2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ben catladim, aynada dikkatli bakinca belli oluyor ve bir iki gundur cok kasinip inceden aciyorlar

canım ben daha dün fark ettim göbüşüm alt tarafında kırmızı kırmızı bişiler oluşmaya başlamış moralim çok bozuldu.bendaha ağrı hissetmedim.belki senin bebiş sürekli orayı tekmelediği içindir.

hayırlı olsun canım

canım gerginlikten acıyor normal ben geri dönüp bakakmıyorum sağa sola dönerken bile gerilip acıyor çatlayan yerlerim

sünnet konuşulmuş..bende doğar doğmaz istiyorum ama benden başka herkez karşı bu duruma..bir muraddır şimdi olmaz diyolar..eşimde herşeyin zamanı var olmaz diyor...

saolun kızlar valla durdu durdu son 1 haftada başladı..hemde ole alttan falanda değil sol tarafım göbeğimin ortası...bende çok üzülmüştüm ama yapcak bişey yok...görüntüyü geçtim acımasa bide doğurayım artık yaaaaaa

çatlaklar olacak kızlar biz ne yaparsak yapalım...bakalım benim ne zaman başlaycak...:S
bebişler sağlıkla gelsinler yeterki..

çatlaklar olacak kızlar biz ne yaparsak yapalım...bakalım benim ne zaman başlaycak...:S
bebişler sağlıkla gelsinler yeterki..

ben biraz umutlanmıştım çatlamıcam die ama37+5 te gördüm kii 3 gün öncesi bişey yoktu zaten çatlakların çoğu doğumdan sonra görüncek bence suanda gergin oldundan pek anlaşılmıyo...

Yıne burdan bı arkadasta calısabılır aldıktan sonra 35 gun calısman lazım onu doldurmazsan eksık gunlerı dogum sonrasından kesılıyo demıstı bende o yuzden bılemedım ne yapacagımı

merhaba benim doktorum 37+0 da veriyor raporu benim pazara denk geldiği için pazartesi 37+1 de alacağım kısmetse bugünde kasıklarımda ağrı olduğu için izin aldım, ne karışıkmış bu izin işleri zaten karnımız burnumuzda Allah tüm çalışan annişlere yardım etsin.. Çok zor bu şartlarda hem çalışıp hemde anneliğe hazırlanmak.:hulya:

OZLMGKHN 36 haftalıksın henüz ve doktorun hazır ol diyor...acaba benim doktorum mu tuhaf..
ben her seferinde hazır gibi gidiyorum yanına bi de çok aşağıda bebek ameliyat yerime de rahatsızlık veriyor..başka doktor olsaydı şimdi doğum yapmış olurdum heralde...
salı günü gidicem ama büyük ihtimal 30una kadar bekleticek gibi geliyor bana...ay adam çok sabırlı yaaa...illa acillik olmamı istiyor...

ben biraz umutlanmıştım çatlamıcam die ama37+5 te gördüm kii 3 gün öncesi bişey yoktu zaten çatlakların çoğu doğumdan sonra görüncek bence suanda gergin oldundan pek anlaşılmıyo...

çatlamış olsan görünür yani kırmızı kırmızı parlar. bende eskiden kilo almamdan solayı olanlar gerildi bir çatlarsa onlar yanarım iyice büyürler.

ayrıca kızlar çatlak konusuna gelince karnımda çatlamayan 2cmkare yer yokmafoldumben
ilk hamileliğimde başladı zaten çatlamaya...krem kullandım badem yağı kullandım hiiiiiç fayda etmdi..
ben de takmıyorum napıym..eşim de saolsun sen kendin çatlatmadın ya deyip bana moral veriyor...

normal doğumlarda 36dan sonra bekleyin heran olabilir diyor tüm doktorlar canım.

bende ilk farkettiğimde çok üzülmüştüm..hatta hemen krem sera arattırmaya başladım...aldımda ama benim eşimde saolsun ne takıyosun kafana olsun dedi..şimdi rahatım bide acımasa daha iyi olucak..

2 gündür falan kırmızılaştı...önce elimle sıkıştırdımda belli oluyodu...çok artmadan doğum yaparıminş..
yaaaa sen böyle diyince korktum,ben hiç çatlamadım diye seviniyordum,lütfen olmasın artık,doğurcağız zaten yakında

bir bisküvi reklamı var, çocuk kurabiye yapıyor kız çatladı mı diye soruyor ya, o reklam her çıktığında karnımı düşünüyorum :)) şimdilik sadece göğsümün yanları çatladı ama 37 de falan bile oluyorsa daha olabilir demek ki..
bu arada biraz da kalıtsalmış galiba, annem kaç yaşında kadın daha 1 milim çatlağı yok, inşallah anneme çekmişimdir :)

yaaaa sen böyle diyince korktum,ben hiç çatlamadım diye seviniyordum,lütfen olmasın artık,doğurcağız zaten yakında

bol bol yağlanmaya devam...ben nst sırasında farkettim.. yan yatıyoruzya..gerginlik yoktu eve geldim elimin arasında sıkıştırıp baktım ve acı gerçekle karşılaşmış oldum...şaka bi yana inş. çatlamazsın..benim karnım acayipte sivri ondan en fazla 37+5 e kadar dayanabildi tenim sanırım..:sm_confused:

benim annemde var ama ablam 4 doğum yaptı hiiiçççç çatlağı yok...ama onun karnı çok az çıkardı hep..hatta beni gördüğünde şaşırmıştı benim hiç böyle sivrilmedi çıkmadı die..karın sivriliğininlede alakası var bence..

benim de karnım baya bi sivri, sanki bir futbol topu var içimde :))

ben hiçbişey sürmedim,2ablam ve annemde 1gr yok inş onlara çekmişimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…