2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar benim karnım baya aşağı indi, erken aslında ama sizin göbüşler de değişti mi ? annem yakındır senin doğum diyor, korkuyorum bilmiyorumkismile

benim karnımda inmiş biraz...nasıl oluyorsa????öyle diyorlar,Çarşamba kontrolüm var bakalım ,soracağım,bende çok korkuyorum,,,Allah hepimizin yardımcısı olsun...

benim karnımda inmiş biraz...nasıl oluyorsa????öyle diyorlar,Çarşamba kontrolüm var bakalım ,soracağım,bende çok korkuyorum,,,Allah hepimizin yardımcısı olsun...

amin canım Allah hepimizin yardımcısı olsun, ben de ya çarşamba ya perşembe gideceğim doktora. büyükler hep karnın inmiş falan demeye başladı.

SLM KIZLAR.şimdi Şule'yi aradım ama meşgule atıldı.ıyidir inşallah.Bebişimiz geliyo Herkes iyidir umarım.Benim bugün çok ağrım oldu.Çarşıdaydım.Yoruldum sanırım.Eve dönüp dinlenince geçti

Son düzenleme:
SLM KIZLAR.şimdi Şule'yi aradım ama meşgule atıldı.ıyidir inşallah.Bebişimiz geliyo

inşallah Şule de bebeği de çok iyidir, konuşunca bize de haber verirsen seviniriz, merak ettik... normal olacaktı değil mi, ilk normal doğumumuzu o gerçekleştirdi galiba, maşallah...

Son düzenleme:

inşallah iyidir canım,artık iyice ağırlaştık,ağrılar ondan artıyor herhalde ....

kızlar benim karnım baya aşağı indi, erken aslında ama sizin göbüşler de değişti mi ? annem yakındır senin doğum diyor, korkuyorum bilmiyorumkismile

korkutma beni:) amanın benim göbüş inmeden alıcak bebişi dr. bukadar erken inebiliyo mu? bana 38. haftada alırız demişti:) demek her hafta dr un yanına gitcem artık. gerci zaten riskli diye her hafta gidiyodum 2 aydır 20 gunde bir gitmeye baslamıstım((

midenin oraya elini koyunca 4 parmak aşağıdan başlaması gerekiyormuş göbeğinin öyle dediler bana sempatiksalakcinni

valla çevremdeki tecrübeli kadınlar karnın baya inmiş demeye başladı, ben de korkuyorum açıkcası :) oturuken karnım bacaklarımın üstüne çöküyor artık :)) ben 2 hafta da bir gidiyorum, artık haftada bire düşer sanırım. Allah hpimizin yardımcısı olsun...

midenin oraya elini koyunca 4 parmak aşağıdan başlaması gerekiyormuş göbeğinin öyle dediler bana sempatiksalakcinni

ben koyuyorum ama göbeğim yukarıdan başlıyor,parmaklarım dümdüz durmuyor demekki daha inmemiş:))))delikafadulden

inşallah Şule de bebeği de çok iyidir, konuşunca bize de haber verirsen seviniriz, merak ettik... normal olacaktı değil mi, ilk normal doğumumuzu o gerçekleştirdi galiba, maşallah...
Evet canım.İlk normal doğumumuz hayırlısıyla.Haber alınca yazarım burda.

inşallah iyidir canım,artık iyice ağırlaştık,ağrılar ondan artıyor herhalde ....

Evet ya artık gezemiycez heralde.Okadar ağrım oldu ki sancılarım başladı sandım.Ama yatıp dinlenince geçti Hepimizin az kaldı artık

ya ben 34. haftadayım ama erken olacagı için şafak 25 aslında şimdilik yani panik bende de basladı bide doktor demesinmi artık kanaman olursa durdurmayacagız hemen alacagız diye ödüm koptu :)) hem sevinc hem korku karmakarısıgım:)

ıpeknil, üç isim de çok güzellll.... Bazı isimlerin bazı genel özellikleri taşıdıklaı doğru, 12 yıldır ilköğretimde psikolojik danışmanlık yapınca daha bir görülüyor bu... Ben bazı isimlerden sırf tanıdığım ve çok uğraştığım bir kaç öğrenci nedeniyle kaçtım :))) Ancak şunu da gördüm; aynı isimde tanıdığın çocuk sayısı çoğaldıkça farklılıkarın da çok olduğunu görüyorsun. Bu isim konusunu ben neye benzetiorum biliyor musunuz? 3 tane kova burcu tanıyıp, bütün kovalar mantıklıdır demek gibi bişey :))) Ya da günlük falda tüm kovaların o gün aynı şeyi yaşayayacağını iddia etmek gibi... Onun için gönlüne, kulağına hangisi yakın geliyorsa o olsun :)

ne mükemmel bir yaklaşım:) tebriklerrrr....

bende 36+4 .haftamdayım kanamam yok fakat felaket sancılarım oluyor ve mide bulantılarım oluor ben kusmya çalıştıkça karnım iyice geriliyor kasılıyor canım çok yanıyor

Allah hepimizin yardımcısı olsun..

canım allah gostermesin zaten. benim bebişin eşi aşağıda 4. aydan beri sürekli kanamam var ve yatıyorum. sen kendinle kıyaslama. kendini kusmaya zorlama. ben midem kotu olunca maden suyu içiyorum ama gunde 1 tane fazle degil. istersen dene.

hayırlısıyla gelsinnnnn bebişlerrrrrrrrrrrrr hadeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....... :)))

Son düzenleme:
valla benim karnima da daha tam inmemis diyor gorenler alla alla ne zaman inecek yani ? ya da herkes bos konusuyo, doktorum her an bekle artik dedi

hakkında hayırlısı neyse öyle olsun inşallah, evet senin haftan biraz erken, ben de hem korkuyorum hem seviniyorum karışık ötesiyim :))

teşekkür ederim opuyorumnanaktan evet çok haklısın, mesleğin gereği her ismi analiz etmişsindir ne güzel :) benim ismim nilüfer kendime sinir olmuyorum Allaha şükür ama tanıdığım bir nilüfer vardı hiç hoşlanmazdım ondan :))

valla benim karnima da daha tam inmemis diyor gorenler alla alla ne zaman inecek yani ? ya da herkes bos konusuyo, doktorum her an bekle artik dedi

şimdi okudum bazı insanların 4 hafta onceden bazılarının ise son dakikada iniyormus karnı:)) yani sen son dk cılardan olabilirsin:))

belki vücut yapısına boya posa göre değişiyordur, ben ufak tefek bir tipim, yerim dar ondan olabilir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…