bunlarda güzel ama ben daha bize özgü bişey isterim,biz düğün davetiyemizi de baştan sona kendimiz hazırlamıştık,gerçi eşimin tasarımcı olması avantajımız :)bilmiyorum daha ne yazcağımızı bulamadık ama babasıyla ben oturup kafa yorup bişeyler yazarız sanırım
slm kızlar...gelemiyorum bikaçgündür..yeğenim yanımda malum kaynanada geldi...bugün son kontrolum vardı..allah nasip ederse yarın kuzum kollarımda olucak..epidural normal doğum yapıcam inş...açılmam 3 cm olmuş bebeğimde doğum kanalındaymış zaten doğum başlamış dedi dr.um..yarın 7:30 hastaneye yatıyorum..dualarınıza ihtiyacım var..sancım hala olmadığı için suni sancıyla başlıcaz.kendinize ve bebişlere iyi bakın..öpüyorummm...
slm kızlar...gelemiyorum bikaçgündür..yeğenim yanımda malum kaynanada geldi...bugün son kontrolum vardı..allah nasip ederse yarın kuzum kollarımda olucak..epidural normal doğum yapıcam inş...açılmam 3 cm olmuş bebeğimde doğum kanalındaymış zaten doğum başlamış dedi dr.um..yarın 7:30 hastaneye yatıyorum..dualarınıza ihtiyacım var..sancım hala olmadığı için suni sancıyla başlıcaz.kendinize ve bebişlere iyi bakın..öpüyorummm...
[/URL][/IMG]
kızlar kapı süsünü ben hazırladım,eşimde kapımızı süsledi :)
devrimim, kapınız çok hoş olmuş, ellerinize sağlık
teşekkürler kızlar,daha güzelleri sizlerin olsun,yarında yatağı geliyor,bir perdeleri ve halısı kaldı,onlarda gelince eksiğimiz kalmıycakdevrimim çok güzel olmuş ellerine sağlık....
canım çok erken açılması başlayanlar oluyor,pek sancıyla alakalı değil sanırım,ant sezeryan istemediği için suni sancıyla doğumu yaptırcak doktoru,inşallah bir aksilik olmaz,herşey yolunda giderSancı olmadan da acılma olup dogum baslayabılıyo demekkı cok ılgınc herkesın dogumu kendıne ozgu gercekten bakalım bızımkı nasıl olacak kolay olsun da
saol tatlım,hepimizin öyle olur inşallahçok güzel bir kapı süsü hazırlamışsınız...ellerine sağlık....ALLAH kolaylıkla doğumunuda nasip eder inşallah...
özlemcim pembe deme ama bana,sonra iç geçiriyorum oğlum alınıyor annesine :)masal ve devrim mutlu mesut yaşarlar inşallah,sağlıkları,huzurları yerinde olsunda gerisi gerçekten tefferruatçok güzel olmuş bizimkide bunun gibi pembişi ama :)
sancıda açılma oluyor ama açılmada sancı olmuyabiliyor,yani sancı açılmayı kapsıyor ama açılma sancıdan bağımsız da olabiliyor sanırım,antın hiç sancısı çıkmıyordu bildiğim kadarıyla,suni sancıda kimi zor diyor,kimi anlamadım bile diyor,herkese kolay doğum diliyorumAma her sancıda acılma artıyo dıye bılıyorum ben.sunı sancı da zor dıyorlar Allah yardımcısı olsun gercekten
saol tatlım,hepimizin öyle olur inşallah
özlemcim pembe deme ama bana,sonra iç geçiriyorum oğlum alınıyor annesine :)masal ve devrim mutlu mesut yaşarlar inşallah,sağlıkları,huzurları yerinde olsunda gerisi gerçekten tefferruat
saol canım ama beceri ve ben aynı cümle içinde kulağa hoş gelsede,bende el becerisi pek yokdur,çelenk çok basit zaten,hazır köpükden kalp var üstüne silikonla astarı geçir,çevresine de silikonla kokoş tüyü koy,içine de silikonla istediğini yapıştır :)kapıyıda eşim süsledi zaten,bir kere tanıdık bir çiçekliyle bir yerin açılışını yapmışlar,ordan öğrenmiş :)devrimmi çok hoş becerikli hatunlara özeniyom ya maşallah sana
bence çok hoşKızlar yaa Asrın ismi nasıl sizce??
demezler bizim kuzular,anne eline sağlık derler :)inşallah canım ikiside huzurlu sağlıklı yaşarlar inşallahc anım dediğin gibi gerisi hiç önemli değil.
zaten bu hazırlıkları pembeleri mavileri kendimizi tatmin etmek için yapmıyomuyuz hepsi bizim isteklerimiz belki bebişlere sorsak ne bu ya dicekler kaydirigubbakcemile3 bu annelerimizde ne kokoş ne zevksiz derler belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?