2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hayırlı olsun canım.
bende 18 mayıs istiyorum kocişimin doğum günü baba oğul aynı gün olsun. bu hediyeyi unutmasın hayat boyu diye. bakalım nasip artık.

hayırlı olsun canım.
bende 18 mayıs istiyorum kocişimin doğum günü baba oğul aynı gün olsun. bu hediyeyi unutmasın hayat boyu diye. bakalım nasip artık.

tesekkurler canım.. desene pespese yapıcaz dogumları.. allahım tez zamanda kurtarsın saglıkla ınsallah..

kızlar moralim çok bozk dr dan geldim..2 haftada 356 gr almış genelde ben almışm bebek daha fazlaalabilirdi dedi çok üzüldümm mafoldumben
aslında dikkat ediyorm amanasıl ooldu böle yaaa ufff yaaaa çok şükür sağlıklı ama ona yaramamış olması üzdü....

maşallah bebeğine
ya ben ne yesem bebişe yarayan senağlama
bu arada 18 mayıs evlilik yıldönüümümüz bende o tarihlere denk gelsin isterdim :CüvCüv:

tatlım nıye bozuyosun moralını.. benımkıde 400 gr almıs ıkı haftada cok kotu deılkı..bu haftalarda daha cok bebege yarayacak seyler yersın aradakı farkı kapatır annesi.. bosyere sıkma canını daha cok buyucekler artık..
ben cıkayım kızlar uzanıcam bıraz yarın gorusuruz..

canım bozma moralini geçen gaftada benim bebeğim 2 haftada 250 gram almıştı. ama bugün gittim son haftalara girdiğim için herhalde 10 günde 400 gram aldı. o artar sıkıntı yapma tamam annesi üzme bebişi

maşallah bebeğine
ya ben ne yesem bebişe yarayan senağlama
bu arada 18 mayıs evlilik yıldönüümümüz bende o tarihlere denk gelsin isterdim :CüvCüv:

üzme kendini canım yaaa. muz ceviz yumurta bebeğe çok kilo aldırıyormuş. onlardan yer açığı kapatırsın.

hulka26 maşallah bebeğine vay 19 mayıs bebesi olacak he valla bende 23 nisan bebesi olsun isterdim ama dr sezeryan tarihimizi 28 nisana verdi hayırlı gelsinler inşallah

Son düzenleme:
yok canım almıyor benim bebiş de biraz zayıf geriden gidiyor 2-3 gün ondan herhalde olsun gelsinde beklemeye razıyız

yarın dr a gidiyorum kontrole ondan sonrada doğuma 13 gün kalıyo zaten bakalım bebişim nasıl görücez çok özledim onu

güzel haberlerle gelirsin inşallah seninde mi sezeryan günün belli mi canım

ayy canım kendim almış olunca keşke oğluma yarasaydı dedm annelik düşüncesi herhalde..yediğime de dikkat ediyorumm ama üzüldüm işte ya senağlama

canım bozma moralini geçen gaftada benim bebeğim 2 haftada 250 gram almıştı. ama bugün gittim son haftalara girdiğim için herhalde 10 günde 400 gram aldı. o artar sıkıntı yapma tamam annesi üzme bebişi
canım üzüldüm ya demek ki daha fazla alabilirdi dr bi gün bile bizim için çok önemli anne karnında dediiçim bi tuhaf oldu..
üzme kendini canım yaaa. muz ceviz yumurta bebeğe çok kilo aldırıyormuş. onlardan yer açığı kapatırsın.

canım günlük muz yumurta süt peynir standart olarak yiyorum canım ama nasıl oldu bu 2 haftada anlamadımm 1 hafta sonra gideceğim o zamana kadar inş.ben almam o alr az da değil 3 kilo almışım :gitme:

ya kızlar sakın moralinizi bozmayın ben geçen hafta bi asistan muayene etti 2150 gram dedi çok üzüldüm 1 hafta sonra hoca muayene etti 2750 gram dedi şok oldum 1 hafta da 600 almasıı mümkün değil muhtemelen asistan yanlış ölçtü ben artık takılmıyorum hayırlısıyla doğsunlar o zaman görücez gerçekten kaç kiloymuşlar üzülüp dert etmeyin kızlar makina dan tahmini değer veriyolar sonuçta

doğru söylüyosun canım sağlıklı olsunlarda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…