maş canım Allah kabul etsin.
gözünü korkutmak gibi olmasın daa ben kıdemliyim bu konuda 6.haftadan beri bulanıyor midem mübarekkaydirigubbakcemile3
aminn.. sağol canım ne güzel yaaa biran önce büyüsün diyorum ben de:CüvCüv:
MAşallah 24 haftalık bebiş.Allah bize de o günleri sağlıkla görmeyi nasip etsin.Allah bağışlasın bebişinizi, analı babalı büyüsünCinsiyetler bellidir sizin topikte genelde kız mı oğlan mı?
canım yaa Allahla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini...Sen harektleri kaçıncı haftada hissettin canım...
Bana da geçmiyor gibi geliyor zaman...Bizim doğum yapacağımız ay ocak2011 anneleri topici açılacak düşün yani okadar uzak:hulya:
Konuyu Toplam 23 Kullanıcı okuyor. (21 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
nidah, aysesinemk, aşkın bahar tomurcuğu, batı, boncuk32, Cansu0606, colerko+, dimples, endlight+, firstday+, joker08, k.a.y.r.a., kelebek01, nefret, NSA, pofidi, RELAX, SCHATZİ+, TIFF, tugba, yaprak_sarma+
kalabalığızz misafirlerr çay kahve ne istersinizzzzzzzzbuyrunnnnnnnnn
Canım sende okuyabilirsin. Günde bir sayfa bile okusan kafi. yeterki oku. Faydasını görecegine eminimyerimseniben
kızlar ben çıkıorum acıktım gerçi pek yazamadım buğün size malum ay sonu geldi ssklar bei bekler görüşürüzz
kızlar ben çıkıorum acıktım gerçi pek yazamadım buğün size malum ay sonu geldi ssklar bei bekler görüşürüzz
evet canım puantajları sskları maaşları hepsi bendeeBu Eskişehir'e özel bişey mi acaba?Puantajları sen mi yapıyosun???
Kızlar Şişli'ye yakın dr tavsiyesi olan var mı?Çok acil
selam kızlar benımde bulantılar devam son hızla valla.bende 12 haftanın bıtmesını beklıyorum .ınsallah o zamana gecer.
benım ablamda aynı benım gıbı oluyo.onun 3 ay bıtınce bulantılarda bıter .ınsallah benımde gecer.sabredıcez kızlar.keyfını cıkaracagımız gunler cok yakın:)
http://www.kadinlarkulubu.com/sorul...z/124354-gebelik-cizelgesi-nasil-yapilir.htmlNasıl tapılıyo ticker bu site mi başka siteden mi alıcam nasıl yapıldığı biyerlerde varmı canım bi yardımcı olursanız çok sevinirim
selam kızlar. uzun zamandır giremiyodum işler yoğun. bebişler nasıl. bebişi görmeye gidenler tebrikler özlem giderdiniz sizde benim gibi. gamzecim kız bebeği haberine çok sevindim. allah gönlüne göre verdi. ben de dün kan ve idrar testi oldum. kan temiz ama idrarda enfeksiyon çıktı. bebiş daha küçük olduğu için antibiyotik de verilmezmiş. bol bol su içip idrara çıkmam gerekiyomuş. bebişin kollarını bacaklarını gördük. 9kasımda ikili test yapçak. aslında şimdi de yapabilirdi ama hepsini bir yapmak istemedi doktor. az daha büyüsün dedi. pazar günü pantolonumun önü canımı çok yaktı. utana utana kocamın zoruyla gebe mağasına gittik. utandım çünkü büyüt de gel derler diye tahmin ediyodum. oysaki 38bedenlilere göre bile gebe pantolonu var. lastiklerle ayarlanıyor 8. aya kadar kullanılıyormuş. fiyatlar biraz tuzlu ama şuan üstümde o var inanılmaz rahat tavsiye ederim. muck havadislerimi verdimmmm
Canım orda bana yazılmış bir platonik ititaf var:)) İlk gördüğümde şoka girmiştim valla:))) İtirafım olup olmadığı konusuna gelince yorum yok:)))
hadi hadi dökülün itirafçılarr kaydirigubbakcemile3
benimde vardı ama kaç tane hatırlamıyom.
Hatta birde orda platonikim kısmı vardı kızın bitanesi benim kocama laf atmıştı, araç plakasını vererek, nasıl sinir olmuştum. Bi güzel cvp döşemiştim ona.
Canım sen diazzdan mı bahsediyosun??Aaaa iyi farketmişsin edepsiziBen de orda bi üçlü keşfetmiştim.Kız sevgilisini biriyle aldatıyo.Sevgili bunu siteden öğreniyo kızı dövüyo, diğer adam da siteden falan.Rumuz versem olur mu ki.İlginç bi üçlüydü.
selam kızlar. uzun zamandır giremiyodum işler yoğun. bebişler nasıl. bebişi görmeye gidenler tebrikler özlem giderdiniz sizde benim gibi. gamzecim kız bebeği haberine çok sevindim. allah gönlüne göre verdi. ben de dün kan ve idrar testi oldum. kan temiz ama idrarda enfeksiyon çıktı. bebiş daha küçük olduğu için antibiyotik de verilmezmiş. bol bol su içip idrara çıkmam gerekiyomuş. bebişin kollarını bacaklarını gördük. 9kasımda ikili test yapçak. aslında şimdi de yapabilirdi ama hepsini bir yapmak istemedi doktor. az daha büyüsün dedi. pazar günü pantolonumun önü canımı çok yaktı. utana utana kocamın zoruyla gebe mağasına gittik. utandım çünkü büyüt de gel derler diye tahmin ediyodum. oysaki 38bedenlilere göre bile gebe pantolonu var. lastiklerle ayarlanıyor 8. aya kadar kullanılıyormuş. fiyatlar biraz tuzlu ama şuan üstümde o var inanılmaz rahat tavsiye ederim. muck havadislerimi verdimmmm
[/B]
Selam canım hoşgeldin. evet su içemyi ihmal etme.İnşallah 9 kasımda da ikili testin güzel sonuçlanır.
ne güzel ya ben de hamile elbisesi almak istiyom ama daha hiöçbişey belli değil ben dede bakteri old.doktor bol bol su iç dedi içiyom ben de ama tuvalet üst katta yoruluyom:ecrin_bebek:selam kızlar. uzun zamandır giremiyodum işler yoğun. bebişler nasıl. bebişi görmeye gidenler tebrikler özlem giderdiniz sizde benim gibi. gamzecim kız bebeği haberine çok sevindim. allah gönlüne göre verdi. ben de dün kan ve idrar testi oldum. kan temiz ama idrarda enfeksiyon çıktı. bebiş daha küçük olduğu için antibiyotik de verilmezmiş. bol bol su içip idrara çıkmam gerekiyomuş. bebişin kollarını bacaklarını gördük. 9kasımda ikili test yapçak. aslında şimdi de yapabilirdi ama hepsini bir yapmak istemedi doktor. az daha büyüsün dedi. pazar günü pantolonumun önü canımı çok yaktı. utana utana kocamın zoruyla gebe mağasına gittik. utandım çünkü büyüt de gel derler diye tahmin ediyodum. oysaki 38bedenlilere göre bile gebe pantolonu var. lastiklerle ayarlanıyor 8. aya kadar kullanılıyormuş. fiyatlar biraz tuzlu ama şuan üstümde o var inanılmaz rahat tavsiye ederim. muck havadislerimi verdimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?