2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım çok sağol,yarın doktorla görüşeyim,belki bir çözüm yolu sunar.verdiğin bilgiler gerçekten rahatlattı.en azından normal birşey olduğunu anladım.

canım çok sağol,yarın doktorla görüşeyim,belki bir çözüm yolu sunar.verdiğin bilgiler gerçekten rahatlattı.en azından normal birşey olduğunu anladım.

onemli degil canım. meslegim geregi arastırmak takıntı olmus bende:) ben arastırmaktan yarı uzman oldum:) hatta doktorum pes dedi sonunda. :) benim bebişim eşi asagıda dr panik olmayayım diye soylemedi ama ben arastıra arastıra buldum ve soyledim adam sok oldu. :))))) şimdi o bana soruyor bunu arastırdınmı sunu da biliyormusun diye:) espri konusu oldu yani:=)

canım aynı sıkıntı bende10 gündür deli olacam

günaydın kızlarrrrrr
bol bebekli ve doğumlu bir hafta dilerim herkese..
:enbuyukkk::teytey::hooray:

günadıııııınnnnnn........
haftasonu yoktum...var mı doğuran??
çok merak ettim hemen bi geçmişe dalayım..

kızlar ANT doğurmuş da olabilir ama yanlış hatırlamıyorsam kayınvaldesi gelicekti haftasonu giremem sonra yazarım diyodu galiba...tam da bilmiyorum..
eveeeett....kızlar herzaman olduğu ve bilindiği gibi sabırsız davranıyorlar erkenden geliyorlar...
benimkinin yeri rahat galiba...yarın gidicem doktora gün vericek..bu hafta bile olabilir...
yaa bu arada hiç normal doğuran yok mu ne??hayret gerçekten herkes sezeryan oluyor..

bakalim ben normal bekliyorum, insallah olur :)

Cuma günü kontrolüm vardı. Nst ye bağlandım, herhangi bir problem yokmuş. Bebeğimin kilosu 2400 grammış. 3100-3200 doğum yaparsın dedi. Normal mi şimdiki kilosu sizce? Doktora kafa boyunu filan sordum herşeyi normal, nerden duyuyosun bu tür şeyleri dedi:) Sen herşeye takılma öyle, herkesin gebeliği farklıdır dedi:) Doğum şeklini sordum ona da akışına bırak, nasıl gelirse öyle alırız dedi. Ben çok güveniyorum doktoruma ya. Adam ne dese hiç sesim çıkmıyo:)

günaydın kızlar aynen tuba ya 5 te kalktım uyuyamdım daha tam dalacakkende telefonun alarmı çaldı geçzin artık şu iki günde uyuyayım evimde inş

epey birileri var doğurmuş herkese Allah analı babalı sağlıklı büyütsün diyorum darısı bizlerin başına
beni de her gören yok yok sen kesin doğurcan diyor beklemezsin bir ayı burda da herkes doğurmuş, ilk nst'me çantam hazır gideceğim herhalde ben de bu gidşle, eksiklerim var ama kişisel temizliğimi yapıyım diğerlerinden korkmayacağım

günaydınlar,uykusuz her gece bu ne ya ((((((((

günaydın kızlar aynen tuba ya 5 te kalktım uyuyamdım daha tam dalacakkende telefonun alarmı çaldı geçzin artık şu iki günde uyuyayım evimde inş

gece hiç uykum yok sabah da o saat çaldı mı deli oluyorum, kendime de kızıyorum erken doğurursan görürürsün diyorum şimdi izinde olma imkanın vardı sen çalşcam dedin izne çıkmadan gelirse oğlun böyle uykusuz uykusuz bebek büyütmeye çalışırsın :1ninca:

neyse kızlar kimse yok sanırım bende fazla kalmam perşembe günü doğum yaptım gebelik zehirlenmesi nedeniyle acil sezeryanla dünyaya getirdim kızımı maşallah ikimizde çok iyiyiz bugün taburcu olduk

Selmacım hayırlı olsun. Kurtuldun demek. Darısı bizim başımıza inşallah....

Beray sana da hayırlı olsun canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…