2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Canım hayırlı haberlerle gelırsın ınsallah dedıgın gıbı nolur nolmaz gerı donussuz bırseye gırmemek laızm bencede mecbur kalınmadıgı surece tabı

maşallah bebeğine, kocaman olmuş annesi

bence haklısın, ayrıca yaşın gerçekten çok genç, bağlatırsan pişman olabilirsin ileride. ben neredeyse 35 yaşımdayım ve daha ilk doğumum :CüvCüv: Allah hayırlı doğumlar nasip etsin...

iyi haberlerle gelirsin inş kordonaların tekrar açılacağını duymamaıştım ben yaşında küçükmüş önmemli bir karar iyi düşün bencede
hayırlısı olsun tatlım kıızanada maşallah
Bu arada butun annişlere günaydın :CüvCüv:

herkese günaydın opuyorumnanaktan
günaydınnnn

hiç moralini bozma, normal veya sezeryan yeter ki hayırlısıyla sağlıkla doğsun bebeğin...

sağolun arkadaşlar öyle tabi ama normale adapte olunca sezeryanda balık gibi olucak kuzum ona üzülüyorum
gamze naptı haberiniz varmı

sağolun arkadaşlar öyle tabi ama normale adapte olunca sezeryanda balık gibi olucak kuzum ona üzülüyorum
gamzeninde prensesi doğdu göbeği düşmüş maşallah yorgun ama bebekle ilgilenmekten tatlı yorgunluklar ama darısı başımıza

Gamze ayın 3 ünde Duruyu dünyaya getirdi iyilermiş maşallah
üzülme gerçekten, bak Şule hariç herkes sezeryan oldu, bir çoğumuz da sezeryan olacağız daha eyvahedigeldismile

duru bebek uğraştırıyo herhalde annesini
hakkımızda hayırlısı olsun sağlıkla gelsinlerde daha ne isteriz ki rabbimden bu kadar bekledik

günaydın kızlar dün ve bugün çok rahatsızım daldırıp duruyor benimki bacağını sanki dün bir ara merdiven ççıkarken dedim keseyi patlattı böyle acı hiç olmamıştı daha da çalışıyorum gerçi son hafta diye dayanıyorum ama zorlandım gerçekten, doğum yapacak annemiz ANT a bir avazda diyelim gerçi belkide doğurmuştur sağlıkla kavuşsun bebeğine inşallah

canım ben de bağlatıcam ama bn 36 yaşındayım 25 yaşındamı 3. çocuğunu doğuruyorsun ne zaman evlendin ya inanamadım valla ben zaten 28 de evlendim 30 da anne oldum bağlatma konusunu ne kadar geçici de deseler zor biliyorsun yapışıklık oluyor tüplerde açtırsan bile hem açtırman için yeniden operasyon olman gerekiyor iyi karar ver bence çok gençsin bağlatmak için kesinlikle ilerde isteyedebilirsin veya dediğin gibi hayat bu ne getirir ne götürür belli olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…