şimdi okudum bazı insanların 4 hafta onceden bazılarının ise son dakikada iniyormus karnı:)) yani sen son dk cılardan olabilirsin:))
hakkında hayırlısı neyse öyle olsun inşallah, evet senin haftan biraz erken, ben de hem korkuyorum hem seviniyorum karışık ötesiyim :))
teşekkür ederim opuyorumnanaktan evet çok haklısın, mesleğin gereği her ismi analiz etmişsindir ne güzel :) benim ismim nilüfer kendime sinir olmuyorum Allaha şükür ama tanıdığım bir nilüfer vardı hiç hoşlanmazdım ondan :))
ya da daha doguracagim yok :)
burda bir arkadasin akrabasi vardi 12 ayda doguran onun izinden gidip gec doguracagim
belki vücut yapısına boya posa göre değişiyordur, ben ufak tefek bir tipim, yerim dar ondan olabilir :)
:sm_cool:
bunlar nasıl yorumlar kızlaar gunler yaklastıkca espri kapasitenizmi gelişiyor nedir??
'kendime sinir olmuyorum Allaha şükür ama tanıdığım bir nilüfer vardı hiç hoşlanmazdım ondan ' cok guldum cookkk:):sm_cool::dance::teytey:
teşekkür ederim opuyorumnanaktan evet çok haklısın, mesleğin gereği her ismi analiz etmişsindir ne güzel :) benim ismim nilüfer kendime sinir olmuyorum Allaha şükür ama tanıdığım bir nilüfer vardı hiç hoşlanmazdım ondan :))
kızlar şule doğurmuş kendine benzeyen şirin bir kızı varmış maşallah
hadi bugün bir oğlan da gelsin Zelihaa...bende bugun doğurucam galiba kasılmalarım çoğaldı ve süreleri uzadı ayrıca midem bulanıyor. ve karnımın üstünden sanki biri aşağıya itiyor gibi bir his var hayırlısı.
hadi bugün bir oğlan da gelsin Zelihaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?