2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla benim eşim girmem ne işim var diyor..zaten bende istemiyorum...üstelik ben sezeryan olursa genel anestezi istiyorum korkuyorum çünkü....eyvahedigeldismile

kızlar ne güzel doğum yapan arkadaşlarımız atlatmış,ben daha çok korkmaya başladım,ya ne yapacağız biz kızlar.:a015:

ya bende çok korkuyorum..eyvahedigeldismile daha önce kolay bir normal doğum yapmama rağmen.............

:) hahaa cok iyiymis esin, guldum valla :)

merhaba arkdaşlar ben aranıza yeni katıldım...baya bi geç kalmışım...güzel paylaşımlar yaşamışsınız....benimde doğumuma 2 hafta kaldı...ellerim de uyuşma ve ayaklarımda çok fazla olmasa da şişlikler var...umarım hayırlısıyla hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırız...

aklıma geldi kk da anlatiim herkesin aklında olsun dedim iki hafta önce hastanede yattım serum verildi o yüzden aldığım hastane pijamalarımın kullanışlı olmadığını anladım kızlar aklınızda olsun uzun kollu pijama ve gecelikler çok kullanışlı diilmiş allah korusun serum felan takmak gerekirse damar yolu takılınca çok zor oluyo birer ikişer tane kısa kollu tişört koyun kocalarınızınki olabilir orda rahat edersiniz ....

hoşgeldin canım...hayırlı doğum diliyorum..
eee bebiş kız mı erkek mi??adını ne koyacaksınız..?

ya bende çok korkuyorum..eyvahedigeldismile daha önce kolay bir normal doğum yapmama rağmen.............
canım benim ilk doğumum olacak ve çok feci korkuyorum.herkes şu kadar kaldı diye söyleyice diken diken oluyor tüylerim.allahım yardım etsin bize,sağlıklı ve kolay bir şekilde atlatsak.

zaten sıcaklar bastı basıcak. en ıyısı bızım ıcın kısa kollu gecelık yada pıjama

saol ömürüm bende hafta sonu kısa kollu aldım uzun kolluyu evde giyerim hastane sıcak oluyomuş zate

canım benim ilk doğumum olacak ve çok feci korkuyorum.herkes şu kadar kaldı diye söyleyice diken diken oluyor tüylerim.allahım yardım etsin bize,sağlıklı ve kolay bir şekilde atlatsak.

bende hıc oyle korkular yok neden bılmıyorum

2 saat kestirip geldim. şule doğuma gitmiş hayırlı olsun bir avazda doğurur inş.

devrimim sen devlet hastanesi demişsin ben gittim sordum normalde epidural yapmıyorlarmış senin sezaryen mi?
canım 2sorununda cevabını bilmiyorum aslında,benim suyum azdı sezeryan düşünüyorlardı suyum düzelince normale döndüler,bu haftaki kontrolde belli olucak sanırım,epidurali sormadım hiç,ben özele gidiyordum normalde ama gereksiz geldi 2 2.500 tl vermek,2haftadır buraya gidiyorum

valizleriniz hazır değilmi buarada onu sorayım diyorum hep unuturordum
ben hazıladım koydum kenara

ben kendi eşyalarımı yıkamadım izne çıkınca onlarıda halletcem ondan sonra bebeişin hazır ama çantaya koymadım ama doğumlar arttıkça tırsmaya başladım hazırlım en yakın zamanda

ben bebeğinkini çorap hurcuna koydum,kendiminkinide sırt çantama,küçük valizim yok benim,ama alıcam bir tane ayrı olmasın toplu kalsın istiyorum

benım daha az ucretı ama yınede yenı hastane acıldı acaba dedım. ozel hastane gıbı ama sordum normal dogumda epıdural yokmus. ondan vazgectım sezaryende yapılıyormus ama

sağlıkla hayırlısıyla atlatırız inşllah canım..kolay bir doğum diliyorum..

herkese merhaba;sağlıklı,güzel ve ağrısız bir hafta geçiririz inşallah...bebeklerini görenlerin gözü aydın,çok az kaldı finale yaklaşmamıza....

ayy canım yaa,şulenin doğum yapacağı hastane benim evime 10 dk. uzaklıkta gidip baksammı ki acaba???

hoş geldin canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…