2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
12.30 olsun artık ya çok acıktım ben kızlar. mafoldumben

acıktıkça mide bulantım artıyo.kızlar siz atıştırmalık bişiler bulunduruyo musunuz işyerinde yanınızda:CüvCüv:

Canım orda bana yazılmış bir platonik ititaf var:)) İlk gördüğümde şoka girmiştim valla:))) İtirafım olup olmadığı konusuna gelince yorum yok:)))

Canım sen diazzdan mı bahsediyosun??
Aaaa evet.Sen de mi okuyodun.İtiraf kadını nasıl belli oluyo kaydirigubbakcemile3 Diazzz epey popüler.Tipini merak ediyorum ben.Çok güzel diye anlatıyolar

şişli tarafında bildiğim yok canım ama
ne alaka şişli:uhm:

Bana değil Şulecim.Bİ arkadaşa

acıktıkça mide bulantım artıyo.kızlar siz atıştırmalık bişiler bulunduruyo musunuz işyerinde yanınızda:CüvCüv:

canım ben artık pek acıkmıyorum eskisi gibi iştahım normale döndü
bide söylemiyim ama bugun güzel bi yemek var ama ben mutfağa girdiğimde yağ koktu burnuma hiç canım istemiyo şimdi ne yesem diye düşünüyorum artık o atıştırmalarıda hiç yemiyorum bıktımmm

canım bir poşet taşıyorum ben hergün almaktan utanıyom alıp çekmeceme koyuyorum meyvede evden getiriyorum yemekhanede yiyemiyorum birde pastaneden poğaca alıyorum

şişlide prof var olurmu benim tedavi gördüğüm doktordu..olur dersen özelden mesaj atarım

Süper olur.Dr ismi vermekte sıkıntı yok heralde canım.Bekliyorum.Özel muaynehanesi mi var hastanede mi?Anlaşması var mı kurumlarla

işyerinde değil evdeyim ama devamlı balık krakerle oturuyorum devamlı bide su yanımda
insan sudan tiksinirmi ben sudan tiksindim tadı çok kötü geliyo yafff

canım bir poşet taşıyorum ben hergün almaktan utanıyom alıp çekmeceme koyuyorum meyvede evden getiriyorum yemekhanede yiyemiyorum birde pastaneden poğaca alıyorum

Poğaçayı iyi değil diyolar.Mayalı olduğu için.Benim hamile arkadaşlar yemezdi hiç

meyve en iyisi galba. kraker vs ben de bıktım..

işyerinde değil evdeyim ama devamlı balık krakerle oturuyorum devamlı bide su yanımda
insan sudan tiksinirmi ben sudan tiksindim tadı çok kötü geliyo yafff
bende tiksinmeyim diya bişeyler yiyip öyle içiyorum bazen

Poğaçayı iyi değil diyolar.Mayalı olduğu için.Benim hamile arkadaşlar yemezdi hiç
ilk defa duydum niye ki ekmeklerde mayayla yapılıyo yemek yiyemiyorum diye bir haftadır poğaca alıyordum doktora sorayım akşam gidince

ilk defa duydum niye ki ekmeklerde mayayla yapılıyo yemek yiyemiyorum diye bir haftadır poğaca alıyordum doktora sorayım akşam gidince

evet canım benimde hamile kalmadan öncede midem rahatsızdı poğoça maf ediyo mideyi ne zaman yesem kusuyodum zaten öncedende şimdide yiyemiyorum:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…