ya kızlar sakın moralinizi bozmayın ben geçen hafta bi asistan muayene etti 2150 gram dedi çok üzüldüm 1 hafta sonra hoca muayene etti 2750 gram dedi şok oldum 1 hafta da 600 almasıı mümkün değil muhtemelen asistan yanlış ölçtü ben artık takılmıyorum hayırlısıyla doğsunlar o zaman görücez gerçekten kaç kiloymuşlar üzülüp dert etmeyin kızlar makina dan tahmini değer veriyolar sonuçta
doğru söylüyosun canım sağlıklı olsunlarda...
hiç üzülme canım, benim minik de pek kilolu değil ama doktor hep iyi olduğunu söylüyor... sağlıklı olsunlar yeter
Allahım eşlerimize bize bebişlerimize ailelerimize sağlık sıhhat huzur versin şişmanmışız zayıfmışız önemli değil
slm kızlar doktor kontrolune gıttık.. oglum 2700 gr 46 cm olmus... bebegın ırı olacak normal dogum yapamazsın fıktıkta var zaten sezeryanla 19 MAYIS ta oglum dogacak allah nasıp ederse.. cok heyecanlıyım tarıh bellı olunca daha fena oluyo ınsan..allahım hepımıze kolay dogumlar nasıp etsın..
inş.canım evet sezeryan 29 nisan kısmetse
Allahım eşlerimize bize bebişlerimize ailelerimize sağlık sıhhat huzur versin şişmanmışız zayıfmışız önemli değil
amin canım eşimde kızıyo niye takıyosun senin sağlığında çok önemli kilo al ne olacak diyo ama ben oğluma yarasaydı diye üzüldüm işte...
amin canım herşeyin başı sağlık huzur zaten..
son haftalarda çok alınıyor sanırım ben de çok aldım yakın zamanda, canımız sağolsun veririz doğumdan sonra :CüvCüv:
canım ben 50 kiloyla hamile kaldım 60 kiloyum 35 haftalığım herşeyide yedim ama kilo konusunda bünyem akmıyo işte keşke alsaydım böyle tombik tombik olsaydım bende niye tombik olamadım diye üzülüyodum ama saçma gerçekten çok şükür sağlıklıyım bebeğimde öyle çok tombik değil normal sağlıklı olsun bünye meselesi belki o da beinm gibi çıtı pıtı olucak kilolu olması şart değil üzülme greçekten artık psikolojimiz alt üst oldu kolay bi süreç değil sabrımız azaldı heyecanlıyız ama sabır az kaldı Allahın izniyle kuzucuklarımıza bi kavuştukmu dünyalar bizlerim rabbim hepimizin yardımcısı olsun öptüm hepinizi tabi bebişlerinizi de çıkıyorum ben iyi geceler gurbetten ve ipeknil doğurmayın sakın
fit oluruz dimi canımmmm bebişlerimiz ve bizler sağlıklı olalımmm kaydirigubbakcemile5
ay ben napıyım tombik olmak iyi bişey değil ben de 48dşm 73 oldum gıdım faln heryerim ayrı oldu aynayı gördüğümde ağlayasım geliyor sinirim bozuldukça yiyesim geliyor, yedikçe kilolar artıyor
ay ben napıyım tombik olmak iyi bişey değil ben de 48dşm 73 oldum gıdım faln heryerim ayrı oldu aynayı gördüğümde ağlayasım geliyor sinirim bozuldukça yiyesim geliyor, yedikçe kilolar artıyor
hem de en fitinden :)) ben 44 kiloydum az önce tartıldım neredeyse 59 olmuşum, rahat 60 olurum valla :)) Allah hepimize , bebeklerimize sağlık ve hayırlı doğumlar nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?