canım benimde oluyor,bilmiyorum belki yalancı sancıdır,ama o sancı başlayınca ben doğum başladı diye korkuyorum :)
benim koncişim başından beri hiç girme yanlısı olmadı doğuma,şimdide devlet hastanesinde doğum yapmaya karar verdim,zaten odaya bile ziyaret saatlerinde alıyorlarr :)kaldıki doğuma girme şansı yok
kızlar günaydın
benimde ellerim ve ayaklarım şiş bakmaya bile tahammül edemiyorum zaten hamile kaldığımdan beri tırnaklarımı kestim oje sürmemek için birde şişince ığğğ facia gözüküyorlar bir doğurayım yine uzatıp maniküre koşacağım ah ah nerde eski ellerim ayaklarımeyvahedigeldismile
nasılsınız güzel anneler bebeklerini görenler gözü aydın rahatsız olanlar geçmiş olsun son zamanda herkeste oluyor galiba bu rahatsızlıklar bende çok rahatsızlanıyorum özellikle son bir hafta eşim akşam tayin işlerini halletmek için bartına gitti yalnızım akşam ona fazla belli etmedim ama çok rahatsızdım doğurcam sandım cuma günü zeynep kamile gidicez kontrole normal istiyorum ilki sezeryan olduğu için bunada sezeryan diyolar kimse cesaret edemiyor zeynep kamile gitmek hiç istemiyorum ama son şansımı deniycem belki orda normal yaptırırız derlerse orda yapacam normal olmaz derseler kendi drumda yapçam dua edin normal olsun bide tam taşınma ya denk geldi nasıl ocak bilmiyorum mayıs başına kadar toplanmam lazım mayıs başında taşınırsak sezeryana 10 gün kalıyo eşim orda ben burda ay çok zor normal olursa her açıdan çok iyi olcak benim için ama rabbim hayırlısını nasip etsin banada herkesede sağsağlim kucağıma alayımda zorluklar sonradan unutuluyo ay çok yazdım kusura bakmayın ama çok fena moralim bozuluyor
kimyasal olduğu için hamile kaldığımdan beri hiç kullanmadım
doktorumda kullanma dedi zaten siz sürüyormusunuz??
kızlar bişey sorcamya ben hamilelikten önce avonun yüz kremini kullanıodum hamile kaldığımdan beri kullanmadım ama yüzüm baya kurudu kullansam bişe olurmu ya
ayaklarım şişti şişti davula döndü oy oy zor yürüyom ya:sinifsinif:
benim eşim normal bile olsa girmez, hiç dayanamaz sanırım :)) beni bırakıp onunla uğraşırlar artık, ultrason görüntüsünde bile içi bir hoş oluyormuş :)) görsen nasıl yapılı güçlü kuvvetli bir tip hiç bir şeyden korkmaz ama şırınga falan görmeye dayanamıyor, evlenirken kan alıyorlar ya, vaz mı geçsek bile demişti kaydirigubbakcemile3
benim eşimde istiyo ama ben kararsızım napıcam bilmiyorum:kedi:
slm, herkese, benim eşim doğuma girse benden önce bayılır:)))
benim de son kararım eşimin de girmesi yönünüde ama daha doktoruma sormadım girebilir mi diye çarşamba nst'den sonra sorarım diye düşünüyorum, eşim de birlikte yaptık katlanırız modunda akannehir umarım ayılıp bayılmaz
herkese tekrar gunaydin sabah erken geldim bi sonra cikip uyudum tekrar.
gece yaklasik 2 saat karnim agridi, regl agrisi gibi belime de vurdu, saga don sola don zorlandim bayagi. bir an gelicek mi bu ne dedim kendi kendime ama gercek sancilar gibi bir gelip bir gitmiyordu, devamli ayni duzeyde seyreden bir agri, boyle yasayan var mi aranizda?
sabah kalktim baktim bebek hareketli, iyiyim annecim diyor rahatladim :)
doguma esim girecek kismetse ama o taraflara bakmayacak, benim basimin yaninda dursun tamam hem zaten bayilir mayilir bakmasin oralara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?