Günaydın sevgili annişler,
2 gündür yoktum, nasılsınız görüşmeyeni? Biraz bakacağım geçmişe, ancak mutlaka kaçırdığım haberler olacaktır... Var mı bir gelişme???
Ben de hastaneden çıkmadan yaptırmayı düşünüyorum canım... Henüz sinirler çok gelişmediği için çok hissetmiyormuş bebiş... Doktorum önerdi benim de... Henüz cerrah ile görüşmedim, sen görüştükten sonra gelişmeleri yazar mısın? Merak ettim...
dimi??? kucumenciğimmme cok uzulurum sanki??? bide okadar her gramını say dogar dogmaz bir gramını kes at:))) yok be cok erken ??
saka bir yana da doktorlara sormak bilgi edinmek lazım. onemli olan hangisi daha saglıklı??
kızlar bizde sünnet olayını çok düşündük düne kadar doğar doğmaz sünnet yaptıralım diyorduk. ben daha çok bebeğim acı çekmeyecek diye erken sünnete meyletmiştim,bigün eşim dedi ki; sünnet zaten acı veren bişey değil, şimdi de yaptırsak yıllar sonra da olsa yine acı çekmeyecek. o yüzden vazgeçtik biz. zamanı geldiğinde yaptırıcam sanırım.opuyorumnanaktan
kızlar bizde sünnet olayını çok düşündük düne kadar doğar doğmaz sünnet yaptıralım diyorduk. ben daha çok bebeğim acı çekmeyecek diye erken sünnete meyletmiştim,bigün eşim dedi ki; sünnet zaten acı veren bişey değil, şimdi de yaptırsak yıllar sonra da olsa yine acı çekmeyecek. o yüzden vazgeçtik biz. zamanı geldiğinde yaptırıcam sanırım.opuyorumnanaktan
selam annişler hepinize
bizde doktordan geldikk çok şükür herşeyimiz normal
nstye girdim ama aç çıktım aslında kahvaltımı yapıp gitmiştim ama çıkmadı bişey bebeğin hareketlerinden şüphelendi ama ultrasonda bi sıkıntı çıkmadı.
artık çantalarını hazırla kapının yanına koy dedi öyle diyince iyice korktum.
söyledim ben çok korkuyorum dedim sen hiç doğuramayan bi kadın gördünmü dedi :)) herkes doğurabilir yoksa kimse ikinci üçüncü çocuğu yapmazdı dedi :)
bi aksilik olursa yada ben doğuramıycam dersen sezeryan yaparım herşeyi bana bırak merak etme sen korkma dedi
1 hafta sonra tekrar kontrolüm var bakalım heyecan başladı bekliyoruz artık
ay bende bu hafta eksiklerimi tamamlayıp çantamı hazır edim bari gözüün aydın özlem alttan muayene attimi eseni benimki mayıs başı çağırdı bakalım ozaman bakacak heralde bir onu atlatsamselam annişler hepinize
nstye girdim ama aç çıktım aslında kahvaltımı yapıp gitmiştim ama çıkmadı bişey bebeğin hareketlerinden şüphelendi ama ultrasonda bi sıkıntı çıkmadı.
söyledim ben çok korkuyorum dedim sen hiç doğuramayan bi kadın gördünmü dedi :)) herkes doğurabilir yoksa kimse ikinci üçüncü çocuğu yapmazdı dedi :)
bi aksilik olursa yada ben doğuramıycam dersen sezeryan yaparım herşeyi bana bırak merak etme sen korkma dedi
sağol canım. valla korkular başladı hayırlısı bakalım :))Masal hn a maşallah
geri sayımlar başladı artık, korku da beraberinde başladı :) Allah hepimize hayırlısını nasip etsin inşallah ...
ay bende bu hafta eksiklerimi tamamlayıp çantamı hazır edim bari gözüün aydın özlem alttan muayene attimi eseni benimki mayıs başı çağırdı bakalım ozaman bakacak heralde bir onu atlatsam
selam annişler hepinize
maşallah canım bebeğine,seninle günlerimiz aynı,bende çantam hazır bekleyeyim o zamaneyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
sağol canım. artık herşeyimizn hazır olması lazım tabi ihmal etmemek lazım neolur neolmaz
selam annişler hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?