arcak senin bellimi doğumşekli günü ben normal göüküo bakalım hayırlıısı
saol canım inş ya oturmaktan toto dümdüz oldukaydirigubbakcemile3
dinlenmiyoruz diye kızıyorlar bize benim kız gündüzleri alıştı kızmıyor ama akşam muhakkak uzanmamı istiyor yoksa işim kötümaşallah oğluşuna gözün aydın
kızlar günaydın benim karnımda semsert geriliyo çok bakalım evde uzanıyorum geçiyo oturmaktan hep heralde bir izne ayrılsam ah ah
çarşamba bitiyo canım inş çarşamba alcam raporumu bende
yaa bana hastanede 37 yı doldurdugun gun dedıler 36+6 cuma 23 nısana gelıyo pers alayım demıstım ama sonra sıkıntı olur eksık olunca dogum sonrasından gun gıder dıye cts alıcam
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
valla hepiniz iyi dayandınız işe gitmeye kızlar, Allaha şükür az kaldı hepinizin iznine...
kızlar burada bir arkadaş ( kimdi hatırlamıyorum ) 36+1 de 37. hafta sayılıyor rapor alınabilir dedi, ben kendi raporumu öyle almadım bilmiyordum ama siz bir araştırın isterseniz, 1 hafta 1 haftadır...
Yıne burdan bı arkadasta calısabılır aldıktan sonra 35 gun calısman lazım onu doldurmazsan eksık gunlerı dogum sonrasından kesılıyo demıstı bende o yuzden bılemedım ne yapacagımı
ama geç kalmıyomusun bence işleri toparlamaya bak sen annenin yanındamısın niye evinden uzaksın bilmiyodum bendinlenmiyoruz diye kızıyorlar bize benim kız gündüzleri alıştı kızmıyor ama akşam muhakkak uzanmamı istiyor yoksa işim kötü
çok az kalmış senin darısı başıma gitgide zorlanıyor ama işlerimide anca toparlarım hayırlısı olsun
26 son iş günüm aynı gün cilt bakımım var kızım güzel görsün benibayanssulusmile
27sinde kontrolüm sonrasındada uşak'a gitmeyi planlıyorum evimi düzenleyim gerçi daha sipariş vermedik bebek odası 15 günü bulurmuş gelmesi artık evi temizlerim evimi kurbandan beri görmedim eşim güya temizliyor ya bilmiyorum akannehir
yok canım rapor 37 +0 da rapor alnıyo ben doktorla konuştum ama benim doktorun işi olduğ için 2 gün önce aldık o yüzden benim çarşamba oluyo yoksa arcakın dediği gibi cumaretsi bitiyo benimdekızlar burada bir arkadaş ( kimdi hatırlamıyorum ) 36+1 de 37. hafta sayılıyor rapor alınabilir dedi, ben kendi raporumu öyle almadım bilmiyordum ama siz bir araştırın isterseniz, 1 hafta 1 haftadır...
Yıne burdan bı arkadasta calısabılır aldıktan sonra 35 gun calısman lazım onu doldurmazsan eksık gunlerı dogum sonrasından kesılıyo demıstı bende o yuzden bılemedım ne yapacagımı
benimki 32 de yazdı raporu eğer çalışmaz durumda olursan gel iş görmezlik raporu yazarız dedi ama ozaman sonraya aktaramıyosun okötü işteKızlar benim doktorum en fazla 37 ye kadar çalışabilirsin. İstersen 34-35 de ayrıl problem olmaz dedi. Benim de kafam karışıyo bu söylenenlerden yaa
ya bu çatı mayanesi korkutuyor beni giren var mı canınız acıyormu bide doğumu tetiklemesin kanamaya felan yok açmasın durduk yerde dr banada normal düşünelim yerine yerlemiş dedi ama şu çatı muayenesinden hiç bahsetmedi akannehirEvet canım en son crs gıttık kontrole pozısyon aynı normal dogum sadece 38 ncı haftadakı catı muayenenden sonra dahada kesınlesır dedı
sağolasın az kaldı gerçekten sonra sadece kızımı düşüneceğim iş güç tüm gece kafamı bulandırıyordu hayırlısı olsunkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
valla hepiniz iyi dayandınız işe gitmeye kızlar, Allaha şükür az kaldı hepinizin iznine...
ben sordm son iş günü 36+6 oluyormuş 37 de izne ayrılıyormuşuz tabi istediğin zaman ayrılabilirsin 32den sonra 8+8 hafta olduğu içinkızlar burada bir arkadaş ( kimdi hatırlamıyorum ) 36+1 de 37. hafta sayılıyor rapor alınabilir dedi, ben kendi raporumu öyle almadım bilmiyordum ama siz bir araştırın isterseniz, 1 hafta 1 haftadır...
Kızlar ben de36+1 de izne ayrılcam. Bugün yürümekte zorlanıyorum, evde otursam sıkılırımNe yapacağımı şaşırdım...
Kızlar benim doktorum en fazla 37 ye kadar çalışabilirsin. İstersen 34-35 de ayrıl problem olmaz dedi. Benim de kafam karışıyo bu söylenenlerden yaa
ama geç kalmıyomusun bence işleri toparlamaya bak sen annenin yanındamısın niye evinden uzaksın bilmiyodum ben
yok canım rapor 37 +0 da rapor alnıyo ben doktorla konuştum ama benim doktorun işi olduğ için 2 gün önce aldık o yüzden benim çarşamba oluyo yoksa arcakın dediği gibi cumaretsi bitiyo benimde
Nurem, bana da SSK doktoru ayni seyi soyledi, ne zaman cikarsan calistigin kadarki gun dogum sonrasina eklenir dedi.
Ben de 35+4 te ayrildim, dogum sonrari 3+4 eklenecek bu durumda.
inş canımm bebişin uğur getiri sanacanım ben memur olarak atandım ıspartaya sonra hamile olduğumu öğrendim eşimin işi uşakta kaldı tabi iki ev olduk annemler yanıma geldi hamileliğimde riskli olunca eşimle haftasonları görüşüyoruz fena halimiz ama az kaldı doğumdan sonra uzun süre birlikteyiz asaletimi alabilsen ahhhhhhhhhboshayallersmile
günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar
benimde haftaya son çalışma haftam sonra evimdeyim zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?