2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
erkek bebek bekleyen arkadaslar, sunnet konusunda ne dusunuyorsunuz ?
Ben dogar dogmaz yaptiracagim, ertesi gun. Bugun sunneti yapacak cocuk cerrahiyla da gorusecegim..

Ben dogar dogmaz yaptiracagim, ertesi gun. Bugun sunneti yapacak cocuk cerrahiyla da gorusecegim..

ben en az 6 ay geçmesini bekelerim gibi.kıyamam sanki birazcık alışsın hayata.çünkü sarılık falan oluyolar,sonra emme sorunu göbek bağı derken birde sünnet çok olur gibime geliyor.bu benim fikrim.

:uhm:
ben en az 6 ay geçmesini bekelerim gibi.kıyamam sanki birazcık alışsın hayata.çünkü sarılık falan oluyolar,sonra emme sorunu göbek bağı derken birde sünnet çok olur gibime geliyor.bu benim fikrim.

bende kıyamam (( ama saglıklısı hemen yaptırmak diyor bazı doktorlar??? :uhm:

canım bana çocuk doktorum önermedi ben de zaten istemiyordum belki daha sağlıklıdır diye yaptıermayı planlıyordum fakat öyle olmadığını söyledi bir de bildiğim kadarıyla çocuk üroloğu olması gerekiyor sadece cerrah olması yeterli değil çocuk üroloji cerrahı herhalde tam da bilmiyorum ama onu araştır

bende ağustosta atandım 8. ay bitcek benimde akannehirbizim asalet 2 yılda tasdik oluyo
aynı desene ikimizin atanma tarihleri gerçi işe başlamam benim eylül sonunu bulmuştu ben umutla 1 yılda tamamlanmasını bekliyordum ama 15 aydır çalışan arkadaşların henüz yapılmadı hayırlısı eğitimlerimiz de bitmedi işin kötüsü tek bana nasıl yapacaklar bilmiyorum 14 mayısta eğitim sınavı var 18ınde benim doğum

riske atma diyenlerin haklılık payı olsada bu durumu herkes anlayışla karşılar bence idarecilerinle konuşmayı dene ona göre karar verirsin öyle kurumsal bir kurumda sorun olmaz bence idarecinin anlayışı önemli bende kesinlikle zıtlaşmam dön derlerse dönerim hayırlısı olsun çokda korkma ben başta hamile olduğumu söylemeye çekindim kanamam olduğu halde 2-3 saatik yollara arazilere gittim miğdem allak bullak halde söyleyince adıma sevindiler araziler için zorlamadılar mesela konuşşşşşşşşş benceolumunekankayizsmile

canım yaa kıyamam gibi daha kendimkoklamadan acı çekmesine

dimi??? kucumenciğimmme cok uzulurum sanki??? bide okadar her gramını say dogar dogmaz bir gramını kes at:))) yok be cok erken ??

saka bir yana da doktorlara sormak bilgi edinmek lazım. onemli olan hangisi daha saglıklı??

Bugün kontrolüm var canım. O yüzden aramıyorum doktorumu. Bakalım akşam ne olacak...

hayırlısı umarım bişey değildil benimde bu günlerde kemiklerim ağrıyor çok magnezyuma tekrar başlayacağım mecvuren dr endişelenme kullan diyor zaten de öle sende dene belki senin ağrı sebebinde odur maden suyuda aynı işi görür haberin olsun

:uhm:

bende kıyamam (( ama saglıklısı hemen yaptırmak diyor bazı doktorlar??? :uhm:

doktordan doktorada fark ediyor galiba bazıları yapın derken bazıları daha sonra ayptırın falan diyolar karışık bir konu .ama ben beklemeyi daha uygun buluyorum.

valla doktorlar her konuda oldugu gibi sunnet konusunda da ikiye ayrilmis durumdalar. Birine guvenip devam edeceksin iste..

Yeni doganlara narkozsuz yapilmasi ve iyilesme surecinin daha kisa olmasi sebebiyle yaptirmayi dusunuyorum, ayrica yenidogan zamaninda aciyi fazla hissetmediklerini soyluyor doktorlar zaten narkozsuz yapilmasi da bunu acikliyor.
Ben yaptiracagim valla, gobekle beraber iyilesir diye dusunuyorum, hepsi icin hayirlisi olsun arkadaslar..

dogru hangi konuda ortak bir gorus sergiliyorlarki??? :)) gerci demek ki sagllıksız ise bile okadarda onemli bi sorun yaratmıyor. yada saglıklı ise bile sonradan yaptırmandan cok da buyuk bir avantajı yok. yani eger cok onemli bir gorus farkı yok ortada. buda anne babanın istegine kalmıs bişey. mesela ben sezaryen olacagım 2 ayrı doktorla gorusuyorum biri epiduralli tavsiye ederken biri etmiyor belde agrı kalabiliyor diyor? yani kişiye kalmıs bişey dene ve gor politikası??? sunnette buna ilişkin bi acıklama da yok bebişin kucukken atlatmıs oluyor. o arada acıyorsa bile hatırlamayacak:))

Günaydın sevgili annişler,
2 gündür yoktum, nasılsınız görüşmeyeni? Biraz bakacağım geçmişe, ancak mutlaka kaçırdığım haberler olacaktır... Var mı bir gelişme???

Ben de hastaneden çıkmadan yaptırmayı düşünüyorum canım... Henüz sinirler çok gelişmediği için çok hissetmiyormuş bebiş... Doktorum önerdi benim de... Henüz cerrah ile görüşmedim, sen görüştükten sonra gelişmeleri yazar mısın? Merak ettim...

dün bi arkadaş bugun bim de dalin setin 15 lira olduğunu söylemişti, teşekkürler . babama sölemiştim almış.. içinde 300 ml şampuan, 300 ml yağ, 100 ml pişik kremi, 50 ml pudra ve bi paket de ıslak mendil varmış.

NUREM canım aynı ağrılar bende de var...sanırım çatı dedikleri yer...bi 5 dak oturayım kalkamıyorum yerimden..ağrıdan adım atamıyorum..
salı günü doktora gidicem...bazen yanma gibi bir ağrı da oluyor...acaba açılma falan mı var diye düşünüyorum...

günaydın annişer. geçmişi okudum geldim.

sünnet meselesi benide düşündürüyor doğumdan sonra ya ilk 15 gün içinde yapın yada 7 yaşını bekleyin diyorlar. ben erkek olduğunuöğrendiğimden beri araştırıyorum. bizde istiyoruz. göbek kordonundan daha çabuk iyileşiyormuş.

akşam haberlerde topuk kanı ile ilgili haber vardı gören oldumu. 6 yaşında kız çocuğu test yapılmamış zeka geriliği çıkmış. ancak 3 yaşındayken fark edilmiş ve artık geri dönüşü olmaz demişler. önemli olan 48 saat sonra alınmasıymış yani bebek beslenmiş olucak.

evet bence de, hayirlisi olsun hepimiz icin diye ondan diyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…