bende popişle ayakları ısırcam sorcam tekmeleri kaydirigubbakcemile3bebiş olunca eşimle ikimizin eşyasından çok oğlumun eşyaları olacak gibi geliyor bana...
oyy sıpalar bir doğsada popişlerine vursak şöyle yaaa..addaya götürsek....
amin canım. dr neden sevmiyormuş epidurali
ablamın bebeği 1yaşında annem bakıyor,hemen yan dairemde,onu gördükçe içim gidiyor,beni görünce y harfini yutarak te ze,te ze attaaaa attaaa diyorr,geliyor memelerimi sıkıyor mam mam diyor(tabi feci canım yanıyor),ben bağırınca ahhh diye oda uff uff diyor,göbeğime taktı bu ara,gelip göbeğimi açıyor,derimi yoluyor,hamile tşörtüm varsa üstümde göbeğimi okşayıp cici diyor,başını gögsüme koyuyor felan,öldürüyor beni,birde kendi çoçuğunu düşünsene,ayyy çok duygulandım yinebebiş olunca eşimle ikimizin eşyasından çok oğlumun eşyaları olacak gibi geliyor bana...
oyy sıpalar bir doğsada popişlerine vursak şöyle yaaa..addaya götürsek....
benim acı eşiğim çok yüsksektir aksine,ayağımı kırdığımda bir gün o şekilde gezdim :)okula gittim,derse girdim,kafeye gittim,akşama yok bu burkma değil sanırım,bir doktora gidelim dedim ve bilmem ne kemiğinin kırıldığını öğrendim :)1ay alçıda kalmıştışartlandırmak değil benimkisi. benim acıya dayanıklılığım yok. yani ayağımı burktuğum zaman bayıldığımı hatırlıyorum ben. korkum ondan
tam olarak konuşmadım ama sanırım risklerinden dolayı sevmiyor,eskiden çok fazla uyguluyorduk dedi...bu hafta kontrolüm var gidince soracağım...
canım benim ilk doğumum olacak ve çok feci korkuyorum.herkes şu kadar kaldı diye söyleyice diken diken oluyor tüylerim.allahım yardım etsin bize,sağlıklı ve kolay bir şekilde atlatsak.
hayırlısı canım. her doktorum kendi fikri ayrı oluyor tabi ki. mesela benimkide sezaryende genel anestezi kesinlikle yapmıyormuş.
ben çok yakınımdan birisinin kuzenimin normal doğumunu izledim eşi doğuma girip çekmişti. epidural ile 4kilo bebek doğurdu ve dikişsiz onu gördükten sonra doğum korkum bitti. tanıdığım biri olduğu için sanırım beni rahatlattı görüntüsü. sadece bebek çıktıktan sonra bir oohhh sesi gibi bir sesi var oda içimin boşaldığını hissettim dedi. o anda ondan sesimçıktı dedi. dr ile konuşup şakalaşarak doğum yaptı resmen.
işde 11 aylık felanken,çok şeker bir bebek bayılıyorum ben,inşllh oğluşumda böyle oluray maşallah devrimim o ne tatlı ne kadar bu fotoda
ben hiç yaştan anlamam şimdi bebeğim ne zamanlarda neye benzeyecek diye her gördüğüm çoıcuğun bebeğin yaşını soruyorum
işde 11 aylık felanken,çok şeker bir bebek bayılıyorum ben,inşllh oğluşumda böyle olur
epiduralli normal doğum hemde 4 kilo olmasına rağmen dikişsiz:) rüya gibi bişey bu...tanıdığın nerde ve kime doğum yaptırdı....söylemenden bir mahsur yoksa öğrenebilirmiyim
işde 11 aylık felanken,çok şeker bir bebek bayılıyorum ben,inşllh oğluşumda böyle olur
saol canımdevrimim oyyyy çok tatlı maşallah yaaaaaaa...afacan .....
inşallah :)seninkide böyle tatlı olur hamişlikte hep yeğenine baktığından...:)))
valla genelde o bizi yiyor :)süper yaa tam yemelik zamanına gelmiş artık
selam kızlar nasılsınız bızde dun kontroldeydık.hersey yolunda cok sukur.nst ye gırdım oda cok ıyı dedı dr.3 kılo 90 gr olmus asya kızım:) gelısımı hızlı oluyo ve kafası bıraz buyuk dedı koca kafalı kız:) bu yuzden sezeryan olabılır buyuk ıhtımal kendını hazırla dedı.bakalım hayırlısı
normal doğum olayına takık vakumla falan çekiyo en son çare sezeryana alıyo ama buranın en iyi doktoru ,içimden bi ses çok zor doğum yapıcağımı söylüyo inş öyle olmaz
kızlar birkaç gündür gece yatarken tatlı tatlı kaşıntı vardı,şimdi bir başladı kollarım ,bacaklarım, sırtım,karnım,anlamadım kızlar,sizdede var mı?nedir bu kaşıntı,görünürde hiç birşey yok ama hatır hatır kaşınıyorum.çaresi yokmu bunun kızlar ?
kızlar suleyle görüştüm endligt niki hastanedeymiş sabah nişan gelmiş 3cm açılması varmış normal doğum olacak inş dua edin kızlar arkadaşımız rahat bir doğum yapar inş allah yardımcısı olsun
canım bende 35-5im bugün cumartesi gittim benimkide 2300 gr olmuş dediğin gibi benimide 300 gr almış banada normal dedi ama ben yaklaşık 10 gün geriden geliyorum bide adetime göre.bebek küçük diyo ama önemli olan gelişiminin devam etmesi diyo
bebişim kucuk mu diye endiselenenlere bişey soyleyecegim. kızlar ben 2 ayrı doktora gorunuyorum. ve dikkat ediyorum. kilosunu karın çercevesini baz alarak ölcüyorlar ama benim esas doktorum yuvarlagı yani cerceveyi dar tutuyor içerden ölcuyor ama digeri dısardan olcuyor yani daha geniş tutuyor cemberi. esas doktorum kilosunun biraz daha az oldugunu soyluyor yani. on adikkat edin bence. yani kiişiler arasındaki sat farkları bundan da kaynaklanıyor. kiminki nerden olcuyor bilmiyoruzki ??? o yuzden onemli olan doktor normal mi diyor ???
kimyasal olduğu için hamile kaldığımdan beri hiç kullanmadım
doktorumda kullanma dedi zaten siz sürüyormusunuz??
kızlar bişey sorcamya ben hamilelikten önce avonun yüz kremini kullanıodum hamile kaldığımdan beri kullanmadım ama yüzüm baya kurudu kullansam bişe olurmu ya
lalaencim ben gece yarısı fener açıp kapasam heleki uyuyamıyorum dediğim zamanlarda bunun için saat kuruyor olsam
doğumdan önce tımarhaneye götrr eşim beni
bu kadına hamilelik yaramadı diye sempatiksalakcinni
kuzenim yaptı bu doğumu. izmirde doktoru ömer südekan'dı. ikinci doğumunda istanbulda olduğu için onda yapamadı başka bir doktor girdi ama ondan ememnun kalmadık. 3 kilo bebeği dikiş ile doğurdu. ama onun doğum yaptığı hastane önemli o hastanenin ebeleri çok iyi 2.doğumda dr girdi doğumhaneye 2dk sonra bebek ağlamasını duyduk. ebeler dr'dan önemli bu yüzden
saol canım
inşallah :)
valla genelde o bizi yiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?