Kızlar yaa Asrın ismi nasıl sizce??
slm kızlar...gelemiyorum bikaçgündür..yeğenim yanımda malum kaynanada geldi...bugün son kontrolum vardı..allah nasip ederse yarın kuzum kollarımda olucak..epidural normal doğum yapıcam inş...açılmam 3 cm olmuş bebeğimde doğum kanalındaymış zaten doğum başlamış dedi dr.um..yarın 7:30 hastaneye yatıyorum..dualarınıza ihtiyacım var..sancım hala olmadığı için suni sancıyla başlıcaz.kendinize ve bebişlere iyi bakın..öpüyorummm...
güzel isim canım.
sen karar vermemişmiydin ismine canım.
ya ben de neredeyse dogurcam, bizimkinin de ismi belli degil..
Gerçekten daha hiç isim düşünmediniz mi?:))
Aslında Yiğit Yusuf'a karar vermiştik ama şimdide Asrın mı olsa diye düşünüyorum. Yusuf ismini koyacağız da yanına isim tam karar verememişim demekki:))
Özlemcim sen kaç kilo almışsın?
ya ben de neredeyse dogurcam, bizimkinin de ismi belli degil..
biz daha sevgiliyken ismi belliydi,yani 6yıl önce koyduk ismini :)koyduk değil aslında eşim erkek olursa devrim olsun diyordu,bende kızımız olursa koyacakdım ama kısmetimiz erkekmiş:) sorma valla cok vahim halimiz degil mi?
biz de daha karar veremedik, eşimle anlaşamıyoruz isim konusunda. son dakikada koyacağız herhalde :))
Nurem' cim,
Neden iki isim düşünüyorsun? Başta benim de aklımda vardı ama genelde deneyimli insanlar ve iki isimli olanlar beni caydırdı. Çünkü iki isimden biri kullanılıyor genelde ve resmi işlemlerin hepsinde iki ismi de yazdırmak zorunda, yoksa problemle karşılaşıyor. ben de oğlum zorluk yaşayacak diye tek isimde kaldım... Sen bilirsin tabiii...
:) sorma valla cok vahim halimiz degil mi?
nilüfer siz en son karar vermemişmiydinizbiz de daha karar veremedik, eşimle anlaşamıyoruz isim konusunda. son dakikada koyacağız herhalde :))
Valla artık düşünseniz iyi olur:)) Hiç mi aklından geçen bişey yok:)):) sorma valla cok vahim halimiz degil mi?
Yiğit Yusuf'u ben de seviyorum ama aklım karışıyo işte. Asrın ismini başta eşim istememişti, şimdi o da olumlu bakınca heveslendim işte:))yiğit yusuf çok güzelmiş canım. yağızda olabilir ben çok beğenirim o ismi.
benim oğlum olsaydı adı kartal olucaktı babasının isteğiyle (feci beşiktaşlıdırda ) ama kızımız geliyo adınıda ben buldum :)))
canım ben toplam 10 kilo aldım 36 haftada iyi gibi. bülent takık kiloya biliyosun ama bi şikayeti yok kilomdam :))
Canım Yusuf kayınbabamın ismi ve ben bu ismi çok seviyorum. Ayrıca bir ismi daha olsun oğlumun istiyorum. Babası da 2 isimli. ŞenizNurem' cim,
Neden iki isim düşünüyorsun? Başta benim de aklımda vardı ama genelde deneyimli insanlar ve iki isimli olanlar beni caydırdı. Çünkü iki isimden biri kullanılıyor genelde ve resmi işlemlerin hepsinde iki ismi de yazdırmak zorunda, yoksa problemle karşılaşıyor. ben de oğlum zorluk yaşayacak diye tek isimde kaldım... Sen bilirsin tabiii...
biz de daha karar veremedik, eşimle anlaşamıyoruz isim konusunda. son dakikada koyacağız herhalde :))
onlar adlarıyla geliyolar meraketmeyin doğunca hemen bulursunuz. çevremde kararsız olan çok kişi oldu doğar doğmazda bulup koydular adını
nilüfer siz en son karar vermemişmiydiniz
inşallah canım, ben doruk veya sarp istiyorum eşim poyraz istiyor. kura çeksek kesin onun dediği çıkar :)
inşallah canım, ben doruk veya sarp istiyorum eşim poyraz istiyor. kura çeksek kesin onun dediği çıkar :)
kura çekme ikna et,hatta baskı yap,bütün zorluklarını ben çekiyorum felan de,hamileliğin avantajlarını değerlendir :)doruk koyma ama sana tavsiyem,yiğenim 7yaşında ve adı doruk,ben koymuşdum ismini,bin pişmanım,yere göğe sığmıyor gerçekteninşallah canım, ben doruk veya sarp istiyorum eşim poyraz istiyor. kura çeksek kesin onun dediği çıkar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?