2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sen bilgilerini bana ver, muhtemel doğum yapacağın tarihi ben yaparım sana.
Ama şimdiği yemeğe gidiyorum dönüşte yaparım.
Sen üzülme yeterki :))

çok sağol canım ellerin dert görmesin son sat tarihim 27 temmuz bide 24 günde bir bide muhtemel doğum tarihim 3 mayıs çıkıyo ama bazı yerlerde 29 nisana.s yemekten geldiğinde müsait olduğunda hazırlarsan çok mutlu edersin beni sonra napıcam ben?? özelden kodu mu yollıcan

QUOTE=SCHATZİ;9721852]Sesicim senin yazı sabah erken olduğu için kaynamış sanırım.Ben İzmit'teyim ama yazını öne taşıyım, belki arkadaşlardan yardım edebilicek olan çıkar.Ben de hala dr bulamadım kendime.İzmit'te doğru düzgün kadın doğumcu yok.Burda sizden duyuyorum çok iyi bi dr., prof. falan ah diyorum burda da olsa...

teşekkür ederim canım önlere aldığın için.

valla canım ben görmedim ben malatyadayım yardımcı olamıyacağım bu arada niye değiştiriyorsun ki

tahliller için başka hastanelere gönderiyorlarmış. özellikle 20, haftada . bu da beni huylandırdı açıkçası canım.

tatlım ya doktor hastane diye bir topic varya kadınklar k. oraya sorsana canım[/QUOTE]

valla canım orya konu bile açtım ama limse cevap bile yazmadı.

[Sesi aa canım yok öyle hemen darılıp çıkarın listeden....buraya gireni bir daha göndermiyoruz haberin olsun [/QUOTE]

canımsın.... sağol bitanem.. sevilmek güzel şey..

Tatlım ben görmedim ya ama dün de böle bi konu geçmişti sanki yazmıştım . ben fındıkzade fatih tarafında bi doktora gidiyorum sen ne taraftasın istanbulun?

ben avrupa yakasındayım... şişli de..

rica ederim canım. almaya başladınmı ciciler

Canım niye kızdın. Nereye böyle... Gözden kaçmıştır sorduğun şey, valla benim de o kadar çok oluyo ki anlatamam. İlk ben de çok üzülüyodum, hatta bazı zamanlar yine üzülüyorum ama gerçekten gözden kaçıyor ya... Ben buluyum bi ne yazmışsın sen bakiim.. [/QUOTE]
kızmadım yanlış anlamayın sadece alındım işte. biraz alınganım ben..

QUOTE=Nurem;9723581]Canım keşke Ankara'yı sorsaydın ben söyleseydim:)) Ayy valla ben sabah 8,30 da yazılanları okumadım. Alınma canımcım ya... Şimdi İstanbul'dakiler yazar eminim. Gel güzel anne... Bebişler yapıyo bizi böyle nazlı:)) [/QUOTE]

sağol canım ilgine. malesef alınganlık ve naz biraraya gelince böyle oluyor...

canım inan çok özür dilerim. gerçekten görmedim yazını...

sağol canım ilgine. malesef alınganlık ve naz biraraya gelince böyle oluyor...

canım inan çok özür dilerim. gerçekten görmedim yazını...
[/QUOTE]

sesiiiiiiiiiii yaaaaaaaa kaç kere cvp yazdım sana ama net adreside gönderdim halamı görmedin

selam kızlar ve sevgili bebişleri, nasılsınız bakalım :CüvCüv:

endlight

canım baktım hastaneye sağolasın. öğleden sonra arayacağım..

QUOTE=SCHATZİ;9724931]Şule ben de yazmıştım Sesi'ye cevap ama anlamadım açıkçası.Özelden de yazdım.Cevap vermedi.Kimse yapmasın bunu kızlar ya.
Çiğdem senin hemşire olayı çok hoşmuş
Gamze de aramızda ama yazmadı henüz bişey.Niye ki [/QUOTE]

canım özelden cevap yazdım sana hemen. gelmediyse özür dilerim. ama ben kimseyi yanıtsız bırakmamaya özen gösteririm.
eğer şu zaman kadar gelmediyse yeniden göndereyim hemen...

evet sesi alınıyon hemen bende cvp yazdım ama gerçi geç gördüm geç yazdım:.)) b.evlere yakınsan önerebilirim 1-2 yer araştırıyorum hala

sesi önemli olan sensin şu an yani senin bi hastane bulabilmen görkemde geç görmüştür ona takılma
baktınmı kolan hastanesine

canım özelden cevap yazdım sana hemen. gelmediyse özür dilerim. ama ben kimseyi yanıtsız bırakmamaya özen gösteririm.
eğer şu zaman kadar gelmediyse yeniden göndereyim hemen...
[/QUOTE]

Yok hayatım.Geldi sonradan

şule hem kalçama batar gibi oluyor hemde elleyince acıyor.dün dr sözde masaj yaptı rahatlattı sağ tarafı acımıyordu bugün orası daha beter acıyor. fizik tedaviye sorcam bakalım napim diye .

yaa aynen bende öyle biliyomusun bayramdan beridir devam ediyo
bir gün bi tarafı bir gün bi tarafıydı
heel c.tesi temzilik yaptım çok çok arttı son bi kaç gündür sadece sağ tarafım ağrıyo ve yürüyemiyorum artık topallıyodum
dün sürekli uzandım hiç kalkmadım eve gidince bugun daha iyi ama hala aksıyorum yürüken doktorada sorduğumda fizik tedaviye gitmen lazım ama ilaç kullanamayacağın için gitmenin bi anlamı yok demişti

ee bende küsim bari, hıh :dilcikar: selam verdik o kaa

valla küssen yeridir hülyacım
ama bana daha bugun aklımdan geçtin inan nerde bu kız diye
ama dile getirmedim o ayrı içimden geçirdim yani
neyse hazır görmüşken dile getireyim
nerelerdesin niye gelmiyosunlmaz:

kızlar yine misafirimiz var...
küsmeyin ayıp oluyor annişler hassas hamişler....

ya bu aralar yoğunum, bide aslında geldiğimde sayfalar uçmuş oluyor, bide geçen haftalarda kötü olaylar okudum bi sürü hem bu sdayfada hemde diğer topiclerde çok takıyorum o yüzden girmek istemedim bi süre ne yalan söliyim :tomato:

sen şimdi geçmişi okumuyosan bu kim diyosundur
şuleYükselNizam ben adımı değiştirdimm:hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…