erkek bebek bekleyen arkadaslar, sunnet konusunda ne dusunuyorsunuz ?
Ben dogar dogmaz yaptiracagim, ertesi gun. Bugun sunneti yapacak cocuk cerrahiyla da gorusecegim..
Bugün kontrolüm var canım. O yüzden aramıyorum doktorumu. Bakalım akşam ne olacak...
ben en az 6 ay geçmesini bekelerim gibi.kıyamam sanki birazcık alışsın hayata.çünkü sarılık falan oluyolar,sonra emme sorunu göbek bağı derken birde sünnet çok olur gibime geliyor.bu benim fikrim.
Ben dogar dogmaz yaptiracagim, ertesi gun. Bugun sunneti yapacak cocuk cerrahiyla da gorusecegim..
Canım; benim bugün sol kasığımın alt ksımı çok ağrıyo. Üzerine basamıyorum nedense. Normal de yürüyebiliyorum, dün geceden beri kasıklarım ağrıyodu sabah iyice arttı...
canım sen magnezyum alıyomusun ıonun bu ağrılara acayip faydası var ve sanırım çatın genişliyo aynı ağrı bende de oldu halen var d um çatın genişliyor dedi dediğimiz yer aynı yerse kaydirigubbakcemile3
geçmş olsun dikkat et kendine...
canım yaa kıyamam gibi daha kendimkoklamadan acı çekmesine
aynı desene ikimizin atanma tarihleri gerçi işe başlamam benim eylül sonunu bulmuştu ben umutla 1 yılda tamamlanmasını bekliyordum ama 15 aydır çalışan arkadaşların henüz yapılmadı hayırlısı eğitimlerimiz de bitmedi işin kötüsü tek bana nasıl yapacaklar bilmiyorum 14 mayısta eğitim sınavı var 18ınde benim doğumbende ağustosta atandım 8. ay bitcek benimde akannehirbizim asalet 2 yılda tasdik oluyo
Ben de Tübitak ta işe başladım burası bıraz farklı işçi statüsünde süresiz sözleşme imzalıyosun 4 aylık deneme suresınden sonra .ben 2 ay calısıp ayrılmıs olacagım o yzuden hıcbır ızın rapor kullanma dıyor herkes rıske atma dıye bende 13 hafta yasal ıznım kullanıp donucem sanırım:çok üzgünüm:
canım yaa kıyamam gibi daha kendimkoklamadan acı çekmesine
Bugün kontrolüm var canım. O yüzden aramıyorum doktorumu. Bakalım akşam ne olacak...
:uhm:
bende kıyamam(( ama saglıklısı hemen yaptırmak diyor bazı doktorlar??? :uhm:
valla doktorlar her konuda oldugu gibi sunnet konusunda da ikiye ayrilmis durumdalar. Birine guvenip devam edeceksin iste..
Yeni doganlara narkozsuz yapilmasi ve iyilesme surecinin daha kisa olmasi sebebiyle yaptirmayi dusunuyorum, ayrica yenidogan zamaninda aciyi fazla hissetmediklerini soyluyor doktorlar zaten narkozsuz yapilmasi da bunu acikliyor.
Ben yaptiracagim valla, gobekle beraber iyilesir diye dusunuyorum, hepsi icin hayirlisi olsun arkadaslar..
dogru hangi konuda ortak bir gorus sergiliyorlarki??? :)) gerci demek ki sagllıksız ise bile okadarda onemli bi sorun yaratmıyor. yada saglıklı ise bile sonradan yaptırmandan cok da buyuk bir avantajı yok. yani eger cok onemli bir gorus farkı yok ortada. buda anne babanın istegine kalmıs bişey. mesela ben sezaryen olacagım 2 ayrı doktorla gorusuyorum biri epiduralli tavsiye ederken biri etmiyor belde agrı kalabiliyor diyor? yani kişiye kalmıs bişey dene ve gor politikası??? sunnette buna ilişkin bi acıklama da yok bebişin kucukken atlatmıs oluyor. o arada acıyorsa bile hatırlamayacak:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?