Kızlar Şişli'ye yakın dr tavsiyesi olan var mı?Çok acil
herkes geçmiştemi
Aaaa evet.Sen de mi okuyodun.İtiraf kadını nasıl belli oluyo kaydirigubbakcemile3 Diazzz epey popüler.Tipini merak ediyorum ben.Çok güzel diye anlatıyolarCanım orda bana yazılmış bir platonik ititaf var:)) İlk gördüğümde şoka girmiştim valla:))) İtirafım olup olmadığı konusuna gelince yorum yok:)))
Canım sen diazzdan mı bahsediyosun??
şişli tarafında bildiğim yok canım ama
ne alaka şişli:uhm:
12.30 olsun artık ya çok acıktım ben kızlar. mafoldumben
acıktıkça mide bulantım artıyo.kızlar siz atıştırmalık bişiler bulunduruyo musunuz işyerinde yanınızda:CüvCüv:
canım bir poşet taşıyorum ben hergün almaktan utanıyom alıp çekmeceme koyuyorum meyvede evden getiriyorum yemekhanede yiyemiyorum birde pastaneden poğaca alıyorum12.30 olsun artık ya çok acıktım ben kızlar. mafoldumben
acıktıkça mide bulantım artıyo.kızlar siz atıştırmalık bişiler bulunduruyo musunuz işyerinde yanınızda:CüvCüv:
şişlide prof var olurmu benim tedavi gördüğüm doktordu..olur dersen özelden mesaj atarım
12.30 olsun artık ya çok acıktım ben kızlar. mafoldumben
canım bir poşet taşıyorum ben hergün almaktan utanıyom alıp çekmeceme koyuyorum meyvede evden getiriyorum yemekhanede yiyemiyorum birde pastaneden poğaca alıyorum
canım bir poşet taşıyorum ben hergün almaktan utanıyom alıp çekmeceme koyuyorum meyvede evden getiriyorum yemekhanede yiyemiyorum birde pastaneden poğaca alıyorum
bende tiksinmeyim diya bişeyler yiyip öyle içiyorum bazenişyerinde değil evdeyim ama devamlı balık krakerle oturuyorum devamlı bide su yanımda
insan sudan tiksinirmi ben sudan tiksindim tadı çok kötü geliyo yafff
ilk defa duydum niye ki ekmeklerde mayayla yapılıyo yemek yiyemiyorum diye bir haftadır poğaca alıyordum doktora sorayım akşam gidincePoğaçayı iyi değil diyolar.Mayalı olduğu için.Benim hamile arkadaşlar yemezdi hiç
kayraaa napıyosun tatlım:uhm:
çok kötüyüm yaa bugün bulantılarımdan mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben ne yediysem gitti
yarın kontrolüm var bakalım nolcek
bi türlü beceremedim şu ticker işinimafoldumben
ilk defa duydum niye ki ekmeklerde mayayla yapılıyo yemek yiyemiyorum diye bir haftadır poğaca alıyordum doktora sorayım akşam gidince
bi türlü beceremedim şu ticker işinimafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?