Sen bilgilerini bana ver, muhtemel doğum yapacağın tarihi ben yaparım sana.
Ama şimdiği yemeğe gidiyorum dönüşte yaparım.
Sen üzülme yeterki :))
ben böğürtlen diye hatırlıyorum canım emin değilim ama
valla canım ben görmedim ben malatyadayım yardımcı olamıyacağım bu arada niye değiştiriyorsun ki
Tatlım ben görmedim ya ama dün de böle bi konu geçmişti sanki yazmıştım . ben fındıkzade fatih tarafında bi doktora gidiyorum sen ne taraftasın istanbulun?
ben avrupa yakasındayım... şişli de..
rica ederim canım. almaya başladınmı ciciler
Sesicim aşk olsun.Ben 445. sayfada cevap yazmıştım sana.Sabah çok erken saatte yazmışsın.9 9:30dan sonra toparlanıyo millet.Geçmişi de herkes okumuyo.Şurda hepimiz arkadaş olduk.Bir yazımıza cevap verilmedi diye küsüp gitmek olsa kimsenin kalmaması lazım burda.Hassasız hepimiz ama birbiimize yapmayalım böyle.Benim de sana küsmem lazım ozaman.Benim yazdığımı niye ciddiye almadın diye
QUOTE=Nurem;9723581]Canım keşke Ankara'yı sorsaydın ben söyleseydim:)) Ayy valla ben sabah 8,30 da yazılanları okumadım. Alınma canımcım ya... Şimdi İstanbul'dakiler yazar eminim. Gel güzel anne... Bebişler yapıyo bizi böyle nazlı:))
tomuyrcuk senin ağrın nasıl
böyle kalçana iğne batar gibimi oluyo:uhm:
endlight
canım baktım hastaneye sağolasın. öğleden sonra arayacağım..
QUOTE=SCHATZİ;9724931]Şule ben de yazmıştım Sesi'ye cevap ama anlamadım açıkçası.Özelden de yazdım.Cevap vermedi.Kimse yapmasın bunu kızlar ya.
Çiğdem senin hemşire olayı çok hoşmuş
Gamze de aramızda ama yazmadı henüz bişey.Niye ki
şule hem kalçama batar gibi oluyor hemde elleyince acıyor.dün dr sözde masaj yaptı rahatlattı sağ tarafı acımıyordu bugün orası daha beter acıyor. fizik tedaviye sorcam bakalım napim diye .
ee bende küsim bari, hıh :dilcikar: selam verdik o kaa
valla küssen yeridir hülyacım
ama bana daha bugun aklımdan geçtin inan nerde bu kız diye
ama dile getirmedim o ayrı içimden geçirdim yani
neyse hazır görmüşken dile getireyim
nerelerdesin niye gelmiyosunlmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?