan ıslak mendıl pudra ve pısık kremı var yag baktım sadece 10lıraydı

neyse ben kalkim iş yapim biraz yavaş yavaş. kaç gündür bir şeye dokunmuyorum zaten (tembelkadinsmiley)

dalın urunu kullananlar yada kullanıcak olanlar yarın bım de dalın setı gelıyor 14lıra gıbı bısı yag sampuan ıslak mendıl pudra ve pısık kremı var yag baktım sadece 10lıraydı

süpermiş. ben göbeğim için sürüyorum dalin bebe jelini. neyse kızlar acık evi toparlayım bende.

bırde huggıes ten numune ıstemıstım 2gunde geldı dun gonderdım hatta bılgılerımı heh ne cabuk oldu şaşırdım vallaha

ya bende artık dinlenmek istiyorum, yarın son günüm kısmetse inşalllah.. izne ayrılıyorum. yaklaştıkçada korkmaya başladım..

ya bende artık dinlenmek istiyorum, yarın son günüm kısmetse inşalllah.. izne ayrılıyorum. yaklaştıkçada korkmaya başladım..

iznin hayırlı olsun, gözün aydın 1 günün kalmış :hulya:
aslında hala çalışan arkadaşları gördükçe keşke ben de 37 de ayrılsaydım diyorum bazen ama dayanamazdım gibi geliyor, doktor 32 de çıkmamı istemişti zaten...

Son düzenleme:

teşekkürler..:))
ben şu son bir iki güne kadar gayet iyiydim ama artık zor gelmeye başladı..

ben de istedim bayağı bir oldu ama huggies göndermedi kızlarda Milupadan istemiştim süperdi bayağı bir pişik kremi falanda göndermişlerdi iyi oluyor deneme amaçlı ama her çocuk kendi bezini kendi belirliyor sanki, tabi ilk etapta birini alıcaz deniycez bakıcaz

ben de üye oldum ama hiçbiryerden numune gelmedi..bilmiyorumkismile
beni beğenmiyorlarohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…