2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bebeğin kıyafetler,battaniyeler,biberon,ıslak pamuk mendil,bezler.....bir çanta ediyor
aynen anne için terlik,havlu,gecelik pijama falan bir çanta da o..ben ikisini birleştirsem koca valiz olacak...kafamçokkarıştı

kızlar herkese selam nasılsınız bakalım.
benim kız hiç durmuyo iki gündür daha bi hareketleri arttı sanki artık çok sıkıldı heralde çıkıcam diyo :))

slm kızlar...gelemiyorum bikaçgündür..yeğenim yanımda malum kaynanada geldi...bugün son kontrolum vardı..allah nasip ederse yarın kuzum kollarımda olucak..epidural normal doğum yapıcam inş...açılmam 3 cm olmuş bebeğimde doğum kanalındaymış zaten doğum başlamış dedi dr.um..yarın 7:30 hastaneye yatıyorum..dualarınıza ihtiyacım var..sancım hala olmadığı için suni sancıyla başlıcaz.kendinize ve bebişlere iyi bakın..öpüyorummm...

bebeğin kıyafetler,battaniyeler,biberon,ıslak pamuk mendil,bezler.....bir çanta ediyor
aynen anne için terlik,havlu,gecelik pijama falan bir çanta da o..ben ikisini birleştirsem koca valiz olacak...kafamçokkarıştı

aynen benimkisi koca bi valiz oldu hatta bizim kapı süsleri çikolata başka bir poşet taşıma koltuğuda dışarıda olarak
hazırlamak güzel bi duygu ama hallettim poşetlere artık çikolataları koysam diyorum 1 ay anca kaldı bundan sonra bozulmaz nasılsa siz ne yaptınız koydunuz mu adını ayını yazdınız mı?

ayyy süper yaaa...allahım kolay bir doğumla versin yavrunu kcağına...
artık bugün uykud girmez gözüne heyecandan...

canım inşallah bir avazda doğuruverirsin Allah yardımcın olsun güzel haberini bekliyoruz

canım gözün aydın,hayırlısı olsun bende seni soruyordum,habersiz bırakma bizi

hadi hayırlısı canım allah bir avazda kurtarsın sağlıkla bebişini kucağına al canım dualarımız seninle bizi haberdar etmeyi unutma:ecrin_bebek:

canım hayırlısıyla al kucağına kuzunu inşallah. allah bi avazda kurtarsın canım. inşallah çoook kolay ve çabuk bi doğum olsun canım.

gözün adyın canım sağlıkla kuzunu alırsın inş habersiz bırakma sakın iyi haberlerini bekliyoruz canım

ben oda süslemicem..zaten daha doğum yapıcam yer ble belli değil..dr bu kontrolde belirlicek yeri zamanı ve şekli..
ayy sorma yaa biz hala isimde kararsızıs...şekerleri de kontrole gittiğimde sipariş vericem..

siz ne yazdınız şeker kağıdına ??ben dün baktım biraz kk da ve şunları büldum

Hoş geldin dünyamıza ....
Doğduğun gün bulutları yırtarak, bir güneş gibi girdin hayatımıza. Sevgiyle yaşa ....
Bir yıldız doğdu .... ../../..
Dünyanın en güzeli/yakışıklısı doğdu .... ../../..
Sizlerin de dahil olduğu aileye gelmek çook güzel :)) ... BEBEK
Uzuun bir yoldan geldim yorgunum ama laf aramızda bu şekerlerden daha tatlıyım ... BEBEK(en çok beğendiğim bu:))
Benim yanımda biraz tatsız kalacak bu şekerler size afiyet olsun :) ... BEBEK
Hoş geldim, boş gelmedim, bu şekerler .. BEBEK'ten sizin için, afiyet olsuun :))
Bir dilek tuttum sen gerçek oldun (favorimin biri bu)

canım ben kapı süsümü evdeki kapıya taktım,götürmiycem hastaneye,şekerlerin de içinde lavanta var,çikolatalı hazırlamadım,ismi belli oğluşun doğum tarihine de ../../2010 yazcağız dağıtırken doldurup vericeğiz boşlukları

hadi gözün aydın, ne güzel kuzuna kavuşmana 1 gün kaldı. dualarımız seninle. Allah kolay güzel sağlıklı bir doğum nasip etsin inşallah... darısı sırasıyla başımıza.

bebek şekeri diyorum hep ama bende lavanta koydurmak istiyorum...

bunlarda güzel ama ben daha bize özgü bişey isterim,biz düğün davetiyemizi de baştan sona kendimiz hazırlamıştık,gerçi eşimin tasarımcı olması avantajımız :)bilmiyorum daha ne yazcağımızı bulamadık ama babasıyla ben oturup kafa yorup bişeyler yazarız sanırım

biz hastanede bebek şekeri dağıtmıycaz ben onları mevlüt için düşünüyorum. doğumda sadece çikolata ikram edilcek inşallah. oda süslemeside olcakmı bilmiyorum hastanenein öyle bi hizmeti var ama ücreti bakalım bi konuşcaz. ben evde bebeğimin odasının kapısını süsledim.

Canım benim, hayırlı doğumlar olsun... sağlıkla kavuşun bebişinle birbirinize... :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…