ya kızlar daha öncede yazmıştım aranızda çatlayan varmı bilmiyorum ama bu çatlakların acıması normalmi..kaşındığını duymuştum ama oğlumda tam çatlağın olduğu yerde olunca çok acıyo..
ya kızlar daha öncede yazmıştım aranızda çatlayan varmı bilmiyorum ama bu çatlakların acıması normalmi..kaşındığını duymuştum ama oğlumda tam çatlağın olduğu yerde olunca çok acıyo..
hayırlı olsun canımselam annişler hepinize
bizde doktordan geldikk çok şükür herşeyimiz normal
nstye girdim ama aç çıktım aslında kahvaltımı yapıp gitmiştim ama çıkmadı bişey bebeğin hareketlerinden şüphelendi ama ultrasonda bi sıkıntı çıkmadı.
artık çantalarını hazırla kapının yanına koy dedi öyle diyince iyice korktum.
söyledim ben çok korkuyorum dedim sen hiç doğuramayan bi kadın gördünmü dedi :)) herkes doğurabilir yoksa kimse ikinci üçüncü çocuğu yapmazdı dedi :)
bi aksilik olursa yada ben doğuramıycam dersen sezeryan yaparım herşeyi bana bırak merak etme sen korkma dedi
1 hafta sonra tekrar kontrolüm var bakalım heyecan başladı bekliyoruz artık
canım gerginlikten acıyor normal ben geri dönüp bakakmıyorum sağa sola dönerken bile gerilip acıyor çatlayan yerlerimya kızlar daha öncede yazmıştım aranızda çatlayan varmı bilmiyorum ama bu çatlakların acıması normalmi..kaşındığını duymuştum ama oğlumda tam çatlağın olduğu yerde olunca çok acıyo..
çatlaklar olacak kızlar biz ne yaparsak yapalım...bakalım benim ne zaman başlaycak...:S
bebişler sağlıkla gelsinler yeterki..
Yıne burdan bı arkadasta calısabılır aldıktan sonra 35 gun calısman lazım onu doldurmazsan eksık gunlerı dogum sonrasından kesılıyo demıstı bende o yuzden bılemedım ne yapacagımı
ben biraz umutlanmıştım çatlamıcam die ama37+5 te gördüm kii 3 gün öncesi bişey yoktu zaten çatlakların çoğu doğumdan sonra görüncek bence suanda gergin oldundan pek anlaşılmıyo...
OZLMGKHN 36 haftalıksın henüz ve doktorun hazır ol diyor...acaba benim doktorum mu tuhaf..
ben her seferinde hazır gibi gidiyorum yanına bi de çok aşağıda bebek ameliyat yerime de rahatsızlık veriyor..başka doktor olsaydı şimdi doğum yapmış olurdum heralde...
salı günü gidicem ama büyük ihtimal 30una kadar bekleticek gibi geliyor bana...ay adam çok sabırlı yaaa...illa acillik olmamı istiyor...
çatlamış olsan görünür yani kırmızı kırmızı parlar. bende eskiden kilo almamdan solayı olanlar gerildi bir çatlarsa onlar yanarım iyice büyürler.
ayrıca kızlar çatlak konusuna gelince karnımda çatlamayan 2cmkare yer yokmafoldumben
ilk hamileliğimde başladı zaten çatlamaya...krem kullandım badem yağı kullandım hiiiiiç fayda etmdi..
ben de takmıyorum napıym..eşim de saolsun sen kendin çatlatmadın ya deyip bana moral veriyor...
yaaaa sen böyle diyince korktum,ben hiç çatlamadım diye seviniyordum,lütfen olmasın artık,doğurcağız zaten yakında2 gündür falan kırmızılaştı...önce elimle sıkıştırdımda belli oluyodu...çok artmadan doğum yaparıminş..
yaaaa sen böyle diyince korktum,ben hiç çatlamadım diye seviniyordum,lütfen olmasın artık,doğurcağız zaten yakında
bir bisküvi reklamı var, çocuk kurabiye yapıyor kız çatladı mı diye soruyor ya, o reklam her çıktığında karnımı düşünüyorum :)) şimdilik sadece göğsümün yanları çatladı ama 37 de falan bile oluyorsa daha olabilir demek ki..
bu arada biraz da kalıtsalmış galiba, annem kaç yaşında kadın daha 1 milim çatlağı yok, inşallah anneme çekmişimdir :)
benim annemde var ama ablam 4 doğum yaptı hiiiçççç çatlağı yok...ama onun karnı çok az çıkardı hep..hatta beni gördüğünde şaşırmıştı benim hiç böyle sivrilmedi çıkmadı die..karın sivriliğininlede alakası var bence..
ben hiçbişey sürmedim,2ablam ve annemde 1gr yok inş onlara çekmişimdirbol bol yağlanmaya devam...ben nst sırasında farkettim.. yan yatıyoruzya..gerginlik yoktu eve geldim elimin arasında sıkıştırıp baktım ve acı gerçekle karşılaşmış oldum...şaka bi yana inş. çatlamazsın..benim karnım acayipte sivri ondan en fazla 37+5 e kadar dayanabildi tenim sanırım..:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?