ya evet son dakika oldubittiye gelir diye de korkuyorum bir yandan :)
aman ne bileyim ayniyiz valla ipeknil hehee
kura çekme ikna et,hatta baskı yap,bütün zorluklarını ben çekiyorum felan de,hamileliğin avantajlarını değerlendir :)doruk koyma ama sana tavsiyem,yiğenim 7yaşında ve adı doruk,ben koymuşdum ismini,bin pişmanım,yere göğe sığmıyor gerçekten
sen de caktirmadan kagitlarin hepsine doruk ya da sarp yaz :)
Doruk ismini ben de istedim ama eşim istemedi:)) Bence çok güzel isim.
kura çekme ikna et,hatta baskı yap,bütün zorluklarını ben çekiyorum felan de,hamileliğin avantajlarını değerlendir :)doruk koyma ama sana tavsiyem,yiğenim 7yaşında ve adı doruk,ben koymuşdum ismini,bin pişmanım,yere göğe sığmıyor gerçekten
eşim nasılsa ben gideceğim kimliğini çıkarmaya ben bulurum bir şeyler diyor iyice korkuyorum kafasına göre koyacak diye bilmiyorumkismile
inşallah canım, ben doruk veya sarp istiyorum eşim poyraz istiyor. kura çeksek kesin onun dediği çıkar :)
evet erkekler son ana kadar uyuz ediyorlar,bebek gelince örneğin sarp oğlum felan yapıyorlar,korkma nilüfer senin dediğin olucaküçüde çok hoş isimler bence. hepside çok popüler şu sıralar. hangisi olursa güzel olur ama sen ikna etmeye çalış. aslında doğup bebeği görünce senin dediğini koyar oda merak etme öyle oluyomuş kıyamıyolarmış.
evet kaç doruk tanıdıysam öyleler,hele bizimki anlatılmaz yaşanır,herkesi canından bezdirdi,kırılmadık yeri kalmadı :)okulda çetesi bile var:) devrimim guzelmis sizin valla :)
bu arada hakkaten doruklar yaramaz mi oluyor? bi de CAN lar cok yaramaz olur derler
yok o kadar da yapmazlar heralde yaa , insallah yani :1no2:
üçüde çok hoş isimler bence. hepside çok popüler şu sıralar. hangisi olursa güzel olur ama sen ikna etmeye çalış. aslında doğup bebeği görünce senin dediğini koyar oda merak etme öyle oluyomuş kıyamıyolarmış.
evet erkekler son ana kadar uyuz ediyorlar,bebek gelince örneğin sarp oğlum felan yapıyorlar,korkma nilüfer senin dediğin olucak
ayaklarım şimdiye kadar hiç şişmedi ama 2 gündür şişiyor,acaba sarkıtıp oturduğum için mi?sizlerinde oluyor mu?
seninki yunan tanrılarından gidiyor desene,aşil bizim köpeğin ismiydi koymayın yazık çocuğa,ares felan da hep köpeklere koyarlar,çocuğun ilkokulda psikolojisini düşünün,çok dalga geçerler,bodrum yakın ya yunanistana ordan etkileniyor sanırım :)yok nilüfer müdahale et koymasın,esranın eşide çerkescemi tatarcaamı garip bir isim koycakdı,zorla ikna olmuştu,sende bişeyler yap :)yapmazlar diye umuyorum ben de zemuszemus
inşallah dediğiniz gibi olur kızlar, hadi poyraz a ben de belki olabilir dedim ama bir de ares ve aşil imiz var, truva muruva bayılır öyle filmlere :))
ayaklarım şimdiye kadar hiç şişmedi ama 2 gündür şişiyor,acaba sarkıtıp oturduğum için mi?sizlerinde oluyor mu?
seninki yunan tanrılarından gidiyor desene,aşil bizim köpeğin ismiydi koymayın yazık çocuğa,ares felan da hep köpeklere koyarlar,çocuğun ilkokulda psikolojisini düşünün,çok dalga geçerler,bodrum yakın ya yunanistana ordan etkileniyor sanırım :)yok nilüfer müdahale et koymasın,esranın eşide çerkescemi tatarcaamı garip bir isim koycakdı,zorla ikna olmuştu,sende bişeyler yap :)
evet canım sarkıtıp oturmak çok şişiriyo ayakları mümkün olduğunca uzatmaya çalış yukarı kaldır bende biraz otursam şişiyolar ama hemen geçiyo neyseki henüz bi şişlik yok vücudumda
evet en bol corap bile lastik izi yapiyor giymiyorum birsey
şule doğurdu mu acaba?
ben de onu düşünüyordum şimdi, inşallah kolay güzel bir doğum olmuştur... hepimiz susunca dedim biri doğurdu herhalde :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?