2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba canım..hosgeldın..

hoşbuldum cnm..

kızlar ben dün yine uyuyamadım agrılarımdan..yalancı sancılarmış bunlar..

acaba benm minik kızım erkenmi gelcek..dr bu kadar rahatsız edici olmaması gerekiyor dedi..22 sinde kontrolümüz var tekrar...

geçmiş olsun, inşallah minik kızın zamanında gelir

o agrılarla benımde basım dertte tatlım.. sankı bıcakla kesıyolar gıbı canım acıyo.. ama bu agrılar normal artık son zamanlarda hep oluyomus.. endıselenme bence..ama ben nst ye gırdım kasılmların baslamıs dedı doktorum ılac kullandım serum takındım dogumu erteledık dogumu.. ıstersen 22 sıne kadar bekleme ıhmal etme..

alıntı yapmayın lütfen..

allah sabır versin canım. neler var biliyorum geçen hafta daha birisine şahit oldum. oğlu olmasa yani gelinine saldıracakktı allahtan kalabalık ortamdaydık. dertleri ne bu kadınların bilmiyorum

allah sabır versin canım. neler var biliyorum geçen hafta daha birisine şahit oldum. oğlu olmasa yani gelinine saldıracakktı allahtan kalabalık ortamdaydık. dertleri ne bu kadınların bilmiyorum

insanlıktan nasibini almayanlar bunlar canım....

gecen gece acile gittik bende nts ye girdim tatlım..bendede var kasılmalar ama bolca yatak istirahati yap korkma dedi..
zamanında dogsun meleklerimiz...sağlıkla gelsinler inşallahh

şimdi aldığım bi haberle sinirlerim bozuldu...kaynana geliyomuş yarın allahım daha doğurmadan ne işi varsa...kadını görmeye bile tahammul edemiyorum..offfffff napcam benya

Bu mesajı ve sonraki kaynana mesajlarını okudum, hepimize sabırlar yani bu konuda... Her birinin derdi ayrı... Ben kendi hayatlarında mutlu olup olmamalarıyla çok ilgili olduğunu düşünüyorum. İç huzuru olmayan tipler çevrelerini de mutsuz ediyorlar (( Canım dein bir nefes al ve evliliğinde yaptığı şeyi yine yapmasına izin verme... Yani kolay değil biliyorum ama, "ne olursa olsun, doğumumun, eşimin ve çocuğumun keyfini çıkaracağım" de ve uygula...

hayırlısı olsun canımmmmm

gecen gece acile gittik bende nts ye girdim tatlım..bendede var kasılmalar ama bolca yatak istirahati yap korkma dedi..

ah ah ben o kasılmaları kaç aydır yaşıyorum...istirahat iyi geliyor...yaıp dinlenin....

Mhtp, Seninki tam hastaymış... Paranoyak mı nedir? Eşin de bunun farkında ise neden engelleyemiyor ki karışmasını???

çok çok haklısın canım..bizimkinin kocası hiç ilgi göstermemiş..bizde öle olalım istiyor...

Mhtp, Seninki tam hastaymış... Paranoyak mı nedir? Eşin de bunun farkında ise neden engelleyemiyor ki karışmasını???

tüm sülale bu sinirlenince nefes alamıyor diye o ne derse he diyor..kimi kendi bildiğini okuyor...

amin canım ınsallah.. allahım hepsının saglıkla dogmasını nasıp etsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…