2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

asil sen neler yaptin iki gundur, gezdin tozdun oh :)
Tabi haber veririm sunnetle ilgili gelismeleri

dimi??? kucumenciğimmme cok uzulurum sanki??? bide okadar her gramını say dogar dogmaz bir gramını kes at:))) yok be cok erken ??

saka bir yana da doktorlara sormak bilgi edinmek lazım. onemli olan hangisi daha saglıklı??

aynen şeker dün üzüntüden öldüm yediklerimkendime yaramış oğluma yaramamış dieee nasıl eksiltirim gramını :roflol:

kızlar görümcemde gün var oraya gideceğim hazırlanayıımmm süsleneym şöle tombik göbşimleeee kaydirigubbakcemile3
hayırlı cumalar CUMANIZ MÜBAREK OLSUN...bu güzel saatlerde gönlümüzden geçenlerimizkabul olsunnn inşallah Allah hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize.....
hoşçakalınnn..:a015:

kızlar bizde sünnet olayını çok düşündük düne kadar doğar doğmaz sünnet yaptıralım diyorduk. ben daha çok bebeğim acı çekmeyecek diye erken sünnete meyletmiştim,bigün eşim dedi ki; sünnet zaten acı veren bişey değil, şimdi de yaptırsak yıllar sonra da olsa yine acı çekmeyecek. o yüzden vazgeçtik biz. zamanı geldiğinde yaptırıcam sanırım.opuyorumnanaktan

Ben deyaptırmak ıstedım ama esım ıstemedı zamanında olsun anlasın bılsın sunnet olayını dedı

aslında ben de erkenden yaptırmak istiyorum ama kararsızım. doktorla görüşen olursa bu konuda bize de bilgi verirse sevinirim...

valla TIFF cim, acisindan ziyade bir de olayin psikolojik boyutu var, ben cok etkilensin istemiyorum sanirim ne bileyim :)
hatirlamasina gerek yok o gerginligi, aglamadan korkmadan sunnet olan cocuk var midir ?
Hem minik bi masallah ve sapka da hazirlatiyorum anneme,giydiricem:) buyuyunce hani sunnet fotom derse gosteririm iste hehee

tabi herkesin gorusune saygi duyuyorum arkadaslarim, herkes cocugu icin en iyi bildigini uygular, en iyisini ister :)

selam annişler hepinize
bizde doktordan geldikk çok şükür herşeyimiz normal
nstye girdim ama aç çıktım aslında kahvaltımı yapıp gitmiştim ama çıkmadı bişey bebeğin hareketlerinden şüphelendi ama ultrasonda bi sıkıntı çıkmadı.
artık çantalarını hazırla kapının yanına koy dedi öyle diyince iyice korktum.
söyledim ben çok korkuyorum dedim sen hiç doğuramayan bi kadın gördünmü dedi :)) herkes doğurabilir yoksa kimse ikinci üçüncü çocuğu yapmazdı dedi :)
bi aksilik olursa yada ben doğuramıycam dersen sezeryan yaparım herşeyi bana bırak merak etme sen korkma dedi
1 hafta sonra tekrar kontrolüm var bakalım heyecan başladı bekliyoruz artık

Masal hn a maşallah
geri sayımlar başladı artık, korku da beraberinde başladı :) Allah hepimize hayırlısını nasip etsin inşallah ...

ay bende bu hafta eksiklerimi tamamlayıp çantamı hazır edim bari gözüün aydın özlem alttan muayene attimi eseni benimki mayıs başı çağırdı bakalım ozaman bakacak heralde bir onu atlatsam

Masal hn a maşallah
geri sayımlar başladı artık, korku da beraberinde başladı :) Allah hepimize hayırlısını nasip etsin inşallah ...
sağol canım. valla korkular başladı hayırlısı bakalım :))
ay bende bu hafta eksiklerimi tamamlayıp çantamı hazır edim bari gözüün aydın özlem alttan muayene attimi eseni benimki mayıs başı çağırdı bakalım ozaman bakacak heralde bir onu atlatsam

hazırla valla canım benimki kapının yanında hazır dursun dedi :))
alttan muayne olmadım bişeyde demedi onun için sadece nstye girdim. kontrollerim 1 haftaya düştü belki önümüzdeki hafta konuşuruz bu konuda

maşallah canım bebeğine,seninle günlerimiz aynı,bende çantam hazır bekleyeyim o zamaneyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

ben kaçıyorum kızlar anneme gidicem bugün doğumgünü orda olucam hepinizi öptüm.
kendinize iyi bakın güzel hafta sonları opuyorumnanaktan

hayırlı olsun canım

ya kızlar daha öncede yazmıştım aranızda çatlayan varmı bilmiyorum ama bu çatlakların acıması normalmi..kaşındığını duymuştum ama oğlumda tam çatlağın olduğu yerde olunca çok acıyo..

herkese merhabalarrrrrr..
maşallah bebekler görülmüş güzel haberler gelmiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…