yürüyüş süper ben odadan odaya gidemiyordum dr ısrarıyla yürüyüşe başladım yavaş yavaş arttırdım şimdi çok iyiyim maaşallah dinlene dinlene yürü açılıyorsun resmen kaydirigubbakcemile5
Nurem, bana da SSK doktoru ayni seyi soyledi, ne zaman cikarsan calistigin kadarki gun dogum sonrasina eklenir dedi.
Ben de 35+4 te ayrildim, dogum sonrari 3+4 eklenecek bu durumda.
en çok ben mi çalışıcam?
nisanı iş yerinde bitirecekmişim gib duruyor boshayallersmile
en çok ben mi çalışıcam?
en çok ben mi çalışıcam?
senin de iznin şimdiden hayırlı olsun , son haftan çok çabuk geçsin inşallah
inş canımm bebişin uğur getiri sana
Canım bende Allah izin verirse 30 Nisan da izne ayrılacağım:)) Bu arada kızlar ben doğum yaparsam iş arkadaşım haber verecek sizlere:)) Ben uzun süre giremeyebilirim nete:)
ama benim işim Allah'a çok şükür rahat sorun olmuyor sadece işte çok işim yoksa evde yapacak işler varken gelmek istemiyorum ama zaten az geliyorum diye utanıyorum gelmiyim diyemiyorum
inş canımm bebişin uğur getiri sana
Canım; benim bugün sol kasığımın alt ksımı çok ağrıyo. Üzerine basamıyorum nedense. Normal de yürüyebiliyorum, dün geceden beri kasıklarım ağrıyodu sabah iyice arttı...
Ben de eskiden ya 32 de ya da 37 de ayrılacaksın diye biliyodum. Doktorum öyle deyince rahatladım valla:)
iyişallah d-hayırlısı olsun daha 7. ayım çalışmamda asalet 1ila 2 yıl arasında yapılıyor boshayallersmile
canım senini işin benimkinden de iyi ama insanın kendi işi gibisi yok inşallah ben de bi girişimci olacağım biraz daha pişmeye çalışıyorum olumunekankayizsmilebende sendenim aysecim ayrılamıyorum bir türlü........
amin inşallah darısı başıma ama yazık bana gibi hissetmiyorum çok, sadece ben izne ayrılmadan bebek gelmeye kalkmasın istiyorum, dinlenmeye çok ihtiyacım varyazık sanaaaa mafoldumben
darısı başına inşallah canım....
canım ya ne yazık ki iş arkadaşım yok idare edecek biraz dikey ilerleyen bir yapımız varmerak etme, isin rahatsa, is arkadaslarin uyumluysa idare ederler seni, bugun onlar sana yarin sen onlara destek olursunuz.
Benim isim de rahatti nispeten, idare etti yanimdaki arkadaslar, biraz gec geldim, erken ciktim falan
merak etme, isin rahatsa, is arkadaslarin uyumluysa idare ederler seni, bugun onlar sana yarin sen onlara destek olursunuz.
Benim isim de rahatti nispeten, idare etti yanimdaki arkadaslar, biraz gec geldim, erken ciktim falan
canım ben memur olarak atandım ıspartaya sonra hamile olduğumu öğrendim eşimin işi uşakta kaldı tabi iki ev olduk annemler yanıma geldi hamileliğimde riskli olunca eşimle haftasonları görüşüyoruz fena halimiz ama az kaldı doğumdan sonra uzun süre birlikteyiz asaletimi alabilsen ahhhhhhhhhboshayallersmile
Canım asaletın tasdık olmadıgı ıcın ızın durumunu ne yapacaksın benım gıb ıyasal ıznını kullanıp hemen donucekmısın ıse
bende ağustosta atandım 8. ay bitcek benimde akannehirbizim asalet 2 yılda tasdik oluyoiyişallah d-hayırlısı olsun daha 7. ayım çalışmamda asalet 1ila 2 yıl arasında yapılıyor boshayallersmile
canım senini işin benimkinden de iyi ama insanın kendi işi gibisi yok inşallah ben de bi girişimci olacağım biraz daha pişmeye çalışıyorum olumunekankayizsmile
amin inşallah darısı başıma ama yazık bana gibi hissetmiyorum çok, sadece ben izne ayrılmadan bebek gelmeye kalkmasın istiyorum, dinlenmeye çok ihtiyacım var
canım ya ne yazık ki iş arkadaşım yok idare edecek biraz dikey ilerleyen bir yapımız var
patron var çok iyi ve anlayışlı olduğu da oluyor bazen de illallah getiriyor ama iyi anlayışlı olduğu zaman tadından yenmiyor ama yine de patron işte insan çekiniyor:hooray:
valla henüz bilmiyorum 4 ay izin eylülde başlamam gerekiyor rapor felan alıp donsemmi?
yoksa ücretsiz alıp bi 6 ay daha kızıma baksammı bilmiyorum ylisansımıda dondurmuştum gazi de yapıyordum hamile gidilmiyor 6 saat hem onuda bitirip dönsem mart gibi kızımda kendini biraz toparlar böylelikle tam karar veremedim hayırlısıboshayallersmile
bi doktorunu ara kasığının o kadar ağrıması normal mi?
çekinme sor ne olacak umarım sadece bebeğin duruşuyla alakalıdır onun dışında iyisin ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?