2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet canım aynıyız.. bızım dogum tarıhımız bellı bakalım sızınkı ne zaman olcak..

benimde sizinle 1 hafta var aramızda bakalım bizim tarih ne olacak...eşim doğunca yaşayacak duruma gelir gelmez alsınlar ağrı bari çekme hergün diyor...

kızlar slm sağlık ocağından geliyorum karnımın şiddetli sertleşmesini sordum ilk doğum olduğu için zorlar dedi bebemin kaafasını buldu doğum pozisyonunda kuzum çok sıcak bura çok bunaldım şükür en güzel zamanda hamiş kalmışız kızlar çatlaklara gelince benimde küçük bir çatlakım var maalesef kızıma canım feda ama o büyüsün yeterki

mhtp canım allah kolaylık versin yazdıklarını hayretle okudum ama....eşinden ilgi görmeyen yada eşini kaybetmiş kadınlarda bu bahsettiğin çok olurmuş psikoljik..oğullarını eşinin yerine koyarlarmışş..senin onunla yalnız kalmanı istemiyor demekki.birde çok yüz göz olmuşsunuz arkadaşım allah kolaylık versin .bence çok takıp aileni huzursuzlaştırma kendini de yıpratma.hasta kabul et

benimde sizinle 1 hafta var aramızda bakalım bizim tarih ne olacak...eşim doğunca yaşayacak duruma gelir gelmez alsınlar ağrı bari çekme hergün diyor...

keske ıstedıgımız zaman dogurabılsek ama nekadar karnımızda kalsa onler ıcın okadar ıyı annesi.. cektık kı cektık az kaldı sabredelım..zaten doktorda almaz..bıze 39. haftayı verdı dogum ıcın bende daha erken olsun ısterdım..

sertleşmelere benim doktorum da normal dedi tuğba birde ben dikkat ediyorum stresli günlerimde çoook oluyor.etkileniyor.bu da iş stresi işte..insan fiziksel kaldırıyorda bazen psikolojik çok yoruyor.neyse.....

aramızda iki gün var önümüzdeki çarşamda genel kontrol var benimde sonra mayısın 4-5 i gibi çatıya bakacak..sonra karar verilecek doğum şeklineee.... hayırlısı hepimiz için........

masallahhh kuzuya:ecrin_bebek:

kac kilo cnm bebesin normal dogummu olcak sezryanmi

ne merakliyim biliyorum ama napimeyvahedigeldismile

tatlım benım bebegım ırı bıraz 2700 gr 46 cm.. ırı bebek oldugundan ve bende bel fıtıgı oldugundan sezeryan olcak ınsallah..ben normal ıstıyorum ama doktorum doguramazsın bu sekılde dedi.. senınkın olculerı nasıl...

opuyorumnanaktan ayy kızlar az önce nisan annelerine bir gittim geldimm...hepsi bebişleri anlatıyorlar.bu gece gazlıydı şu kadar emiyor bu kadar uyuyorr...bizde gelelim o günlere artıkkkkk............birde ne güzel herkes doğduğu gibi fotoları koyuyor bizde daha tık yokkk...ciciekleyen hazırlık ekleyen de yok yahuuuu

ay kızlar çok katılamadım konuya ama takip ettim Allah herkese bi yerden verip bi yerden alyo sonuçta öye yorumlayıp takılmamaya çalışmak lazım, üzmeyin kendinizi elinizden geldiğince Allah bize sağlıklı ömürler ve ailemizle mutlu zamanlar versin diye dua edip olumlu düşünmek lazım yoksa stres stres yapa yapa biz de beğenmediğimz kayınvalideler gibi olabiliriz Allah korusun

bende mayıs başı gitcem çatı için bakalım hayırlısı canımm dediğin gibi evraklarla uğraştığım zaman nasıl geriliyo evdde de oluyo ama uzanıyom geçiyo şükür norml olsunda

kızlar hakkaten ya.. odaları bıle eklemedınız bı ben eklem bıde ozlem.. oysakı hepınızın hazır artık erınmeyın ekleyın garı.. bebekler gelıyo daha odalarını koymadınız...

benm tatlim 2 nisanda 2 200 du.boyu 42 cm.

masallah senin bebise

benm normal gorunuyor simdilik

aaa bi de ben ne öğrendim hizmette doğum yapmayı planlayanlara duyrulur normal doğum ücretinin içinde 6 pozluk doğum fotoğrafı dahil edilebiliyormuş promosyon gibi tam bilimyorum bi arkadaşı yönlendirmiştim o sormuş öğrenmiş ben de çarşamba gidip ilk ağızdan sorcam ama çok hoşuma gitti, hem de bna daha önce söylediklerinden uygun bi fiyat 1080tl gerçi ağzı kesici faln dahil değilmiş doğumdan sonra gerekrise dediğim gib itam detay bilmiyorum ama ben hayata sormuştum doğum fotosu söylediği rakama bi tane daha doğururum dedim ama aklım kalacaktı çok iy ioldu bu böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…