kızlar ne güzel doğum yapan arkadaşlarımız atlatmış,ben daha çok korkmaya başladım,ya ne yapacağız biz kızlar.:a015:
Benimki başından beri, ikimizin bebeği, ben de orada olmalıyım diyor... Ancak gün yaklaştıkça onu benden daha heyecanlı ve gergin görüyorum. dün aibleri bizdeydi, onlara anlatıyordu, steril ortam, yeşil olan hiç bir şeye yaklaşmamalıyım, aletlere çarpmamalıyım... Bize zarar verecek diye korkuyor... Baktım benden daha heyecanlı ve endişeli... Dedim o kadar da değil, ben kardeşimde sezeryene girdim, o kadar yaklaşmıyosun zaten, sen başucumda benimle olacaksın :))) Canım benim ya, bayılırsa ona da bir yatak lazım olacak :)))
merhaba arkdaşlar ben aranıza yeni katıldım...baya bi geç kalmışım...güzel paylaşımlar yaşamışsınız....benimde doğumuma 2 hafta kaldı...ellerim de uyuşma ve ayaklarımda çok fazla olmasa da şişlikler var...umarım hayırlısıyla hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırız...
canım benim ilk doğumum olacak ve çok feci korkuyorum.herkes şu kadar kaldı diye söyleyice diken diken oluyor tüylerim.allahım yardım etsin bize,sağlıklı ve kolay bir şekilde atlatsak.ya bende çok korkuyorum..eyvahedigeldismile daha önce kolay bir normal doğum yapmama rağmen.............
aklıma geldi kk da anlatiim herkesin aklında olsun dedim iki hafta önce hastanede yattım serum verildi o yüzden aldığım hastane pijamalarımın kullanışlı olmadığını anladım kızlar aklınızda olsun uzun kollu pijama ve gecelikler çok kullanışlı diilmiş allah korusun serum felan takmak gerekirse damar yolu takılınca çok zor oluyo birer ikişer tane kısa kollu tişört koyun kocalarınızınki olabilir orda rahat edersiniz ....
saol ömürüm bende hafta sonu kısa kollu aldım uzun kolluyu evde giyerim hastane sıcak oluyomuş zateaklıma geldi kk da anlatiim herkesin aklında olsun dedim iki hafta önce hastanede yattım serum verildi o yüzden aldığım hastane pijamalarımın kullanışlı olmadığını anladım kızlar aklınızda olsun uzun kollu pijama ve gecelikler çok kullanışlı diilmiş allah korusun serum felan takmak gerekirse damar yolu takılınca çok zor oluyo birer ikişer tane kısa kollu tişört koyun kocalarınızınki olabilir orda rahat edersiniz ....
canım benim ilk doğumum olacak ve çok feci korkuyorum.herkes şu kadar kaldı diye söyleyice diken diken oluyor tüylerim.allahım yardım etsin bize,sağlıklı ve kolay bir şekilde atlatsak.
canım 2sorununda cevabını bilmiyorum aslında,benim suyum azdı sezeryan düşünüyorlardı suyum düzelince normale döndüler,bu haftaki kontrolde belli olucak sanırım,epidurali sormadım hiç,ben özele gidiyordum normalde ama gereksiz geldi 2 2.500 tl vermek,2haftadır buraya gidiyorum2 saat kestirip geldim. şule doğuma gitmiş hayırlı olsun bir avazda doğurur inş.
devrimim sen devlet hastanesi demişsin ben gittim sordum normalde epidural yapmıyorlarmış senin sezaryen mi?
ben kendi eşyalarımı yıkamadım izne çıkınca onlarıda halletcem ondan sonra bebeişin hazır ama çantaya koymadım ama doğumlar arttıkça tırsmaya başladım hazırlım en yakın zamandavalizleriniz hazır değilmi buarada onu sorayım diyorum hep unuturordum
ben hazıladım koydum kenara
ben bebeğinkini çorap hurcuna koydum,kendiminkinide sırt çantama,küçük valizim yok benim,ama alıcam bir tane ayrı olmasın toplu kalsın istiyorumvalizleriniz hazır değilmi buarada onu sorayım diyorum hep unuturordum
ben hazıladım koydum kenara
canım 2sorununda cevabını bilmiyorum aslında,benim suyum azdı sezeryan düşünüyorlardı suyum düzelince normale döndüler,bu haftaki kontrolde belli olucak sanırım,epidurali sormadım hiç,ben özele gidiyordum normalde ama gereksiz geldi 2 2.500 tl vermek,2haftadır buraya gidiyorum
canım benim ilk doğumum olacak ve çok feci korkuyorum.herkes şu kadar kaldı diye söyleyice diken diken oluyor tüylerim.allahım yardım etsin bize,sağlıklı ve kolay bir şekilde atlatsak.
ayy canım yaa,şulenin doğum yapacağı hastane benim evime 10 dk. uzaklıkta gidip baksammı ki acaba???kızlar suleyle görüştüm endligt niki hastanedeymiş sabah nişan gelmiş 3cm açılması varmış normal doğum olacak inş dua edin kızlar arkadaşımız rahat bir doğum yapar inş allah yardımcısı olsun
merhaba arkdaşlar ben aranıza yeni katıldım...baya bi geç kalmışım...güzel paylaşımlar yaşamışsınız....benimde doğumuma 2 hafta kaldı...ellerim de uyuşma ve ayaklarımda çok fazla olmasa da şişlikler var...umarım hayırlısıyla hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?