2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar banyosuna son zamanalrda boy dolap alan var mı ya da gözüne etrafta çarpan
b ibakıyorum koca gardroplar 200 TL faln bi bakyorm ufacık banyo dolapları 300, 500den aşağı değil tamam malzeme farklı ve özellikli ama mobilyacı da değilim ki gerçekten suda kabarmayacak bişey mi satacaklar bana bileyim

ya aslında bu konuyu foto cularlada görüşebilirsin ayse..benim iş gereği 3-4 yıldır çalıştığım bir foto cu var..çok da moderndir doğum fotolarını çekip 30 poz basıyorr ve 10 yapraklı bir albüm yapıyor 250 tl falan.

dün gittim raporumu aldım artık izindeyim
sabah 10 da kontrol var dı nst ye girdim yine iyi dedi dr ama üzülerek söylüyorum ki dönmemişbebeğim artık zor dedi dr 30 nisan gibi yapılabilir dedi bende 3 mayıs istiyorum bakalım biraz riskli olabilir okadar beklemek kordonu sarkma yaparsa çok riskli dedi dr. bebeğim iyi keyfi yerinde 2900 şuan dr çok iri bir bebek değil sezeryan kesini kısa tutarız dedi. sabahtan beri herkes arayıp soruyor dönmüşmü diye ama yok malesef
sizde ne var ne yok ben annamlere geldimde bir bakayım size dedim

hayırlısı canım dediğim çıkmamış ama olsun bak bebeğin sağlıklıymış en önemliside bu bizim için. bende normal istediğim için anlıyorum seni. ama son ana kadar ne olur bilemeyiz. hayırlısı hepimiz için

maşallah bebeğine
bence doktorun dediği tarihte yap, Allah korusun vardır bir bildiği... sen normali çok istiyorsun ya, üzülme sakın bak bir sürü arkadaşımızın sezeryan tarihleri belli oldu bile. benim de büyük ihtimal sezeryan olacak mayısın 7 sinden sonra. herşeyin hayırlısı.

canım hayırlısı olsun bebişin iyiymiş sağlıklıymışşş....senin için böylesi hayırlı demekki...kilosuda iyi bebişin bence çok bekleyip riske atma kuşumm....doktorunu dinle bencee...sağlıkla al kucağınaaa.........

evet zeliha sabah eşimle arabada giderken aklıma sen geldim dedim zeliha inş. yanılmıyordur.birde orda hemşire demezmi neneğin kalbini kasıklarında buldum dönmüş olabilir diye okadar sevindimki ama dr oadasında yok dedi dr.

aşkın bahar tomuruğu hayırlısı olsun..maşallah kuzuna....
bencede riske atma dr dediği tarihte doğum yap...

sağolun kızlar dediğiniz gibi hayırlısı ama annem çok üzüldü bana blli etmemeye çalışıyor.bu hafta onlarda temizlik badana vardı haftaya benim halılarımı yıkayacaklar 30 nisan gibi olursa eğer bu hafta sonundan hariç bir hafta sonu kalacak yarın kapalı çarşıya gidicem kendimin valizini yapıcam akşama

sen onu bir de gelininize sor senini annen sana normal geliyordur da ona kim bilir nasıl geliyordur

pazrlamacı gibi satmış kremi sana
aklinialirimsmile
oohhh sen de bize satarsın doğrudan satışkaydirigubbakcemile5

canım işte burda güzel güvenebileceğim bi yer diye hayat fotoya gittim o da bi fiyat verdi Allahlık, diğer yerlere de güvenemezdim ama hastahaneme güveniyorum onların varsa fotocusu gelsin isterim
canım ya Hayırlısı buymuş demek ki takma kafana
kızlarrrrrr
kaçtımm benn öpüyorum herkesi yemek yapym etrafa bakym faln

kevser hayırlısı olsun canım biz bilemiyoruz bizim için neyin hayırlı olduğunu allahın bi bildiğ vardır bencede doktorum dediklerine uy kendini çok yorma ne zaman diyosa o zaman sezeryan ol benim dönmüş ama son andada bir aksilik olabilir hiç bişeyin garantisi yok oğluşuna maşallah annesi bak ne güzel bizden önce kucunda olcak paşan

kızlar yine dertlisiniz kayınvaldelerden..Allah hepimizin yardımcısı olsun gerçekten...
insanın en zorlandığı şeylerden biri eşinin ailesiyle uyum sağlamak..benimki de geliyor haftaya..aslında biz iyi anlaşıyoruz kayınvaldemle ama kültür farkımız çok fazla.. o konularda biraz terslikler oluyor..annemle de o yönden bazen anlaşmazlıklar çıkar diye korkuyorum...ama annemi tembihleyeyim de alttan alsın bazı şeyleri...ben arada kalıyorum sonra...
sadece bir yönden seviniyorum gelmelerine...eşim yalnız kalmayacak..
eşimin hiç akrabası yok burda...benim memleketimde yaşıyoruz çünkü..doğum gibi durumlarda benim akrabalarım sürekli geliyorlar annem hep bizde oluyor...üzülüyorum bazen onun için...

TOMURCUK canım üzülmeni gerektirecek bi durum yok canım...sakın sıkma canını ve doktorunun dediği tarihte ol sezeryanı...onlara güvenmek zorundayız...bebeğin maşallah iyiymiş...önemli olan da bu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…