kızlar benim karnım baya aşağı indi, erken aslında ama sizin göbüşler de değişti mi ? annem yakındır senin doğum diyor, korkuyorum bilmiyorumkismile
benim karnımda inmiş biraz...nasıl oluyorsa????öyle diyorlar,Çarşamba kontrolüm var bakalım ,soracağım,bende çok korkuyorum,,,Allah hepimizin yardımcısı olsun...
SLM KIZLAR.şimdi Şule'yi aradım ama meşgule atıldı.ıyidir inşallah.Bebişimiz geliyo
SLM KIZLAR.şimdi Şule'yi aradım ama meşgule atıldı.İyidir inşallah.Bebişimiz geliyoHerkes iyidir umarım.Benim bugün çok ağrım oldu.Çarşıdaydım.Yoruldum sanırım.Eve dönüp dinlenince geçti
kızlar benim karnım baya aşağı indi, erken aslında ama sizin göbüşler de değişti mi ? annem yakındır senin doğum diyor, korkuyorum bilmiyorumkismile
benim karnımda inmiş biraz...nasıl oluyorsa????öyle diyorlar,Çarşamba kontrolüm var bakalım ,soracağım,bende çok korkuyorum,,,Allah hepimizin yardımcısı olsun...
korkutma beni:) amanın benim göbüş inmeden alıcak bebişi dr. bukadar erken inebiliyo mu? bana 38. haftada alırız demişti:) demek her hafta dr un yanına gitcem artık. gerci zaten riskli diye her hafta gidiyodum 2 aydır 20 gunde bir gitmeye baslamıstım((
midenin oraya elini koyunca 4 parmak aşağıdan başlaması gerekiyormuş göbeğinin öyle dediler bana sempatiksalakcinni
Evet canım.İlk normal doğumumuz hayırlısıyla.Haber alınca yazarım burda.inşallah Şule de bebeği de çok iyidir, konuşunca bize de haber verirsen seviniriz, merak ettik... normal olacaktı değil mi, ilk normal doğumumuzu o gerçekleştirdi galiba, maşallah...
inşallah iyidir canım,artık iyice ağırlaştık,ağrılar ondan artıyor herhalde ....
Evet canım.İlk normal doğumumuz hayırlısıyla.Haber alınca yazarım burda.
Evet ya artık gezemiycez heralde.Okadar ağrım oldu ki sancılarım başladı sandım.Ama yatıp dinlenince geçti Hepimizin az kaldı artık
valla çevremdeki tecrübeli kadınlar karnın baya inmiş demeye başladı, ben de korkuyorum açıkcası :) oturuken karnım bacaklarımın üstüne çöküyor artık :)) ben 2 hafta da bir gidiyorum, artık haftada bire düşer sanırım. Allah hpimizin yardımcısı olsun...
İpeknil, üç isim de çok güzellll.... Bazı isimlerin bazı genel özellikleri taşıdıklaı doğru, 12 yıldır ilköğretimde psikolojik danışmanlık yapınca daha bir görülüyor bu... Ben bazı isimlerden sırf tanıdığım ve çok uğraştığım bir kaç öğrenci nedeniyle kaçtım :))) Ancak şunu da gördüm; aynı isimde tanıdığın çocuk sayısı çoğaldıkça farklılıkarın da çok olduğunu görüyorsun. Bu isim konusunu ben neye benzetiorum biliyor musunuz? 3 tane kova burcu tanıyıp, bütün kovalar mantıklıdır demek gibi bişey :))) Ya da günlük falda tüm kovaların o gün aynı şeyi yaşayayacağını iddia etmek gibi... Onun için gönlüne, kulağına hangisi yakın geliyorsa o olsun :)
ya ben 34. haftadayım ama erken olacagı için şafak 25 aslında şimdilik yani panik bende de basladı bide doktor demesinmi artık kanaman olursa durdurmayacagız hemen alacagız diye ödüm koptu :)) hem sevinc hem korku karmakarısıgım:)
bende 36+4 .haftamdayım kanamam yok fakat felaket sancılarım oluyor ve mide bulantılarım oluor ben kusmya çalıştıkça karnım iyice geriliyor kasılıyor canım çok yanıyor
Allah hepimizin yardımcısı olsun..
ya ben 34. haftadayım ama erken olacagı için şafak 25 aslında şimdilik yani panik bende de basladı bide doktor demesinmi artık kanaman olursa durdurmayacagız hemen alacagız diye ödüm koptu :)) hem sevinc hem korku karmakarısıgım:)
İpeknil, üç isim de çok güzellll.... Bazı isimlerin bazı genel özellikleri taşıdıklaı doğru, 12 yıldır ilköğretimde psikolojik danışmanlık yapınca daha bir görülüyor bu... Ben bazı isimlerden sırf tanıdığım ve çok uğraştığım bir kaç öğrenci nedeniyle kaçtım :))) Ancak şunu da gördüm; aynı isimde tanıdığın çocuk sayısı çoğaldıkça farklılıkarın da çok olduğunu görüyorsun. Bu isim konusunu ben neye benzetiorum biliyor musunuz? 3 tane kova burcu tanıyıp, bütün kovalar mantıklıdır demek gibi bişey :))) Ya da günlük falda tüm kovaların o gün aynı şeyi yaşayayacağını iddia etmek gibi... Onun için gönlüne, kulağına hangisi yakın geliyorsa o olsun :)
valla benim karnima da daha tam inmemis diyor gorenler alla alla ne zaman inecek yani ? ya da herkes bos konusuyo, doktorum her an bekle artik dedi
valla benim karnima da daha tam inmemis diyor gorenler alla alla ne zaman inecek yani ? ya da herkes bos konusuyo, doktorum her an bekle artik dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?