evet canım çok heyecanlıyım bir an evvel doğsun artıkcok tesekkurler merve :) senin de cok az kalmis hadi bakalim cok heyecanli
maşallah bebişine canımmerhaba kızlar,,az önce muayeneden geldim bebişim yüzünü göstermedi haftaya görecez inşallah o güne saklıyor kendini,,,,kilosu da 3900 olmuş maşallah tosuncuk oldu,,,,
ıyı akşamlar kızlar bend ebugun doktordaydım,
bebeğim sağlıklı herşey normal çok şükür, 3,kilo 140 gr olmuş, 1 hafta ilerden gıdıyor böle egıderse ırı bebek olur ozmanda normal doğurtmam ddi, inş fazla almaz ben normal istıyorum
bebeğim sağlıklı herşey normal çok şükür, 3,kilo 140 gr olmuş, 1 hafta ilerden gıdıyor böle egıderse ırı bebek olur ozmanda normal doğurtmam ddi, inş fazla almaz ben normal istıyorum
merhaba kızlar,,az önce muayeneden geldim bebişim yüzünü göstermedi haftaya görecez inşallah o güne saklıyor kendini,,,,kilosu da 3900 olmuş maşallah tosuncuk oldu,,,,
maş. kızlar nasıl beslediniz bu bebişleri. bakalım benim ne kadar almış 1 ayda 1 kilo almışmıdır acaba
evet canım çok heyecanlıyım bir an evvel doğsun artık
maşallah bebişine canım
maşallah
merhaba kızlar,,az önce muayeneden geldim bebişim yüzünü göstermedi haftaya görecez inşallah o güne saklıyor kendini,,,,kilosu da 3900 olmuş maşallah tosuncuk oldu,,,,
bugun bebegimi gordum cok sukur annesinin kuzusu 2850 olmus masallah kizima cok sevindim hersey iyi gibi bakalim artik ,,bu arada bebegini goren arkadaslar gozleri aydin..
o haftalarda sIkInti geliyor insana, bana da olmustu yeter diye dusunuyordum:)
zamani gelince gelsin dunyaya hayirlisiyla insallah bebegin :)
biraz iri gibi sanki 3430 du bugun :)
selam kızlar
22 sinde bende listedeyim inşallah :))
bebişim gelioooooo aklinialirimsmile
kızlar günaydın
ALLAH a çok şükür bebeğim kollarımda darısı tüm hamişlerin basına inş
kızlar günaydın
kızlar günaydın
kızlar günaydın
kızlar günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?