2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
GURBETTEN canım bebeğin kilosu konusunda bozma moralini...benimki geçen sefer 3 haftada 400 gr almıştı....ona bile sevindim ben düşünsene..salı kontrolum var bakalım 2 haftada kaç gr almış...
doktorum alsa alsa son ayda alır dedi...inşallah öyledir...ayımız da kalmamış gerçi..
en fazla 14 günüm kaldı benim..sezeryan için..

ayy canım gelmiş sayılır senin günün...ben daha 34.haftamdayım..sanırım dengesz beslendim sabah uyuyodum kahvaltım 11:30 12:00 yi buluyodu nerdeyse öğlen yemeğisaati..ne bileyim oğluşuma yarasın da ben almayayım ondan bu hafta çok dikkat edeceğim...

Günaydın kızlar....

Özlemcim merhaba; Bugün hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah. Ben de Çarşamba günü kuafördeydim:) Temizlik yaptırdım, herşeyimiz aynı gider oldu seninle:) Benim canım pek yanmıyo ama... Tertemiz olmak çok güzel:)) Akşama da benim randevum var doktorla biliyosun. İnşallah öğlen gelebilirsin de ne yaptığını yazarsın. Merakla bekliyorum seni. Acaba NST ye girecek misin sende?

Kızlar benim dün geceden beri kasıklarım çok ağrıyo. Sol bacağımın en üst kısmı, nasıl anlatılır bilmem ama sol kasığımın altı çok ağrı yaptı sabah üzerine zor bastım. Bu nedendir ki acaba??(

maşallah oğluşuna gözün aydın
kızlar günaydın benim karnımda semsert geriliyo çok bakalım evde uzanıyorum geçiyo oturmaktan hep heralde bir izne ayrılsam ah ah

maşallah oğluşuna gözün aydın
kızlar günaydın benim karnımda semsert geriliyo çok bakalım evde uzanıyorum geçiyo oturmaktan hep heralde bir izne ayrılsam ah ah

Tugba gunumuz aynı ne gun ızne cıkıyorsun ben en son haftaya pers calısım cıkıcam cts raporumu alıcam ınsallah

arcak senin bellimi doğumşekli günü ben normal göüküo bakalım hayırlıısı

çarşamba bitiyo canım inş çarşamba alcam raporumu bende

yaa bana hastanede 37 yı doldurdugun gun dedıler 36+6 cuma 23 nısana gelıyo pers alayım demıstım ama sonra sıkıntı olur eksık olunca dogum sonrasından gun gıder dıye cts alıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…