çok şeker ama değilmi,ya ben bu sıpayı haftasonu görmüyünce özlüyorum,hemen ablamlara gidiyorum,onun uyku saatlerinde evime geçiyorum,birde insanın kendi çocuğu nasıl olur acabakız verme şu resimleri yakında zaten bebek yok sevesim geliyor. oğlum doğsunda nasıl kucağımdan bırakcam merak ediyorum
demekki doğum yaptırmak gerçekten büyük bir yetenek işi....Böyle bir yer varmı İstanbulda, normali epiduralli yapan yer çok az...ALLAH bizde de böyle kolay doğumlar nasip eder inşallah....
kızlar ant yarın doğuma gidiyor değilmi?
birrde ben usg sonuçlarına çok güvenmiyorum,örneğin boyu ölçerken bebeğin duruşu çok önemli,uyluk kemiğini ölçüyor sonuçta ama eğimli duruyorsa doğru çıkmaz,birde özelle devlette söyledikleri rakamlar farklıydı,doğana kadar çok inandırıcı gelmiycek bana bu rakamlar :)gece rüyamda 3kilo 50cm doğuyordu bebeğim bakalım hayırlısı
11haftada çok erkenmiş,daha rutin testler bile yeni başlamış oluyor,illa gebelik kesesini ilk gören mi olmak istiyorlarmış :)bu arada kağan kocatepenin muane ücreti ne kadar biliyormusun?ben gebeliğimin başından beri çok merak ediyorum,adam çok güvenilir geliyor banaistanbulda kağan kocatepeye gidiyordu ama doğumu izmirde yapıcaktı.sanırım o epiduralli normal yapıyor. hani bu gebelik.org varya hafta hafta takip ettiğimiz site onu hazırlayan dr. oradan adres ve tlf alabilirsin. ama artık kabul etmez sanırım. çünkü kuzenim izmirde eski doktoruna geldiğinde 11haftadan büyük gebelikleri kabul etmiyoruz dediler. istanbuldaki dr izmirden tanıdığı bir doktora yönlendirdi.
11haftada çok erkenmiş,daha rutin testler bile yeni başlamış oluyor,illa gebelik kesesini ilk gören mi olmak istiyorlarmış :)bu arada kağan kocatepenin muane ücreti ne kadar biliyormusun?ben gebeliğimin başından beri çok merak ediyorum,adam çok güvenilir geliyor bana
benim devlete devam etmemin bir sebebi de doktor çok iyi,yani tıbben anlamam ama beni çok rahatlatıyor,birde o kadar şeker konuşuyorki,annecim bir sn tatlım,ayy maşallah,kalbi ne güzel atıyor bunun felan diyor,birde benim riskli gebelik diye hep aynı doktora devam edicem,normalde devlette kime verirlerse ona gidiyorsun,o nedenle sıkıntım yok :)benden önceki hastayıda eşiyle birlikte içeri aldı,sanırım bebekte gelişim geriliği yada daha farklı bir sorun vardı,dışarı kadar yolcu etti,güzelce anlatıyordu,muhtelemen çok düşük gelirli insanlardı,kız da çocukda 18 19 anca var,adama hayran oldum,devlette böyle doktorlar olmuyor geneldebenim bugüne kadar tüm ölçümlerim gebelik haftası ile uyumlu çıkıyordu hiç biri ne eksik ne fazla geçen devlete gittim dedim yaaa kafası hafta ile uyumlu uyluk kemiği kısa çıkınca dr bana kafası büyük dedi. çıktım eşime dedim. sonra eve geldim usg kağıdına baktım kafa hafta ile uyumlu ama uyluk küçük çıkmış. zaten zor gördü birde karın yağlarımı bahane ediyor. canımıda çok yakmıştı. kaç gündür adamın aklına takıldı kafası büyük deyince. yarın dr gelmiyecekti korkusundan gelicekmiş. kafamızı karıştırıyorlar. kesin uyluk yanlış ölçtü.
benim devlete devam etmemin bir sebebi de doktor çok iyi,yani tıbben anlamam ama beni çok rahatlatıyor,birde o kadar şeker konuşuyorki,annecim bir sn tatlım,ayy maşallah,kalbi ne güzel atıyor bunun felan diyor,birde benim riskli gebelik diye hep aynı doktora devam edicem,normalde devlette kime verirlerse ona gidiyorsun,o nedenle sıkıntım yok :)benden önceki hastayıda eşiyle birlikte içeri aldı,sanırım bebekte gelişim geriliği yada daha farklı bir sorun vardı,dışarı kadar yolcu etti,güzelce anlatıyordu,muhtelemen çok düşük gelirli insanlardı,kız da çocukda 18 19 anca var,adama hayran oldum,devlette böyle doktorlar olmuyor genelde
11haftada çok erkenmiş,daha rutin testler bile yeni başlamış oluyor,illa gebelik kesesini ilk gören mi olmak istiyorlarmış :)bu arada kağan kocatepenin muane ücreti ne kadar biliyormusun?ben gebeliğimin başından beri çok merak ediyorum,adam çok güvenilir geliyor bana
ztb ye,riskli gebelikde yavuz beye tatlımHangı hastaneye doktora gıdıyorsun canım
ztb ye,riskli gebelikde yavuz beye tatlım
kızlar yenidoğanları özel sağlık sigortası ne zmn yapabiliyoruz anne bbadan bağımsız sigortalanabilyor mu veletlerimiz?
benim yok canım özel sigortam yıllarca güvenemedim özel hastahanelere şimdi de çok güvendiğim söylenemez de işte öyle böyle çok gidip geliyorum diye rahattan ödün vermek istemedim çok fazla yoksa genel tercihim üniversite hastahanelerinden yana hala ama bebek için de çok gidip gelicez ve artık eskisi kadar yakın değilim üni hastahanelerine ve o kdar da enerjim yok oyüzden sadece oğlkuşumu sigortalatmak isityorum beni de sigortalatmak isterlerse ben de pek iyi bir sigortalı olmam nasıl olsa parasınık peşin peşin verdim diye gider gelirim hastahaneye :)Aysesinemk, yenidoğanı doğar doğmaz sigartalayan şirketler var, ancak genelde 15 gün sonra başlatıyorlar sigortayı... Annenin sigortasına başlıyorlar ve oldukça bağlayıcı oluyor. mesela benim özel sigortam yatarak tedavi, çocuğu sigortalarsam o da yatarak sigorta kapsamında oluyor. Ayakta istersem, benim de paketi değiştirmem gerekiyor ki, bu bayağı bir fark ediyor... Ben de düşünüyorum şimdilerde ne yapacağım diye... Ama benim iyi ki var sigortam, fazla fazla çıkartıyorsun valla yıllarca verdiklerini...
ben bebeğinkini çorap hurcuna koydum,kendiminkinide sırt çantama,küçük valizim yok benim,ama alıcam bir tane ayrı olmasın toplu kalsın istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?