2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya evet son dakika oldubittiye gelir diye de korkuyorum bir yandan :)
aman ne bileyim ayniyiz valla ipeknil hehee

eşim nasılsa ben gideceğim kimliğini çıkarmaya ben bulurum bir şeyler diyor iyice korkuyorum kafasına göre koyacak diye bilmiyorumkismile

:) devrimim guzelmis sizin valla :)

bu arada hakkaten doruklar yaramaz mi oluyor? bi de CAN lar cok yaramaz olur derler

sen de caktirmadan kagitlarin hepsine doruk ya da sarp yaz :)

bu fena fikir değil :)) denenebilir, ablamdan da yardım alırım :)

Doruk ismini ben de istedim ama eşim istemedi:)) Bence çok güzel isim.

benimki de istemedi bakalım ne olacak :) bu arada asrın da çok güzelmiş..

en çok doruk düşünüyordum korktum şimdi sen böyle deyince ..

inşallah canım, ben doruk veya sarp istiyorum eşim poyraz istiyor. kura çeksek kesin onun dediği çıkar :)

üçüde çok hoş isimler bence. hepside çok popüler şu sıralar. hangisi olursa güzel olur ama sen ikna etmeye çalış. aslında doğup bebeği görünce senin dediğini koyar oda merak etme öyle oluyomuş kıyamıyolarmış.

evet erkekler son ana kadar uyuz ediyorlar,bebek gelince örneğin sarp oğlum felan yapıyorlar,korkma nilüfer senin dediğin olucak

ayaklarım şimdiye kadar hiç şişmedi ama 2 gündür şişiyor,acaba sarkıtıp oturduğum için mi?sizlerinde oluyor mu?

:) devrimim guzelmis sizin valla :)

bu arada hakkaten doruklar yaramaz mi oluyor? bi de CAN lar cok yaramaz olur derler
evet kaç doruk tanıdıysam öyleler,hele bizimki anlatılmaz yaşanır,herkesi canından bezdirdi,kırılmadık yeri kalmadı :)okulda çetesi bile var

yok o kadar da yapmazlar heralde yaa , insallah yani :1no2:

yapmazlar diye umuyorum ben de zemuszemus

evet erkekler son ana kadar uyuz ediyorlar,bebek gelince örneğin sarp oğlum felan yapıyorlar,korkma nilüfer senin dediğin olucak

inşallah dediğiniz gibi olur kızlar, hadi poyraz a ben de belki olabilir dedim ama bir de ares ve aşil imiz var, truva muruva bayılır öyle filmlere :))

yapmazlar diye umuyorum ben de zemuszemus
inşallah dediğiniz gibi olur kızlar, hadi poyraz a ben de belki olabilir dedim ama bir de ares ve aşil imiz var, truva muruva bayılır öyle filmlere :))
seninki yunan tanrılarından gidiyor desene,aşil bizim köpeğin ismiydi koymayın yazık çocuğa,ares felan da hep köpeklere koyarlar,çocuğun ilkokulda psikolojisini düşünün,çok dalga geçerler,bodrum yakın ya yunanistana ordan etkileniyor sanırım :)yok nilüfer müdahale et koymasın,esranın eşide çerkescemi tatarcaamı garip bir isim koycakdı,zorla ikna olmuştu,sende bişeyler yap :)

ayaklarım şimdiye kadar hiç şişmedi ama 2 gündür şişiyor,acaba sarkıtıp oturduğum için mi?sizlerinde oluyor mu?

evet canım sarkıtıp oturmak çok şişiriyo ayakları mümkün olduğunca uzatmaya çalış yukarı kaldır bende biraz otursam şişiyolar ama hemen geçiyo neyseki henüz bi şişlik yok vücudumda

evet canım bi şeyler yapmam lazım artık :)) ben de aynısını dedim, bir tanıdığın köpüşünün adı da ares di. zaten ares mitolojide kötü bi tanrı ne gerek var savaş tanrısına falan :))

evet canım sarkıtıp oturmak çok şişiriyo ayakları mümkün olduğunca uzatmaya çalış yukarı kaldır bende biraz otursam şişiyolar ama hemen geçiyo neyseki henüz bi şişlik yok vücudumda

benimde şimdiye kadar hiç şişlik olmadı canım,alyansımı bile çıkarmadım,ama 2 gündür ayaklarım ve bacaklarım şişiyor sonra geçiyor,,,sonlara yaklaştıkça sorunlarda artıyor....

kızlar benim karnım baya aşağı indi, erken aslında ama sizin göbüşler de değişti mi ? annem yakındır senin doğum diyor, korkuyorum bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…