kızlar suleyle görüştüm endligt niki hastanedeymiş sabah nişan gelmiş 3cm açılması varmış normal doğum olacak inş dua edin kızlar arkadaşımız rahat bir doğum yapar inş allah yardımcısı olsun
kızlar suleyle görüştüm endligt niki hastanedeymiş sabah nişan gelmiş 3cm açılması varmış normal doğum olacak inş dua edin kızlar arkadaşımız rahat bir doğum yapar inş allah yardımcısı olsun
kızlar ANT doğurmuş da olabilir ama yanlış hatırlamıyorsam kayınvaldesi gelicekti haftasonu giremem sonra yazarım diyodu galiba...tam da bilmiyorum..
eveeeett....kızlar herzaman olduğu ve bilindiği gibi sabırsız davranıyorlar erkenden geliyorlar...
benimkinin yeri rahat galiba...yarın gidicem doktora gün vericek..bu hafta bile olabilir...
yaa bu arada hiç normal doğuran yok mu ne??hayret gerçekten herkes sezeryan oluyor..
Cuma günü kontrolüm vardı. Nst ye bağlandım, herhangi bir problem yokmuş. Bebeğimin kilosu 2400 grammış. 3100-3200 doğum yaparsın dedi. Normal mi şimdiki kilosu sizce? Doktora kafa boyunu filan sordum herşeyi normal, nerden duyuyosun bu tür şeyleri dedi:) Sen herşeye takılma öyle, herkesin gebeliği farklıdır dedi:) Doğum şeklini sordum ona da akışına bırak, nasıl gelirse öyle alırız dedi. Ben çok güveniyorum doktoruma ya. Adam ne dese hiç sesim çıkmıyo:)
ayaklarımın üstleri ağırıyordu ne yapmış olabilirim ki dedim kendi kendime artık o boyuttaki evde giydiğim terlik bile sıkmış o ağrı yapmış ayaklarımın üstünde tuzdan diyorlar ya tuzlu yemediğime eminim de acaba mineral sebep oluyor bu magnezyumları içiyoruz o yüzden mi diye düşündüm?
arcak81 sen hangi hastaneye gidiyorsun
ben hiç magnezyum kullanmadım, tuzlu da yemiyorum ama benim de ayaklarım patiye benzedi :) terlikler bile sıkı çorap giymiş gibi iz yapıyor artık kafamçokkarıştı
bende magnezyum kullanmıyorum tuzluda yasak zaten. yemiyorum. benim ayaklarım şişmiyor ama ellerim kutuk gibi oluyor. geceleri agrıyla uyanıyorum. :I(( sanırım ben gezmiyorum yatıyorum ya ondan ayaklarım şişmiyor ama ellerim cok kötü çok.((
Hayırlısı hakkaten hepimiz için... Bu arada kimlerin eşi doğuma giriyor? Ben normal yaparsam eşim gelecekmiş kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?