canım çok sağol,yarın doktorla görüşeyim,belki bir çözüm yolu sunar.verdiğin bilgiler gerçekten rahatlattı.en azından normal birşey olduğunu anladım.
doktoruma henüz sormadım,biraz garip benim doktorum ama yarın bir sorayım yinede,acil birşey olursa aramak için tel istedim,arama ebelere git ,doğum olursa bende gelicem dedi başka bir şey demedi.anlamadığım kaşıntı,gündüzleri yok,henüz yok diyeyim.neden geceleri başladı kaşıntı.nedir bu kaşıntı ya ,bir yandan yazıyorum , bir yandan kaşınıyorum o derece yani offf.....
kızlar ANT doğurmuş da olabilir ama yanlış hatırlamıyorsam kayınvaldesi gelicekti haftasonu giremem sonra yazarım diyodu galiba...tam da bilmiyorum..
eveeeett....kızlar herzaman olduğu ve bilindiği gibi sabırsız davranıyorlar erkenden geliyorlar...
benimkinin yeri rahat galiba...yarın gidicem doktora gün vericek..bu hafta bile olabilir...
yaa bu arada hiç normal doğuran yok mu ne??hayret gerçekten herkes sezeryan oluyor..
günaydınlar,uykusuz her gece bu ne ya((((((((
günaydın kızlar aynen tuba ya 5 te kalktım uyuyamdım daha tam dalacakkende telefonun alarmı çaldı geçzin artık şu iki günde uyuyayım evimde inş
neyse kızlar kimse yok sanırım bende fazla kalmam perşembe günü doğum yaptım gebelik zehirlenmesi nedeniyle acil sezeryanla dünyaya getirdim kızımı maşallah ikimizde çok iyiyiz bugün taburcu olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?