üzülme takma diyeceğim ama baya etkilenmişsin sen, haklısın aileler arasında sorun olunca aynı evde bulunmak çok zor ama dayan biraz, kalmaz herhalde çok fazla...
neymiş jel adını bize versene belki daha çok işe yararbol sıvı tüketiyorum bir de doktorun önerdiği bir jel var 2-3 aydır onu kullanıyorum artık çatlarsak da bahtımıza :)
beyaz tenli olmanla ne alakası varmış canım normal doğm napyo ki beyaz tenliye?kontrolden döndük. tüm gece uyuyamadım stresten ve hemoroid ağrısından. memecik diyordum ya gece farkettim cik ini fazla yazmışım. bildiğiniz meme olmuşlar. doktoruma söyledim prontolog fitil ve krem verdi. gastrontolojiye görüneyimmi dedim, görünme yapıcak birşey yok gebelikten olur hatta gebelikte olmayanlar normal doğumda ıkınırken ya da loğusayken de hemoroid olurlar dedi. bebişe gelince, çok şükür karın çevresi haftasıyla uyumlu çıktı. bizim oğlan maşallah 3kiloyu geçmiş sonunda. doğum kanalına daha inmemiş dedi. ben de ooohhh dedim. oh deme 37de inmesi lazım yavaş yavaş dedi. kafası büyük ben de hemoroid var ve de beyaz tenli olduğum için çok zorlanma gel 23nisan sezeryana alıvereyim seni dedi. ben de korktum daha diiil dedim. 24nisanda son kontrol ve bir kaç gün içinde doğuma gün vericek. çok heyecanlandım, sanki şu ana kadar yaşananlar oyundu rüyaydı ve ben gerçekle yüzleştim. karnıma bir bastırıyor ben de bastırmayın doğuruvercem şimdi dedim, ay ne güzel olur keşke okadar kolay olsa diyooo benim şakacı doktor işte böyle kızlar çok uzun yazdım. ama çok heyecanlıyım bizim bebeklerimiz mi olcak şimdi? (anca dank etti kaydirigubbakcemile3)
canım daha bişey olmadan germe kendini, olanlara da daha sakin bakmaya çalış herşey nasıl görürüsen öyle oluyor çünkü hiiççç problem yokmuş gibi düşün sinirlerini de bozma,canını mı sıktı bizim biraz dışarı çıkmamız gerekiyor de al anneni ablanı çık, bir bakkala kaar gitsen temiz havada kendine gelirsin yalnız çıktığınızda kayınvalideyi çekiştirip biririnizi gazxa getrmiyceksiniz başka güxzel konulardan konuşacaksınızşimdi aldığım bi haberle sinirlerim bozuldu...kaynana geliyomuş yarın allahım daha doğurmadan ne işi varsa...kadını görmeye bile tahammul edemiyorum..offfffff napcam benya
canım bende de şimdiden gerğinliği başladı,dükkanı birine bırakırsa gelicek,annemlerle mecburen karşılaşacak,onlar gerilcek ben gerilcem,neyseki gelsede kalmaz fazla,sen bencede doğumu düşün,şurda sayılı günün kaldı,sıkılıp üzülme,herşey olacağına varıray ama bukadarda olmazki...sanki çok lazım. annem var benim yanımda...yanlız olsam neyse...
İlerde acı çekmeyeceğini kim dedi yahu? Benim tanıdığım hiç bir erkek çocuk "Oh oh sünnet harika" gibi bir durum yaşamıyor. Acıdan çok korkudan zaten travma yaşıyor bir çoğu.... bir de kocaman çocukların mahremiyeti de kalmıyormuş... herkes pipisine odaklandığı için çok utandığını anlatan arkadaşlarım çok :))
tatlım sünnet çocuklar için travmatik bir olay olabilir ama eski sünnetler tarih oldu artık. öyle herkesin gözü önünde uluorta cırttt diye kesilen, oldu da bitti maşallahhlarla alkış kıyamet, bağırış gürültü curcunayla pipilerin havaya uçtuğu dönemler çokkkkk gerilerde kaldı. bundan 20 sene önce kardeşim tıp fakültesinde lokal anesteziyle sünnet olmuştu ki o zaman bu iş yaygın değildi. şimdi gidiyorsun hastaneye paşa paşa, bir iğne vuruyorlar o fazlalık deriye hiç bişey hissetmeden sünnetini olup yürüyerek eve geliyorsun. can yanması felan diye bir şey yok yani şuan. eskidendi o sünnetler eskideeeeeen..bayanssulusmile
slm kızlar nasılsınız ... bız cok heyecanlıyız duymayanlara tekrar soyleyim 19 mayısta sezeryanla dogumum var bılıyorum daha cok var ama cok heyecanlıyım.. bu sabah ıcımde bı heyecanla uyandım.. bır ay nasıl gececek bılmıyorum..
buarada sunet konusmussunuz ben cokda kolay olmadıgını duydum dogardogmaz yapmanın cunku bezleme acısından sorun oluoymus malum acıkta kalması lazım bızraz sıkıntı oluyomus oyuzden ben hıc dusunmedım..daha sonra soyle mevlut okutup yaptırırz ayol yazık bebecıklere..
bende aynı fikirdeyim cnmmmm..opuyorumnanaktan
canım bende de şimdiden gerğinliği başladı,dükkanı birine bırakırsa gelicek,annemlerle mecburen karşılaşacak,onlar gerilcek ben gerilcem,neyseki gelsede kalmaz fazla,sen bencede doğumu düşün,şurda sayılı günün kaldı,sıkılıp üzülme,herşey olacağına varır
of kızlar karnım okadar catladıkı anlatamam..harıta gıbı oldum ya gordukce sınırlerım bozuluyo cok cırkın oldu nasıl gecırcem bunları ben...
ay kesin benim salak kocam çağırmıştır..benim annem ablam yanımda yeğenimde gelio bugün oda anasına gel demiştir..işin kötü yanıda zavallı annem 64 yaşında halımı sildi dün bari onu yapmadan gelseydide bi işe yarasaydi..
koca ve kaynana kelimeleri bugun birarada duymak istemiyorum,dün kaynanam aramış,bebeğe beşik yaptırcam,buraya gelince onda kalır demiş,benim akıllı kocamda yok biz park yatak alıcağız yaptırma demiş,kadının ayda yılda bir hayrı dokuncak onada izin vermemiş,hoş anasıda iyi madem ben alayım dememiş,ikisine birden sinirim şu andaay kesin benim salak kocam çağırmıştır..benim annem ablam yanımda yeğenimde gelio bugün oda anasına gel demiştir..işin kötü yanıda zavallı annem 64 yaşında halımı sildi dün bari onu yapmadan gelseydide bi işe yarasaydi..
benimde karınımın sol tarafı çatladı..krem sera iyi geliyo die okumuştumburda aldım bakalım işe yarıcakmı...
eşimin kozmetik şirketinde çalışıyor olmasına rağmen henüz hiçbir krem almadım,ama çatlarsam eğer patronu söz vermiş çok etkili bir krem hazırlatcakmış benim için,doğum sonrası onlara bayağa işim düşecek zaten,zayıflama jelleri,sıkılaştırıcılar,selülüt kremleri :)Sinemcim , Lieracın çatlak kremi ama jel şeklinde hiç rahatsız etmiyor sürünce, hatta doktor önerirken çok iddalı bir laf etmişti karnın genç kız gibi olur demişti :)) bir de clarinsinkini önermişti. öyle deyince hemen o gün aldım kremi :))
Sinemcim , Lieracın çatlak kremi ama jel şeklinde hiç rahatsız etmiyor sürünce, hatta doktor önerirken çok iddalı bir laf etmişti karnın genç kız gibi olur demişti :)) bir de clarinsinkini önermişti. öyle deyince hemen o gün aldım kremi :))
valla kızlar sizi bilmem ama ben yaşanılan hiçbir şeyi unutamam...zaten bi eksik ihtiyaç varmı diebile sormayan kadın şimdi doğuma geliyo..bunuda hazmedemiyorum...daha sömestr da burdaydı...inanılmaz gerildim bişeyde diyemiyorum kocama alınıyo hemen inş. erkenden gider..şimdi etrafı toplamaya kalkıyprum..ev kalabalık olucandan yine giremem nete ama p.tesi kontrolumdan sonra girerim haberleri vermeye..kendinize ve bebişlere iyi bakın...opuyorumnanaktan
valla kızlar sizi bilmem ama ben yaşanılan hiçbir şeyi unutamam...zaten bi eksik ihtiyaç varmı diebile sormayan kadın şimdi doğuma geliyo..bunuda hazmedemiyorum...daha sömestr da burdaydı...inanılmaz gerildim bişeyde diyemiyorum kocama alınıyo hemen inş. erkenden gider..şimdi etrafı toplamaya kalkıyprum..ev kalabalık olucandan yine giremem nete ama p.tesi kontrolumdan sonra girerim haberleri vermeye..kendinize ve bebişlere iyi bakın...opuyorumnanaktan
merhaba kızlar
hayırlı olsun canımm bende heyecanlandım yaaa..az kalmış iyice..memeciklerede kızdım en kısa zamanda atltırsın inşallahhhhkontrolden döndük. tüm gece uyuyamadım stresten ve hemoroid ağrısından. memecik diyordum ya gece farkettim cik ini fazla yazmışım. bildiğiniz meme olmuşlar. doktoruma söyledim prontolog fitil ve krem verdi. gastrontolojiye görüneyimmi dedim, görünme yapıcak birşey yok gebelikten olur hatta gebelikte olmayanlar normal doğumda ıkınırken ya da loğusayken de hemoroid olurlar dedi. bebişe gelince, çok şükür karın çevresi haftasıyla uyumlu çıktı. bizim oğlan maşallah 3kiloyu geçmiş sonunda. doğum kanalına daha inmemiş dedi. ben de ooohhh dedim. oh deme 37de inmesi lazım yavaş yavaş dedi. kafası büyük ben de hemoroid var ve de beyaz tenli olduğum için çok zorlanma gel 23nisan sezeryana alıvereyim seni dedi. ben de korktum daha diiil dedim. 24nisanda son kontrol ve bir kaç gün içinde doğuma gün vericek. çok heyecanlandım, sanki şu ana kadar yaşananlar oyundu rüyaydı ve ben gerçekle yüzleştim. karnıma bir bastırıyor ben de bastırmayın doğuruvercem şimdi dedim, ay ne güzel olur keşke okadar kolay olsa diyooo benim şakacı doktor işte böyle kızlar çok uzun yazdım. ama çok heyecanlıyım bizim bebeklerimiz mi olcak şimdi? (anca dank etti kaydirigubbakcemile3)
aaaayyy çok heyecanlı hayırlısı olsun canımmm...korkma kuşumm sezeryanın nesinden korkuyorsun 15 dk da alcan bebeğini kucağına ohhh tamamm..........Selamm kızlarrr...
Dün oğluşumuu gördükkkk...Doktor amcası İlkgün seç bakalım haftaya bir gün alalım artık bu oğlanı dedi...az kalsın bayılıyordum heyecandan, eşim benden beter korktuu biraz daha bekleyemez miyiz dediii:uhm: Haftaya kontrole gidicez tekrar belki o gün belki de kararlaştırdığımız başka birgün sezeryana giricemmÇok korkuyorum çokkkkk
amannnn.....boşver sıkılma canımm....benimkilerde doğumda gelcek 1 ay kalırlar .....napalım katlancazz..........şimdi aldığım bi haberle sinirlerim bozuldu...kaynana geliyomuş yarın allahım daha doğurmadan ne işi varsa...kadını görmeye bile tahammul edemiyorum..offfffff napcam benya
hayırlısı olsun canımmm bayağı da var ama belirsizlik yok biliyorsun bari zamanını....slm kızlar nasılsınız ... bız cok heyecanlıyız duymayanlara tekrar soyleyim 19 mayısta sezeryanla dogumum var bılıyorum daha cok var ama cok heyecanlıyım.. bu sabah ıcımde bı heyecanla uyandım.. bır ay nasıl gececek bılmıyorum..
buarada sunet konusmussunuz ben cokda kolay olmadıgını duydum dogardogmaz yapmanın cunku bezleme acısından sorun oluoymus malum acıkta kalması lazım bızraz sıkıntı oluyomus oyuzden ben hıc dusunmedım..daha sonra soyle mevlut okutup yaptırırz ayol yazık bebecıklere..
ay kesin benim salak kocam çağırmıştır..benim annem ablam yanımda yeğenimde gelio bugün oda anasına gel demiştir..işin kötü yanıda zavallı annem 64 yaşında halımı sildi dün bari onu yapmadan gelseydide bi işe yarasaydi..
eşimin kozmetik şirketinde çalışıyor olmasına rağmen henüz hiçbir krem almadım,ama çatlarsam eğer patronu söz vermiş çok etkili bir krem hazırlatcakmış benim için,doğum sonrası onlara bayağa işim düşecek zaten,zayıflama jelleri,sıkılaştırıcılar,selülüt kremleri :)
tatlım nekadramıs o jeller.. bıde olusmus catlagı gecırıyomu acaba malum benımkı catladı ıs ısten gectı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?