2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
beray,selma2429,layrax maşallah bebeğinize ne güzel kavuştunuz gözünüz aydın olsun sevincinizi mutluluğunuzu yürekten paylaşıyoruz, Selma gebelik zehirlenmesi demişsin nasıl oldu nasıl anladınız neyse anneler de bebekler de sağlıklı ya önemli olan o darısı bütün anne adaylarının başına-başımıza

ayy inşallah hadi bir avazda diyelim allah yardımcısı olsun

şişmeler konuşulmuş valla ben bu hamileliğimde çok şiştim ne ile ilgisi var anlamadım diğer hamileliklerim de böyle şiş falan olmamıştı, hani nefes darlıkları, daralmalar, duygusallıklar, kaşıntılar, ağır hareket etmeler artık doğsundemeler tamam ama şişmek çok zor gerçekter ayaklar kütle gibi kaldırılmıyor sanki bir arkadaş protein önerdi doktorum demişti proteinli şeyler de yiyorum yumurtanın beyazı iyi geliyormuş onu yiyemiyorum neyse artık son haftalarımız dayanıcaz bir şekilde

Allah yardımcısı olsun, hayırlı kolay doğum nasip etsin inşallah.... bir kızımız daha geliyor bayanssulusmile

Allah bi avazda kurtarsın inşallah , hayırlı sağlıklı doğum nasip etsin allah ayy şule hadi bakalım göster enerjini kuzum alkisalkisalkisalkisalkisalkis

ayaklarımın üstleri ağırıyordu ne yapmış olabilirim ki dedim kendi kendime artık o boyuttaki evde giydiğim terlik bile sıkmış o ağrı yapmış ayaklarımın üstünde tuzdan diyorlar ya tuzlu yemediğime eminim de acaba mineral sebep oluyor bu magnezyumları içiyoruz o yüzden mi diye düşündüm?

Allah yardımcısı olsun güzel haberini alırız inşallah

Kızlar geçmişe baktım, bebeklerimiz geleye devam ediyor Beray, Layrax, Selma gözünüz aydınnnnn. Sağlıkla büyüsünler inşallah ve siz de kısa sürede toparlanın emi :))) Güzel ve detaylı haberlerinizi bekliyoruz...

Ben normal istiyorum ve bekliyorum, doktor olabileceğini, son ana kadar kesin bişey söylemenin mümkün olmayacağını sölüyor. İnşallah doğururum...

Nurem' cim, benimki de senin haftanda o kadardı. Cmts tekrar kontrolum vardı. 35+5' te 2.670 gram çıktı. Doktorum gelişimi iyi dedi, haftasıyla uyumlu :)) Ben de güveniyorum doktoruma ve çok kurcalamıyorum... 27' sinde tekrar kontrolum var, onda çatıma bakacak ve NST'ye bağlayacak...Umarım sağlıkla tamamlarız bu güzel yolculuğu. Ben içimdeki hareketini çok özleyeceğimmmmm

İnşallah sağlıklı, güzel haberleri gelir...

olumunekankayizsmile

ben hiç magnezyum kullanmadım, tuzlu da yemiyorum ama benim de ayaklarım patiye benzedi :) terlikler bile sıkı çorap giymiş gibi iz yapıyor artık kafamçokkarıştı

Özlemco maşallah bebeğine ben de 22 sinde gideceğim çatı muayenesi :uhm: olacağım, bakalım hepimiz için hayırlısı...

ben hiç magnezyum kullanmadım, tuzlu da yemiyorum ama benim de ayaklarım patiye benzedi :) terlikler bile sıkı çorap giymiş gibi iz yapıyor artık kafamçokkarıştı

bende magnezyum kullanmıyorum tuzluda yasak zaten. yemiyorum. benim ayaklarım şişmiyor ama ellerim kutuk gibi oluyor. geceleri agrıyla uyanıyorum. :I(( sanırım ben gezmiyorum yatıyorum ya ondan ayaklarım şişmiyor ama ellerim cok kötü çok. ((

Hayırlısı hakkaten hepimiz için... Bu arada kimlerin eşi doğuma giriyor? Ben normal yaparsam eşim gelecekmiş kaydirigubbakcemile5

ellerim sabah kalktığımda kütük gibi ama 1 -2 saat içinde iniyor, hayırlısıyla bi doğursaydık bitecek bu problemler inşallah bilmiyorumkismile gerçi o zaman da başka şeyler çıkacak

Hayırlısı hakkaten hepimiz için... Bu arada kimlerin eşi doğuma giriyor? Ben normal yaparsam eşim gelecekmiş kaydirigubbakcemile5

benim sezaryen olacak . doktoruma sordum ama epiduralii bile olsa kimseyi almıyoruz dogumhaneye dedi(( ben çok üzüldüm ama eşimin sevinçten gözleri parladı(( dayanamam diyordu zaten

ben tuzu azaltmadım ama azaltıncada aynı e yapayım 2 numara bğyğk ayakkabı aldım ucuzlardan o bile büyük geliyo parmaklarım sosis gibi oldu..

günaydın kızlar herkese iyi haftalar bu benim son haftam izne çıkıyorum ve çok mutluyum inşallah çok çabuk geçer zaman.

doğuran arkadaşlar güle güle büyütsünler bebişlerini.darısı başımıza.

şuleyede Allah kolaylık versin bir avazda kurtarsın.

benim son 1 haftadır ayaklarım ve ellerim çok ödem yapıyor.ayaklarım çok ağrı yapıyor

c.tesi oğluşumu gördük 2.680 gram olmuş bana çok az geldi 2 haftada 300 gram almış.doktor normal dedi ama sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…