slm kızlar doktor kontrolune gıttık.. oglum 2700 gr 46 cm olmus... bebegın ırı olacak normal dogum yapamazsın fıktıkta var zaten sezeryanla 19 MAYIS ta oglum dogacak allah nasıp ederse.. cok heyecanlıyım tarıh bellı olunca daha fena oluyo ınsan..allahım hepımıze kolay dogumlar nasıp etsın..
ne güzel ya çok iyi denk gelmiş. hayırlısıyla sağlıkla bayram gibi gelsin inşallah. darısıda bizlere. yarın kontrolüm var belki belli olur tarihimiz bakalım
hayırlı olsun canım.
bende 18 mayıs istiyorum kocişimin doğum günü baba oğul aynı gün olsun. bu hediyeyi unutmasın hayat boyu diye. bakalım nasip artık.
slm kızlar doktor kontrolune gıttık.. oglum 2700 gr 46 cm olmus... bebegın ırı olacak normal dogum yapamazsın fıktıkta var zaten sezeryanla 19 MAYIS ta oglum dogacak allah nasıp ederse.. cok heyecanlıyım tarıh bellı olunca daha fena oluyo ınsan..allahım hepımıze kolay dogumlar nasıp etsın..
kızlar moralim çok bozk dr dan geldim..2 haftada 356 gr almış genelde ben almışm bebek daha fazlaalabilirdi dedi çok üzüldümm mafoldumben
aslında dikkat ediyorm amanasıl ooldu böle yaaa ufff yaaaa çok şükür sağlıklı ama ona yaramamış olması üzdü....
kızlar moralim çok bozk dr dan geldim..2 haftada 356 gr almış genelde ben almışm bebek daha fazlaalabilirdi dedi çok üzüldümm mafoldumben
aslında dikkat ediyorm amanasıl ooldu böle yaaa ufff yaaaa çok şükür sağlıklı ama ona yaramamış olması üzdü....
maşallah bebeğine
ya ben ne yesem bebişe yarayan senağlama
bu arada 18 mayıs evlilik yıldönüümümüz bende o tarihlere denk gelsin isterdim :CüvCüv:
hukla maşallah bebeğine vay 19 mayıs bebesi olacak he valla bende 23 nisan bebesi olsun isterdim ama dr sezeryan tarihimizi 28 nisana verdi hayırlı gelsinler inşallah
güzel haberlerle gelirsin inşallah seninde mi sezeryan günün belli mi canım
tatlım nıye bozuyosun moralını.. benımkıde 400 gr almıs ıkı haftada cok kotu deılkı..bu haftalarda daha cok bebege yarayacak seyler yersın aradakı farkı kapatır annesi.. bosyere sıkma canını daha cok buyucekler artık..
ben cıkayım kızlar uzanıcam bıraz yarın gorusuruz..
canım üzüldüm ya demek ki daha fazla alabilirdi dr bi gün bile bizim için çok önemli anne karnında dediiçim bi tuhaf oldu..canım bozma moralini geçen gaftada benim bebeğim 2 haftada 250 gram almıştı. ama bugün gittim son haftalara girdiğim için herhalde 10 günde 400 gram aldı. o artar sıkıntı yapma tamam annesi üzme bebişi
üzme kendini canım yaaa. muz ceviz yumurta bebeğe çok kilo aldırıyormuş. onlardan yer açığı kapatırsın.
ya kızlar sakın moralinizi bozmayın ben geçen hafta bi asistan muayene etti 2150 gram dedi çok üzüldüm 1 hafta sonra hoca muayene etti 2750 gram dedi şok oldum 1 hafta da 600 almasıı mümkün değil muhtemelen asistan yanlış ölçtü ben artık takılmıyorum hayırlısıyla doğsunlar o zaman görücez gerçekten kaç kiloymuşlar üzülüp dert etmeyin kızlar makina dan tahmini değer veriyolar sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?