2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar nasılsınız kac gunudr gıremıyodum.kardesımın esı dogum yaptı yanı gelınımız.oglu oldu.pazartesı dogum oldu ay cok zor olmus ya nasıl etkılendım ve onun adına cok uzuldum devlet hastanesınde yaptı afedersınız kopek gıbı davranmıslar.nasıl pısman oldu oraya gıttıgıne.azarlamılsar bagırmıslar.hıc ılgılenmmemısler yazık ya.
ama sımdı ıyıler bebek 3400 dogdu 51 cm ama mınıcık gorsenız.bızımde oyle olcak yakında:)
benımde yarın kontrolum var bakalım dr bıze ne dıcek.ben dogumu özelde yapıcam kızlar ya devlete gıtsemmı dıye arada dusunuyodum ama suan kesın kararımı verdım zaten kontrollerım de özelde oluyo kendı drumda doguma gırecek.hepımıze kolay dogumlar ınsallah

gözün aydın hala oldun maşallah yeğenine

canım gözünüz aydın...hayırlı olsun..bebişe de maşallah
üzüldüm öyle olmasına...ama devlet özel farketmiyor karşına nasıl insanlar çıkacağı belli olmuyor..tabi ki özelde daha itinalı davranıyorlar ama çoğu devlet hastanesinden de memnun kalanlar çok oluyor...o öyle denk gelmiş demek ki..üzüldüm..
neyse önemli olan anne ve bebeğin sağlığı...

kızlar eşim il dışına gidiyor..ben de anneme gidiyorum..orda net yok..haftasonu giremem...
hepinize güzel haftasonları diliyorum...
iyi akşamlar...

bugun bebegimi gordum cok sukur annesinin kuzusu 2850 olmus masallah kizima cok sevindim hersey iyi gibi bakalim artik ,,bu arada bebegini goren arkadaslar gozleri aydin..

masallah cnm bende hemen gelsin istiyorum bebegim yani seninki kadar olsunda oyle gelsin

bu arada kac kilo bebegin

o haftalarda sIkInti geliyor insana, bana da olmustu yeter diye dusunuyordum:)
zamani gelince gelsin dunyaya hayirlisiyla insallah bebegin :)

biraz iri gibi sanki 3430 du bugun :)

o haftalarda sIkInti geliyor insana, bana da olmustu yeter diye dusunuyordum:)
zamani gelince gelsin dunyaya hayirlisiyla insallah bebegin :)

biraz iri gibi sanki 3430 du bugun :)

masallaahhh

dr banada bir hafta onden gidiyor dedi ama son durumu bilmiyorum benm diger kontrolde ayin 22sinde

bakalim kac kilo aldirmisiz melegime:CüvCüv:

merhaba kızlar,,az önce muayeneden geldim bebişim yüzünü göstermedi haftaya görecez inşallah o güne saklıyor kendini,,,,kilosu da 3900 olmuş maşallah tosuncuk oldu,,,,

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…