neden ayrı yatırmaya falan çalışıyor ben odama girse basarım çığlığı
Hulka cnm ikimizde 33+5 iz
ah ah ben o kasılmaları kaç aydır yaşıyorum...istirahat iyi geliyor...yaıp dinlenin....
evet canım aynıyız.. bızım dogum tarıhımız bellı bakalım sızınkı ne zaman olcak..
evet canım aynıyız.. bızım dogum tarıhımız bellı bakalım sızınkı ne zaman olcak..
istediğini çıkarsın terbiyesizliğe bak. en sinir olduğum şey eşin bir şey demiyormu o gelip seni yataktan kaldırınca
benimde sizinle 1 hafta var aramızda bakalım bizim tarih ne olacak...eşim doğunca yaşayacak duruma gelir gelmez alsınlar ağrı bari çekme hergün diyor...
ne zman dedi dr un tatlim
kızlar slm sağlık ocağından geliyorum karnımın şiddetli sertleşmesini sordum ilk doğum olduğu için zorlar dedi bebemin kaafasını buldu doğum pozisyonunda kuzum çok sıcak bura çok bunaldım şükür en güzel zamanda hamiş kalmışız kızlar çatlaklara gelince benimde küçük bir çatlakım var maalesef kızıma canım feda ama o büyüsün yeterki
allah ızın verırse 19 mayısta dogcak teyzesi...
masallahhh kuzuya:ecrin_bebek:
kac kilo cnm bebesin normal dogummu olcak sezryanmi
ne merakliyim biliyorum ama napimeyvahedigeldismile
bende mayıs başı gitcem çatı için bakalım hayırlısı canımm dediğin gibi evraklarla uğraştığım zaman nasıl geriliyo evdde de oluyo ama uzanıyom geçiyo şükür norml olsundasertleşmelere benim doktorum da normal dedi tuğba birde ben dikkat ediyorum stresli günlerimde çoook oluyor.etkileniyor.bu da iş stresi işte..insan fiziksel kaldırıyorda bazen psikolojik çok yoruyor.neyse.....
aramızda iki gün var önümüzdeki çarşamda genel kontrol var benimde sonra mayısın 4-5 i gibi çatıya bakacak..sonra karar verilecek doğum şeklineee.... hayırlısı hepimiz için........
opuyorumnanaktan ayy kızlar az önce nisan annelerine bir gittim geldimm...hepsi bebişleri anlatıyorlar.bu gece gazlıydı şu kadar emiyor bu kadar uyuyorr...bizde gelelim o günlere artıkkkkk............birde ne güzel herkes doğduğu gibi fotoları koyuyor bizde daha tık yokkk...ciciekleyen hazırlık ekleyen de yok yahuuuu
tatlım benım bebegım ırı bıraz 2700 gr 46 cm.. ırı bebek oldugundan ve bende bel fıtıgı oldugundan sezeryan olcak ınsallah..ben normal ıstıyorum ama doktorum doguramazsın bu sekılde dedi.. senınkın olculerı nasıl...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?