2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyi haberlerle gelirsin iş benim son kontrolümde normal gözüküyodu bakalım senle aynı mı doğurcaz özlem hiç beli olmaz bu kuzucukların işleriolumunekankayizsmile

valla belli olmaz canım ne yapıcakları. benim korkular feci durumda yarın doktorumla konuşcam bakalım beni normal doğum konusunda rahatlatabilcekmi. tabi bide muaynede uygunmu değilmi bi bakılcak benim rahim normalde ters ama doğuma bi etkisi oluyomu bilmiyorum.
sen ne düşünüyosun normalmi canım.

valla napıyım canım geçen sefer dra giderken aceleyle jilet yapmıştım zaten bişey göremiyorum çok zor oldu yarısı oldu yarısı olmadı. bende son defa bi gidiyim dedim kuaföre napıyım zaten doğum yaklaştı artık çıkanlarıda yine kendi kendimize halledicez :)))
yarında inşallah güzel haberler veririm kızlar hayırlısıyla.

bende bacaklarımı kuaförde aldırıyorum ama genital bölgeyi kendim hallediyordum şimdi yetişemiyorum şuan için sıkıntıdayıp ne yapacağımı düşünüp duruyorum

özlemcim ben normal istiyorum korkma bebeğini kucağına alcağın anı düşün hayırlısı neyse senin için de hepimiz içinde o olsun mesam bitti herkese iyi akşamlar

özlemcim ben normal istiyorum korkma bebeğini kucağına alcağın anı düşün hayırlısı neyse senin için de hepimiz içinde o olsun mesam bitti herkese iyi akşamlar

hayırlısı hepimiz için inşallah. iyiakşamlar canım.

ben de hamileligimin basindan beri aksatmadan agdaya gittim, 2 hafta once yaptirdim ama onumuzdeki hafta yine gitmem lazim.

eger kendinizi kasmiyorsaniz bir problem olmaz arkadaslar, yapan kiz da isi biliyorsa ufak ufak acitmadan halleder...

ben de hamileligimin basindan beri aksatmadan agdaya gittim, 2 hafta once yaptirdim ama onumuzdeki hafta yine gitmem lazim.

eger kendinizi kasmiyorsaniz bir problem olmaz arkadaslar, yapan kiz da isi biliyorsa ufak ufak acitmadan halleder...

evet yapan kız çok önemli benim bugün kız çok yoruldu yazık minik minik çok uğraştı canımı yakmamak için acıdı yine ama yapıcak bişey yok

ben bir kez aldırmıştım kendimi okadar kastımki terden sırılsıklam oldum o yüzden de almakta zorlandı birdahada gitmedim

benimde gitmem lazım ama son gittiğimde canım çok yandı. ondan şimdi tereddütteyim. normalde düzenli olarak gidiyordum ama hamilelikte zor oluyor. ne yapalım dayancaz. kendim asla yapamam ben. 6yıldırda sirden başka bir şey yapmadım hiç.

ben bir kez aldırmıştım kendimi okadar kastımki terden sırılsıklam oldum o yüzden de almakta zorlandı birdahada gitmedim

kasma oluyo mutlaka hele hamilelikte daha bi canı yanıyo insanın ama yavaş yavaş yapınca özenince birazda sorun olmuyo kasmıyosun.
zor bu kadınlarrın işi zorr

doğum iznine ayrılan arakadaşlara sorum olacak ben doğum öncesi izne ayrılırken izin kağıdımı kaybetmememi doğum sonrası izininde o kağıda yazılacağı söylendi size böyle birşey söylendimi eğer öyleyse doğum çantasına onuda koymak lazım :)

evet 32. hafta raporu ve isgormezlik raporunu kaybetme, dogumdan sonra 8 hafta icinde o kagitlarla gidecekmisiz yine :)

selam kızlar hepinize hayırlı doğumlar yolun azı kalmış artık ne güzel darısı başımıza..özlemcim nasılsın ben azizenin topiğinden az kalmış tatlım doğuma nasıl gidşyor heyecan doruktadır herhalde..bizim epey var daha yolumuz...

slm kızlar doktor kontrolune gıttık.. oglum 2700 gr 46 cm olmus... bebegın ırı olacak normal dogum yapamazsın fıktıkta var zaten sezeryanla 19 MAYIS ta oglum dogacak allah nasıp ederse.. cok heyecanlıyım tarıh bellı olunca daha fena oluyo ınsan..allahım hepımıze kolay dogumlar nasıp etsın..

sağol canım iyiyim evet az kaldı canım. seninde bebişin hayırlı olsun canım. epey yolunuz var evet ama yine zaman nasıl geçiyor anlamıycaksın çok çabukmuş gibi gelicek bi bakıcaksın gün sayıyosun doğuma. hayırlısıyla alırsın bebeğini kucağına inşallah canım.
bende heyecan dorukta valla az kaldı işte canım. bekliyoruzz bakalım hayırlısıyla.

maşallah bebeğine canım
tarih belli olunca heyecan daha bi fena oluyo ama belirsizlikte kötü yaa
hayırlısıyla doğsun bebşin canım. tarihde çok güzelmiş 19 mayıs

maşallah bebeğine canım
tarih belli olunca heyecan daha bi fena oluyo ama belirsizlikte kötü yaa
hayırlısıyla doğsun bebşin canım. tarihde çok güzelmiş 19 mayıs

cok tesekkurler ozlemcim.. bız belırsızlıkten kurtulduk darısı sızlere ınsallah.. oglumun ısmının anlamı bayramdı..babasına demıstım oglumuz bayramda gelıcek dıyeopuyorumnanaktan

cok tesekkurler ozlemcim.. bız belırsızlıkten kurtulduk darısı sızlere ınsallah.. oglumun ısmının anlamı bayramdı..babasına demıstım oglumuz bayramda gelıcek dıyeopuyorumnanaktan

ne güzel ya çok iyi denk gelmiş. hayırlısıyla sağlıkla bayram gibi gelsin inşallah. darısıda bizlere. yarın kontrolüm var belki belli olur tarihimiz bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…