kızlar bugün 1buçukta randevum var...bakalım ne diycek doktorum çok heycanlıyım...
kişisel temizliğimi de yaptım...hazır yapmışken yarın doğuma gel dese sevinicem walla...
ama bir o kadar da korkuyorum...eyvahedigeldismile
bi de doktorla kordonları bağlatma hakkında konuşucam...tamam bağlatıcam ama geçici olarak da bağlatılabiliyormuş...daha sonra açılmak üzere...öyle yapsa daha iyi olur aslında...
insanlık hali dünyada herşey gelebilir başımıza...veya 10 sene sonra çocuk isterim belki..bellimi olur....
yaşım 25...35 yaş çok da geç değil doğurmak için...nolur nolmaz...
bi de hangi konuda olursa olsun geri dönüşü olmayan bişeyi yapmak insanı korkutuyor..haksızmıyım...
günaydın kızlarrrrrrr
şulecimmmmm hayırlı olsunn ayrıntıları yazarsın inş. Allah bağışlasın çok sevindim yaa ilk günleri hatırlıyorum da zaman geçti ve artk kollarında yavrun. darısı başımıza inş:)
ben de dün kontroldeydim kızlar 3kilo olmuş bizimki 50 cm boyu dedi maş. bi problem yok inş ama daha aşağı inmesine var dedi doktor mayıs 10 gibi ancak olur dedi. oğlumuz nazlı geliyor:) normal doğum olacak inş bi aksilik çıkmazsa. benden haberler böyle kızlar.
kızlar bugün 1buçukta randevum var...bakalım ne diycek doktorum çok heycanlıyım...
kişisel temizliğimi de yaptım...hazır yapmışken yarın doğuma gel dese sevinicem walla...
bi de doktorla kordonları bağlatma hakkında konuşucam...tamam bağlatıcam ama geçici olarak da bağlatılabiliyormuş...daha sonra açılmak üzere...öyle yapsa daha iyi olur aslında...
insanlık hali dünyada herşey gelebilir başımıza...veya 10 sene sonra çocuk isterim belki..bellimi olur....
bi de hangi konuda olursa olsun geri dönüşü olmayan bişeyi yapmak insanı korkutuyor..haksızmıyım...
iyi haberlerle gelirsin inş kordonaların tekrar açılacağını duymamaıştım ben yaşında küçükmüş önmemli bir karar iyi düşün bencedekızlar bugün 1buçukta randevum var...bakalım ne diycek doktorum çok heycanlıyım...
hayırlısı olsun tatlım kıızanada maşallahgünaydın güzel anneler
buraya gelmeyeli o kadar uzun bi zaman olmuşki
aslında ben boşlamışım sanırım koşuşturmalarla
doğum yapan güzel anneleri tebrik ederim
şulecim senide tebrik ederim cnm ne güzel normal doğum yapmışsın
benim malesef sezeryan olucak
çatı muayenesinde belli oldu çatım dar ve leğen kemiğim çok basıkmış
zaten muayenede çok canım acıdı dr sezeryan dedi
2 kilo bile olsa normal doğum yapamazmışım
çok moralim bozuldu ama napalım kızım iyi olsunda bi kaçgün geç kalkarım ayağa
23 nisanda nst
30 nisanda nst + ultrason ona göre gün vericek muhtemelen 4 üyle 7 si arası
rabbim bize bu günleri görmeyide nasip etti
Bu arada butun annişlere günaydın :CüvCüv:
günaydınnnnherkese günaydın opuyorumnanaktan
günaydın güzel anneler
buraya gelmeyeli o kadar uzun bi zaman olmuşki
aslında ben boşlamışım sanırım koşuşturmalarla
doğum yapan güzel anneleri tebrik ederim
şulecim senide tebrik ederim cnm ne güzel normal doğum yapmışsın
benim malesef sezeryan olucak
çatı muayenesinde belli oldu çatım dar ve leğen kemiğim çok basıkmış
zaten muayenede çok canım acıdı dr sezeryan dedi
2 kilo bile olsa normal doğum yapamazmışım
çok moralim bozuldu ama napalım kızım iyi olsunda bi kaçgün geç kalkarım ayağa
23 nisanda nst
30 nisanda nst + ultrason ona göre gün vericek muhtemelen 4 üyle 7 si arası
rabbim bize bu günleri görmeyide nasip etti
gamzeninde prensesi doğdu göbeği düşmüş maşallah yorgun ama bebekle ilgilenmekten tatlı yorgunluklar ama darısı başımızasağolun arkadaşlar öyle tabi ama normale adapte olunca sezeryanda balık gibi olucak kuzum ona üzülüyorum
gamze naptı haberiniz varmı
sağolun arkadaşlar öyle tabi ama normale adapte olunca sezeryanda balık gibi olucak kuzum ona üzülüyorum
gamze naptı haberiniz varmı
gamzeninde prensesi doğdu göbeği düşmüş maşallah yorgun ama bebekle ilgilenmekten tatlı yorgunluklar ama darısı başımıza
ant. da hayirlisiyla dogurmustur insallah
slm kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?