2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bebeklerin odaları hazırlıkları bittimi kılzar resim ekleyinde görelim benim oda daha gelmedi

evet sanirim yalanci sancilar, cunku benim nst de sancim 65 lere vurdugunda boyle hissediyordum. ama hareketle ve pozisyon degistirmekle biraz azaliyor. Gercek sanci azalmazmis oyle :)

ojeyi neden sürmüyosun...CADIARZU

nasılsınız güzel anneler bebeklerini görenler gözü aydın rahatsız olanlar geçmiş olsun son zamanda herkeste oluyor galiba bu rahatsızlıklar bende çok rahatsızlanıyorum özellikle son bir hafta eşim akşam tayin işlerini halletmek için bartına gitti yalnızım akşam ona fazla belli etmedim ama çok rahatsızdım doğurcam sandım cuma günü zeynep kamile gidicez kontrole normal istiyorum ilki sezeryan olduğu için bunada sezeryan diyolar kimse cesaret edemiyor zeynep kamile gitmek hiç istemiyorum ama son şansımı deniycem belki orda normal yaptırırız derlerse orda yapacam normal olmaz derseler kendi drumda yapçam dua edin normal olsun bide tam taşınma ya denk geldi nasıl ocak bilmiyorum mayıs başına kadar toplanmam lazım mayıs başında taşınırsak sezeryana 10 gün kalıyo eşim orda ben burda ay çok zor normal olursa her açıdan çok iyi olcak benim için ama rabbim hayırlısını nasip etsin banada herkesede sağsağlim kucağıma alayımda zorluklar sonradan unutuluyo ay çok yazdım kusura bakmayın ama çok fena moralim bozuluyor

kimyasal olduğu için hamile kaldığımdan beri hiç kullanmadım
doktorumda kullanma dedi zaten siz sürüyormusunuz??

kızlar bişey sorcamya ben hamilelikten önce avonun yüz kremini kullanıodum hamile kaldığımdan beri kullanmadım ama yüzüm baya kurudu kullansam bişe olurmu ya

Allah gönlüne göre doğum nasip etsin inşallah. taşınma konusunda da kolay gelsin, son zamanına denk geldi çok zor, Allah yardımcın olsun...

2 saat kestirip geldim. şule doğuma gitmiş hayırlı olsun bir avazda doğurur inş.

devrimim sen devlet hastanesi demişsin ben gittim sordum normalde epidural yapmıyorlarmış senin sezaryen mi?

kızlar bişey sorcamya ben hamilelikten önce avonun yüz kremini kullanıodum hamile kaldığımdan beri kullanmadım ama yüzüm baya kurudu kullansam bişe olurmu ya

retinol faln içermiyorsa kullan, zaten yüz kremi oranın ne kadar olabilir ki
yüzünden emilecek kana karışacak plasentaya geçecek
oje konusunda da epey temkinliymiş sürme diyen doktor
kimyasalların sürekli solunmadıktan sonra fetüse etkisi yoktur diye yazlıar çok okudum tabi insan kendini sağlama alıyor saç boyama konusunda olduğu gibi
şimdiye kadr sürmediysen şimdiden sonra sürmemeye çalış derim ben
ciğerler faln şimdi gelişiyor zaten şunun şurası ne kaldı ki:lepi:

kızlar merhabalar....
artık herkesin rahatsızlıkları başladı..bebekler sağlıkla gelsin de hepsi geçer....
hergün doğum haberi geliyor..mayısa kimse kalmayacak galiba:)))

ayaklarım şişti şişti davula döndü oy oy zor yürüyom ya:sinifsinif:

canımın içi ayaklarının altına yastık koy havaya kaldır öyle dinlen bide bol su iç ama bol sudan kastımı biliyosun dimi 4 bardak diil 3 3,5 litre su içki ödem olmasın az kaldı dayan hayırlısıyla alcaz bebişlerimizi kucağımıza

eşlerin doğuma gırmesınden konusmussuz benim eşim girmem diyordu birşey görmeyeceği halde giremem diyordu. zaten dr.da normal ve sezaryen fark etmiyor kimseyi almıyoruz doğuma dedi. halbuki üvey annem girecekti benimle o dayanıklıdır. yani giricek adam vardı ama almıyorlarmış.

valla ben ojemi de surdum, roflemi de yaptirdim 34. hafta civarlarinda, kremimi de surdum yuzume...
cok da mutlu hissettim valla kendimi iyi oldu

benim eşimde istiyo ama ben kararsızım napıcam bilmiyorum:kedi:

slm, herkese, benim eşim doğuma girse benden önce bayılır:)))

Benimki başından beri, ikimizin bebeği, ben de orada olmalıyım diyor... Ancak gün yaklaştıkça onu benden daha heyecanlı ve gergin görüyorum. dün aibleri bizdeydi, onlara anlatıyordu, steril ortam, yeşil olan hiç bir şeye yaklaşmamalıyım, aletlere çarpmamalıyım... Bize zarar verecek diye korkuyor... Baktım benden daha heyecanlı ve endişeli... Dedim o kadar da değil, ben kardeşimde sezeryene girdim, o kadar yaklaşmıyosun zaten, sen başucumda benimle olacaksın :))) Canım benim ya, bayılırsa ona da bir yatak lazım olacak :)))

kızlar ne güzel doğum yapan arkadaşlarımız atlatmış,ben daha çok korkmaya başladım,ya ne yapacağız biz kızlar.:a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…