2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

maşallah bebeğine, benimki de seninikiyle aynı dönemde 2400 kadardı, doktor iyi demişti, bana da 3200 falan doğar demişti. sağlıkla inşallah...

günaydınlar,uykusuz her gece bu ne ya ((((((((

günaydın kızlar aynen tuba ya 5 te kalktım uyuyamdım daha tam dalacakkende telefonun alarmı çaldı geçzin artık şu iki günde uyuyayım evimde inş

aynen kızlar, uyku benim de en büyük problemim. yarasa gibi oldum valla kafamçokkarıştı

galiba bebekler bizi uykusuz gecelere hazırlıyor

kesin bize alıştırma yaptırıyorlar. bende hiç uyumadım 3e kadar tv izledim. yattım 4 gibi dalmışım sonra ezan kapıdan geçen eskiciler evin karşısındaki inşaat derken ayaktayım 1 yada 1.5 saat ancak uyumuşumdur. yatıcam birazdan iyice uykum gelsin diye bekliyorum

evet tabi ki..ama en azından ağrımız sızımız olmaz...hamilelik daha zor inanın..
vücudun rahat olduktan sonra gece bebeğe bakmada ne var ki...
(10 gün sonra şikayete başlarsam şaşmayın)
ama 40ını geçene kadar bebeklerde uyku sorunu oluyor gerçekten...
genelde gündüzü uyuyarak geceyi ayakta geçirirler..
ilk bebeği olanlar şanslılar..bebek uyuyunca siz de dinlernirsiniz..ama benim öyle bi şansım yok..

inşallah uykun gelir uyursun, benim oldum olası gündüz uyuyamama sorunum var, bazen yarım saat falan anca uyuyorum...

tecrübeli bir anneden bunu duydum ya sevindim .. ben de öyle düşünüyorum doğunca daha iyi olur diyorum, çevremdeki herkes h,ç de öyle değil çok ararsın bu günleri diyor :))

hamilelikten iyi olacağına eminim. en azından kucağımıza aldığımızda kokladığımızda yorgunluğumuzu unuturuz. ama şimdi dön dolaş aynı ellerim bomboş. bencede bebek uyudumu bende uyurum diye düşünüyorum. ikinciye allah kerim. ama hamilelik zor işmiş iyice düşünmem lazım ikinciyi 9ay daha katlanamam

banada herkes aynı şeyi söylüyor ama bende daha iyi olacağını düşünenlerdenim senin gibi.

bu arada uyumadığım için günaydın bile dememişim günaydın iyi haftalar herkese. benim birde bahar alerjim var o beni iyice bitiriyor.

ben çıkıyorum kızlar...annemin misafiri var oraya gidicem..kalkıp evimin işlerini halledeyim...
bu hafta doğuran çok olcak gibi geliyor bana...akşam birara girerim artık kim doğurmuş diye...

bende çıkıyorum uyuyayım biraz seslerden uyursam tabii. size iyi günler öğlenden sonra görüşürüz inş.

ben çıkıyorum kızlar...annemin misafiri var oraya gidicem..kalkıp evimin işlerini halledeyim...
bu hafta doğuran çok olcak gibi geliyor bana...akşam birara girerim artık kim doğurmuş diye...

kolay gelsin, iyi günler..

bende çıkıyorum uyuyayım biraz seslerden uyursam tabii. size iyi günler öğlenden sonra görüşürüz inş.

iyi uykular, umarım uyursun..

evet bakıyorum iki gecedir aynı saatte uyanıyorum aferin benim oğluma diyorum öyle ya da böyle bi düzen oturtsun da beslenme saatlerini ayarlmaya çalışıyorum şimdiden :)
canım Allah sana da bi kolaylığını veriri annen kayınvaliden ilgilenir biraz sen de nazlan biraz ki onlar gittiğinde kızlarına veecek enerjiyi toparla yanında yardımcı olabilecek biirileri varken

bende de var son 10gündür hapşırmaktan helak oldum artık insanlar gebeer der gibi çok yaşa diyorlar hak vermiyor değilim :)

günaydın şekerler...
ayy benimde ayaklarım kütük gibi nasıl yoruyo beniii..bi siz anlarsınız halimden k.validem hala gelmiyomusun diyo ben şişmişim işimi zor yapıyorum anlayan yok şu son ayımı hayırlısıyla atlatayım...

kızlar suleyle görüştüm endligt niki hastanedeymiş sabah nişan gelmiş 3cm açılması varmış normal doğum olacak inş dua edin kızlar arkadaşımız rahat bir doğum yapar inş allah yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…