GURBETTEN canım bebeğin kilosu konusunda bozma moralini...benimki geçen sefer 3 haftada 400 gr almıştı....ona bile sevindim ben düşünsene..salı kontrolum var bakalım 2 haftada kaç gr almış...
doktorum alsa alsa son ayda alır dedi...inşallah öyledir...ayımız da kalmamış gerçi..
en fazla 14 günüm kaldı benim..sezeryan için..
selam kızlar nasılsınız bakalım.
bugün benim için yoğunn geçti biraz :))) kuaföre gittim ve temizliğimi yaptırdım ama canım çok yandı yinenapalım mecburen katlanıyoruz.
sonrada kızımın bakım ürünlerini ve bezini aldık kendime ped falan sonunda onlarda tamamlandı :)))
yarın sabah kontrolüm var heyecanlıyım bakalım ne diycek doktorumuz doğum hakkında konuşucaz çünkü bilmiyorumkismile
maşallah oğluşuna gözün aydınslm kızlar doktor kontrolune gıttık.. oglum 2700 gr 46 cm olmus... bebegın ırı olacak normal dogum yapamazsın fıktıkta var zaten sezeryanla 19 MAYIS ta oglum dogacak allah nasıp ederse.. cok heyecanlıyım tarıh bellı olunca daha fena oluyo ınsan..allahım hepımıze kolay dogumlar nasıp etsın..
maşallah oğluşuna gözün aydın
kızlar günaydın benim karnımda semsert geriliyo çok bakalım evde uzanıyorum geçiyo oturmaktan hep heralde bir izne ayrılsam ah ah
çarşamba bitiyo canım inş çarşamba alcam raporumu bendeTugba gunumuz aynı ne gun ızne cıkıyorsun ben en son haftaya pers calısım cıkıcam cts raporumu alıcam ınsallah
çarşamba bitiyo canım inş çarşamba alcam raporumu bende
saol canım inş ya oturmaktan toto dümdüz oldukaydirigubbakcemile3hadi gözün aydın, az kalmış sayılır. bu günü saymazsak 3 gün su gibi geçsin inşallah
çarşamba bitiyo canım inş çarşamba alcam raporumu bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?