Benim de ayaklarım dün şişmiş, ayakkabılarım çok sıktı eve gidene kadar öldüm. Oturmaktan oluyor sanırım benimki. Demek ki artık şişmeye başlayacak...ayaklarım şimdiye kadar hiç şişmedi ama 2 gündür şişiyor,acaba sarkıtıp oturduğum için mi?sizlerinde oluyor mu?
Ben de ölçtüm 4 parmak aşağıda oğlum ama bazen yukarı da çıkıyor:)midenin oraya elini koyunca 4 parmak aşağıdan başlaması gerekiyormuş göbeğinin öyle dediler bana sempatiksalakcinni
Maşallah Allah kurtarmış, darısı bizlerin başına:)kızlar şule doğurmuş kendine benzeyen şirin bir kızı varmış maşallah
Dur daha Zeliha beni de korkutma:) Seninle aynı haftalarda ilerliyoruz. En azından dediğin gibi 36 yı bekleyelim:)bende bugun doğurucam galiba kasılmalarım çoğaldı ve süreleri uzadı ayrıca midem bulanıyor. ve karnımın üstünden sanki biri aşağıya itiyor gibi bir his var hayırlısı.
Canım ben hatırladım seni. Allah sana da yardım etsin inşallah. Her doğum yapana ben de çok duygulanıyorum...kaydirigubbakcemile5ben topiğe uzun zamandır giremiyodum ama ilk aylardan hatırlayanlar olabilir brni.fırsat buldukça takip ediyorum ama yazdklarınızı.gamzeyle endlightin doğurduğunu duyunca çok duygulandım.alah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.benimde 35+4 az kaldı.tüm hamişlere allah yardım etsin.
günaydın güzel anneler
nasılsınız? eşimi işe yolladıktan sonra uyuyamadım..karnın asagıya inmiş muhabbetleriyle heran doguracak gibi hissediyorum
benimde ağrılarım oluyo geçen sağlık ocağına gittim ebe ilk defa kemikler açılmaya başladığı için oluyomuş karında geriliyo artık karnımızda 3kilocuk bebeler var küçük göbüşümüz nasıl taşısın onları demi annesi kanama falan olmadan korkma sakın uzanmaya bak ağrın luncadaGÜNAYDIN KIZLARR ...
dün akşamım zor geçti bel ağrım ve kasık ağrım oldu daha 35+1 deyim ya hazır değilim doğıum için çok korktumm bi de bu hafta sonuna doğru kontrolüm ona yakın kişisel temizlik yaptıracaktım ayy bi de o çıkınca daha da korktum ay bundan sonra her an herşeyiçn hazır olmak lazım...sizin nasıl geçti geceniz...
maşallah oğluşuna hayırlısı olsun canım gözün aydıngünaydın kızlarrrrrrr
şulecimmmmm hayırlı olsunn ayrıntıları yazarsın inş. Allah bağışlasın çok sevindim yaa ilk günleri hatırlıyorum da zaman geçti ve artk kollarında yavrun. darısı başımıza inş:)
ben de dün kontroldeydim kızlar 3kilo olmuş bizimki 50 cm boyu dedi maş. bi problem yok inş ama daha aşağı inmesine var dedi doktor mayıs 10 gibi ancak olur dedi. oğlumuz nazlı geliyor:) normal doğum olacak inş bi aksilik çıkmazsa. benden haberler böyle kızlar.
slm kızlar...gelemiyorum bikaçgündür..yeğenim yanımda malum kaynanada geldi...bugün son kontrolum vardı..allah nasip ederse yarın kuzum kollarımda olucak..epidural normal doğum yapıcam inş...açılmam 3 cm olmuş bebeğimde doğum kanalındaymış zaten doğum başlamış dedi dr.um..yarın 7:30 hastaneye yatıyorum..dualarınıza ihtiyacım var..sancım hala olmadığı için suni sancıyla başlıcaz.kendinize ve bebişlere iyi bakın..öpüyorummm...
perşembe cuma gideceğiz gidince söyleyeceğim ama günler yaklaştıkça panik oluyorum galiba delikafaduldengurbetten, kendini rahat tut panik olma, artik bu haftalardan sonra oluyor biraz bel agrisi kasik agrisi, hareketle ya da farkli yatisla geciyor. tabi mutlaka doktoruna durumu bildir gittiginde.
nidah masallah nazli bebegine :)
doğru söylüyosun canım birazda kafamda temizlik filan ani şeyler olursa diye düşündükçe telaş yapıyorum sanırım bi ayaklarım şiş ya o beni çok rahatsız ediyor..ağrı yapıyor ayaklarım..benimde ağrılarım oluyo geçen sağlık ocağına gittim ebe ilk defa kemikler açılmaya başladığı için oluyomuş karında geriliyo artık karnımızda 3kilocuk bebeler var küçük göbüşümüz nasıl taşısın onları demi annesi kanama falan olmadan korkma sakın uzanmaya bak ağrın luncada
maşallah oğluşuna hayırlısı olsun canım gözün aydın
sağolun kızlarr ağrılar normalmiş benim de çok oluyo doktora ağrım var dedikçe çok güzel çok güzel diyo:)) yani ağrımız olmasa bi gariplik var demektir.. ALlah hepimize kolaylık versin.
kızlar bugün 1buçukta randevum var...bakalım ne diycek doktorum çok heycanlıyım...
kişisel temizliğimi de yaptım...hazır yapmışken yarın doğuma gel dese sevinicem walla...
ama bir o kadar da korkuyorum...eyvahedigeldismile
bi de doktorla kordonları bağlatma hakkında konuşucam...tamam bağlatıcam ama geçici olarak da bağlatılabiliyormuş...daha sonra açılmak üzere...öyle yapsa daha iyi olur aslında...
insanlık hali dünyada herşey gelebilir başımıza...veya 10 sene sonra çocuk isterim belki..bellimi olur....
yaşım 25...35 yaş çok da geç değil doğurmak için...nolur nolmaz...
bi de hangi konuda olursa olsun geri dönüşü olmayan bişeyi yapmak insanı korkutuyor..haksızmıyım...
kızlar bugün 1buçukta randevum var...bakalım ne diycek doktorum çok heycanlıyım...
kişisel temizliğimi de yaptım...hazır yapmışken yarın doğuma gel dese sevinicem walla...
ama bir o kadar da korkuyorum...eyvahedigeldismile
bi de doktorla kordonları bağlatma hakkında konuşucam...tamam bağlatıcam ama geçici olarak da bağlatılabiliyormuş...daha sonra açılmak üzere...öyle yapsa daha iyi olur aslında...
insanlık hali dünyada herşey gelebilir başımıza...veya 10 sene sonra çocuk isterim belki..bellimi olur....
yaşım 25...35 yaş çok da geç değil doğurmak için...nolur nolmaz...
bi de hangi konuda olursa olsun geri dönüşü olmayan bişeyi yapmak insanı korkutuyor..haksızmıyım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?