2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şimdi aldığım bi haberle sinirlerim bozuldu...kaynana geliyomuş yarın allahım daha doğurmadan ne işi varsa...kadını görmeye bile tahammul edemiyorum..offfffff napcam benya

bende senin gibiyim göresim yok kaynanayı..

annem var şimdi yanımda senin mesajı ona okudum vee ''oğlu olacaksa yaz ona oda kaynana olacak gelinide aynı şeyi düşünür yapmasın öyle'' dedi

böle diye diye benide kaynanayla zorla görüştürüp arattırıyor..kırma sakın diyor..sinir oluyom...

slm kızlar nasılsınız ... bız cok heyecanlıyız duymayanlara tekrar soyleyim 19 mayısta sezeryanla dogumum var bılıyorum daha cok var ama cok heyecanlıyım.. bu sabah ıcımde bı heyecanla uyandım.. bır ay nasıl gececek bılmıyorum..
buarada sunet konusmussunuz ben cokda kolay olmadıgını duydum dogardogmaz yapmanın cunku bezleme acısından sorun oluoymus malum acıkta kalması lazım bızraz sıkıntı oluyomus oyuzden ben hıc dusunmedım..daha sonra soyle mevlut okutup yaptırırz ayol yazık bebecıklere..

benimki de gelecek ama çalıştığı için geç gelir sanırım. bizden haber bekliyor .Allahtan benim sorunum yok pek kendileriyle :asigim:

benimde yok hatta muhatap olmam bile..ama annemle ablam gerilcek boşuboşuna...haliylebende tabi...bideherşeyde fikri vardır olur olmaz her nakadar kale almasamde sinir bozmaya yeter

saol canım yaaa...erken geliyo inş. 40 ı çıkarmayı beklemez..ağlamak istiyorum

sen yıne dua et uzakta galiba benım gibi garipler napsın hem gurbetteyım ailemden uzakta hemde kayınvalıccıgım tam akrşımda öksürsem burda:)

Zeliha, firstday, ertenan, ant., mhtp, elvoscan+, ipeknil, TIFF, hulka26, sevda__, eceyas, oznur2005, aysesinemk, devrimim, mebur, ozlemco, arcak81, selna
(18 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir) baya kalabalık bizim topic yine

offf annem ablamda var..düğünümde tatsızlık çıkarmıştı onlarda bir arada olmak istemiyolar haliyle..insan doğumu bekler yaa...bütün günüm kötü geçer şimdi benim

ttalım senın salımıydı dogumun.. azda kalmıs ama ıdare et dıcem bılıyorum sevmeyınce olmuyo ıste beımkıde oyle... kalacak baska yerı yokmu akrabası falan oraya postala gıtsınkaydirigubbakcemile3

valla aklım başımda olursa ben oğlumun nikahı yapılalı daha 1 sa. bile olmadan gelinimin evinde rezalet çıkarmıcam..oda çıkarmasaydıda şimdi geliyo die seviniyo olsaydım..yüzünü bile görünce içimi nefret kaplıyo..onun yüzünden benim en güzel günümü herkes kötü hatırlıyo..

sağolasın canım. hadi bakalım 23 nisan bebesi olsun seninkiii

maşallah sana, ben çok sıkıldım hamilelikten, doktor sezeryan olursa 7 mayıstan sonra dedi ama ben 5 mayıs çok erken değilse o günü isteyeceğim, 5.5.2010 hem de hıdrellez :))

alemsin yaniii

maşallah oğluşuna. ben de bugün aynı hisleri yaşadımmm

şimdi aldığım bi haberle sinirlerim bozuldu...kaynana geliyomuş yarın allahım daha doğurmadan ne işi varsa...kadını görmeye bile tahammul edemiyorum..offfffff napcam benya

eee onunda torunu. ama can sıkıcı hakketten. (gelene gelme denmiyor daha kötüsü git hiç denmiyor)

oooh daha 1aydan fazla zamanın var. şimdiden heyecan yapmaaa guclubacismile

ttalım senın salımıydı dogumun.. azda kalmıs ama ıdare et dıcem bılıyorum sevmeyınce olmuyo ıste beımkıde oyle... kalacak baska yerı yokmu akrabası falan oraya postala gıtsınkaydirigubbakcemile3

ahhh ahhhhhh böyle söylüyoruz bizimde oğlumuz olucak gelinlerde bize yapıcak böyle. allah yazıyor bunları bir kenara. benim kaynanam yok ben rahatım tabii.

dr. salı dedi ama net değil..p.tesi randevuda belli olcak..bari p.tesiyi bekleseydi yaa...yok malesef kimse zaten istanbul çerkezköyde..dua edin kızlar bana çok kalmasın

ahhh ahhhhhh böyle söylüyoruz bizimde oğlumuz olucak gelinlerde bize yapıcak böyle. allah yazıyor bunları bir kenara. benim kaynanam yok ben rahatım tabii.

ama tatlım kaynana var kaynana var.. benım annemde kayınvalıde ama bır gor el ustunde tutyor gelınımızı.. bugune kadar sesıı yukselttıgını gormedım hıcbıseyıne karısmaz.. benımkıde tam tersı cadı kaynana sevmıyom ıste kendılerı yapıyolar..ben oyle olmucam ıste:umursamaz:

dr. salı dedi ama net değil..p.tesi randevuda belli olcak..bari p.tesiyi bekleseydi yaa...yok malesef kimse zaten istanbul çerkezköyde..dua edin kızlar bana çok kalmasın

hakkında hayırlısı olsun canım.. ıdare etcen artık yapcak bısey yok.. gozunu kulagıkaydirigubbakcemile3nı kapa otur

aynısını benimkide yaptı canım,hatta daha beterini,nikahımız kıyıldı akşam biz eğlenmeye çıktık ertesi gün düşün bodruma gidiyorum,babamlara ben bu evliliğe karşıydım aslında ama beni dinlemedi oğlum diyor,gerizekalı çeneni tuttun tuttun nikahımın olduğu günmü konuştun,neyse sıkma canını,bizimki de doğuma gelmek istiyorum ama dükkanı kime bırakcam diyor,yokmuş gibi davran en temizi :)

ay ama bukadarda olmazki...sanki çok lazım. annem var benim yanımda...yanlız olsam neyse...

allah yardımcın olsun canım....
sen doğumuna bebeğini kucağına alacağına odaklan...atsan atılmaz satsan satılmazlar malisef...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…