iyi akşamlar canım sende kendine iyi bakkızlar hepinizi öpüyorum anneme gelince yine yazarım kendinize iyi bakın
gözün aydın hala oldun maşallah yeğenineselam kızlar nasılsınız kac gunudr gıremıyodum.kardesımın esı dogum yaptı yanı gelınımız.oglu oldu.pazartesı dogum oldu ay cok zor olmus ya nasıl etkılendım ve onun adına cok uzuldum devlet hastanesınde yaptı afedersınız kopek gıbı davranmıslar.nasıl pısman oldu oraya gıttıgıne.azarlamılsar bagırmıslar.hıc ılgılenmmemısler yazık ya.
ama sımdı ıyıler bebek 3400 dogdu 51 cm ama mınıcık gorsenız.bızımde oyle olcak yakında:)
benımde yarın kontrolum var bakalım dr bıze ne dıcek.ben dogumu özelde yapıcam kızlar ya devlete gıtsemmı dıye arada dusunuyodum ama suan kesın kararımı verdım zaten kontrollerım de özelde oluyo kendı drumda doguma gırecek.hepımıze kolay dogumlar ınsallah
selam kızlar nasılsınız kac gunudr gıremıyodum.kardesımın esı dogum yaptı yanı gelınımız.oglu oldu.pazartesı dogum oldu ay cok zor olmus ya nasıl etkılendım ve onun adına cok uzuldum devlet hastanesınde yaptı afedersınız kopek gıbı davranmıslar.nasıl pısman oldu oraya gıttıgıne.azarlamılsar bagırmıslar.hıc ılgılenmmemısler yazık ya.
ama sımdı ıyıler bebek 3400 dogdu 51 cm ama mınıcık gorsenız.bızımde oyle olcak yakında:)
benımde yarın kontrolum var bakalım dr bıze ne dıcek.ben dogumu özelde yapıcam kızlar ya devlete gıtsemmı dıye arada dusunuyodum ama suan kesın kararımı verdım zaten kontrollerım de özelde oluyo kendı drumda doguma gırecek.hepımıze kolay dogumlar ınsallah
bugun bebegimi gordum cok sukur annesinin kuzusu 2850 olmus masallah kizima cok sevindim hersey iyi gibi bakalim artik ,,bu arada bebegini goren arkadaslar gozleri aydin..
bebeklerini gorenlere masallah :) ben de gordum yine oglumu bugun :)))
masallah cnm saglikla gelsin sana oglusun insallah..cnm bisy sorcam senin dogumuna az kalmis dr unun dedigi tarihle uyuyormu
sana her an dogum olabilir dedimi
normal dogum bekliyorum, bugun de soyledi doktorum artik her an bekliyoruz dedi.
hatta bu aralar gelse iyi olur dedi
gözün aydın canımbebeklerini gorenlere masallah :) ben de gordum yine oglumu bugun :)))
masallah cnm bende hemen gelsin istiyorum bebegim yani seninki kadar olsunda oyle gelsin
bu arada kac kilo bebegin
gözün aydın canım
bebişlerini gören tüm anneler gözünüz aydın canlarım inşallah hepimiz sağlıkla alırız kuzucuklarımızı kucağımıza.
o haftalarda sIkInti geliyor insana, bana da olmustu yeter diye dusunuyordum:)
zamani gelince gelsin dunyaya hayirlisiyla insallah bebegin :)
biraz iri gibi sanki 3430 du bugun :)
masallaahhh
dr banada bir hafta onden gidiyor dedi ama son durumu bilmiyorum benm diger kontrolde ayin 22sinde
bakalim kac kilo aldirmisiz melegime:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?