2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ıyı akşamlar kızlar bend ebugun doktordaydım,
bebeğim sağlıklı herşey normal çok şükür, 3,kilo 140 gr olmuş, 1 hafta ilerden gıdıyor böle egıderse ırı bebek olur ozmanda normal doğurtmam ddi, inş fazla almaz ben normal istıyorum

cok tesekkurler merve :) senin de cok az kalmis hadi bakalim cok heyecanli
evet canım çok heyecanlıyım bir an evvel doğsun artık

merhaba kızlar,,az önce muayeneden geldim bebişim yüzünü göstermedi haftaya görecez inşallah o güne saklıyor kendini,,,,kilosu da 3900 olmuş maşallah tosuncuk oldu,,,,
maşallah bebişine canım

maşallah

maşallah bebeklerinize hepinizinki tosuncuk olmuş sağlıkla kucaklarınıza alırsınız inşallah

merhaba kızlar,,az önce muayeneden geldim bebişim yüzünü göstermedi haftaya görecez inşallah o güne saklıyor kendini,,,,kilosu da 3900 olmuş maşallah tosuncuk oldu,,,,

maş. kızlar nasıl beslediniz bu bebişleri. bakalım benim ne kadar almış 1 ayda 1 kilo almışmıdır acaba

maş. kızlar nasıl beslediniz bu bebişleri. bakalım benim ne kadar almış 1 ayda 1 kilo almışmıdır acaba

canımcım normal doğum düşünüyorsan çok kilo almaması daha iyi doğumun zorlaşır,,,,ben haftada 2 gün balık yedim sabah akşam süt içtim fındık yedim,salata yeşillik yedim bol bol,,,,her sabah yumurta yedim tahin pekmez yedim...vitamin olarak elevit içtim bir de kan hapı ferrum ford içtim onların da etkisi olmuştur belki

bugun bebegimi gordum cok sukur annesinin kuzusu 2850 olmus masallah kizima cok sevindim hersey iyi gibi bakalim artik ,,bu arada bebegini goren arkadaslar gozleri aydin..

o haftalarda sIkInti geliyor insana, bana da olmustu yeter diye dusunuyordum:)
zamani gelince gelsin dunyaya hayirlisiyla insallah bebegin :)

biraz iri gibi sanki 3430 du bugun :)

hepinizin bebeklerine maşallah kızlar Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

selam kızlar
22 sinde bende listedeyim inşallah :))
bebişim gelioooooo aklinialirimsmile

ne güzel, az kalmış bebeğine kavuşmana, gözün aydın...

kızlar günaydın
ALLAH a çok şükür bebeğim kollarımda darısı tüm hamişlerin basına inş

kızlar günaydın
ALLAH a çok şükür bebeğim kollarımda darısı tüm hamişlerin basına inş

Gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün sağlıcakla inşallah.Ayrıntıları müsait olduğunda bekliyoruz tabii bebişinin resmini dealkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…