2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
asil sen neler yaptin iki gundur, gezdin tozdun oh :)
Tabi haber veririm sunnetle ilgili gelismeleri

Sorma valla gezdim durdum. Sonra eve gelip pestil şekilde fenalıklar geçirdim :)) Alışmışım şehrin göbeğinde yaşamaya, işten dönmeden kahve içip bir yerlerde dönmeye, nispeten şehir dışında yaşamaya alışmak zaman alıyor :) İk gündür üşenmedim, çıktım, yorucu ama çokkkk keyifliydi. dün kardeşimle şili, mecidiyeköy, leventin altını üstüne getirdik. Yeğenimin doğum günü yaklaşıyor, ona ttabak, çanak vs. aldım. (kağıt tabaklar falan alınıyormuş artık desenli desenli) Tecrübe oluyor :)) Bugün evdeyim artık, haftaya bakalım :))opuyorumnanaktan

Ben deyaptırmak ıstedım ama esım ıstemedı zamanında olsun anlasın bılsın sunnet olayını dedı

Hekesin görüşü farklı tabi, ancak 3 ile 7 arası yaptırılmamalı sünnet, çünkü psikolojik olarak pipiyi kaybetme korkusu var ve bunun ilerde cinsel hayatı bile etkileyebileceği biliniyor. Ya 3'ten önce, ya da farkına varıp artık kaybolmayacağının bilincinde olacağı 7' den sonra...bizim "hani şöyle bir sünnetini görelim" gibi bir düşüncemiz olmadığından, doğduktan sonra tıbbi açıdan sakınca yoksa olsun bitsin istiyoruz :)[/COLOR]

fatmaya doğum şeklini ne zaman konuşucaz dedim sancın tutunca konuşuruz dedi. artık sezaryenden vazgeçti heralde ama ben normal istiyorum. planlı olarak suni sancı yada rahim yumuşatma ile normal doğuma alsınlar beni.

aynen hepimizin başına gelıyor demekki aynı olaylar:))

ben gebeliği çok sevdim,12 hazirana kadar bekliycem :) tamam 10haziran olsun,41+5e kadar sezeryan olmak istemiyorum

hadi gözün aydın...maşallah bebeğine canım..buarada seninde az kalmış..ayy bende çok istiyodum 23 olsun die bakalım ne dicek dr.um..ama gece sancılanma korkusundan 20.sinde doğuma alsın istiyorum..inş. herşey yolundadır ve dr.um kararından vazgeçmezde salı günü doğum yaparım..

ben gebeliği çok sevdim,12 hazirana kadar bekliycem :) tamam 10haziran olsun,41+5e kadar sezeryan olmak istemiyorum

maşallah sana, ben çok sıkıldım hamilelikten, doktor sezeryan olursa 7 mayıstan sonra dedi ama ben 5 mayıs çok erken değilse o günü isteyeceğim, 5.5.2010 hem de hıdrellez :))

benimde evlikik yıldonumune doluyo 18 mayıs:) ama beklemez herhalde okadar dr mayısın ilk haftası gelır dedi

Selamm kızlarrr...
Dün oğluşumuu gördükkkk...Doktor amcası ılkgün seç bakalım haftaya bir gün alalım artık bu oğlanı dedi...az kalsın bayılıyordum heyecandan, eşim benden beter korktuu biraz daha bekleyemez miyiz dediii:uhm: Haftaya kontrole gidicez tekrar belki o gün belki de kararlaştırdığımız başka birgün sezeryana giricemm Çok korkuyorum çokkkkk

şimdi aldığım bi haberle sinirlerim bozuldu...kaynana geliyomuş yarın allahım daha doğurmadan ne işi varsa...kadını görmeye bile tahammul edemiyorum..offfffff napcam benya

şimdi aldığım bi haberle sinirlerim bozuldu...kaynana geliyomuş yarın allahım daha doğurmadan ne işi varsa...kadını görmeye bile tahammul edemiyorum..offfffff napcam benya

bol bol naz niyaz yap sen hamilesin doğurcan yakında klava:

şimdiden hayırlı olsun gününüz...ayy herkesin günü belli olmaya başladı..şaka gibi ne çabuk geçti zaman yaaaa

ay yok be. birdahaki gidişinde geceleri belim sancıyor falan de, ben öyle demiştim çatıya bakmıştı. ne biliiim bişeyler hakkında önceden fikir sahibi olmak iyi midir? sen bilirsin yaniii kafanı kurcuklamayım

40a kadar bekle sonrası Allah kerim

[

hayırlı olsun canım. dökülmeye başladık hepimiz sırayla. korkma ne var korkucak

Allah yardımcın olsun, ben de hem korkuyorum hem çok heyecanlanıyorum eyvahedigeldismile

dicem onları zaten hem yalanda değil ayyyy cidden sıkıldım ben hamilelikten kıymetini bil diyenlere inat doğurmak istiyorum. hazırlıklı gideyim bari tuşe falan yaparsa rezil olmayayım

benimki de gelecek ama çalıştığı için geç gelir sanırım. bizden haber bekliyor .Allahtan benim sorunum yok pek kendileriyle :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…