asil sen neler yaptin iki gundur, gezdin tozdun oh :)
Tabi haber veririm sunnetle ilgili gelismeleri
Ben deyaptırmak ıstedım ama esım ıstemedı zamanında olsun anlasın bılsın sunnet olayını dedı
kızlar bizde sünnet olayını çok düşündük düne kadar doğar doğmaz sünnet yaptıralım diyorduk. ben daha çok bebeğim acı çekmeyecek diye erken sünnete meyletmiştim,bigün eşim dedi ki; sünnet zaten acı veren bişey değil, şimdi de yaptırsak yıllar sonra da olsa yine acı çekmeyecek. o yüzden vazgeçtik biz. zamanı geldiğinde yaptırıcam sanırım.opuyorumnanaktan[/QUO
İlerde acı çekmeyeceğini kim dedi yahu? Benim tanıdığım hiç bir erkek çocuk "Oh oh sünnet harika" gibi bir durum yaşamıyor. Acıdan çok korkudan zaten travma yaşıyor bir çoğu.... bir de kocaman çocukların mahremiyeti de kalmıyormuş... herkes pipisine odaklandığı için çok utandığını anlatan arkadaşlarım çok :))
selam annişler hepinize
bizde doktordan geldikk çok şükür herşeyimiz normal
nstye girdim ama aç çıktım aslında kahvaltımı yapıp gitmiştim ama çıkmadı bişey bebeğin hareketlerinden şüphelendi ama ultrasonda bi sıkıntı çıkmadı.
artık çantalarını hazırla kapının yanına koy dedi öyle diyince iyice korktum.
söyledim ben çok korkuyorum dedim sen hiç doğuramayan bi kadın gördünmü dedi :)) herkes doğurabilir yoksa kimse ikinci üçüncü çocuğu yapmazdı dedi :)
bi aksilik olursa yada ben doğuramıycam dersen sezeryan yaparım herşeyi bana bırak merak etme sen korkma dedi
1 hafta sonra tekrar kontrolüm var bakalım heyecan başladı bekliyoruz artık
Selam adaşım :) Ben de zaman yaklaştıkça korkmaya başlıyorum. bir herkes yapıorsa yaparım elbet diyorum, bir ya yapamazsam diyorum :) Med cezir misali oldum valla
doktorlar sezeryanı seviyorlar, risksiz günü saati belli fatma bacıma normal diye ısrar etmiyorum de benim gibi hemen tarihini söyleyiverir.
olur bacım haftaya bigün tanışalım. bugün çok yoruldum. gece uykusuzluk falan çektim, biraz daha nette takılayım yatıcam 6ya kadar uyumayı planlıyorum. haftaya için haberleşiriz kaydirigubbakcemile5
ayyy o okşayıcılar beni delirtiyor yaaa. ailemden yakınlarımdan çok öyşe okşayan olmaz ancak bak tekmeliyor dersem ellerler. bebeğe doymak üzere olduğumuz için. ama en çok kardeşimin kayınvalidesine sinir oluyor her gördüğü yerde atlıyor eli hemen karnımda. zaten sevmiyorum kadını. gıcık ediyor beni iyice :mymeka:
cık cık cık cık hiç yakıştıramadım sana. hiiiiiiiiiiç misafir perver değilsin :1no2:
kontrolden döndük. tüm gece uyuyamadım stresten ve hemoroid ağrısından. memecik diyordum ya gece farkettim cik ini fazla yazmışım. bildiğiniz meme olmuşlar. doktoruma söyledim prontolog fitil ve krem verdi. gastrontolojiye görüneyimmi dedim, görünme yapıcak birşey yok gebelikten olur hatta gebelikte olmayanlar normal doğumda ıkınırken ya da loğusayken de hemoroid olurlar dedi. bebişe gelince, çok şükür karın çevresi haftasıyla uyumlu çıktı. bizim oğlan maşallah 3kiloyu geçmiş sonunda. doğum kanalına daha inmemiş dedi. ben de ooohhh dedim. oh deme 37de inmesi lazım yavaş yavaş dedi. kafası büyük ben de hemoroid var ve de beyaz tenli olduğum için çok zorlanma gel 23nisan sezeryana alıvereyim seni dedi. ben de korktum daha diiil dedim. 24nisanda son kontrol ve bir kaç gün içinde doğuma gün vericek. çok heyecanlandım, sanki şu ana kadar yaşananlar oyundu rüyaydı ve ben gerçekle yüzleştim. karnıma bir bastırıyor ben de bastırmayın doğuruvercem şimdi dedim, ay ne güzel olur keşke okadar kolay olsa diyooo benim şakacı doktor işte böyle kızlar çok uzun yazdım. ama çok heyecanlıyım bizim bebeklerimiz mi olcak şimdi? (anca dank etti kaydirigubbakcemile3)
ben gebeliği çok sevdim,12 hazirana kadar bekliycem :) tamam 10haziran olsun,41+5e kadar sezeryan olmak istemiyorum
ben gebeliği çok sevdim,12 hazirana kadar bekliycem :) tamam 10haziran olsun,41+5e kadar sezeryan olmak istemiyorum
şimdi aldığım bi haberle sinirlerim bozuldu...kaynana geliyomuş yarın allahım daha doğurmadan ne işi varsa...kadını görmeye bile tahammul edemiyorum..offfffff napcam benya
Selamm kızlarrr...
Dün oğluşumuu gördükkkk...Doktor amcası İlkgün seç bakalım haftaya bir gün alalım artık bu oğlanı dedi...az kalsın bayılıyordum heyecandan, eşim benden beter korktuu biraz daha bekleyemez miyiz dediii:uhm: Haftaya kontrole gidicez tekrar belki o gün belki de kararlaştırdığımız başka birgün sezeryana giricemmÇok korkuyorum çokkkkk
şimdi aldığım bi haberle sinirlerim bozuldu...kaynana geliyomuş yarın allahım daha doğurmadan ne işi varsa...kadını görmeye bile tahammul edemiyorum..offfffff napcam benya
fatmaya doğum şeklini ne zaman konuşucaz dedim sancın tutunca konuşuruz dedi. artık sezaryenden vazgeçti heralde ama ben normal istiyorum. planlı olarak suni sancı yada rahim yumuşatma ile normal doğuma alsınlar beni.
Selamm kızlarrr...
Dün oğluşumuu gördükkkk...Doktor amcası İlkgün seç bakalım haftaya bir gün alalım artık bu oğlanı dedi...az kalsın bayılıyordum heyecandan, eşim benden beter korktuu biraz daha bekleyemez miyiz dediii:uhm: Haftaya kontrole gidicez tekrar belki o gün belki de kararlaştırdığımız başka birgün sezeryana giricemmÇok korkuyorum çokkkkk
Selamm kızlarrr...
bol bol naz niyaz yap sen hamilesin doğurcan yakındaklava:
ay yok be. birdahaki gidişinde geceleri belim sancıyor falan de, ben öyle demiştim çatıya bakmıştı. ne biliiim bişeyler hakkında önceden fikir sahibi olmak iyi midir? sen bilirsin yaniii kafanı kurcuklamayım
[
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?