2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok kötüyüm yaa bugün bulantılarımdan mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben ne yediysem gitti
yarın kontrolüm var bakalım nolcek

aynen canım bende bugun öyleyim
kontrol 2li test içinmi?
bu arada ben şuleYülselNizam adımı değiştirdimyerimseniben

Konuyu Toplam 21 Kullanıcı okuyor. (20 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
mutluyum1111+, aysesinemk, aşkın bahar tomurcuğu+, Cansu0606, elvoscan+, endlight+, firstday, k.a.y.r.a.+, kelebek01+, nefret, NevaYaman, nidah+, nostok+, NSA+, RELAX+, SCHATZı+, selma2429, SeSi, tugba, yaprak_sarma
maşallah am ses yok kimsede

Kızlar yaa ahududu çayı içen var mı?? Dimples canım sen bişey içiyodun neydi o? şimdi aktardan almaya gideceğim...

evet canım benimde hamile kalmadan öncede midem rahatsızdı poğoça maf ediyo mideyi ne zaman yesem kusuyodum zaten öncedende şimdide yiyemiyorum:bbo:

Aynen poğaça benimde midemi yakıyo öncedende yeşem ölüyodum mide yanmasından yağla alakalı diye düşünüyodum ben ama şimdide yemiyom

merhaba kızlar nasılsınız anca bitirdim geçmişi okumayı bu gün hiç iyi hissetmiyorum kendimi belim ve kalça kemiğim hala ağrıyor sıcak su torbasıyla oturuyorum sandalyede şuan sabahtan biraz geçer gibi oldu ama şimdi aynı dünkü gibi napcam ben böyle firstday biz senle aynı günüz sen benden erken gidiyorsun ben haftaya pzt si gidicem inş seninkide benimkide gösterir cinsiyetini.

aynen canım bende bugun öyleyim
kontrol 2li test içinmi?
bu arada ben şuleYülselNizam adımı değiştirdimyerimseniben

yok cnm rutinde bakalım 2li için randevu verir artık
ne yediysem kalmadı midemde ne yesem bilmem
tanıdım seni cnm profil yazından yerimseniben

canım sıcak zararlı yapma onu düşüğe neden oluyo

Ben yemeğe gidiyorum zor dayandım valamafoldumben

geçmiş olsun canım,iyi olmaya çalışıyoruz diyelim iyi diyince nazar a geliyoruz galiba dün akşam mide yanmasından öldüm bugünde bi hoşluk var ama daha bişey olmadı

tomuyrcuk senin ağrın nasıl
böyle kalçana iğne batar gibimi oluyo:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…