aaa bi de ben ne öğrendim hizmette doğum yapmayı planlayanlara duyrulur normal doğum ücretinin içinde 6 pozluk doğum fotoğrafı dahil edilebiliyormuş promosyon gibi tam bilimyorum bi arkadaşı yönlendirmiştim o sormuş öğrenmiş ben de çarşamba gidip ilk ağızdan sorcam ama çok hoşuma gitti, hem de bna daha önce söylediklerinden uygun bi fiyat 1080tl gerçi ağzı kesici faln dahil değilmiş doğumdan sonra gerekrise dediğim gib itam detay bilmiyorum ama ben hayata sormuştum doğum fotosu söylediği rakama bi tane daha doğururum dedim ama aklım kalacaktı çok iy ioldu bu böyle
merhaba kızlar nasılsınız
merhaba kızlar nasılsınız
dün gittim raporumu aldım artık izindeyim
sabah 10 da kontrol var dı nst ye girdim yine iyi dedi dr ama üzülerek söylüyorum ki dönmemişbebeğim artık zor dedi dr 30 nisan gibi yapılabilir dedi bende 3 mayıs istiyorum bakalım biraz riskli olabilir okadar beklemek kordonu sarkma yaparsa çok riskli dedi dr. bebeğim iyi keyfi yerinde 2900 şuan dr çok iri bir bebek değil sezeryan kesini kısa tutarız dedi. sabahtan beri herkes arayıp soruyor dönmüşmü diye ama yok malesef
sizde ne var ne yok ben annamlere geldimde bir bakayım size dedim
sabah 10 da kontrol var dı nst ye girdim yine iyi dedi dr ama üzülerek söylüyorum ki dönmemişbebeğim artık zor dedi dr 30 nisan gibi yapılabilir dedi bende 3 mayıs istiyorum bakalım biraz riskli olabilir okadar beklemek kordonu sarkma yaparsa çok riskli dedi dr. bebeğim iyi keyfi yerinde 2900 şuan dr çok iri bir bebek değil sezeryan kesini kısa tutarız dedi. sabahtan beri herkes arayıp soruyor dönmüşmü diye ama yok malesef
sen onu bir de gelininize sor senini annen sana normal geliyordur da ona kim bilir nasıl geliyordurama tatlım kaynana var kaynana var.. benım annemde kayınvalıde ama bır gor el ustunde tutyor gelınımızı.. bugune kadar sesıı yukselttıgını gormedım hıcbıseyıne karısmaz.. benımkıde tam tersı cadı kaynana sevmıyom ıste kendılerı yapıyolar..ben oyle olmucam ıste:umursamaz:
pazrlamacı gibi satmış kremi sanaSinemcim , Lieracın çatlak kremi ama jel şeklinde hiç rahatsız etmiyor sürünce, hatta doktor önerirken çok iddalı bir laf etmişti karnın genç kız gibi olur demişti :)) bir de clarinsinkini önermişti. öyle deyince hemen o gün aldım kremi :))
oohhh sen de bize satarsın doğrudan satışkaydirigubbakcemile5eşimin kozmetik şirketinde çalışıyor olmasına rağmen henüz hiçbir krem almadım,ama çatlarsam eğer patronu söz vermiş çok etkili bir krem hazırlatcakmış benim için,doğum sonrası onlara bayağa işim düşecek zaten,zayıflama jelleri,sıkılaştırıcılar,selülüt kremleri :)
canım işte burda güzel güvenebileceğim bi yer diye hayat fotoya gittim o da bi fiyat verdi Allahlık, diğer yerlere de güvenemezdim ama hastahaneme güveniyorum onların varsa fotocusu gelsin isterimya aslında bu konuyu foto cularlada görüşebilirsin ayse..benim iş gereği 3-4 yıldır çalıştığım bir foto cu var..çok da moderndir doğum fotolarını çekip 30 poz basıyorr ve 10 yapraklı bir albüm yapıyor 250 tl falan.
canım ya Hayırlısı buymuş demek ki takma kafanaevet zeliha sabah eşimle arabada giderken aklıma sen geldim dedim zeliha inş. yanılmıyordur.birde orda hemşire demezmi neneğin kalbini kasıklarında buldum dönmüş olabilir diye okadar sevindimki ama dr oadasında yok dedi dr.
kızlar beray yazdımı nasıl olmuş doğumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?