iyi haberlerle gelirsin iş benim son kontrolümde normal gözüküyodu bakalım senle aynı mı doğurcaz özlem hiç beli olmaz bu kuzucukların işleriolumunekankayizsmile
İyi cesaret özlem ben korkumdan kuaföre gidemiyorum epilatörle bacaklarımı temizliyim dedim onu bile eğilip yapamadım şaşırmış durumdayım canım eyvahedigeldismile
İnşallah Dr. dan güzel haberlerle gelirsin
İyi cesaret özlem ben korkumdan kuaföre gidemiyorum epilatörle bacaklarımı temizliyim dedim onu bile eğilip yapamadım şaşırmış durumdayım canım eyvahedigeldismile
İnşallah Dr. dan güzel haberlerle gelirsin
özlemcim ben normal istiyorum korkma bebeğini kucağına alcağın anı düşün hayırlısı neyse senin için de hepimiz içinde o olsun mesam bitti herkese iyi akşamlar
ben de hamileligimin basindan beri aksatmadan agdaya gittim, 2 hafta once yaptirdim ama onumuzdeki hafta yine gitmem lazim.
eger kendinizi kasmiyorsaniz bir problem olmaz arkadaslar, yapan kiz da isi biliyorsa ufak ufak acitmadan halleder...
ben bir kez aldırmıştım kendimi okadar kastımki terden sırılsıklam oldum o yüzden de almakta zorlandı birdahada gitmedim
doğum iznine ayrılan arakadaşlara sorum olacak ben doğum öncesi izne ayrılırken izin kağıdımı kaybetmememi doğum sonrası izininde o kağıda yazılacağı söylendi size böyle birşey söylendimi eğer öyleyse doğum çantasına onuda koymak lazım :)
geçmişi okuyodum. bi baktım kimse konuşmuyoo huu kızlar ne oldu
selam kızlar hepinize hayırlı doğumlar yolun azı kalmış artık ne güzel darısı başımıza..özlemcim nasılsın ben azizenin topiğinden az kalmış tatlım doğuma nasıl gidşyor heyecan doruktadır herhalde..bizim epey var daha yolumuz...
slm kızlar doktor kontrolune gıttık.. oglum 2700 gr 46 cm olmus... bebegın ırı olacak normal dogum yapamazsın fıktıkta var zaten sezeryanla 19 MAYIS ta oglum dogacak allah nasıp ederse.. cok heyecanlıyım tarıh bellı olunca daha fena oluyo ınsan..allahım hepımıze kolay dogumlar nasıp etsın..
maşallah bebeğine canım
tarih belli olunca heyecan daha bi fena oluyo ama belirsizlikte kötü yaa
hayırlısıyla doğsun bebşin canım. tarihde çok güzelmiş 19 mayıs
cok tesekkurler ozlemcim.. bız belırsızlıkten kurtulduk darısı sızlere ınsallah.. oglumun ısmının anlamı bayramdı..babasına demıstım oglumuz bayramda gelıcek dıyeopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?