merhaba canım..hosgeldın..
hoşbuldum cnm..
kızlar ben dün yine uyuyamadım agrılarımdan..yalancı sancılarmış bunlar..
acaba benm minik kızım erkenmi gelcek..dr bu kadar rahatsız edici olmaması gerekiyor dedi..22 sinde kontrolümüz var tekrar...
geçmiş olsun, inşallah minik kızın zamanında gelir
hoşbuldum cnm..
kızlar ben dün yine uyuyamadım agrılarımdan..yalancı sancılarmış bunlar..
acaba benm minik kızım erkenmi gelcek..dr bu kadar rahatsız edici olmaması gerekiyor dedi..22 sinde kontrolümüz var tekrar...
alıntı yapmayın lütfen..
allah sabır versin canım. neler var biliyorum geçen hafta daha birisine şahit oldum. oğlu olmasa yani gelinine saldıracakktı allahtan kalabalık ortamdaydık. dertleri ne bu kadınların bilmiyorum
gelini bırak demek ki oğulları mutsuz oluncada mutlu olabiliyorlar.
o agrılarla benımde basım dertte tatlım.. sankı bıcakla kesıyolar gıbı canım acıyo.. ama bu agrılar normal artık son zamanlarda hep oluyomus.. endıselenme bence..ama ben nst ye gırdım kasılmların baslamıs dedı doktorum ılac kullandım serum takındım dogumu erteledık dogumu.. ıstersen 22 sıne kadar bekleme ıhmal etme..
madem oda biliyor takma kafana sende boşver ne hali varsa görsün. sizin huzurunuz bozuldukça onlar mutlu oluyorlar çünkü. istediklerini elde etmiş oluyorlar
şimdi aldığım bi haberle sinirlerim bozuldu...kaynana geliyomuş yarın allahım daha doğurmadan ne işi varsa...kadını görmeye bile tahammul edemiyorum..offfffff napcam benya
Selamm kızlarrr...
Dün oğluşumuu gördükkkk...Doktor amcası İlkgün seç bakalım haftaya bir gün alalım artık bu oğlanı dedi...az kalsın bayılıyordum heyecandan, eşim benden beter korktuu biraz daha bekleyemez miyiz dediii:uhm: Haftaya kontrole gidicez tekrar belki o gün belki de kararlaştırdığımız başka birgün sezeryana giricemmÇok korkuyorum çokkkkk
gecen gece acile gittik bende nts ye girdim tatlım..bendede var kasılmalar ama bolca yatak istirahati yap korkma dedi..
zamanında dogsun meleklerimiz...sağlıkla gelsinler inşallahh
Bu mesajı ve sonraki kaynana mesajlarını okudum, hepimize sabırlar yani bu konuda... Her birinin derdi ayrı... Ben kendi hayatlarında mutlu olup olmamalarıyla çok ilgili olduğunu düşünüyorum. İç huzuru olmayan tipler çevrelerini de mutsuz ediyorlar(( Canım dein bir nefes al ve evliliğinde yaptığı şeyi yine yapmasına izin verme... Yani kolay değil biliyorum ama, "ne olursa olsun, doğumumun, eşimin ve çocuğumun keyfini çıkaracağım" de ve uygula...
hayırlısı olsun canımmmmm
Mhtp, Seninki tam hastaymış... Paranoyak mı nedir? Eşin de bunun farkında ise neden engelleyemiyor ki karışmasını???
gecen gece acile gittik bende nts ye girdim tatlım..bendede var kasılmalar ama bolca yatak istirahati yap korkma dedi..
zamanında dogsun meleklerimiz...sağlıkla gelsinler inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?