2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar Bebek Bakımı Hakkında Bilmek İstediklerinizin hepsi şurda var,benim gibi hiç bilgisi olmayan arkadaşlar bakabilir.

http://www.cicibebe.net/bebek_bakimi/bebek_bakimi.htm
SAOL CANIM BAKIYORUM BENDE
ben milpaya üyeydim huggies bezi gönderdiler 2 tane niveanında numunelik pişik kremi şampuan falan bilgi verici cd ben bez huggies aldım kullanıma göre eğiştircem bakalım primaya geçerim hangisinde popişi rahat ederse kuzumun

bende bir çok yere üye oldum ama hiçbişi gönderen olmadı, özellikle milupa üye olan annelerimize hediye paketi diye bişi sölemişti ama gelen giden malesef olmadı..

ülker koca bir kutu yolluyormuş. ona üye oluyorsun altında numune istiyorum diye bir seçenek var işaretledin mi geliyomuş.

Selam kızlar... Sanırım en son doğum yapanlar arasında olacağım bende. Yarın kontrolümüz var ve NST ye gireceğiz:) Bel ağrılarım çok fazlalaştı benim(

nerden istedin?? sayfasında numune gönderilmemektedir diyor...mail mi attın?

ben de üye oldum ama hiçbiryerden numune gelmedi..bilmiyorumkismile
beni beğenmiyorlarohaoldumsmile

bende bir çok yere üye oldum ama hiçbişi gönderen olmadı, özellikle milupa üye olan annelerimize hediye paketi diye bişi sölemişti ama gelen giden malesef olmadı..

ben hicbiryere uye olmadim, tabi ki hicbirsey yollamadilar

olsam mi acaba ben de hehee

bana da milupadan bir şeyler gelmişti, başka da gelen giden olmadı

info@huggies.com.tr bu adrese numune istiyorum dedim. adres telefon falan istediler dün yazdım bugünde geldi. bioxcinde aynı şekilde sitesine yazdım iletişimdi galiba yada istek öneri adres telefon bilgisi istemişler bakalım o ne zaman gelicek. her yere yazdım nivea göndermiyormuş ama göndermiyoruz diye cevap yazmışlar. evybabyde öyle birde molfix ve prima göndermiyormuş.

drynites varya huggıiesin o bezi sgk karşılıyormuş. geceleri altını ıslatan çocuklar için ya onlar eğer doktordan rapor ile hastalığı kanıtlarsan fatura ibrazı dahilinde geri ödeme yapıyormuş. sgk. ben numune isticektim ondan ama 4yaş fln diyordu ondan istemedim.

Selam kızlar... Sanırım en son doğum yapanlar arasında olacağım bende. Yarın kontrolümüz var ve NST ye gireceğiz:) Bel ağrılarım çok fazlalaştı benim(

salı günü benimde kontrolüm. bakalım NST isteyecekmi benim dr seninle günlerimiz aynı bizim.

salı günü benimde kontrolüm. bakalım NST isteyecekmi benim dr seninle günlerimiz aynı bizim.

Evet günlerimiz aynı:) Bana 2 hafta önce demişlerdi bir dahaki kontrolde NST ye bağlanacaksın karnın tok gel bir de çikolata ye dediler... Bakalım nasıl bişey:)

Evet günlerimiz aynı:) Bana 2 hafta önce demişlerdi bir dahaki kontrolde NST ye bağlanacaksın karnın tok gel bir de çikolata ye dediler... Bakalım nasıl bişey:)

beni 1 ay sonra gel diye çağırdığı için bilmiyorum ama tok karnına gidicem. çantamda da çikolata bulundururum ne olur ne olmaz

maşallah canım bebeğineibüyümüş kocaman olmuş artık....

bağırsak tembelliği yaşayan arkadaşlar gece yatmadan önce 2 tane kivi yiyin.kesinlikle çok iyi geliyo

ben kiviyi çok tüketiyorum kabızlık yaşamıyorum,demek ki ondanmış...

selam kızlar nasılsınız bakalım.
bugün benim için yoğunn geçti biraz :))) kuaföre gittim ve temizliğimi yaptırdım ama canım çok yandı yine napalım mecburen katlanıyoruz.
sonrada kızımın bakım ürünlerini ve bezini aldık kendime ped falan sonunda onlarda tamamlandı :)))

yarın sabah kontrolüm var heyecanlıyım bakalım ne diycek doktorumuz doğum hakkında konuşucaz çünkü bilmiyorumkismile

iyi haberlerle gelirsin iş benim son kontrolümde normal gözüküyodu bakalım senle aynı mı doğurcaz özlem hiç beli olmaz bu kuzucukların işleriolumunekankayizsmile

İyi cesaret özlem ben korkumdan kuaföre gidemiyorum epilatörle bacaklarımı temizliyim dedim onu bile eğilip yapamadım şaşırmış durumdayım canım eyvahedigeldismile
İnşallah Dr. dan güzel haberlerle gelirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…