SAOL CANIM BAKIYORUM BENDEkızlar Bebek Bakımı Hakkında Bilmek İstediklerinizin hepsi şurda var,benim gibi hiç bilgisi olmayan arkadaşlar bakabilir.
http://www.cicibebe.net/bebek_bakimi/bebek_bakimi.htm
ben milpaya üyeydim huggies bezi gönderdiler 2 tane niveanında numunelik pişik kremi şampuan falan bilgi verici cd ben bez huggies aldım kullanıma göre eğiştircem bakalım primaya geçerim hangisinde popişi rahat ederse kuzumunben de istedim bayağı bir oldu ama huggies göndermedi kızlarda Milupadan istemiştim süperdi bayağı bir pişik kremi falanda göndermişlerdi iyi oluyor deneme amaçlı ama her çocuk kendi bezini kendi belirliyor sanki, tabi ilk etapta birini alıcaz deniycez bakıcaz
kızlar Bebek Bakımı Hakkında Bilmek İstediklerinizin hepsi şurda var,benim gibi hiç bilgisi olmayan arkadaşlar bakabilir.
http://www.cicibebe.net/bebek_bakimi/bebek_bakimi.htm
ben de istedim bayağı bir oldu ama huggies göndermedi kızlarda Milupadan istemiştim süperdi bayağı bir pişik kremi falanda göndermişlerdi iyi oluyor deneme amaçlı ama her çocuk kendi bezini kendi belirliyor sanki, tabi ilk etapta birini alıcaz deniycez bakıcaz
nerden istedin?? sayfasında numune gönderilmemektedir diyor...mail mi attın?
ben de istedim bayağı bir oldu ama huggies göndermedi kızlarda Milupadan istemiştim süperdi bayağı bir pişik kremi falanda göndermişlerdi iyi oluyor deneme amaçlı ama her çocuk kendi bezini kendi belirliyor sanki, tabi ilk etapta birini alıcaz deniycez bakıcaz
ben de üye oldum ama hiçbiryerden numune gelmedi..bilmiyorumkismile
beni beğenmiyorlarohaoldumsmile
SAOL CANIM BAKIYORUM BENDE
ben milpaya üyeydim huggies bezi gönderdiler 2 tane niveanında numunelik pişik kremi şampuan falan bilgi verici cd ben bez huggies aldım kullanıma göre eğiştircem bakalım primaya geçerim hangisinde popişi rahat ederse kuzumun
bende bir çok yere üye oldum ama hiçbişi gönderen olmadı, özellikle milupa üye olan annelerimize hediye paketi diye bişi sölemişti ama gelen giden malesef olmadı..
ben hicbiryere uye olmadim, tabi ki hicbirsey yollamadilar
olsam mi acaba ben de hehee
bana da milupadan bir şeyler gelmişti, başka da gelen giden olmadı
Selam kızlar... Sanırım en son doğum yapanlar arasında olacağım bende. Yarın kontrolümüz var ve NST ye gireceğiz:) Bel ağrılarım çok fazlalaştı benim(
salı günü benimde kontrolüm. bakalım NST isteyecekmi benim dr seninle günlerimiz aynı bizim.
salı günü benimde kontrolüm. bakalım NST isteyecekmi benim dr seninle günlerimiz aynı bizim.
Evet günlerimiz aynı:) Bana 2 hafta önce demişlerdi bir dahaki kontrolde NST ye bağlanacaksın karnın tok gel bir de çikolata ye dediler... Bakalım nasıl bişey:)
selam kızlar, artık geri sayımlarımız başladı bende bugün dr. Gittim kontrole iki haftaya kadar sezeryanım gerçekleşecek kızçem 2,955 gr. Olmuş biraz tansiyonum yüksek çıktı tuzu tamamen kesmemi söyledi dr. Um hayırlısıyla kazasız belasız bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah
birde arkadaşlar hemoroid olan arkadaşlar benimde gerçekten kötüydü dr. Um bana proctolop diye bir fitil verdi hem sancıyı gideriyor hemde tedavi edici özelliği var şuan şükürler olsun hiçbir sıkıntım kalmadı bebeğede her hangi bir zararı yok
bağırsak tembelliği yaşayan arkadaşlar gece yatmadan önce 2 tane kivi yiyin.kesinlikle çok iyi geliyo
verdim tatlım çok tatlısınız ikinizde2009 mayıs annesiyim oğlumla bana oy verirmisiniza.s.
http://apps.facebook.com/favoricanimannem/album.php?fotografID=915
iyi haberlerle gelirsin iş benim son kontrolümde normal gözüküyodu bakalım senle aynı mı doğurcaz özlem hiç beli olmaz bu kuzucukların işleriolumunekankayizsmileselam kızlar nasılsınız bakalım.
bugün benim için yoğunn geçti biraz :))) kuaföre gittim ve temizliğimi yaptırdım ama canım çok yandı yinenapalım mecburen katlanıyoruz.
sonrada kızımın bakım ürünlerini ve bezini aldık kendime ped falan sonunda onlarda tamamlandı :)))
yarın sabah kontrolüm var heyecanlıyım bakalım ne diycek doktorumuz doğum hakkında konuşucaz çünkü bilmiyorumkismile
selam kızlar nasılsınız bakalım.
bugün benim için yoğunn geçti biraz :))) kuaföre gittim ve temizliğimi yaptırdım ama canım çok yandı yinenapalım mecburen katlanıyoruz.
sonrada kızımın bakım ürünlerini ve bezini aldık kendime ped falan sonunda onlarda tamamlandı :)))
yarın sabah kontrolüm var heyecanlıyım bakalım ne diycek doktorumuz doğum hakkında konuşucaz çünkü bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?