günaydın kızlar dün ve bugün çok rahatsızım daldırıp duruyor benimki bacağını sanki dün bir ara merdiven ççıkarken dedim keseyi patlattı böyle acı hiç olmamıştı daha da çalışıyorum gerçi son hafta diye dayanıyorum ama zorlandım gerçekten, doğum yapacak annemiz ANT a bir avazda diyelim gerçi belkide doğurmuştur sağlıkla kavuşsun bebeğine inşallah
günaydın kızlar dün ve bugün çok rahatsızım daldırıp duruyor benimki bacağını sanki dün bir ara merdiven ççıkarken dedim keseyi patlattı böyle acı hiç olmamıştı daha da çalışıyorum gerçi son hafta diye dayanıyorum ama zorlandım gerçekten, doğum yapacak annemiz ANT a bir avazda diyelim gerçi belkide doğurmuştur sağlıkla kavuşsun bebeğine inşallah
canım ben de bağlatıcam ama bn 36 yaşındayım 25 yaşındamı 3. çocuğunu doğuruyorsun ne zaman evlendin ya inanamadım valla ben zaten 28 de evlendim 30 da anne oldum bağlatma konusunu ne kadar geçici de deseler zor biliyorsun yapışıklık oluyor tüplerde açtırsan bile hem açtırman için yeniden operasyon olman gerekiyor iyi karar ver bence çok gençsin bağlatmak için kesinlikle ilerde isteyedebilirsin veya dediğin gibi hayat bu ne getirir ne götürür belli olmaz
kızlar günaydın herkese
dün bizimde görüş günümüzdü vee o meşum çatı muayenesini bende oldum sonuçç: 2 cm açıklıkkk!! doktor 10 güne kadar her an gelebilir dedi. en son ben doğurcam derken bu kadar yaklaştığımı hiç bilmiyordum acayip panik ve telaş oldum. ant arkadaşımıza allah kolay bir doğum nasip etsin inşallahh. bizleri de bir avazda kurtarsın.:Saruboceq:
kızlar günaydın herkese
dün bizimde görüş günümüzdü vee o meşum çatı muayenesini bende oldum sonuçç: 2 cm açıklıkkk!! doktor 10 güne kadar her an gelebilir dedi. en son ben doğurcam derken bu kadar yaklaştığımı hiç bilmiyordum acayip panik ve telaş oldum. ant arkadaşımıza allah kolay bir doğum nasip etsin inşallahh. bizleri de bir avazda kurtarsın.:Saruboceq:
Bu arada ziynet nasıl kursa devam edıyo mu zekilk
ediyo canım senden sonra biraz soğudu sanırım 2 defa daha gitti hepsi seni çok seviyormuş, bana doktor 31+ olunca zaten 32 haftalık oluyorsun dedi personel de uyardı 31+1 de 5 haftayı başlattım sanırım senide uyardım ama görmedin dolayısıyla 35 +2de çalışamaz alıcam haftaya yani gerçekten bu 2 gün çok zorlanıyorum öğleden sonraları felaketim gece öyle kasılmalar var sürekli zaten eskisi gibi öyle rahat hareketlerini hissedemiyorum hayırlısı diyelim artık
kızlar günaydın herkese
dün bizimde görüş günümüzdü vee o meşum çatı muayenesini bende oldum sonuçç: 2 cm açıklıkkk!! doktor 10 güne kadar her an gelebilir dedi.....:Saruboceq:
.... Eflatun, maşallah sana bu yaşta bu hız :)) Yine de bağlatmak radikal bir karar, gerçi artık bağlatanlara mikro enjeksiyonla bebek yapıyorlarmış, ama ne gerek... Ben çok tembelmişim :)))) o senin dediğin yaşlarda bile yapıyorlar dediğin yaşın da ötesindeyim :)))))
canım Allah bir avazda kurtarsın, gönlüne göre versin , çok heyecanlı hakkaten yaşamış olmak doğumhanede olmak vs Allah bize de sana da böyle güzel başlangıçları mı demek lazım sonları mı demek lazım nasip etsin inşallahslm kızlar...gelemiyorum bikaçgündür..yeğenim yanımda malum kaynanada geldi...bugün son kontrolum vardı..allah nasip ederse yarın kuzum kollarımda olucak..epidural normal doğum yapıcam inş...açılmam 3 cm olmuş bebeğimde doğum kanalındaymış zaten doğum başlamış dedi dr.um..yarın 7:30 hastaneye yatıyorum..dualarınıza ihtiyacım var..sancım hala olmadığı için suni sancıyla başlıcaz.kendinize ve bebişlere iyi bakın..öpüyorummm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?