çok kötüyüm yaa bugün bulantılarımdan mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben ne yediysem gitti
yarın kontrolüm var bakalım nolcek
bende tiksinmeyim diya bişeyler yiyip öyle içiyorum bazen
evet canım benimde hamile kalmadan öncede midem rahatsızdı poğoça maf ediyo mideyi ne zaman yesem kusuyodum zaten öncedende şimdide yiyemiyorum:bbo:
aynen canım bende bugun öyleyim
kontrol 2li test içinmi?
bu arada ben şuleYülselNizam adımı değiştirdimyerimseniben
Aaaa evet.Sen de mi okuyodun.İtiraf kadını nasıl belli oluyo kaydirigubbakcemile3 Diazzz epey popüler.Tipini merak ediyorum ben.Çok güzel diye anlatıyolar
Canım baya eskide kaldılar onlar ama çok popülerlerdi. Raportörle evlenecekti son anda vazgeçtiler. Çok güzel hatunmuş ama ben de gözümde canlandırdım hep:)) Geceleri barda diskolarda gezen, eğlenmeyi pek bi seven cinstendi o:))
,
merhaba kızlar nasılsınız anca bitirdim geçmişi okumayı bu gün hiç iyi hissetmiyorum kendimi belim ve kalça kemiğim hala ağrıyor sıcak su torbasıyla oturuyorum sandalyede şuan sabahtan biraz geçer gibi oldu ama şimdi aynı dünkü gibi napcam ben böyle firstday biz senle aynı günüz sen benden erken gidiyorsun ben haftaya pzt si gidicem inş seninkide benimkide gösterir cinsiyetini.
Ben yemeğe gidiyorum zor dayandım valamafoldumben
afiyet olsun canım ben de dayanamayıp esai bitmeden yedim napımBen yemeğe gidiyorum zor dayandım valamafoldumben
merhaba kızlar nasılsınız anca bitirdim geçmişi okumayı bu gün hiç iyi hissetmiyorum kendimi belim ve kalça kemiğim hala ağrıyor sıcak su torbasıyla oturuyorum sandalyede şuan sabahtan biraz geçer gibi oldu ama şimdi aynı dünkü gibi napcam ben böyle firstday biz senle aynı günüz sen benden erken gidiyorsun ben haftaya pzt si gidicem inş seninkide benimkide gösterir cinsiyetini.
Aaaa evet.Sen de mi okuyodun.İtiraf kadını nasıl belli oluyo kaydirigubbakcemile3 Diazzz epey popüler.Tipini merak ediyorum ben.Çok güzel diye anlatıyolar
Canım baya eskide kaldılar onlar ama çok popülerlerdi. Raportörle evlenecekti son anda vazgeçtiler. Çok güzel hatunmuş ama ben de gözümde canlandırdım hep:)) Geceleri barda diskolarda gezen, eğlenmeyi pek bi seven cinstendi o:))
Evet çılgın bi hayatı var :kedi:
Kızlar yaa ahududu çayı içen var mı?? Dimples canım sen bişey içiyodun neydi o? şimdi aktardan almaya gideceğim...
uykum geldi neyse ben kaçar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?