Hayırlısı hakkaten hepimiz için... Bu arada kimlerin eşi doğuma giriyor? Ben normal yaparsam eşim gelecekmiş kaydirigubbakcemile5
ellerim sabah kalktığımda kütük gibi ama 1 -2 saat içinde iniyor, hayırlısıyla bi doğursaydık bitecek bu problemler inşallah bilmiyorumkismile gerçi o zaman da başka şeyler çıkacak
Hayırlısı hakkaten hepimiz için... Bu arada kimlerin eşi doğuma giriyor? Ben normal yaparsam eşim gelecekmiş kaydirigubbakcemile5
benim de son kararım eşimin de girmesi yönünüde ama daha doktoruma sormadım girebilir mi diye çarşamba nst'den sonra sorarım diye düşünüyorum, eşim de birlikte yaptık katlanırız modunda akannehir umarım ayılıp bayılmazHayırlısı hakkaten hepimiz için... Bu arada kimlerin eşi doğuma giriyor? Ben normal yaparsam eşim gelecekmiş kaydirigubbakcemile5
günaydın kızlar herkese iyi haftalar bu benim son haftam izne çıkıyorum ve çok mutluyum inşallah çok çabuk geçer zaman.
doğuran arkadaşlar güle güle büyütsünler bebişlerini.darısı başımıza.
şuleyede Allah kolaylık versin bir avazda kurtarsın.
benim son 1 haftadır ayaklarım ve ellerim çok ödem yapıyor.ayaklarım çok ağrı yapıyor
c.tesi oğluşumu gördük 2.680 gram olmuş bana çok az geldi 2 haftada 300 gram almış.doktor normal dedi ama sizce?
günaydın kızlar herkese iyi haftalar bu benim son haftam izne çıkıyorum ve çok mutluyum inşallah çok çabuk geçer zaman.
benim son 1 haftadır ayaklarım ve ellerim çok ödem yapıyor.ayaklarım çok ağrı yapıyor
c.tesi oğluşumu gördük 2.680 gram olmuş bana çok az geldi 2 haftada 300 gram almış.doktor normal dedi ama sizce?
ben tuzu azaltmadım ama azaltıncada aynı e yapayım 2 numara bğyğk ayakkabı aldım ucuzlardan o bile büyük geliyo parmaklarım sosis gibi oldu..
benimde oluyo aynen regl gibi bazen otururken kalkamıyorum bile ayağa kasığıma iğne batıyo sanki iştede bazen nine gibi iki büklüm yürüyom allah yardımcımız olsun hayırlısıyla atlatırız inşherkese tekrar gunaydin sabah erken geldim bi sonra cikip uyudum tekrar.
gece yaklasik 2 saat karnim agridi, regl agrisi gibi belime de vurdu, saga don sola don zorlandim bayagi. bir an gelicek mi bu ne dedim kendi kendime ama gercek sancilar gibi bir gelip bir gitmiyordu, devamli ayni duzeyde seyreden bir agri, boyle yasayan var mi aranizda?
sabah kalktim baktim bebek hareketli, iyiyim annecim diyor rahatladim :)
doguma esim girecek kismetse ama o taraflara bakmayacak, benim basimin yaninda dursun tamam hem zaten bayilir mayilir bakmasin oralara
moral için saolun kızlar.doktor normal desede insanın aklı kalıyor burdaki bebişlerimiz daha iri gibi ondan kıyas yapınca acaba iyi besleyemedim mi diye endişe ediyosun.
bu arada benim eşim giremiycek hastane kabul etmiyormuş.
moral için saolun kızlar.doktor normal desede insanın aklı kalıyor burdaki bebişlerimiz daha iri gibi ondan kıyas yapınca acaba iyi besleyemedim mi diye endişe ediyosun.
canım benimde oluyor,bilmiyorum belki yalancı sancıdır,ama o sancı başlayınca ben doğum başladı diye korkuyorum :)herkese tekrar gunaydin sabah erken geldim bi sonra cikip uyudum tekrar.
gece yaklasik 2 saat karnim agridi, regl agrisi gibi belime de vurdu, saga don sola don zorlandim bayagi. bir an gelicek mi bu ne dedim kendi kendime ama gercek sancilar gibi bir gelip bir gitmiyordu, devamli ayni duzeyde seyreden bir agri, boyle yasayan var mi aranizda?
sabah kalktim baktim bebek hareketli, iyiyim annecim diyor rahatladim :)
doguma esim girecek kismetse ama o taraflara bakmayacak, benim basimin yaninda dursun tamam hem zaten bayilir mayilir bakmasin oralara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?