benim de karnım baya bi sivri, sanki bir futbol topu var içimde :))
selam kızlar
selam kızlar
e yani hepimiz catlak patlak yusyuvarlak bisey olduk desenize :)
benim karnim da cok buyuk gorenler illa bi laf sokuyor, niye o kadar buyuk ikiz mi ?
hay allahim gel de sinirlenme sanane yahu
aynen benimde..bide benim karnım hiç gögüs altından doğru şişmedi aşağıya doğruydu...e kuzumda hep solda olunca çatladı...inş. çatlamazsın bolll su ve nemli tutmaya devam
e yani hepimiz catlak patlak yusyuvarlak bisey olduk desenize :)
benim karnim da cok buyuk gorenler illa bi laf sokuyor, niye o kadar buyuk ikiz mi ?
hay allahim gel de sinirlenme sanane yahu
selammmmm...
hoş geldin
kontrolden döndük. tüm gece uyuyamadım stresten ve hemoroid ağrısından. memecik diyordum ya gece farkettim cik ini fazla yazmışım. bildiğiniz meme olmuşlar. doktoruma söyledim prontolog fitil ve krem verdi. gastrontolojiye görüneyimmi dedim, görünme yapıcak birşey yok gebelikten olur hatta gebelikte olmayanlar normal doğumda ıkınırken ya da loğusayken de hemoroid olurlar dedi. bebişe gelince, çok şükür karın çevresi haftasıyla uyumlu çıktı. bizim oğlan maşallah 3kiloyu geçmiş sonunda. doğum kanalına daha inmemiş dedi. ben de ooohhh dedim. oh deme 37de inmesi lazım yavaş yavaş dedi. kafası büyük ben de hemoroid var ve de beyaz tenli olduğum için çok zorlanma gel 23nisan sezeryana alıvereyim seni dedi. ben de korktum daha diiil dedim. 24nisanda son kontrol ve bir kaç gün içinde doğuma gün vericek. çok heyecanlandım, sanki şu ana kadar yaşananlar oyundu rüyaydı ve ben gerçekle yüzleştim. karnıma bir bastırıyor ben de bastırmayın doğuruvercem şimdi dedim, ay ne güzel olur keşke okadar kolay olsa diyooo benim şakacı doktor işte böyle kızlar çok uzun yazdım. ama çok heyecanlıyım bizim bebeklerimiz mi olcak şimdi? (anca dank etti kaydirigubbakcemile3)
konuşanları sorma, kimisi buyuk dıyor kimi küçük kimi kılo almamışsın dıyo kımı çok almışsın:)))) yani demekki ehrkes kendını ele alıyor takmamak lazım bölelerini ama işte can sıkıyolar.
maşallah bebeğine
bende de 1 tane cik :) olmuş .
kontrolden döndük. tüm gece uyuyamadım stresten ve hemoroid ağrısından. memecik diyordum ya gece farkettim cik ini fazla yazmışım. bildiğiniz meme olmuşlar. doktoruma söyledim prontolog fitil ve krem verdi. gastrontolojiye görüneyimmi dedim, görünme yapıcak birşey yok gebelikten olur hatta gebelikte olmayanlar normal doğumda ıkınırken ya da loğusayken de hemoroid olurlar dedi. bebişe gelince, çok şükür karın çevresi haftasıyla uyumlu çıktı. bizim oğlan maşallah 3kiloyu geçmiş sonunda. doğum kanalına daha inmemiş dedi. ben de ooohhh dedim. oh deme 37de inmesi lazım yavaş yavaş dedi. kafası büyük ben de hemoroid var ve de beyaz tenli olduğum için çok zorlanma gel 23nisan sezeryana alıvereyim seni dedi. ben de korktum daha diiil dedim. 24nisanda son kontrol ve bir kaç gün içinde doğuma gün vericek. çok heyecanlandım, sanki şu ana kadar yaşananlar oyundu rüyaydı ve ben gerçekle yüzleştim. karnıma bir bastırıyor ben de bastırmayın doğuruvercem şimdi dedim, ay ne güzel olur keşke okadar kolay olsa diyooo benim şakacı doktor işte böyle kızlar çok uzun yazdım. ama çok heyecanlıyım bizim bebeklerimiz mi olcak şimdi? (anca dank etti kaydirigubbakcemile3)
ah ahhh hep 1tane başlıyorlar sonra gelen arkadaşını çağırıyor. doktoruna söyle başından önlemini al arkadaşım derim
Zeliha evet dedigin gibi yapayim bari haha :))
sevda__ evet her taraf KARIN KIYASLAYICI dolu valla hahaha :)
bir de KARIN OKSAYICILAR var, seni tanisin tanimasin hop karnini oksuyor:)) haha baya guldum yazarken dogurcam nerdeyse
simdi cikiyorum hoscakalin
bana dese gel alayım hemen diye koşarak giderim vallaha çok sıkıldım hamilelikten. bakalım slaı günü benimki ne dicek. sen doğurmadan önce tanışalım birde gelip hem seni hastanede ziyaret edeyim dibimdesin zaten hem burda kızlara haberde veririm
çarşamba günü gittiğimde söyleyeyim bari, aman arkadaşları gelmesin bu arada kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?