2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

geçmiş olsun... hala çalışan tüm annelerimize Allah kolaylık versin...

gelenlere de günaydın tekrar opuyorumnanaktan

canım benımde son haftam ıste ama ben senden 1 hafta onceyım hamılelıkte nasıl oluyo buızın olayı yaa dogurana kadar calısıyom resmen

kızlar günaydın herkese

dün bizimde görüş günümüzdü vee o meşum çatı muayenesini bende oldum sonuçç: 2 cm açıklıkkk!! doktor 10 güne kadar her an gelebilir dedi. en son ben doğurcam derken bu kadar yaklaştığımı hiç bilmiyordum acayip panik ve telaş oldum. ant arkadaşımıza allah kolay bir doğum nasip etsin inşallahh. bizleri de bir avazda kurtarsın.
:Saruboceq:

inan benim kafam da çok karışık...hamile olduğumu öğrenir öğrenmez eşim söylenmeye başladı kordonlarını bağlat diye...bütün vebalini üzerime alıyorum diyor...
dün nette de araştırdım bidaha açılabilmek üzere de bağlama yapılabiliyomuş..yani farklılıklar olabilyo demek ki bağlarken..
doktorum da ısrarla bağlıym diyor...4. sezryanda sağlığın tehlikeye girer diyor...diğer yöntemler tam kesin sonuç vermeyebiliyor..spiralle hamile kalanlar oluyor...2-3 sene içinde hamile kalsan kesinlikle almamız gerek..o daha kötü dedi doktorum..
işte bu yüzden benim düşüncem bağlatayım..aslında 4.yü düşündüğümden falan değil..ama korkuyorum pişman olurum diye..nolur nolmaz küçük de olsa açık bi kapı bırakmak lazım..
bu arada ben 17 yaşımda evlendim..
aslında gerçekten düşünmüyorum 4. yü..çok yıpratıyor çocuk insanı...bu yaşımda 3 çocuk annesi olucam..onun sorumluluğu yeter...ama dediğim gibi yarın başımıza ne geliceğini bilmeden yaşıyoruz dünyada...:bbo::bbo:

hadi bakalım sen de girdin sıraya...Allah yardımcın olsun..

günaydın
maşallah tıff senin adına çok sevindim
ant inşallah bebeğin sağsalim kollarındadır
şule maşallah sanada prensesinede

Heyecanlı ve aktif bir gün... Ant' ın haberlerini bekliyoruz, inşallah sağlıkla kavuşurlar birbirlerine... Tiff hadi bakalım, hayırlı olsun canım, benim de 27' sinde çatı muayanesi, çok heyecanlıyım. Eflatun, maşallah sana bu yaşta bu hız :)) Yine de bağlatmak radikal bir karar, gerçi artık bağlatanlara mikro enjeksiyonla bebek yapıyorlarmış, ama ne gerek... Ben çok tembelmişim :)))) o senin dediğin yaşlarda bile yapıyorlar dediğin yaşın da ötesindeyim :)))))

hadi gözün aydın, amin Allah herkesi bir avazda kurtarsın. ben de yarın veya perşembe olacağım o meşum çatı muayenesini :))

Bu arada ziynet nasıl kursa devam edıyo mu zekilk

ediyo canım senden sonra biraz soğudu sanırım 2 defa daha gitti hepsi seni çok seviyormuş, bana doktor 31+ olunca zaten 32 haftalık oluyorsun dedi personel de uyardı 31+1 de 5 haftayı başlattım sanırım senide uyardım ama görmedin dolayısıyla 35 +2de çalışamaz alıcam haftaya yani gerçekten bu 2 gün çok zorlanıyorum öğleden sonraları felaketim gece öyle kasılmalar var sürekli zaten eskisi gibi öyle rahat hareketlerini hissedemiyorum hayırlısı diyelim artık

günaydın kızlar opuyorumnanaktan
gecmişe söyle bi göz attım sule arkadasımız dogum yapmıs,tebrik ediyorum ne guzel bebişini kucagına almıs kaydirigubbakcemile5
ant da su sıralar aynı caba içerisindedir muhtemelen,hayırlısıyla bebişini kucagına aldı yada alacak boshayallersmile

36+2 demek istemiştim bu hafta 35 + gidiyorum zaten şunuda söyliyim bizden bir arkadaş erken doğum yapmış ilk doğumunu onun için bu hamileliğinde 5. haftasını 29. haftada başlattı çünkü zaten 35 yada 36. haftalarda doğuruyormuş yani bu şekilde ayarlama yapılıyo senin herşey normal olduğundan öyle olmuştur ama bir hafta kaybın var tabi

saolun kızlarrrr accayip heyecanlıyım vallaa..hihoyyythihoyyyt:dance:

eflatun canım 25 yasına 3 cocuk mu sıgdırdın valla maşallah sana
ben de 38 yasında 2. bebişi denesem mi diye düşünüyorum a.s
aslında kendı adıma cok zor geciriyorum hamileliği
ama kızım yalnız kalmasın iki kardes birbirlerine destek olsunlar diye de düşünüyorum bakalım hayırlısı

herkese merhabalar...
şule doğum yapmış maşallah allah analı babalı büyütsün..ne güzel atlattı ...

ant bebeğini almıştır kollarına ne mutlu...

tıff hadi bakalım sıra sana geliyor yavrukuşun valizini toplamış çıkmış yola her an kapını çalacak....

eflatun maşallah çok hızlısın....
ben daha bir taneyi alamadım kucağıma ..(

kızlar günaydın herkese
dün bizimde görüş günümüzdü vee o meşum çatı muayenesini bende oldum sonuçç: 2 cm açıklıkkk!! doktor 10 güne kadar her an gelebilir dedi.....
:Saruboceq:

hadi bakalım heyecanlı bekleyiş baslamıs,gözün aydın canım

he hee al benden de o kadar kaydirigubbakcemile5

canım Allah bir avazda kurtarsın, gönlüne göre versin , çok heyecanlı hakkaten yaşamış olmak doğumhanede olmak vs Allah bize de sana da böyle güzel başlangıçları mı demek lazım sonları mı demek lazım nasip etsin inşallah

şuleye de gözün aydın demek isityorum gelip anlatsa normal doğum hissini biraz heyecanlandırıp su serpse sonra yüreğimize ay biz de doğursak hayırlısıyla ben yarın inşallah ilk nstMe gidicem, belik çatı muaynesi yapar küçük bir ihtrimalde olsa diye kişisel temizliğimi yaptırdım
ama ara vermiş bünyede tahriş yaptı:kedi: ama uzun zamandr da bu kadar temiz olmadığım için pek bir sevdim kendimizemuszemus üç aşağı beş yukarı evdeki yıka ütüle temizle derdi de bitti sayılılr perdelerim ve halılarım temizlenecek
geçen sene kayınvalidemle vermiştik çok halı var diye hemen gelmişlerdi bu sene herhalde kayınvalidem yaz başı vermycek halıları gelirler mi 3 halı için hiç bilmiyorum apartmanın işleri de duruyor usta bekliyoruz mütemadiyen ama ev toparlanıp eve benzeyince diğerleri eskisi kadar büyümüyor gözümde
ya kızlar bir de ben abartmadım çocuğun öyle ziyan olacak kadar eşyası yok diyordum ama yıka yıka bitmediler az desek de çokmuş, üzüldüm bunların hepsini giyemeyecek ziyan olacak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…