2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şulenin gözü aydın. maşallah ikisinede allah analı babalı büyütsün inşallah güzel bebişi

ben topiğe uzun zamandır giremiyodum ama ilk aylardan hatırlayanlar olabilir brni.fırsat buldukça takip ediyorum ama yazdklarınızı.gamzeyle endlightin doğurduğunu duyunca çok duygulandım.alah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.benimde 35+4 az kaldı.tüm hamişlere allah yardım etsin.

ayaklarım şimdiye kadar hiç şişmedi ama 2 gündür şişiyor,acaba sarkıtıp oturduğum için mi?sizlerinde oluyor mu?
Benim de ayaklarım dün şişmiş, ayakkabılarım çok sıktı eve gidene kadar öldüm. Oturmaktan oluyor sanırım benimki. Demek ki artık şişmeye başlayacak...

midenin oraya elini koyunca 4 parmak aşağıdan başlaması gerekiyormuş göbeğinin öyle dediler bana sempatiksalakcinni
Ben de ölçtüm 4 parmak aşağıda oğlum ama bazen yukarı da çıkıyor:)

kızlar şule doğurmuş kendine benzeyen şirin bir kızı varmış maşallah
Maşallah Allah kurtarmış, darısı bizlerin başına:)

bende bugun doğurucam galiba kasılmalarım çoğaldı ve süreleri uzadı ayrıca midem bulanıyor. ve karnımın üstünden sanki biri aşağıya itiyor gibi bir his var hayırlısı.
Dur daha Zeliha beni de korkutma:) Seninle aynı haftalarda ilerliyoruz. En azından dediğin gibi 36 yı bekleyelim:)

Canım ben hatırladım seni. Allah sana da yardım etsin inşallah. Her doğum yapana ben de çok duygulanıyorum...kaydirigubbakcemile5

günaydın güzel anneler
nasılsınız? eşimi işe yolladıktan sonra uyuyamadım..karnın asagıya inmiş muhabbetleriyle heran doguracak gibi hissediyorum

günaydın kızlar sulecim ne şanslısın miniğin kucağında rabbim bizede gösteriri inş o günleri ant. senide rabbim bir avazda kurtarsın kolay doğum olur inş iyi ki burası var normalde bir iki kişi dua eder aama ne şanslıyızki arkamızda doğuma giderken 10larca insan dua edecek inş hepimizin doğumu kolay olur

GÜNAYDIN KIZLARR ...
dün akşamım zor geçti bel ağrım ve kasık ağrım oldu daha 35+1 deyim ya hazır değilim doğıum için çok korktumm bi de bu hafta sonuna doğru kontrolüm ona yakın kişisel temizlik yaptıracaktım ayy bi de o çıkınca daha da korktum ay bundan sonra her an herşeyiçn hazır olmak lazım...sizin nasıl geçti geceniz...

günaydın kızlarrrrrrr

şulecimmmmm hayırlı olsunn ayrıntıları yazarsın inş. Allah bağışlasın çok sevindim yaa ilk günleri hatırlıyorum da zaman geçti ve artk kollarında yavrun. darısı başımıza inş:)

ben de dün kontroldeydim kızlar 3kilo olmuş bizimki 50 cm boyu dedi maş. bi problem yok inş ama daha aşağı inmesine var dedi doktor mayıs 10 gibi ancak olur dedi. oğlumuz nazlı geliyor:) normal doğum olacak inş bi aksilik çıkmazsa. benden haberler böyle kızlar.

gurbetten, kendini rahat tut panik olma, artik bu haftalardan sonra oluyor biraz bel agrisi kasik agrisi, hareketle ya da farkli yatisla geciyor. tabi mutlaka doktoruna durumu bildir gittiginde.

nidah masallah nazli bebegine :)

benimde ağrılarım oluyo geçen sağlık ocağına gittim ebe ilk defa kemikler açılmaya başladığı için oluyomuş karında geriliyo artık karnımızda 3kilocuk bebeler var küçük göbüşümüz nasıl taşısın onları demi annesi kanama falan olmadan korkma sakın uzanmaya bak ağrın luncada
maşallah oğluşuna hayırlısı olsun canım gözün aydın

sağolun kızlarr ağrılar normalmiş benim de çok oluyo doktora ağrım var dedikçe çok güzel çok güzel diyo:)) yani ağrımız olmasa bi gariplik var demektir.. ALlah hepimize kolaylık versin.

ŞULE de kurtulmuş maşallah..Allah analı babalı büyütsün bebeişini...hayırlı bir evlat etsin...
ANT şimdi sancı çekiyor sanırım..Allah onun da yardımcısı olsun..inşallah fazla uzun sürmeden kurtulur...alır bebişini kucağına...

Allah yardımcın olsun canım sanırım şu saatlerde bebişin gliyo ya da geldi:) sağlıkla kolay bir doğum olur inş..

gurbetten, kendini rahat tut panik olma, artik bu haftalardan sonra oluyor biraz bel agrisi kasik agrisi, hareketle ya da farkli yatisla geciyor. tabi mutlaka doktoruna durumu bildir gittiginde.

nidah masallah nazli bebegine :)
perşembe cuma gideceğiz gidince söyleyeceğim ama günler yaklaştıkça panik oluyorum galiba delikafadulden

doğru söylüyosun canım birazda kafamda temizlik filan ani şeyler olursa diye düşündükçe telaş yapıyorum sanırım bi ayaklarım şiş ya o beni çok rahatsız ediyor..ağrı yapıyor ayaklarım..
sağolun kızlarr ağrılar normalmiş benim de çok oluyo doktora ağrım var dedikçe çok güzel çok güzel diyo:)) yani ağrımız olmasa bi gariplik var demektir.. ALlah hepimize kolaylık versin.

ay canım doğrudur ama ağrı geldikçe doğğum geliyo aklıma eyvahedigeldismile

kızlar bugün 1buçukta randevum var...bakalım ne diycek doktorum çok heycanlıyım...
kişisel temizliğimi de yaptım...hazır yapmışken yarın doğuma gel dese sevinicem walla...
ama bir o kadar da korkuyorum...eyvahedigeldismile
bi de doktorla kordonları bağlatma hakkında konuşucam...tamam bağlatıcam ama geçici olarak da bağlatılabiliyormuş...daha sonra açılmak üzere...öyle yapsa daha iyi olur aslında...
insanlık hali dünyada herşey gelebilir başımıza...veya 10 sene sonra çocuk isterim belki..bellimi olur....
yaşım 25...35 yaş çok da geç değil doğurmak için...nolur nolmaz...
bi de hangi konuda olursa olsun geri dönüşü olmayan bişeyi yapmak insanı korkutuyor..haksızmıyım...

bence de baglatma, daha cok gencsin ayrica :)

bencede canım çok ciddi bi krar iyi düşünmelisn yaşın da küçük millet 35 ten sonra bile yapıyor yani...

günaydın güzel anneler
buraya gelmeyeli o kadar uzun bi zaman olmuşki
aslında ben boşlamışım sanırım koşuşturmalarla
doğum yapan güzel anneleri tebrik ederim
şulecim senide tebrik ederim cnm ne güzel normal doğum yapmışsın

benim malesef sezeryan olucak
çatı muayenesinde belli oldu çatım dar ve leğen kemiğim çok basıkmış
zaten muayenede çok canım acıdı dr sezeryan dedi
2 kilo bile olsa normal doğum yapamazmışım
çok moralim bozuldu ama napalım kızım iyi olsunda bi kaçgün geç kalkarım ayağa
23 nisanda nst
30 nisanda nst + ultrason ona göre gün vericek muhtemelen 4 üyle 7 si arası
rabbim bize bu günleri görmeyide nasip etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…