2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ellerim sabah kalktığımda kütük gibi ama 1 -2 saat içinde iniyor, hayırlısıyla bi doğursaydık bitecek bu problemler inşallah bilmiyorumkismile gerçi o zaman da başka şeyler çıkacak

haklısın. beynimi hersey bitecek gibi programlamısım resmen. aslında dertler yeni baslıyor. gerci allah dert vermesin. dertden kastım heyecan ve yetişememe paniğinden bahsediyorum. uykusuzluk falan dert degil bence ama endişelerimiz ve sorumluluklarımız artacak:) allah saglıklı hayırlı endişeler nasip etsin hepimize:))))

KOKULARI YETER KUZULARIN KOKULARIIII:)

Hayırlısı hakkaten hepimiz için... Bu arada kimlerin eşi doğuma giriyor? Ben normal yaparsam eşim gelecekmiş kaydirigubbakcemile5

benim eşim normal bile olsa girmez, hiç dayanamaz sanırım :)) beni bırakıp onunla uğraşırlar artık, ultrason görüntüsünde bile içi bir hoş oluyormuş :)) görsen nasıl yapılı güçlü kuvvetli bir tip hiç bir şeyden korkmaz ama şırınga falan görmeye dayanamıyor, evlenirken kan alıyorlar ya, vaz mı geçsek bile demişti kaydirigubbakcemile3

Hayırlısı hakkaten hepimiz için... Bu arada kimlerin eşi doğuma giriyor? Ben normal yaparsam eşim gelecekmiş kaydirigubbakcemile5
benim de son kararım eşimin de girmesi yönünüde ama daha doktoruma sormadım girebilir mi diye çarşamba nst'den sonra sorarım diye düşünüyorum, eşim de birlikte yaptık katlanırız modunda akannehir umarım ayılıp bayılmaz

canım bende 35-5im bugün cumartesi gittim benimkide 2300 gr olmuş dediğin gibi benimide 300 gr almış banada normal dedi ama ben yaklaşık 10 gün geriden geliyorum bide adetime göre.bebek küçük diyo ama önemli olan gelişiminin devam etmesi diyo

doktor normal demiş:))) ne kurcalıyorsun :) kafanı karıstırma doktoruna guven bence canım:) vallahi biz anne adayları zorla der arıyoruz:) ohhh beee diyip sevinsene normalmiş ne güzel iişte:)

maşallah canım bebeğine doktor normal dediyse normaldir ama biz kafayı takıyoruz işte... zaten bence yanılma payı da var ölçümlerde.. benimki de bana hep minik geliyor ama doktor iyi diyor, biz de doğunca semirtiriz artık, inşallah sütümüz bol olur da :CüvCüv:

herkese tekrar gunaydin sabah erken geldim bi sonra cikip uyudum tekrar.

gece yaklasik 2 saat karnim agridi, regl agrisi gibi belime de vurdu, saga don sola don zorlandim bayagi. bir an gelicek mi bu ne dedim kendi kendime ama gercek sancilar gibi bir gelip bir gitmiyordu, devamli ayni duzeyde seyreden bir agri, boyle yasayan var mi aranizda?
sabah kalktim baktim bebek hareketli, iyiyim annecim diyor rahatladim :)

doguma esim girecek kismetse ama o taraflara bakmayacak, benim basimin yaninda dursun tamam hem zaten bayilir mayilir bakmasin oralara

ben tuzu azaltmadım ama azaltıncada aynı e yapayım 2 numara bğyğk ayakkabı aldım ucuzlardan o bile büyük geliyo parmaklarım sosis gibi oldu..

ben de annemin ayakkabılarına el koydum kendiminkiler olmuyor bir süredir. benim de ayaklar pide parmaklar sosis oldu :)

bebişim kucuk mu diye endiselenenlere bişey soyleyecegim. kızlar ben 2 ayrı doktora gorunuyorum. ve dikkat ediyorum. kilosunu karın çercevesini baz alarak ölcüyorlar ama benim esas doktorum yuvarlagı yani cerceveyi dar tutuyor içerden ölcuyor ama digeri dısardan olcuyor yani daha geniş tutuyor cemberi. esas doktorum kilosunun biraz daha az oldugunu soyluyor yani. on adikkat edin bence. yani kiişiler arasındaki sat farkları bundan da kaynaklanıyor. kiminki nerden olcuyor bilmiyoruzki ??? o yuzden onemli olan doktor normal mi diyor ???

benimde oluyo aynen regl gibi bazen otururken kalkamıyorum bile ayağa kasığıma iğne batıyo sanki iştede bazen nine gibi iki büklüm yürüyom allah yardımcımız olsun hayırlısıyla atlatırız inş

moral için saolun kızlar.doktor normal desede insanın aklı kalıyor burdaki bebişlerimiz daha iri gibi ondan kıyas yapınca acaba iyi besleyemedim mi diye endişe ediyosun.

bu arada benim eşim giremiycek hastane kabul etmiyormuş.

benimde 3 gündür iğne gibi altta baskı hissediyorum
cuma nstye girdiğimde az sancı çıktı dinlen dedi ama ben hiç dinlenemıyorum
sizdede oluyomu iğne gibi batmalar

:) kafana takma canım normal diyorsa normaldir. bide bebegin iri olması saglık belirtisi degil bunu da unutma. benimkide cok kilo alıyor diye dr uyardı diyet verdi. sekerim varmıs falan falan??? yani normalse içini rahat tut.

mutlaka besleniyordur canım, az olsa doktor söyler zaten, benim bebeğim de iri değil 10-11 gün kadar önce 2400 civarıydı, bir de s-g nin dediği gibi doktorun nasıl ölçtüğüne de bağlı. bir ara ben de 2 ayrı doktora gidiyordum, çok yakın aralıklarda kilosunu baya bi farklı söylüyorlardı. sağlıkla gelsinler inşallah, ben 2800 doğmuşum mesela ama hayatım boyunca hep sağlıklı oldum...

kızlar gözlerim kapanıyor bu fırsatı kacırmayacagım. bi 5-10 dk kestireyim geri gelicemm:)) görüsürüzzzz....

yok rahat et sen, gelisme geriligi gorse doktorun zaten beslenmene su yonden dikkat et bunlari artir diye soyler. kaldi ki irilik tombiklik iyi birsey degil aslinda, dogduktan sonra da yasayacagiz bunlari cevredeki yasitlarla kiyaslama yapacagiz icgudusel bir sekilde hepimiz. ama dogru degil iste, onemli olan saglikli olmalari.

canım benimde oluyor,bilmiyorum belki yalancı sancıdır,ama o sancı başlayınca ben doğum başladı diye korkuyorum :)
benim koncişim başından beri hiç girme yanlısı olmadı doğuma,şimdide devlet hastanesinde doğum yapmaya karar verdim,zaten odaya bile ziyaret saatlerinde alıyorlarr :)kaldıki doğuma girme şansı yok

kızlar günaydın

benimde ellerim ve ayaklarım şiş bakmaya bile tahammül edemiyorum zaten hamile kaldığımdan beri tırnaklarımı kestim oje sürmemek için birde şişince ığğğ facia gözüküyorlar bir doğurayım yine uzatıp maniküre koşacağım ah ah nerde eski ellerim ayaklarımeyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…