2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sağolun kızlar ama gercekten çok hızlı büyüyorlar her ay gramını 2 ye katlıyorlar
Allah tüm bekleyenlerin yüzünü güldürsün
bizim topikte kız erkek sayısı eşit benim kızım olacak 14.haftada öğrenmiştik cinsiyetini
hareketlerini 19 .haftada hissettim içinizde balık yüzer gibi mısır patlar gibi sankikaydirigubbakcemile3 hani gözümüzün altı seyirir ya öyle seyirmeler oluyor
zamanla bebiş büyüdükçe hareketler kuvvetleniyor 23-24 gibi tepikler basladı benim

kaydirigubbakcemile3canım valla ben aşina oldum bu misafirlere arada bi teke düşüyolar üzülüyorum ben onlara 2 kişi olarak alıştım

kızlar ben çıkıorum acıktım gerçi pek yazamadım buğün size malum ay sonu geldi ssklar bei bekler görüşürüzz

selam kızlar. uzun zamandır giremiyodum işler yoğun. bebişler nasıl. bebişi görmeye gidenler tebrikler özlem giderdiniz sizde benim gibi. gamzecim kız bebeği haberine çok sevindim. allah gönlüne göre verdi. ben de dün kan ve idrar testi oldum. kan temiz ama idrarda enfeksiyon çıktı. bebiş daha küçük olduğu için antibiyotik de verilmezmiş. bol bol su içip idrara çıkmam gerekiyomuş. bebişin kollarını bacaklarını gördük. 9kasımda ikili test yapçak. aslında şimdi de yapabilirdi ama hepsini bir yapmak istemedi doktor. az daha büyüsün dedi. pazar günü pantolonumun önü canımı çok yaktı. utana utana kocamın zoruyla gebe mağasına gittik. utandım çünkü büyüt de gel derler diye tahmin ediyodum. oysaki 38bedenlilere göre bile gebe pantolonu var. lastiklerle ayarlanıyor 8. aya kadar kullanılıyormuş. fiyatlar biraz tuzlu ama şuan üstümde o var inanılmaz rahat tavsiye ederim. muck havadislerimi verdimmmm

hoşgeldinnn bulantıdaşımmkaydirigubbakcemile3

Nasıl tapılıyo ticker bu site mi başka siteden mi alıcam nasıl yapıldığı biyerlerde varmı canım bi yardımcı olursanız çok sevinirim
http://www.kadinlarkulubu.com/sorul...z/124354-gebelik-cizelgesi-nasil-yapilir.html
burda anlatılıyor sanırımkaydirigubbakcemile5

hadi hayırlı olsun canım. ben de özledim bebişimi yamafoldumben
enfeksiyon bende de ilk başlarda çıkmıştı. bol su demişti dr bana da..
hamile kıyafeti benim de almam lasıma rtık:1no2:

Eğer mide yanmasından şikâyetçisiniz tavsiyelerimize bir göz atın ;

Öncelikle belirtmemiz gereken yanma hissini azaltan yiyecekleri tüketmektir . Mide yanması şikayeti genellikle çoğumuzun başımıza gelen bir sorundur . Dikkatli davranarak bu sorunu azaltmak mümkün . Öncelikle yemekleri az, sık sık olacak şekilde tüketin, yavaş yiyin, iyi çiğneyin. Yiyecek ve içeceklerinizin çok sıcak veya çok soğuk olmamasına dikkat edin . Yemeklerden hemen sonra uzanıp yatmayın . Alkol ve sigaradan da mümkün olduğunca kaçının.

Neler yiyebilirsiniz?

Karnabahar: Haşlanmış karnabahar, mideyi asit saldırılarından korur.

Lahana: Lahanayı çiğ olarak yemeyi tercih edin. ınce şeritler halinde doğrayıp salata yapın.

Patates: Çiğ patates suyu mide yanmasının doğal ilacıdır. Patatesi soyup kati meyve presinde suyunu sıkın. Su, havuç suyu ya da kereviz suyu ile karıştırıp için.

Elma sirkesi: Salatalarda ya da mezelerde elma sirkesi kullanın.

Maden suyu: Mide asidinin büyük bir bölümünü etkisiz hale getiriyor.

Ispanak: Ispanağı buharda pişirin ya da haşlayarak tüketin. Taze yapraklarını salata olarak yiyin.

Zeytinyağı: Çiğ olarak kullanıldığında besinlerin midede kalma süresini azaltıyor ve yağların sindirimi için safra salgısını artırıyor.

Muz: Mideyi seven meyvelerin basında geliyor. Ara öğünlerde birer muz yemek, midedeki yanma hissini ortadan kaldırabilir. Muz, mide enzimleri ve hücrelerinin üretimini de artırıyor.

Kızarmış ekmek: Midenin salgıladığı aşırı asidi kurutarak yanma hissini gideriyor

Canım orda bana yazılmış bir platonik ititaf var:)) İlk gördüğümde şoka girmiştim valla:))) İtirafım olup olmadığı konusuna gelince yorum yok:)))

Canım sen diazzdan mı bahsediyosun??

[/B]
Selam canım hoşgeldin. evet su içemyi ihmal etme.İnşallah 9 kasımda da ikili testin güzel sonuçlanır.

merhaba kızlar sabah sabah döktürmüşsünüz gene geçmişi okumaktan bişey yazamadım sesi nerde oturuyosun ben b.evlerdeyim medicalparka başak hanım var ona gidiyorum ama doğum için tuzlu biraz hala dr araştırıyorum

ne güzel ya ben de hamile elbisesi almak istiyom ama daha hiöçbişey belli değil ben dede bakteri old.doktor bol bol su iç dedi içiyom ben de ama tuvalet üst katta yoruluyom:ecrin_bebek:

Konuyu Toplam 25 Kullanıcı okuyor. (24 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
endlight, aysesinemk, aşkın bahar tomurcuğu, Cansu0606, colerko, eceyas, elvoscan+, firstday, güllüşen, k.a.y.r.a.+, kelebek01, mutluyum1111+, nefret, NevaYaman, nidah+, nostok, NSA, KK Pro ÜyeNurem, RELAX, sayma, SCHATZı+, SeSi, tugba, yaprak_sarma

oooooooo bayağıı bi kalabalık olmuşuzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…