ben zekai tahir burak hastenesine gidiyorum,suda doğumları var,bu hafta onu sorcam,ben riskli gebelik ünitesinde muane oluyorum eğer doktorum onay verirse suda doğumla görüşcem,400lira gibi bişeydi sanırım ücreti,hem suda doğum olursa eşinde yada bir yakınında girebiliyor doğumabenım daha az ucretı ama yınede yenı hastane acıldı acaba dedım. ozel hastane gıbı ama sordum normal dogumda epıdural yokmus. ondan vazgectım sezaryende yapılıyormus ama
ben bebeğinkini çorap hurcuna koydum,kendiminkinide sırt çantama,küçük valizim yok benim,ama alıcam bir tane ayrı olmasın toplu kalsın istiyorum
herkese merhaba;sağlıklı,güzel ve ağrısız bir hafta geçiririz inşallah...bebeklerini görenlerin gözü aydın,çok az kaldı finale yaklaşmamıza....
ayy canım yaa,şulenin doğum yapacağı hastane benim evime 10 dk. uzaklıkta gidip baksammı ki acaba???
hoş geldin canım...
benim sırt çantam genişdir,öğrenciyeken de hep onu kullanırdım,tatile felan onu götürürdüm ama benim eşyalarım anca sığdı,küçük bir valiz alıcam,zaten tatile felan çıkdığımızda da oğlumun eşyalarını koyarım o valize,atıl olmaz yani :)ben bebeğiminkileri kendi çantasına koydum doldu..kendiminkileri de küçük valize koydum hıncahınç doldu..sen nasıl sırt çantasına sığdırdın??
ben zekai tahir burak hastenesine gidiyorum,suda doğumları var,bu hafta onu sorcam,ben riskli gebelik ünitesinde muane oluyorum eğer doktorum onay verirse suda doğumla görüşcem,400lira gibi bişeydi sanırım ücreti,hem suda doğum olursa eşinde yada bir yakınında girebiliyor doğuma
hoşgeldin canım...hayırlı doğum diliyorum..
eee bebiş kız mı erkek mi??adını ne koyacaksınız..?
selancım sabah aradı sen bilirsin canım allah yardımcııısı olsun
dün gece rüyamda sezeryanla doğuruyordum,dikiş atılrken ip kopuyordu,doktor estetik dikiş atmıyordu sinir oldum ona,birde sezeryan olduğum için sütüm gelmiyormuş,bebeğim açmı kalıcak diye ağlıyordum,tam bir kabusdu yani,bende deneyim bu yöntemiarkadaşlar, ben genç beyin dergisi okuyucusuyum...orda okuduğum bir bilgiyi sizinle paylaşmak isterim...doğum korkusu her hamile olduğu gibi bende de var:) buyüzden dergide bahsedilen metodu deniyorum bir haftadır....metodun amacı bilinçaltına, üstesinden gelmek istediğimiz mesajları göndererek işimizi kolaylaştırmak...uygulanışı ise; üç büyük beyaz kartona asetatlı kalemlerle ve büyük harflerle ilgilendiğimiz konuyla alakalı 3 cümle yazmak...daha sonra bunu yakın biyere yapıştırmak yada yatağımızın hemen yanına koymak, tabi birde el fenerine ihtiyacımız olacak...sonra saatimizi sabah 3 e kurmalıyız....özellikle bu saatte olması önemli....ayrıca yattığınız oda kapkaranlık olmalı....saat 3 te alarmınız sizi uyandırdığında elinize kağıtları ve feneri alın...daha sonra her bir cümleye defalarca feneri yakıp söndürün...feneri yaktığınızda cümleleri okumak için uğraşmayın,hızlıca yakıp söndürün defalarca....hepsine aynı işlemi yaptıktan sonra uykunuza devam edin...yazıda deneyenlerin pişman olmadığı yazıyor...denemekten zarar gelmezkaydirigubbakcemile2
cümle tavsiyesi olarak, normal doğum yapmaya hazırım, doğumdan korkmuyorum, bebeğimi kolay bir şekilde doğuracağım olabilir...sizinde önerilerinizi bekliyoruz...
arkadaşlar, ben genç beyin dergisi okuyucusuyum...orda okuduğum bir bilgiyi sizinle paylaşmak isterim...doğum korkusu her hamile olduğu gibi bende de var:) buyüzden dergide bahsedilen metodu deniyorum bir haftadır....metodun amacı bilinçaltına, üstesinden gelmek istediğimiz mesajları göndererek işimizi kolaylaştırmak...uygulanışı ise; üç büyük beyaz kartona asetatlı kalemlerle ve büyük harflerle ilgilendiğimiz konuyla alakalı 3 cümle yazmak...daha sonra bunu yakın biyere yapıştırmak yada yatağımızın hemen yanına koymak, tabi birde el fenerine ihtiyacımız olacak...sonra saatimizi sabah 3 e kurmalıyız....özellikle bu saatte olması önemli....ayrıca yattığınız oda kapkaranlık olmalı....saat 3 te alarmınız sizi uyandırdığında elinize kağıtları ve feneri alın...daha sonra her bir cümleye defalarca feneri yakıp söndürün...feneri yaktığınızda cümleleri okumak için uğraşmayın,hızlıca yakıp söndürün defalarca....hepsine aynı işlemi yaptıktan sonra uykunuza devam edin...yazıda deneyenlerin pişman olmadığı yazıyor...denemekten zarar gelmezkaydirigubbakcemile2
cümle tavsiyesi olarak, normal doğum yapmaya hazırım, doğumdan korkmuyorum, bebeğimi kolay bir şekilde doğuracağım olabilir...sizinde önerilerinizi bekliyoruz...
hoşbulduk canım...bebeğimiz ALLAH nasip ederse kız olacak...adını Suden koyacağız :)
dün gece rüyamda sezeryanla doğuruyordum,dikiş atılrken ip kopuyordu,doktor estetik dikiş atmıyordu sinir oldum ona,birde sezeryan olduğum için sütüm gelmiyormuş,bebeğim açmı kalıcak diye ağlıyordum,tam bir kabusdu yani,bende deneyim bu yöntemi
kendini şartlandırma bence tatlım,belki öyle bir açılcakki farketmiyceksin bile,bazıları hastaneye 7 8cmle hatta 10cmle gidiyormuş,işde ben geçen acildeyken bir kadın geldi,hiç abartmıyorum,en fazla 5dakika sürdü doğumu,5dk bile değildi,2kez ıkındı 3.de doktor tamam ıkınma artık dedi,bebeğin ağlamasınıı duydum,tabi evde ne çekti bilmiyorum ama ben bu kadarına şahit oldumbenim gittiğim özelde epiduralli normal doğum 700lira sezaryende aynı ama yinede düşündüm ama ben normali epiduralsiz yapamam. sezaryen olursa devlet hastanesine gitmeyi düşünüyorum.
ben çok yakınımdan birisinin kuzenimin normal doğumunu izledim eşi doğuma girip çekmişti. epidural ile 4kilo bebek doğurdu ve dikişsiz onu gördükten sonra doğum korkum bitti. tanıdığım biri olduğu için sanırım beni rahatlattı görüntüsü. sadece bebek çıktıktan sonra bir oohhh sesi gibi bir sesi var oda içimin boşaldığını hissettim dedi. o anda ondan sesimçıktı dedi. dr ile konuşup şakalaşarak doğum yaptı resmen.
benim sırt çantam genişdir,öğrenciyeken de hep onu kullanırdım,tatile felan onu götürürdüm ama benim eşyalarım anca sığdı,küçük bir valiz alıcam,zaten tatile felan çıkdığımızda da oğlumun eşyalarını koyarım o valize,atıl olmaz yani :)
kendini şartlandırma bence tatlım,belki öyle bir açılcakki farketmiyceksin bile,bazıları hastaneye 7 8cmle hatta 10cmle gidiyormuş,işde ben geçen acildeyken bir kadın geldi,hiç abartmıyorum,en fazla 5dakika sürdü doğumu,5dk bile değildi,2kez ıkındı 3.de doktor tamam ıkınma artık dedi,bebeğin ağlamasınıı duydum,tabi evde ne çekti bilmiyorum ama ben bu kadarına şahit oldum
ne güzel yaa,Allah hepimize o kadar kolay doğum nasip etsin,bende çok korkuyorum ve doktorum epidurali sevmiyor...
lalaencim ben gece yarısı fener açıp kapasam heleki uyuyamıyorum dediğim zamanlarda bunun için saat kuruyor olsam
doğumdan önce tımarhaneye götrr eşim beni
bu kadına hamilelik yaramadı diye sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?