2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm herkese, çatlaklar bendede olmamıştı bu haftaya kadar, ama şimdi göbeğimin alt tarafında kedi tırnaklamış gıbı ıkı tane var, kırmızı değil ama ince ince, benim cildim çok yağlıdır bende oluyosa herkeste olur, ma doğumdan sonra çok belli olucağını sanmıyorum 6 aya kadar belırsizleşir kaybolmaz ama.
benimde bugun dr kontrolum var bakalım bebeğim kaç kilo almış, çatı kemiklerim ağrıyo bıde onus orucam gece yatakta sağıma soluma dönerken bile kemıklerım ayrılıyo sankı:))
ama bebeğimin geliceği zamanı hayal ettıkçe acıları unutuyorum hemen..

e yani hepimiz catlak patlak yusyuvarlak bisey olduk desenize :)

benim karnim da cok buyuk gorenler illa bi laf sokuyor, niye o kadar buyuk ikiz mi ?
hay allahim gel de sinirlenme sanane yahu

benim karnim da cok buyuk gorenler illa bi laf sokuyor, niye o kadar buyuk ikiz mi ?

aman boşver ne derlerse desinler. bende her gördüğüm kişiye karnım küçük büyümedi. milletin kocaman benim niye öyle olmadı diye dert yanıyorum. sende söyleyenlere ooo az bile daha büyüsün istiyorum de bak konuşuyorlarmı bir daha.

aynen benimde..bide benim karnım hiç gögüs altından doğru şişmedi aşağıya doğruydu...e kuzumda hep solda olunca çatladı...inş. çatlamazsın bolll su ve nemli tutmaya devam

bol sıvı tüketiyorum bir de doktorun önerdiği bir jel var 2-3 aydır onu kullanıyorum artık çatlarsak da bahtımıza :)

kontrolden döndük. tüm gece uyuyamadım stresten ve hemoroid ağrısından. memecik diyordum ya gece farkettim cik ini fazla yazmışım. bildiğiniz meme olmuşlar. doktoruma söyledim prontolog fitil ve krem verdi. gastrontolojiye görüneyimmi dedim, görünme yapıcak birşey yok gebelikten olur hatta gebelikte olmayanlar normal doğumda ıkınırken ya da loğusayken de hemoroid olurlar dedi. bebişe gelince, çok şükür karın çevresi haftasıyla uyumlu çıktı. bizim oğlan maşallah 3kiloyu geçmiş sonunda. doğum kanalına daha inmemiş dedi. ben de ooohhh dedim. oh deme 37de inmesi lazım yavaş yavaş dedi. kafası büyük ben de hemoroid var ve de beyaz tenli olduğum için çok zorlanma gel 23nisan sezeryana alıvereyim seni dedi. ben de korktum daha diiil dedim. 24nisanda son kontrol ve bir kaç gün içinde doğuma gün vericek. çok heyecanlandım, sanki şu ana kadar yaşananlar oyundu rüyaydı ve ben gerçekle yüzleştim. karnıma bir bastırıyor ben de bastırmayın doğuruvercem şimdi dedim, ay ne güzel olur keşke okadar kolay olsa diyooo benim şakacı doktor işte böyle kızlar çok uzun yazdım. ama çok heyecanlıyım bizim bebeklerimiz mi olcak şimdi? (anca dank etti kaydirigubbakcemile3)

konuşanları sorma, kimisi buyuk dıyor kimi küçük kimi kılo almamışsın dıyo kımı çok almışsın:)))) yani demekki ehrkes kendını ele alıyor takmamak lazım bölelerini ama işte can sıkıyolar.

maşallah bebeğine
bende de 1 tane cik :) olmuş .

ay evet bana da öyle kimi karnın çok büyük diyor kimi küçük :) herkes ebe ve doktor gibi bu konuda

Zeliha evet dedigin gibi yapayim bari haha :))

sevda__ evet her taraf KARIN KIYASLAYICI dolu valla hahaha :)

bir de KARIN OKSAYICILAR var, seni tanisin tanimasin hop karnini oksuyor:)) haha baya guldum yazarken dogurcam nerdeyse

simdi cikiyorum hoscakalin

bana dese gel alayım hemen diye koşarak giderim vallaha çok sıkıldım hamilelikten. bakalım slaı günü benimki ne dicek. sen doğurmadan önce tanışalım birde gelip hem seni hastanede ziyaret edeyim dibimdesin zaten hem burda kızlara haberde veririm

ayyy o okşayıcılar beni delirtiyor yaaa. ailemden yakınlarımdan çok öyşe okşayan olmaz ancak bak tekmeliyor dersem ellerler. bebeğe doymak üzere olduğumuz için. ama en çok kardeşimin kayınvalidesine sinir oluyor her gördüğü yerde atlıyor eli hemen karnımda. zaten sevmiyorum kadını. gıcık ediyor beni iyice :mymeka:

doktorlar sezeryanı seviyorlar, risksiz günü saati belli fatma bacıma normal diye ısrar etmiyorum de benim gibi hemen tarihini söyleyiverir.
olur bacım haftaya bigün tanışalım. bugün çok yoruldum. gece uykusuzluk falan çektim, biraz daha nette takılayım yatıcam 6ya kadar uyumayı planlıyorum. haftaya için haberleşiriz kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…