2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:sm_cool:
bunlar nasıl yorumlar kızlaar gunler yaklastıkca espri kapasitenizmi gelişiyor nedir??

'kendime sinir olmuyorum Allaha şükür ama tanıdığım bir nilüfer vardı hiç hoşlanmazdım ondan ' cok guldum cookkk:):sm_cool::dance::teytey:

teşekkür ederim opuyorumnanaktan evet çok haklısın, mesleğin gereği her ismi analiz etmişsindir ne güzel :) benim ismim nilüfer kendime sinir olmuyorum Allaha şükür ama tanıdığım bir nilüfer vardı hiç hoşlanmazdım ondan :))[/QUOTE]

zemuszemus di mi? İnsan bir sürü isimde sevdiği ve sevmediği birilerini tanıyor :)) Valla kendi çocuğuma isim ararken ben de çok zorlandım.... önceden düşündüğüm hiçbirini beğenmedim, en sonunda bir karar verdim. Eşimde pek sevdi... Oğlumuz EGE olacak inşallah

isimleri genelliyorduk ya kaydirigubbakcemile3 yok canım, benim hiç espri yeteneğim yoktur ...

zemuszemus di mi? ınsan bir sürü isimde sevdiği ve sevmediği birilerini tanıyor :)) Valla kendi çocuğuma isim ararken ben de çok zorlandım.... önceden düşündüğüm hiçbirini beğenmedim, en sonunda bir karar verdim. Eşimde pek sevdi... Oğlumuz EGE olacak inşallah[/QUOTE]

Ege de çok güzel, ben de seviyorum kısa ve öz isimleri.
bu nasıl bir alıntı olmuş anlamadım valla :))

hehe ben de guldum valla :)

neyse ben kaciyorum annem geldi haftasonuna kadar kalacak, corbasini iceyim oh rahatim bu hafta

ben de kaçayım bari, görüşürüz... ağrısız sancısız bir gce dilerim hepinize boshayallersmile

bende bugun doğurucam galiba kasılmalarım çoğaldı ve süreleri uzadı ayrıca midem bulanıyor. ve karnımın üstünden sanki biri aşağıya itiyor gibi bir his var hayırlısı.

bende bugun doğurucam galiba kasılmalarım çoğaldı ve süreleri uzadı ayrıca midem bulanıyor. ve karnımın üstünden sanki biri aşağıya itiyor gibi bir his var hayırlısı.
hadi bugün bir oğlan da gelsin Zelihaa...

şulenin gözü aydın hayırlı olsun ant senide rabbim bi avazda kurtarsın kolay doğum nasip etsin

kızlar isimden konuşmuşsunuz bizimde kızımızın ismi daha belli değil babamız beyenmiyor betül ismine kesin karar verdi ama yanına bi isim daha düşünüyoruz babamız ayşe diyor ama ayşe çok var sülalede hepsiylede yakın görüşüyoruz kardeşim kaynanam görümcemin kızı benim ve eşimin halası hep ayşe istemiyorum betül seca hafsa betül şimdilik bu ikisini düşünüyorum baba kabul ederse sizce hangisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…